Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Timscho
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 25, 2017 3:36 pm

storm_raider je napisao/la:
ned jun 25, 2017 3:24 pm
Leon_Professional je napisao/la:
ned jun 25, 2017 3:14 pm
slika

Cija je ovo ideja?! Grad?!
:palacgore:
Grad ja mislim. Kanton tj. :)
meni je ovo bezveze skroz. Samo Zeljo, ostali nas ne zanimaju.
svojim snagama na svojoj zemlji

JUZNJAK
Kontakt:

ned jun 25, 2017 3:37 pm

Slavko nema igraca da provede ono sto je zamislio... To su sve polovnjaci koji su manje vise skoro svi probali igrati vani a neki se vucali I po makedoniji a ovdje kod nas glavni igraci... Bjesite ba, smijesno make mi... Kad pomislim na slavku sjetim se jufki I kodre... Da slavko ode u spaniju ili francusku vidjeli bi jeli strucan ili ne... Nase balerine nije da nece, oni ljudi moji neznaju...
Fb grupa Manijaci-USA/Canada

ChWilla
Kontakt:

ned jun 25, 2017 3:39 pm

neko misli da je morao biti predsjednik skupštine, a nije. neko misli da je nešto trebao dobiti što nije. neko misli da ga se negdje moralo zvati, a nije. neko hoće da se ubije što je sagrađena tribina, a za osam ili deset godina što se on pitao nije zakucan ni ekser. i to se preljeva ovamo, a najlakše je i najdestruktivnije preko igrača.

ko nije nikad bio blizu stvari misli da je ovo teorija zavjere. a ovo je nažalost način kako kod nas sve funkcioniše u većim sredinama za naše uslove...
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

Timscho je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
ned jun 25, 2017 3:14 pm
slika

Cija je ovo ideja?! Grad?!
Sve to stoji, ali oba su kluba ovog grada i predstavljaju ovaj grad u Europi. Ovo nije iz naseg dzepa, niti komsija. Gesta grada.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

GoodisonPark
Kontakt:

ned jun 25, 2017 3:41 pm

Grbavica je napisao/la:
ned jun 25, 2017 3:21 pm
LeBlue je napisao/la:Ljudi bezveze stvaraju ruznu sliku kao da je katastrofa a nije. Sve neke prijetnje i radikalne promjene. Nama trebaju 3 pojacanja na ciljanim pozicijama da znatno poboljsamo igru. Subic kao posudba bi nam super dosao, i glupo je uopste diskutovati. Najbolji igrac lige na svojoj poziciji.
Upravo tako.
Treba malo staviti na papir neke stvari i vidjeti koliko bodova je osvojeno, kako smo igrali tokom sezone i ostalo.
Cinjenica je da je Salko osvojio ogroman broj bodova i da recimo nismo zijanili od Viteza na Grbavici, bili bi sampioni. (Cini mi se dva poraza da smo imali siroki i derbi)
Takodjer cinjenica je da nismo imali neku spektakularnu igru osim u par utakmica (Sloboda, Zrinjski dva puta, to je iz glave onako). Medjutim, nemoguce da trener ima toliki uticaj na igrace da u jednoj utakmici muda poderu od borbe, a onda sljedeca dva meca protiv slabijih protivnika odigraju kao da su sterilisani. Nema smisla.
Niko me ne moze ubijediti da to ima veze za trenerom u tolikoj mjeri. U borbi si za titulu, obecana ti je ogromna premija, legende kluba krenu sa tobom, i ti odigras kao neka tetka. Pogotovo nakon Bekriceve izjave o Petrovicu. Ko garantuje da Bekric i drustvo nisu "minirali" svog sefa u kljucnim utakmkcama i tako zestoko ostetili naseg Zelju i nase zdravlje.

Moje misljenje je da se trener mora podrzati na sve moguce nacine ako ima plan i ideju kojim putem klub treba da ide. Takodjer potrebno je pronaci mehanizme kojim ce se sprijeciti ili radikalno smanjiti "kurcobolja" na terenu. Da li je to finansijski, da li klupiranjem, slanjem na tribine, nije bitno. Bitno je da se to svede na minimum i da nas mamlazi ne nerviraju razvlacenjem po terenu. Moze se oprostiti neznanje, ali nezalaganje nikad.

Na kraju krajeva, Slavko je najmanje bitan u ovoj prici. Bitan je Zeljo. A ako neko zeli da smijeni Salku tako sto ce ga minirati i samim tim ostetiti Zelju za bolji rezultat, taj ne zasluzuje da nosi sveti dres, vec zasluzuje batine.
Opet ponavljam, Zeljo je bitan, a svi mi uticemo i pomazemo njegov napredak kao veoma bitni sarafi u toj lokomotivi jer, MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS!

