meni je ovo bezveze skroz. Samo Zeljo, ostali nas ne zanimaju.
meni je ovo bezveze skroz. Samo Zeljo, ostali nas ne zanimaju.
Sve to stoji, ali oba su kluba ovog grada i predstavljaju ovaj grad u Europi. Ovo nije iz naseg dzepa, niti komsija. Gesta grada.Timscho je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 3:36 pmmeni je ovo bezveze skroz. Samo Zeljo, ostali nas ne zanimaju.
Znam da je praznik danas i da trebamo uživati ali nevjerovatna je količina gluposti koju ti lično ovdje prosipaš za Samira Bekrića.Grbavica je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 3:21 pmUpravo tako.LeBlue je napisao/la:Ljudi bezveze stvaraju ruznu sliku kao da je katastrofa a nije. Sve neke prijetnje i radikalne promjene. Nama trebaju 3 pojacanja na ciljanim pozicijama da znatno poboljsamo igru. Subic kao posudba bi nam super dosao, i glupo je uopste diskutovati. Najbolji igrac lige na svojoj poziciji.
Treba malo staviti na papir neke stvari i vidjeti koliko bodova je osvojeno, kako smo igrali tokom sezone i ostalo.
Cinjenica je da je Salko osvojio ogroman broj bodova i da recimo nismo zijanili od Viteza na Grbavici, bili bi sampioni. (Cini mi se dva poraza da smo imali siroki i derbi)
Takodjer cinjenica je da nismo imali neku spektakularnu igru osim u par utakmica (Sloboda, Zrinjski dva puta, to je iz glave onako). Medjutim, nemoguce da trener ima toliki uticaj na igrace da u jednoj utakmici muda poderu od borbe, a onda sljedeca dva meca protiv slabijih protivnika odigraju kao da su sterilisani. Nema smisla.
Niko me ne moze ubijediti da to ima veze za trenerom u tolikoj mjeri. U borbi si za titulu, obecana ti je ogromna premija, legende kluba krenu sa tobom, i ti odigras kao neka tetka. Pogotovo nakon Bekriceve izjave o Petrovicu. Ko garantuje da Bekric i drustvo nisu "minirali" svog sefa u kljucnim utakmkcama i tako zestoko ostetili naseg Zelju i nase zdravlje.
Moje misljenje je da se trener mora podrzati na sve moguce nacine ako ima plan i ideju kojim putem klub treba da ide. Takodjer potrebno je pronaci mehanizme kojim ce se sprijeciti ili radikalno smanjiti "kurcobolja" na terenu. Da li je to finansijski, da li klupiranjem, slanjem na tribine, nije bitno. Bitno je da se to svede na minimum i da nas mamlazi ne nerviraju razvlacenjem po terenu. Moze se oprostiti neznanje, ali nezalaganje nikad.
Na kraju krajeva, Slavko je najmanje bitan u ovoj prici. Bitan je Zeljo. A ako neko zeli da smijeni Salku tako sto ce ga minirati i samim tim ostetiti Zelju za bolji rezultat, taj ne zasluzuje da nosi sveti dres, vec zasluzuje batine.
Opet ponavljam, Zeljo je bitan, a svi mi uticemo i pomazemo njegov napredak kao veoma bitni sarafi u toj lokomotivi jer, MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS!
Bajram Mubarek Olsun braco.
Jasno je to, ali znajuci kakav tretman nas Klub ima od strane struktura vlasti (ucjenjivanje oko gradjevinske dozvole, mjesecne inspekcije) i licnu navijacku opredijeljenost nosilaca te vlasti onda ne vjerujem ni u dobre namjere iza ovog plakata. Osim toga Zeljo kao stariji i uspjesniji Klub treba da se spominje na prvom mjestu: "plavi i bordo", a ne da bordo zastava prekriva plavustorm_raider je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 3:39 pmSve to stoji, ali oba su kluba ovog grada i predstavljaju ovaj grad u Europi. Ovo nije iz naseg dzepa, niti komsija. Gesta grada.
ChWilla je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 3:39 pmneko misli da je morao biti predsjednik skupštine, a nije. neko misli da je nešto trebao dobiti što nije. neko misli da ga se negdje moralo zvati, a nije. neko hoće da se ubije što je sagrađena tribina, a za osam ili deset godina što se on pitao nije zakucan ni ekser. i to se preljeva ovamo, a najlakše je i najdestruktivnije preko igrača.
ko nije nikad bio blizu stvari misli da je ovo teorija zavjere. a ovo je nažalost način kako kod nas sve funkcioniše u većim sredinama za naše uslove...
