ned jun 25, 2017 11:47 pm
Koliko se desi puta da neki igraci ispale velike europske klubove, pa sad da ispadne da smo mi smijesni. Precjenjujemo mi svoj klub, to je definitivno. Jeste on nama sve, meni ne treba nijedna druga utakmica u godini da gledam, samo Zeljo je bitan, ali mimo tih emocija kada gledas...
Ovo za Gotala nikad nista nije bilo ni zvanicno. Ni da je potpisao, procurila ona jedna slika, sada ni ovo nije zvanicno. Meni to nije toliko alarmantno jer neke opcije u napadu jos uvijek imamo, ukljucujuci Lendrica. Nadam se da ce doci, jeste to budala, ali je kvalitetan igrac. Budemo vidjeli sta ce se desiti na kraju, jer ne pada mi na pamet da slijepo vjerujem onima sa gg.ba. Meni je iskreno veca briga Subic i stvarno bi mi bilo krivo da ode u Borac umjesto kod nas. Osim naravno ako nasi nemaju neku drugu, jednako dobru ili jos bolju opciju. Kaze storm poslije prvog jula mozemo ocekivati prava pojacanja, vjerovatno ovi sto nisu uspjeli vani otici. Ne znam je li se salio, ali moguce je da tu ima istine.
Sredina moze biti brza i sa ovim sto imamo. Ramovic/Zeric - Ugljesa - Blagojevic. Nije idealno, bilo bi bolje da je neko tu umjesto Ugljese, ne znam da li je realno ocekivati Sabanadzovica, ali ako moze, odmah ubacuj u vatru. Ali, mene bi obradovalo neko klasno pojacanje na toj poziciji veznog, to je sigurno.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Praise the sun \[T]/
What can change the nature of a man?