Bajram Mubarek Olsun braco.
Znam da je praznik danas i da trebamo uživati ali nevjerovatna je količina gluposti koju ti lično ovdje prosipaš za Samira Bekrića.

Jeste, minirao ga je u Krupi tako što je skoro jedini pokušavao da ubaci loptu u gol, prva je otišla preko gola, drugu mu nije ostavio Lendrić da je ubaci u gol a treću ničiju loptu je majstorski pospremio u gol i ako je mogao hladno pogoditi loptom golmana ili je nabiti nebu pod oblake. Zlonamjeran si prema Bekriću čak i preko mjere bezobrazan, nema potrebe da me citiraš jer si od ovog trenutka na foe listi.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Timscho
Kontakt:

ned jun 25, 2017 3:51 pm

Timscho je napisao/la:

Sve to stoji, ali oba su kluba ovog grada i predstavljaju ovaj grad u Europi. Ovo nije iz naseg dzepa, niti komsija. Gesta grada.
Jasno je to, ali znajuci kakav tretman nas Klub ima od strane struktura vlasti (ucjenjivanje oko gradjevinske dozvole, mjesecne inspekcije) i licnu navijacku opredijeljenost nosilaca te vlasti onda ne vjerujem ni u dobre namjere iza ovog plakata. Osim toga Zeljo kao stariji i uspjesniji Klub treba da se spominje na prvom mjestu: "plavi i bordo", a ne da bordo zastava prekriva plavu ;) sve su to suptilne marketinske metode koje ljudima Torpedo predstavljaju kao glavni gradksi klub, a Zelju kao eto neki "prigradski" :)
svojim snagama na svojoj zemlji

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 25, 2017 3:58 pm

ChWilla je napisao/la:
neko misli da je morao biti predsjednik skupštine, a nije. neko misli da je nešto trebao dobiti što nije. neko misli da ga se negdje moralo zvati, a nije. neko hoće da se ubije što je sagrađena tribina, a za osam ili deset godina što se on pitao nije zakucan ni ekser. i to se preljeva ovamo, a najlakše je i najdestruktivnije preko igrača.

ko nije nikad bio blizu stvari misli da je ovo teorija zavjere. a ovo je nažalost način kako kod nas sve funkcioniše u većim sredinama za naše uslove...

Ko zeli, shvatit ce.

Zato zagovaram od pocetka da se sto vise tezi igracima koji nisu iz ove sredine koji su izolovani. Postoji i tad nacin, ali daleko manje sanse.
Naravno i da odu povratnici i prekaljeni premierligasi koji su prosli sito i reseto i znaju kako najbolje zavalit.
Graovca, Zec, Ramovic su dobar primjer. Ali treba i ove nabrojane odstraniti da ih ne bi povukli.

Ne bi vise o ovome. Treba se skupiti za Evrope. Ko zna kako ce se nasim kc dignut u cetvrtak ujutro.

Grbavica
Kontakt:

ned jun 25, 2017 4:01 pm

GoodisonPark je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
ned jun 25, 2017 3:21 pm
LeBlue je napisao/la:Ljudi bezveze stvaraju ruznu sliku kao da je katastrofa a nije. Sve neke prijetnje i radikalne promjene. Nama trebaju 3 pojacanja na ciljanim pozicijama da znatno poboljsamo igru. Subic kao posudba bi nam super dosao, i glupo je uopste diskutovati. Najbolji igrac lige na svojoj poziciji.
Upravo tako.
Treba malo staviti na papir neke stvari i vidjeti koliko bodova je osvojeno, kako smo igrali tokom sezone i ostalo.
Cinjenica je da je Salko osvojio ogroman broj bodova i da recimo nismo zijanili od Viteza na Grbavici, bili bi sampioni. (Cini mi se dva poraza da smo imali siroki i derbi)
Takodjer cinjenica je da nismo imali neku spektakularnu igru osim u par utakmica (Sloboda, Zrinjski dva puta, to je iz glave onako). Medjutim, nemoguce da trener ima toliki uticaj na igrace da u jednoj utakmici muda poderu od borbe, a onda sljedeca dva meca protiv slabijih protivnika odigraju kao da su sterilisani. Nema smisla.
Niko me ne moze ubijediti da to ima veze za trenerom u tolikoj mjeri. U borbi si za titulu, obecana ti je ogromna premija, legende kluba krenu sa tobom, i ti odigras kao neka tetka. Pogotovo nakon Bekriceve izjave o Petrovicu. Ko garantuje da Bekric i drustvo nisu "minirali" svog sefa u kljucnim utakmkcama i tako zestoko ostetili naseg Zelju i nase zdravlje.

