Mogao si dns u fan shopu i ja sam danas ispunio svoju "građansku dužnost".
Mogao si dns u fan shopu i ja sam danas ispunio svoju "građansku dužnost".
100% i harakiri izvrsiti odmah.
Kerla je imao tu stavku 100%chile je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 5:19 pmOvo ako je istina sto pile napisa za Kemu, taj koji mu je ponudio mjesto u prvih 11 odmah ali znaci odmah treba da dobije nogu iz kluba. Kakvo mjesto u prvih 11 to se nikome ne smije nuditi i garantovati taman da je Messi ili Ronaldo. Izbori se za svoje mjesto u timu ako to nisi u stanju na treningu i utakmicama gdje dobijes priliku osigurati onda klupa ili tribine. Ne mogu vjerovati da je to istina da mu neko nudi mjesto u 11, ipak se nadam da je to forumska suplja kao i 95% stvari koje se ovdje napisu. Mada mi se onako gledajuci tim kod Slavka cini da pojedinci u ugovorima imaju nesto slicno, jer ne mogu vjerovati da je covjek corav ili lud pa da forsira iste poluigrace tokom citave polusezone pa evo vjerovatno i dalje. Sve se preko ledja Italijana, Muse... lomilo.
Imaš li dokaz?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 5:28 pmKerla je imao tu stavku 100%chile je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 5:19 pmOvo ako je istina sto pile napisa za Kemu, taj koji mu je ponudio mjesto u prvih 11 odmah ali znaci odmah treba da dobije nogu iz kluba. Kakvo mjesto u prvih 11 to se nikome ne smije nuditi i garantovati taman da je Messi ili Ronaldo. Izbori se za svoje mjesto u timu ako to nisi u stanju na treningu i utakmicama gdje dobijes priliku osigurati onda klupa ili tribine. Ne mogu vjerovati da je to istina da mu neko nudi mjesto u 11, ipak se nadam da je to forumska suplja kao i 95% stvari koje se ovdje napisu. Mada mi se onako gledajuci tim kod Slavka cini da pojedinci u ugovorima imaju nesto slicno, jer ne mogu vjerovati da je covjek corav ili lud pa da forsira iste poluigrace tokom citave polusezone pa evo vjerovatno i dalje. Sve se preko ledja Italijana, Muse... lomilo.
Ja se ipak nadam da su to nagadjanja, i neke fiksacije raje s foruma i tribina.SIMA_SIMAU je napisao/la:Kerla je imao tu stavku 100%chile je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 5:19 pmOvo ako je istina sto pile napisa za Kemu, taj koji mu je ponudio mjesto u prvih 11 odmah ali znaci odmah treba da dobije nogu iz kluba. Kakvo mjesto u prvih 11 to se nikome ne smije nuditi i garantovati taman da je Messi ili Ronaldo. Izbori se za svoje mjesto u timu ako to nisi u stanju na treningu i utakmicama gdje dobijes priliku osigurati onda klupa ili tribine. Ne mogu vjerovati da je to istina da mu neko nudi mjesto u 11, ipak se nadam da je to forumska suplja kao i 95% stvari koje se ovdje napisu. Mada mi se onako gledajuci tim kod Slavka cini da pojedinci u ugovorima imaju nesto slicno, jer ne mogu vjerovati da je covjek corav ili lud pa da forsira iste poluigrace tokom citave polusezone pa evo vjerovatno i dalje. Sve se preko ledja Italijana, Muse... lomilo.
Bolje da ti zaigraš umjesto Bogičevića, mislim da bi se raja lakše pomirila sa porazom i tvojim greškama, jer smo svjesni da ne znaš. Ovaj đuturum je lafo godinama među najboljim stoperima lige, a lik obična kikserčina pri tome bliže četrdesetoj nego tridesetoj godini. Zar je on igrač vrijedan utakmice od 200k eura?exbabilon je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 5:30 pmMa sreca vala pa se nas ne pita. Mi smo u stanju Zeru i Kemu zbog dobrih ili solidnih 20 minuta gurnuti u prvih 11 u utakmici vrijednoj 200k eura. I to traze isti oni koji bi u slucaju ispadanja trazili smjenu Petrovica jer je gurnuo u vatru djecu u takvoj utakmici.
Bas pretjerujemo.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
E za Bogija se ne slazem o ostalim stvarima da
Otjerat trenera jer mu je rekao da ima mjesta u prvih 11 i da treba da produži ugovor... zanimljivo skroz... ma šuplja ne citaj samo prskacichile je napisao/la:Ovo ako je istina sto pile napisa za Kemu, taj koji mu je ponudio mjesto u prvih 11 odmah ali znaci odmah treba da dobije nogu iz kluba. Kakvo mjesto u prvih 11 to se nikome ne smije nuditi i garantovati taman da je Messi ili Ronaldo. Izbori se za svoje mjesto u timu ako to nisi u stanju na treningu i utakmicama gdje dobijes priliku osigurati onda klupa ili tribine. Ne mogu vjerovati da je to istina da mu neko nudi mjesto u 11, ipak se nadam da je to forumska suplja kao i 95% stvari koje se ovdje napisu. Mada mi se onako gledajuci tim kod Slavka cini da pojedinci u ugovorima imaju nesto slicno, jer ne mogu vjerovati da je covjek corav ili lud pa da forsira iste poluigrace tokom citave polusezone pa evo vjerovatno i dalje. Sve se preko ledja Italijana, Muse... lomilo.
po tom izvještaju partizan dominirao. ali hajd' ga znaj je li bio subjektivan onaj ko ga je pravio...zubanovic89 je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 5:11 pmMozda sam ja subjektivan ali ovdje je Zeta dva puta na gol osutala.
Treba reci igracima da se dogovore da trce prolazimo ovo bez problema.
Imate temu gdje je postavljena cijela utakmica, i još 5 iz lige i gledajteChWilla je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 6:10 pmpo tom izvještaju partizan dominirao. ali hajd' ga znaj je li bio subjektivan onaj ko ga je pravio...zubanovic89 je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 5:11 pmMozda sam ja subjektivan ali ovdje je Zeta dva puta na gol osutala.
Treba reci igracima da se dogovore da trce prolazimo ovo bez problema.![]()