MrkiMedo je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 10:30 am
https://youtu.be/SQIup6gobb0?t=55
Da je on ovdje iznio do kraja ono sta je trebao, rekao ono sto je htio reci i pokazao ko se to zajebava sa nama i pravi nas budalama, sad bi mi jos uvijek slavili titulu, imali preko 10k clanova i igrali lijep nogomet. Ne znam cega i koga se treneri boje, ali ako postoje neke stvari u svlacionici koje remete igru i ako postoje igraci koji biraju utakmice, onda ih moraju prebaciti na tribinu pa makar igrali sa 11 juniora
To je trebalo davno uraditi a ne gurati pod tepih. Uraditi to jednom za sva vremena pa nek nas i finansijski kosta, ali ne produzavati agoniju.
Svi igraci koji imaju dodira sa bivsim upravama, koji su nekad bili ovjde, trebaju biti otjerani.
Svjez primjer nam je Bekric. Eh sta se po tome uradilo?! Nista, gurnulo se pod tepih. Eskalirat ce opet sigurno, mozda za 3-4 kola, mozda kad se bude lomilo, ali korov u ekipi ima i on izjeda ekipu.
Kemo nece da produzi ugovor i jos uvjek je na pripremama?!
Ni u tom slucaju ne znamo zastiti klub. Je li on najbolji igrac pa da ga hajd moramo drzati do kraja, kao Miroslava, mada i za njega sam zagovarao tribine?!
Nek godinu pauzira pa nek ga vrli menadjer odvede u Mancester ako moze.