pet jun 23, 2017 10:21 pm
Ja sam izgleda jedini kojeg uzasno nervira ovo pljuvanje po Zebi. Nije ovo nimalo naivna zajebancija sto se radi. Forum pogotovo navijacki, nije jednom nahajcao raju, koji su poslije na stadionu pravili pritiske odredjenim igracima. Nije da ja nesto branim Zajku, ali ste jako nerealni. Ista prica se pricala dok je kod Amara bio. Ne moze Zajko vise, pa kad je poslije par godina harao ligom i kulturno nas karao sa Slobodom onda kuku majko da nam je Zajko. Shvatite vec jednom nije problem u Zajki, problem je u par drugih igraca i u losoj transformaciji, koju mi fakticki ni nemamo. Danas ja gledam i nije mi jasno, kako Siroki igra onako lako a mi po imenima jaci, ne mozemo meda.
Sad ce opet svi, pa Zajko usporava. Ne ljudi shvatite ne. Kad imas takvog majstora, tada treba da se trci i otvara a onda ce on da razigrava. Opet se svrsava po Blagojevicu ( da Bog da Vam igrao jos 100 godina dok pameti ne dodjete), i Ugljesi, od koji je Slavko na klupi pokretniji i vise pretrci, plus dodaj na to dva kurceva beka, krila se zatvore, i imas po jednu sansu na tekmi, koju ce svakako "1 na 1" nabiti u tri lijepe picke materine. Osipam se danas od komentara, nepokretni Zeba i Markovic. A Jovan i Ugljesa su pokretni kao. Pa pitao bih vas ja, da imas Ordagica umjesto Jovana, kako bi to sve bilo na mjestu. Ali najlakse srati po Zebi, hajde Bogati nije da nismo navikli. Prosli smo ovo i prije par godina. Zeba supak setka se, a Jamak, Svraka, Stanic, Adilovic igracine. I da sumiramo, ako prodjemo Zetu, a nadam se da hocemo, bice na guzove, kako smo i navikli, hajmo ovo dobiti na misice, jer ova ekipa je daleko od dobro poslozene, ja se vise uzdam u Grbavicu, nego u Slavku i ekipu. A i to nije da nismo navikli.
Zadnja izmjena:
barbarez, dana/u pet jun 23, 2017 10:27 pm, ukupno mijenjano 1 put.