Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 24, 2017 12:23 pm

Ajzea je napisao/la:
sub jun 24, 2017 12:20 pm
Sta ako lik fakat ima porodicnih problema?
Mislim, pitam samo. Mozda i zavlaci, ali se ovdje predstavlja kao da nas sigurno zavlaci.
Pa odmah nas mozda "zavlaci", a sta ako mu je dijete bolesno ili nesto takvo?

Zakaric je kada je dosao kod nas imao porodicnih problema i Grbavica mu je horski ebala majku protiv Sirokog. Ono mi se zgadilo samo tako. On jeste glupost napravio samo takvu, ali trebamo imati vise strpljenja. Zakaric ce ove sezone biti jedan od najboljih igraca, siguran sam u to.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

avlami97
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:24 pm

Zasto se pojedini "nasi navijaci" raduju i ismijavaju Zelju, zbog neosvojene titule? Sta im je cilj?

Zasto pojedinci Lendricu psuju ustasku majku? Sta im je cilj?

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Ajzea
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:25 pm

Mozda on zaista zavlaci, i ja sam pomalo sumnjao i sumnjam. Ali ne mogu tvrditi da je to tacno, niti mogu Upravi prebacivati neprofesionalizam jer su dozvolili momku da rjesi porodicne probleme, kako je sam rekao.

avlami97
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:28 pm

Zasto "nasi navijaci" kontinuirano prave losu klimu oko Kluba? Sta im je cilj?

Charlie Sheen
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:
Mozda on zaista zavlaci, i ja sam pomalo sumnjao i sumnjam. Ali ne mogu tvrditi da je to tacno, niti mogu Upravi prebacivati neprofesionalizam jer su dozvolili momku da rjesi porodicne probleme, kako je sam rekao.
Kojeg ozbiljnog poslodavca zanimaju privatni problemi,nismo preko svijeta dodjes sarnes pa zamolis odsustvo dva tri dana ako je iz opravdanih razloga a ovo dans cu sutra cu je neozbiljno.

Mauricio87
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:30 pm

Ima li gdje snimak tekme protiv sirokog da pogledam malo

LARSSON
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:30 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Kojeg ozbiljnog poslodavca zanimaju privatni problemi,nismo preko svijeta dodjes sarnes pa zamolis odsustvo dva tri dana ako je iz opravdanih razloga a ovo dans cu sutra cu je neozbiljno.
A šta da nedo Bog ti imaš nekih problema, i u istoj si situaciji, kako bi se ponašao?

( ne kažem da ih on ima, koliko ima tu istine ne znamo )

samo lupetate i ovdje neku negativu prosipate

storm_raider
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:32 pm

Ajzea je napisao/la:
Vjerovao ili ne, svakog ozbiljnog. Nije to pitanje da li ikoga "zanimaju privatni problemi", vec da li je uposlenik sretan. A sretan i postovan uposlenik je cesto i vjeran uposlenik i onaj koji ce ici preko granica svojih mogucnosti. Velike kompanije su ulozile milijarde u istrazivanje HR sektora i posebno ovog problema.

Mozda covjek ima privatne probleme, a mozda nas i "vesla". Ali realno, to ne znamo niti cemo saznati do ponedjeljka/utorka. A ako dodje, znaci da je vjerovatno imao. Samo je na Balkanu svako kriv dok mu se ne dokaze suprotno.

Elegant
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:32 pm

Primjer lose atmosfere vam je onaj tamo portal gdje grupa njih Boga moli da ispadnemo od Zete, zive u fantazijama da nakon toga odlazi Slavko zajedno sa Misimovicem i Cenanom a onda dolazi Amar sa nekim svojim ljudima tj. novom upravom, dolaze pare, problemi nestaju...itd.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Amidza
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:34 pm

A odakle to za Gotalove porodicne probleme? Da li je neko iz kluba to izjavio? Gotal sam to rekao?

Ja sam to vidio samo na ovom forumu, vjerovatno sam fulio nesto onda.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Charlie Sheen
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:40 pm

Da bas,ja da kazem sefu h utorak
Cu pa mu odgodim za petak i onda ne dodjem ni u petak trpio bi neko sigurno.
opekli smo se vec bruku puta,nadam se da ce ovaj biti sa hepi endom iako bi mi draze bilo da se okrenemondrugoj napadackoj opciji.