Moje misljenje je da se trener mora podrzati na sve moguce nacine ako ima plan i ideju kojim putem klub treba da ide. Takodjer potrebno je pronaci mehanizme kojim ce se sprijeciti ili radikalno smanjiti "kurcobolja" na terenu. Da li je to finansijski, da li klupiranjem, slanjem na tribine, nije bitno. Bitno je da se to svede na minimum i da nas mamlazi ne nerviraju razvlacenjem po terenu. Moze se oprostiti neznanje, ali nezalaganje nikad.

Na kraju krajeva, Slavko je najmanje bitan u ovoj prici. Bitan je Zeljo. A ako neko zeli da smijeni Salku tako sto ce ga minirati i samim tim ostetiti Zelju za bolji rezultat, taj ne zasluzuje da nosi sveti dres, vec zasluzuje batine.
Opet ponavljam, Zeljo je bitan, a svi mi uticemo i pomazemo njegov napredak kao veoma bitni sarafi u toj lokomotivi jer, MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS!

Bajram Mubarek Olsun braco.
Znam da je praznik danas i da trebamo uživati ali nevjerovatna je količina gluposti koju ti lično ovdje prosipaš za Samira Bekrića.

Jeste, minirao ga je u Krupi tako što je skoro jedini pokušavao da ubaci loptu u gol, prva je otišla preko gola, drugu mu nije ostavio Lendrić da je ubaci u gol a treću ničiju loptu je majstorski pospremio u gol i ako je mogao hladno pogoditi loptom golmana ili je nabiti nebu pod oblake. Zlonamjeran si prema Bekriću čak i preko mjere bezobrazan, nema potrebe da me citiraš jer si od ovog trenutka na foe listi.
Tebi ako je Bekric ispred Zelje meni nije.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Bosnia

ned jun 25, 2017 4:05 pm

Bajram Serif Mubarek Olsun svima

exbabilon
Kontakt:

ned jun 25, 2017 4:10 pm

Bajram Serif Mubarek Olsun svim Zeljovcima koji slave, da u miru i rahatluku proslavite ovaj praznik sa dragim ljudima, a pobjedu u cetvrtak svi zajedno.

Subica dovesti kako bilo.

Super gesta grada ili kantona, fina reklama, a ako nista bar nacelna podrska sportu koja uglavnom izostaje sa visih nivoa vlasti. Hvala i za ovo.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

storm_raider
Kontakt:

ned jun 25, 2017 4:16 pm

Timscho je napisao/la:
ned jun 25, 2017 3:51 pm
Timscho je napisao/la:

Jasno je to, ali znajuci kakav tretman nas Klub ima od strane struktura vlasti (ucjenjivanje oko gradjevinske dozvole, mjesecne inspekcije) i licnu navijacku opredijeljenost nosilaca te vlasti onda ne vjerujem ni u dobre namjere iza ovog plakata. Osim toga Zeljo kao stariji i uspjesniji Klub treba da se spominje na prvom mjestu: "plavi i bordo", a ne da bordo zastava prekriva plavu ;) sve su to suptilne marketinske metode koje ljudima Torpedo predstavljaju kao glavni gradksi klub, a Zelju kao eto neki "prigradski" :)

exbabilon
Kontakt:

ned jun 25, 2017 4:20 pm

Ma sami protiv svih. Dusmani ne miruju, cak su stavili prvo bordo pa plave, hoce da nas ugase.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

ChWilla
Kontakt:

ned jun 25, 2017 4:22 pm

ja nisam primijetio da je bordo preko plave dok nije napisao. a jeste :D

Okolele
Kontakt:

ned jun 25, 2017 4:35 pm

Bave se glupostima..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

MrkiMedo
Kontakt:

ned jun 25, 2017 5:13 pm

Bajram Serif Mubarek Olsun plava familijo, da vam je zdravlja i srece

ChWilla
Kontakt:

ned jun 25, 2017 5:41 pm

ja patnje kako ne igraju njemačka djeca... :kafa:

cikazubo
Kontakt:

ned jun 25, 2017 6:01 pm

exbabilon je napisao/la:
ned jun 25, 2017 4:20 pm
Ma sami protiv svih. Dusmani ne miruju, cak su stavili prvo bordo pa plave, hoce da nas ugase.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Sta sve covjek nece procitati ovdje, a p iza b po abecedi ili grijesim, ipak su to dusmanake strategije :lol:

LARSSON
Kontakt:

ned jun 25, 2017 6:24 pm

storm_raider
Kontakt:

ned jun 25, 2017 6:30 pm

E ako ode u Borac... a kontaktirali su ga.

Reha1921
Kontakt:

ned jun 25, 2017 6:33 pm

Ako ga zeli Borac kod njih i ide jbg njegov klub prije da ce njih izabrati nego nas

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava