Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 23, 2017 8:03 pm

i vi malo pretjerujete kao da slavko trči za brzinu manje od protivnika, a ne naše vedete. i ovi najgori od njih mogu bolje.
gradi željo boli te *****

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jun 23, 2017 8:04 pm

Brkoo je napisao/la:
pet jun 23, 2017 7:57 pm
Od kako je Slavko dosao svaka nam je utakmica ko ova prijateljska. Bez plana, bez vizije, gura iste igrace, iste izmjene, ako nema povreda i izmjene idu u isto vrijeme svaki put itd. Ko ne vidi ovo vidjet ce za koji mjesec samo ce tad klub ispastati, daj Boze da grijesim..
O ovome i ja isto pricam
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

mirzoni1921
Kontakt:

pet jun 23, 2017 8:05 pm

Mislim da bas svi pretjerujete. Ovo je pripremna utakmica i bitno je da sve prođe bez povreda. Nesto kontam da smo nabili ovu listicu sad bi svi slavili grupnu fazu i trazli aranzmane da se hoda po gostovanjima

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 23, 2017 8:06 pm

Koliko je pokazala loših strana ova prijateljska, toliko je pokazala i dobrih. Definitivno Bogičević više nema šta tražiti u prvoj postavi. Džindo i Kemo mnogo, mnogo bolje djeluju na terenu nego on. Zeba nažalost postaje igrač za posljednjih 15-20 minuta i to je to. Ima u ovim omladincima damara i ako to prepozna struka, niko sretniji od mene kad bi oni počeli utakmicu u četvrtak. Naročito Kemo. Ostalo tu i tamo, nije se vala imalo šta ni vidjeti općenito po onom mađaru.

slika

Juriš
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jun 23, 2017 8:08 pm

Ma djaba nam sve kada ce opet Bogicevic igrati protiv Zete. Zeba ne moze covjek vise ozbiljan fudbal igrati.

Kemo mora biti pocetna, misljenja sam da Zera mora dobijati ako nista pola sata.

Slavko nema osjecaja za napad i zato igramo kilavo.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

LeBlue
Kontakt:

pet jun 23, 2017 8:10 pm

Meni je bitno da su se Zec i Graovac fino pokazali, i nadam se da ce tako Ramovic isto. Neznam sta se tu vise moze uraditi u ovom momentu, nego da se dovede lijevi bek i zadnji vezni koji ce podici nivo igre. Normalno ako dodje Gotal i on ce pomoci da igramo brze.

psihopata
Kontakt:

pet jun 23, 2017 8:10 pm

ChWilla je napisao/la:
pet jun 23, 2017 8:03 pm
i vi malo pretjerujete kao da slavko trči za brzinu manje od protivnika, a ne naše vedete. i ovi najgori od njih mogu bolje.
zato ja kazem sve je trebalo otjerati na kraju sezone,znaci SVE igrace koji su najvise igrali i slavku zajedno sa njima,eto da ne pretjerujem,ostavio bih vecu,debelog zakarica,ugljesu,lendrica i crnova od ovih koji su igrali...znam da se to tako ne radi i da ne treba nikad puno mijenjati igracki kadar a ni trenera,ali ako postoji neka ekipa u istoriji fudbala koju je kompletnu trebalo nabiti nogom na kraju sezone,onda je to ova nasa.....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

chile
Kontakt:

pet jun 23, 2017 8:13 pm

Pripremna utakmica, valjda se i ona igra da se proba nesto, da se vide neke uigrane akcije, isproba nesto novo. I sta smo mi od toga vidjeli kod Slavkovih pulena...
Ono nema potrebe fakat braniti tu nikoga niti se tjesiti kad svi imamo oci i vidimo da nema ama bas nikakvog napretka. A kako da ga ima kad nam igru izgradjuju potpuno osti igraci. Za nadati se da Ramovic i ovih par juniora dobiju priliku i unesu nesto novo u nasu igru. Mada s onim sto nam je strahoviti do sada pokazao neka nam je bog na pomoci i da ima dovoljno apaurina u apotekama.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 23, 2017 8:14 pm

Pioniri pobijedili Velež 3:1 i tako se plasirali u finale Pionirskog prvenstva BiH. Sutra finale protiv Borca.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 23, 2017 8:21 pm