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:41 pm

MrkiMedo je napisao/la:
sub jun 24, 2017 10:30 am
https://youtu.be/SQIup6gobb0?t=55
Da je on ovdje iznio do kraja ono sta je trebao, rekao ono sto je htio reci i pokazao ko se to zajebava sa nama i pravi nas budalama, sad bi mi jos uvijek slavili titulu, imali preko 10k clanova i igrali lijep nogomet. Ne znam cega i koga se treneri boje, ali ako postoje neke stvari u svlacionici koje remete igru i ako postoje igraci koji biraju utakmice, onda ih moraju prebaciti na tribinu pa makar igrali sa 11 juniora
To je trebalo davno uraditi a ne gurati pod tepih. Uraditi to jednom za sva vremena pa nek nas i finansijski kosta, ali ne produzavati agoniju.
Svi igraci koji imaju dodira sa bivsim upravama, koji su nekad bili ovjde, trebaju biti otjerani.
Svjez primjer nam je Bekric. Eh sta se po tome uradilo?! Nista, gurnulo se pod tepih. Eskalirat ce opet sigurno, mozda za 3-4 kola, mozda kad se bude lomilo, ali korov u ekipi ima i on izjeda ekipu.

Kemo nece da produzi ugovor i jos uvjek je na pripremama?!
Ni u tom slucaju ne znamo zastiti klub. Je li on najbolji igrac pa da ga hajd moramo drzati do kraja, kao Miroslava, mada i za njega sam zagovarao tribine?!
Nek godinu pauzira pa nek ga vrli menadjer odvede u Mancester ako moze.

bistrikboy
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:42 pm

Amidza je napisao/la:
sub jun 24, 2017 12:34 pm
A odakle to za Gotalove porodicne probleme? Da li je neko iz kluba to izjavio? Gotal sam to rekao?

Ja sam to vidio samo na ovom forumu, vjerovatno sam fulio nesto onda.
Njegov menadzer je izvor.
1921-1987-2007

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jun 24, 2017 12:44 pm

Elegant je napisao/la:Primjer lose atmosfere vam je onaj tamo portal gdje grupa njih Boga moli da ispadnemo od Zete, zive u fantazijama da nakon toga odlazi Slavko zajedno sa Misimovicem i Cenanom a onda dolazi Amar sa nekim svojim ljudima tj. novom upravom, dolaze pare, problemi nestaju...itd.
...i to, ali "nasi navijaci" su bili sretni i zadnju tekmu protiv Radnika i to transparentno iskazali, jer nismo osvojili titulu. "Nasi navijaci" su u toj utakmici strijelcu gola psovali ustasku majku. Najboljem strijelcu lige. Znaci, ne samo po medijima, nego i na utakmici.

storm_raider
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:45 pm

sub jun 24, 2017 12:40 pm
Da bas,ja da kazem sefu h utorak
Cu pa mu odgodim za petak i onda ne dodjem ni u petak trpio bi neko sigurno.
opekli smo se vec bruku puta,nadam se da ce ovaj biti sa hepi endom iako bi mi draze bilo da se okrenemondrugoj napadackoj opciji.
Trpio bi te ako si vrijedan radnik. Ne svaki put, ali jednom, dva puta da.

shzna
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:47 pm

Je l moguce da je pitar jedan iz Svedske sinu dao ime Cuhai? :lol:
1987

storm_raider
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:48 pm

shzna je napisao/la:
Veoma moguce, on je njihova najveca legenda.

avlami97
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:50 pm

Je li ikada iko iz Kluba rekao da ce Gotal doci u petak? Zasto se bavimo insinuacijama na osnovu pisanja pojedinih medija? Sta je cilj?

Amidza
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:51 pm

Kemo je u kriticnim godinama kada mora da igra. Bukvalno mu i karijera i zivot ovise o iducih godinu-dvije. Davno je prikljucen ekipi, konkurencija mu vec dugo nikakva. Bolji od konkurencije cak i sa minimalnim brojem minuta u seniorskom fudbalu. Pokazao to vise puta. Naravno, samo moje misljenje.

Proteklu je sezonu morao biti standardan. Zivotom garantujem da bi odigrao bolje od Kerle. Mislite da onda ne bi produzio ugovor? Dobio koliko minuta prosle godine? Postoje li naznake da ce ove godine dobiti minutazu? Zasto da produzi?

Ja da sam na njegovom mjestu, isto mi ne bi palo na pamet da produzim ugovor. Da produzi i sjedi na klupi? Ceka sansu do 23 godine?

Nije njemu 16-17 godina. Ako je neko procijenio da nema kvalitet za nas (mada bi po meni takva procjena bila pogresna) zasto je onda uopste tu? Zasto ga mrcvariti, i nas i njega?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

shzna
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:54 pm

storm_raider je napisao/la:
sub jun 24, 2017 12:48 pm
shzna je napisao/la:
Veoma moguce, on je njihova najveca legenda.
Doduse. :lol:
1987

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava