http://gg.ba/ino_fudbal/rooney- ... lub/242113
Cenane reaguj
Ovaj ne bi izlazio iz Coloseuma
na probu ga dovesti
Pa dobro nije bit da ja tebe sad u nešto uvjeravam, evo ima ljudi na orgu koji su i ovdje registrovani a tamo postoje ljudi koji nešto napišu i to što su napisali ima težinu jer se zna imenom ko je i zna se da ti ljudi imaju dobre i provjerene informacije iz kluba. Lako je provjeriti.Plava Porodica je napisao/la:Taman tako. Isto toliko znamo i ostale uslove ugovora, a ovde da tako kazem naprdjujemo i iznosimo nesto u sto nismo sigurni.arelinho je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 2:35 pmA možda i jesu. Nikad se ne zna.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 2:31 pmJasta je, jos reci da su mu kapitensku davali da bi potpisao.
To zna samo Kemo, menadzer mu i ljudi u klubu.
Nije poenta da li se meni svidjaju tvoji postovi ili ne, da mi se ne svidjaju davno bi bio na listi gnjavatora, ali kad nesto izneses napisi odakle si cuo , gdje si vidio.pile87 je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 2:45 pmPa dobro nije bit da ja tebe sad u nešto uvjeravam, evo ima ljudi na orgu koji su i ovdje registrovani a tamo postoje ljudi koji nešto napišu i to što su napisali ima težinu jer se zna imenom ko je i zna se da ti ljudi imaju dobre i provjerene informacije iz kluba. Lako je provjeriti.
Ako te iritiraju moji postovi slobodno ih preskoči jer nisu ni namijenjeni tebi.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Ne treba ništa naprasno. Tu su pregovori i to je proces. Ako imamo živaca za igrače sa strane treba imati i za naše.Leon_Professional je napisao/la:Istog momenta ga odstraniti sa priprema prvog tima. Kraj price.
Ma nista protiv Keme, samo hladno i racionalno pristupiti situaciji. Ako definitivno odbije ugovor, ostaviti ga u drugom planu gdje je i bio.pile87 je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 2:56 pmNe treba ništa naprasno. Tu su pregovori i to je proces. Ako imamo živaca za igrače sa strane treba imati i za naše.Leon_Professional je napisao/la:Istog momenta ga odstraniti sa priprema prvog tima. Kraj price.
Reagirati na osnovu krajnjeg ishoda pregovora...
Nema niko nista protiv Keme kako neki hoće predstaviti ali je činjenica činjenica.
Iskreno se nadam da će se dogovoriti jer je svima u interesu.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Treba ako kazes da neko nema pojma. I ja gledam formulu 1 pa nepametujem kako jo treba da vozi, a zamisli imam vozackuSarajlijaTM je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 1:52 pmInace za gledanje fudbala i raspravljanje o istom,treba trenerska licenca.mirzoni1921 je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 1:43 pmIma li ovdje iko trenersku licencu pa da prica o strucnosti šefa stručnog štaba ili o kvaliteti igrača? Samo pitam
Ako nece ni on , u sta cisto sumnjam, prodavati ga odmah.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 3:11 pmA sta je s Vecom, ima li naznaka oko njegovog produzenja.
Ne možeš bolan to porediti. Nogomet (uz košarku, tenis i donekle rukomet) je jednostavan sport. Uz to mnogi od nas su se bavili ovim sportom, naslušali se trenera i trenera. Kad kažem jednostavan, mislim na to da svako može prepoznati (ne)kvalitet i (ne)znanje i je li mu utakmica (ne)zanimljiva. Drugo su neke sitne taktičke zamisli trenera, kompletan trenažni proces, tempiranje forme i ostalo...mirzoni1921 je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 3:04 pmTreba ako kazes da neko nema pojma. I ja gledam formulu 1 pa nepametujem kako jo treba da vozi, a zamisli imam vozackuSarajlijaTM je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 1:52 pmInace za gledanje fudbala i raspravljanje o istom,treba trenerska licenca.mirzoni1921 je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 1:43 pmIma li ovdje iko trenersku licencu pa da prica o strucnosti šefa stručnog štaba ili o kvaliteti igrača? Samo pitam![]()
Ja bi prije rekao da volite filozofirati i pametovati, a puno se pametuje za narod kojeg je torabi 'lijecio'kvalitet je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 3:25 pmNe možeš bolan to porediti. Nogomet (uz košarku, tenis i donekle rukomet) je jednostavan sport. Uz to mnogi od nas su se bavili ovim sportom, naslušali se trenera i trenera. Kad kažem jednostavan, mislim na to da svako može prepoznati (ne)kvalitet i (ne)znanje i je li mu utakmica (ne)zanimljiva. Drugo su neke sitne taktičke zamisli trenera, kompletan trenažni proces, tempiranje forme i ostalo...mirzoni1921 je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 3:04 pmTreba ako kazes da neko nema pojma. I ja gledam formulu 1 pa nepametujem kako jo treba da vozi, a zamisli imam vozackuSarajlijaTM je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 1:52 pm
Inace za gledanje fudbala i raspravljanje o istom,treba trenerska licenca.![]()
kako je produzi,meni rekose ne rade do utorka