Ali sve nekako i pregrmim, i loseg veznog, i sindikalca, i onu malu ublehu u napadu, ali bekove prevarit ne mogu nikako.
Najlosiji bekovi u historiji fudbala, niti su dobri defanzivno,niti ofanzivno sta nude, nit imaju ideju kako sta, niti tacan pas a o centarsutu da ne govorim, u napad se rijetko ubacuju donekle Stanic to i radi ali bolje da ne radi eto toliko.. Sekiraju me bekovi ,Slavko imas li oci ljubim te
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

fczeljo
Kontakt:

pet jun 23, 2017 8:22 pm

chile je napisao/la:
Pripremna utakmica, valjda se i ona igra da se proba nesto, da se vide neke uigrane akcije, isproba nesto novo. I sta smo mi od toga vidjeli kod Slavkovih pulena...
Ono nema potrebe fakat braniti tu nikoga niti se tjesiti kad svi imamo oci i vidimo da nema ama bas nikakvog napretka. A kako da ga ima kad nam igru izgradjuju potpuno osti igraci. Za nadati se da Ramovic i ovih par juniora dobiju priliku i unesu nesto novo u nasu igru. Mada s onim sto nam je strahoviti do sada pokazao neka nam je bog na pomoci i da ima dovoljno apaurina u apotekama.
Prvo sam se naoštrio da te napadnem sa: "koje smo to mi akcije danas isprobali?", al onda sam pročitao ostatak posta i apsolutno se slažem.

Čini mi se da je bilo puno zanimljivije kad su igrale rezerve, odnosno igrači koji manje slušaju Slavku. Jedina dobra akcija, nakon koje smo i zabili, je od strane "mrtvih" rezervi - Hasanovića, Nikolića i Žerića.

Ostalo da ne širim negativu i ne pametujem, svakom sa koliko toliko normalnim vidom, vidi se da se nema šta vidjeti.

Dakle, koju posluku porati? Onima koji vide a ne čuju? Čuju a ne gledaju? Vide a ne slušaju?

Prilično neozbiljno izgledamo

mirzza
Kontakt:

pet jun 23, 2017 8:25 pm

Jasno je da je prijateljska, da su noge teske, da se desavaju greske, da je bilo vruce al kako nama tako i Sirokom ali jedno nije jasno, a to je sindikalac u prvih 11.
Pa Slavko imas li imalo mozga, da li ti je doslo do te tvoje glave?
Kao bilo je objasnjenje da Kerla i Bocca nisu sa loptom na 'ti' a sta je sada, dovedes Graovca koji je smiren sa loptom koji 'zna' lopte i opet stavljas toga ne znam kako ga vise ni nazvati u prvih 11.
Sama tekma ko tekma, prijateljska, nije bitno nista osim ove djece koja se bore za nas dres, ali poraz je ovaj u prvih 11.
Treba ga nabiti nogom ko i Jahica, a Jahic je za njega da na jednoj nozi skace Ramos, kada vec gospodin prima platu i lezi ukljuci ga u trenazni proces a ovog bilbliotekara i citaca knjiga nosi u hiljadu, pa u sto hiljada.... daleko od Zelje.
Ono sto sam govorio za Sinisu i njegovu limitiranost se pokazalo, nema Mire i Sinisa je duplo slabiji, dakle ispod prosjeka i u zadnjih 8,9 godina kada skontam da smo na toj poziciji imali Colica (U21), Memiju, Zeljkovica koji je znao odigrati i da je nekad Mirso Beslija krpio, kao i Bucan, Sinisa dodje stepenicu iznad Livaje koji je apsolutno najgori igrac koji je krocio na Grbavicu.
Lijevog beka dovesti pod obavezno, a desnog isto tako nisaniti na zimu jer ovo je uzas.
Krila, veza i napad je nesto sto ne skripi gdje imamo izbora i alternative, ali bekovi su nam sada najtanji.
Zera i Kemo su obavezni za promiciju u prvih 11 ove godine, a uz njih uvoditi jos postepeno Sabana i Besirevica, kao i malog Dzindu, Sindikalac opcija broj 4 ili voz.
U cetvrtak ima da ostave zadnji atom snage na Grbavici da prodjemo crnogorce, tu NE SMIJE doci do kiksa.
Adzema ukljuciti u strucni stab cim prije da malo pomogne Slavki i postepeno ga gurati da preuzme dirigentsku palicu, jer Ado ima slifa. Ado, Cica, jos finog trenera golmana naci i kondicionog i lagano idemo dalje.

avlami97
Kontakt:

pet jun 23, 2017 8:28 pm

fczeljo je napisao/la:
pet jun 23, 2017 8:22 pm
chile je napisao/la:
Prvo sam se naoštrio da te napadnem sa: "koje smo to mi akcije danas isprobali?", al onda sam pročitao ostatak posta i apsolutno se slažem.

