Samo da pitam, da li smiju pojacanja igrati u prvoj utakmici prvog kola?
Za drugoj znam da mogu, ali mi je vazno da saznam da li mogu u prvoj.
Cedoviste1 je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 2:35 pmSamo da pitam, da li smiju pojacanja igrati u prvoj utakmici prvog kola?
Za drugoj znam da mogu, ali mi je vazno da saznam da li mogu u prvoj.
Prijavljeni a ne mogu igrati , de logika.Cedoviste1 je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 2:37 pmOni su prijavljeni za prvo kolo kvalifikacija, ali ne mogu igrati u prvoj utakmici.
Prijavljeni su da bi mogli igrati u drugoj utakmici.damirfile je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 2:42 pmPrijavljeni a ne mogu igrati , de logika.Cedoviste1 je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 2:37 pmOni su prijavljeni za prvo kolo kvalifikacija, ali ne mogu igrati u prvoj utakmici.
Nije, nego ne moze za 3 ekipe igrati od npr.30.6.2016 do 30.6.2017, to je jedini razlog.Cedoviste1 je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 2:49 pmPrijavljeni su da bi mogli igrati u drugoj utakmici.damirfile je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 2:42 pmPrijavljeni a ne mogu igrati , de logika.Cedoviste1 je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 2:37 pmOni su prijavljeni za prvo kolo kvalifikacija, ali ne mogu igrati u prvoj utakmici.
Znam da prosle godine, mislim da je kanga bio u pitanju, dosao je u zvezdu i nije mogao igrati u prvoj utakmici, zato jer igrac moze igrati samo za jedan tim na zvanicnim utakmicama na polu godisnjem nivou, tj. Polugodisnji nivo se racuna ovako od 1.1 do 30.06. I ako je Kanga igrao rostov u februaru. Onda moze za zvezdu tek u julu. To je ta logika.
E pa onda super. Ja sam mislio da ne mogu igrati za dva klupa na polugodisnjem nivou.teatrale36 je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 2:55 pmNije, nego ne moze za 3 ekipe igrati od npr.30.6.2016 do 30.6.2017, to je jedini razlog.Cedoviste1 je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 2:49 pmPrijavljeni su da bi mogli igrati u drugoj utakmici.
Znam da prosle godine, mislim da je kanga bio u pitanju, dosao je u zvezdu i nije mogao igrati u prvoj utakmici, zato jer igrac moze igrati samo za jedan tim na zvanicnim utakmicama na polu godisnjem nivou, tj. Polugodisnji nivo se racuna ovako od 1.1 do 30.06. I ako je Kanga igrao rostov u februaru. Onda moze za zvezdu tek u julu. To je ta logika.
Nije moguće, kaže Husref u Makijatu da je u Gotal u RumunijiSIMA_SIMAU je napisao/la:Jel' moguce da sam vidio maloprije Gotala u SCC
Eh ne znam vidim maloprije lik dosta lici na njega
DiskriminacijaLARS1921 je napisao/la: ↑čet jun 22, 2017 3:08 pmImaš opšte diskusije, ovdje pišu navijači Željezničara
viewtopic.php?f=51&t=82