Tebi ako je Bekric ispred Zelje meni nije.GoodisonPark je napisao/la:Znam da je praznik danas i da trebamo uživati ali nevjerovatna je količina gluposti koju ti lično ovdje prosipaš za Samira Bekrića.Grbavica je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 3:21 pmUpravo tako.LeBlue je napisao/la:Ljudi bezveze stvaraju ruznu sliku kao da je katastrofa a nije. Sve neke prijetnje i radikalne promjene. Nama trebaju 3 pojacanja na ciljanim pozicijama da znatno poboljsamo igru. Subic kao posudba bi nam super dosao, i glupo je uopste diskutovati. Najbolji igrac lige na svojoj poziciji.
Treba malo staviti na papir neke stvari i vidjeti koliko bodova je osvojeno, kako smo igrali tokom sezone i ostalo.
Cinjenica je da je Salko osvojio ogroman broj bodova i da recimo nismo zijanili od Viteza na Grbavici, bili bi sampioni. (Cini mi se dva poraza da smo imali siroki i derbi)
Takodjer cinjenica je da nismo imali neku spektakularnu igru osim u par utakmica (Sloboda, Zrinjski dva puta, to je iz glave onako). Medjutim, nemoguce da trener ima toliki uticaj na igrace da u jednoj utakmici muda poderu od borbe, a onda sljedeca dva meca protiv slabijih protivnika odigraju kao da su sterilisani. Nema smisla.
Niko me ne moze ubijediti da to ima veze za trenerom u tolikoj mjeri. U borbi si za titulu, obecana ti je ogromna premija, legende kluba krenu sa tobom, i ti odigras kao neka tetka. Pogotovo nakon Bekriceve izjave o Petrovicu. Ko garantuje da Bekric i drustvo nisu "minirali" svog sefa u kljucnim utakmkcama i tako zestoko ostetili naseg Zelju i nase zdravlje.
Moje misljenje je da se trener mora podrzati na sve moguce nacine ako ima plan i ideju kojim putem klub treba da ide. Takodjer potrebno je pronaci mehanizme kojim ce se sprijeciti ili radikalno smanjiti "kurcobolja" na terenu. Da li je to finansijski, da li klupiranjem, slanjem na tribine, nije bitno. Bitno je da se to svede na minimum i da nas mamlazi ne nerviraju razvlacenjem po terenu. Moze se oprostiti neznanje, ali nezalaganje nikad.
Na kraju krajeva, Slavko je najmanje bitan u ovoj prici. Bitan je Zeljo. A ako neko zeli da smijeni Salku tako sto ce ga minirati i samim tim ostetiti Zelju za bolji rezultat, taj ne zasluzuje da nosi sveti dres, vec zasluzuje batine.
Opet ponavljam, Zeljo je bitan, a svi mi uticemo i pomazemo njegov napredak kao veoma bitni sarafi u toj lokomotivi jer, MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS!
Bajram Mubarek Olsun braco.
Jeste, minirao ga je u Krupi tako što je skoro jedini pokušavao da ubaci loptu u gol, prva je otišla preko gola, drugu mu nije ostavio Lendrić da je ubaci u gol a treću ničiju loptu je majstorski pospremio u gol i ako je mogao hladno pogoditi loptom golmana ili je nabiti nebu pod oblake. Zlonamjeran si prema Bekriću čak i preko mjere bezobrazan, nema potrebe da me citiraš jer si od ovog trenutka na foe listi.
Timscho je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 3:51 pmJasno je to, ali znajuci kakav tretman nas Klub ima od strane struktura vlasti (ucjenjivanje oko gradjevinske dozvole, mjesecne inspekcije) i licnu navijacku opredijeljenost nosilaca te vlasti onda ne vjerujem ni u dobre namjere iza ovog plakata. Osim toga Zeljo kao stariji i uspjesniji Klub treba da se spominje na prvom mjestu: "plavi i bordo", a ne da bordo zastava prekriva plavustorm_raider je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 3:39 pmSve to stoji, ali oba su kluba ovog grada i predstavljaju ovaj grad u Europi. Ovo nije iz naseg dzepa, niti komsija. Gesta grada.sve su to suptilne marketinske metode koje ljudima Torpedo predstavljaju kao glavni gradksi klub, a Zelju kao eto neki "prigradski"
![]()