Čini mi se da je bilo puno zanimljivije kad su igrale rezerve, odnosno igrači koji manje slušaju Slavku. Jedina dobra akcija, nakon koje smo i zabili, je od strane "mrtvih" rezervi - Hasanovića, Nikolića i Žerića.

Ostalo da ne širim negativu i ne pametujem, svakom sa koliko toliko normalnim vidom, vidi se da se nema šta vidjeti.

Dakle, koju posluku porati? Onima koji vide a ne čuju? Čuju a ne gledaju? Vide a ne slušaju?

Prilično neozbiljno izgledamo
I u toj "akciji" smo imali dosta sreće. Stevo je oteo jednu loptu dodaje do Hasanovića, a on do Žerića koji gubi dribling. Igrač Širokog loptu vraća do Hasanovića koji lijepo proigrava Nikolića. Nikolić se lijepo oslobađa i šuta, a golman odbija loptu do Žere (koji je bio u ofsajdu, čini mi se), Žera lažnjakom baca jednog igrača Širokog i ubacuje loptu u praznu mrežu.

Znači i u toj akciji je bilo puno sreće-grešaka, ali smo na kraju dali gol. http://sport1.ba/premijer-liga-bih/vide ... jega/86392
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Dolina
Kontakt:

pet jun 23, 2017 8:33 pm

ma bekovi više ili manje defanzivno odrade svoje, ali sredina nam je odron, zato Lendra onako loše i izgleda na terenu a natrči se i to dobro, sredina je i kriva što napadači nisu više golova zabili uz sve njihove promašaje. Jbg mi očekujemo da od dva balona u toku utakmice koje Lendra primi dadne tri gola.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

MrkiMedo
Kontakt:

pet jun 23, 2017 8:36 pm

Ma nema tu price hoce li Ramovic dobiti sansu. On mora definitivno igrati ispred Zebe. Ako to mi vidimo onda i neko strucniji od nas to mora vidjeti

avlami97
Kontakt:

pet jun 23, 2017 8:37 pm

Neko je lijepo napisao. Danas su bekovi uspjeli da zakasne, na sve što se moglo zakasniti. Naročito Stana, jer je bio ofanzivniji. :D
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

LARSSON
Kontakt:

pet jun 23, 2017 8:38 pm

Bolje da Fejzića na beka stave nego stanića

Leon_Professional
Kontakt:

pet jun 23, 2017 8:39 pm

Amidza je napisao/la:
pet jun 23, 2017 7:35 pm
Nista Slavko nije naucio is svojih gresaka.

Popusili smo ga.

:(
E ovo je ono sto najvise brine.

Leon_Professional
Kontakt:

pet jun 23, 2017 8:45 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
pet jun 23, 2017 7:49 pm
Slavko odlazi
E vise mi ga sekunde nece biti zao kad bude bivsi. Kad je glup frajer.
Nek ga njegovi polovnjaci pokopaju, Zeba i Bogi u prvom redu.
Ocito da ima probmel i ocit je, samo Slavko po svom. Pa kad je tako, onda mi nije zao, glup si majstore i nek ti je sa srecom.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jun 23, 2017 8:46 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pet jun 23, 2017 8:45 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
pet jun 23, 2017 7:49 pm
Slavko odlazi
E vise mi ga sekunde nece biti zao kad bude bivsi. Kad je glup frajer.
Nek ga njegovi polovnjaci pokopaju, Zeba i Bogi u prvom redu.
Ocito da ima probmel i ocit je, samo Slavko po svom. Pa kad je tako, onda mi nije zao, glup si majstore i nek ti je sa srecom.
:pljesak:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.

Prijava