Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

kvalitet
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 21, 2017 5:07 pm

chile je napisao/la:
sri jun 21, 2017 4:54 pm
Malo ga serete s tim poredjenjem cijene karte za ovu tekmu sa Zetom sa koncertima, odlascima u Zg, Bg...vecernjim izlascima, kladionicama cijenom prezervativa, nicnih dama ili cega vec ne.
Realnost je da je vecini mnogo dati 15 KM za nista od prosle sezone. Raja ce dati za Zelju milion puta dokazano ali utakmicu gdje nista ne vidis upitno je.
I opet sva poredjenja nije ista ciljna skupina ili ako jeste to je 0.1 % tih koji se poklapaju.
U biti cijene su odredjene i pokazace se za koji dan je li promasaj ili ne...ima onih koji ce otici da je i petoba karta (malo ih je ali ima ih) isto tako i onih koji vise od 5-7 KM nece dati osim ako je protivnik atraktivan.
Ovu prvu tekmu ocekujem max 8 milja, bez obzira na cijenu karti i da su cener istok i sjever bila bi u par stoja posjeta.
Naravno da seru. S obzirom na kvalitet lige, opći standard i mnoge druge stvari, puno je 15. Duže vrijeme govorim kako Klub loše radi s kartama. Ako ne znaju, neka odu malo preko i neka provjere kako mnogi rade, a istovremeno vidjeti cijene kod nas i u okruženju. Npr. spominjete Hajduk, a niko ne spominje Dinamo i cijene karata. Istina je da imamo najbolji prosjek na utakmicama, ali ja mislim da imamo potencijal za 9.000 u prosjeku, ako budemo malo pametnije radili...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Kospicar
Kontakt:

sri jun 21, 2017 5:09 pm

Onaj ko hoce da dodje, nece se radi 5 KM predomislit, kraj price.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

rodrigo87
Kontakt:

sri jun 21, 2017 5:17 pm

Kako nista u ovoj sezoni? Izgradjena je nova tribina, prosjek je bio sedam hiljada ljudi.Evropa je nakon 13 godina ponovo na Grbavici, svi je jedva cekaju. Svi hoce da se pravi Jug, cak neki i drsko govore i postavljaju pitanja u vezi izgradnje Juga, svi pricaju kako treba platit 150 hiljada za Ordagica, Vukotica, Redzica i slicno. Svi bi dali Stevanovicu pare ko da je Ronaldo! Svima puna usta hvale svega u vezi stadiona, a kada treba platiti 15 maraka kartu, onda je frka, jer eto, ne daju te pare da bi gledali Zetu! Kakvo retardirano razmisljanje! Idemo na utakmicu da gledamo Zeljeznicar, ne idemo da gledamo Lendrica, Zeca, Radinovica i slicne! Nije mi bitan rezultat da bih otisao na utakmicu. Da nas Zeta nabije 0:5, otici cu prvi dan kad se puste godisnje ulaznice i kupiti je. Jer to je ono na sto sam navikao,to je ono sto treba siriti onima koji nisu navikli otici na utakmicu! Dodju dva ili tri puta godisnje na stadion i puno mu je dati 15km? Ma mrs, ne moras nikako ni doci!
Navijaci Zeljeznicara, a ne rezultata!

avlami97
Kontakt:

Koliko li ce nam spucati kaznu za stepenice? Mislim na Jug - Kop.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

kvalitet
Kontakt:

sri jun 21, 2017 5:19 pm

Kospicar je napisao/la:
Glupost. Nije u pitanju samo jedna utakmica, uvijek je ista priča. Vi kao da živite ne znam ni ja gdje. Bar pola naših navijača ili ne radi ili radi za minimalac. Napunit ćemo mi ovu utakmicu (zbog nekih drugih stvari, Evropa na Grbavici i sve u vezi s tim), ali dugoročno moramo imati bolji pristup. Ispoštovati članove, porodične dolaske i slično.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Ide sada 100 stranica o cijenama ulaznica...bitno je da se stolica u Bosni ili Bazenima placa po 100KM i nije skupa.
Kada treba otici na Acu Lukasa, Merlina itd nije problem.

Nova tribina nova cijena ulaznica...bolje imati na stadionu 6.000 pravih navijaca neko 15.000 selfie navijaca koji dodju da budu vidjeni jednu tekmu i to je to.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

1921.ba
Kontakt:

avlami97 je napisao/la:

20-30 hiljada eura... vec smo jednom to popusili na kosevu
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

SirAlexFerguson
Kontakt:

sri jun 21, 2017 5:23 pm

Kospicar je napisao/la:
Generalno me nervira ova prica oko karata. Tako je kako je i kraj price. Međutim da ne budem nijemi posmatrac ubacicu se na ovaj tvoj post.
Ja sam iz Goražda i za gorivo mi u startu treba 30 KM minimalno. Trebam jesti sa djevojkom a mozda i buraz krene. Znaci recimo 20 KM otprilike. Treba popiti po kafu prije tekme. Treba uzeti tri karte. Necu racunati punu cijenu karte , samo recimo tih 5 KM x 3 karte je ručak taj dan. Da ne bude da se bunim i pametujem jer mi nije namjera, svakako ne pusim i ne pijem tako da trošim najviše na Želju. Hocu da kazem da treba razmisljati u sirinu i da nije svakome Grbavica ispred nosa. Trebamo naci neku sredinu i pokusati dovesti što više raje na stadion, pogotovo u obicnim utakmicama. Pozz
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

kvalitet
Kontakt:

sri jun 21, 2017 5:24 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Ide sada 100 stranica o cijenama ulaznica...bitno je da se stolica u Bosni ili Bazenima placa po 100KM i nije skupa.
Kada treba otici na Acu Lukasa, Merlina itd nije problem.

Nova tribina nova cijena ulaznica...bolje imati na stadionu 6.000 pravih navijaca neko 15.000 selfie navijaca koji dodju da budu vidjeni jednu tekmu i to je to.
Opet pogrešno. Na simpatizerima se uzimaju pare. Njih treba privlačiti raznim akcijama, popularnijim cijenama itd. Ništa ja izmislio nisam, to rade svi uspješni klubovi.

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 21, 2017 5:28 pm

1921.ba je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

Znaci svu zaradu od prodatih karata od Istoka i Juga cemo baciti u vjetar. Pretpostavljam da ce biti po 3000 prodatih karata na obje tribine. Ako se koji kreten nadje pa zapali baklje mogli bi i u minusu biti nakon tekme, racunajuci i organizaciju.

Grbavica
Kontakt:

Sto rece neko lahko je Zeljine pare trositi pa se stavlja kao imperativ da se plati Ordagic, Vukotic, da se Miroslavu da koliko trazi bez pitanja, da je gradnja juga pod moranje ove godine. Ponavljam ZELJINE PARE. A kad treba pet maraka skuplje platiti kartu, stegne se dupe.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

psihopata
Kontakt:

SIMA_SIMAU je napisao/la:
.bolje imati na stadionu 6.000 pravih navijaca neko 15.000 selfie navijaca koji dodju da budu vidjeni jednu tekmu i to je to.
nije bolje i ne moze biti bolje,a klub treba raditi na tome da tih 15 milja selfija na bilo koji nacin animira da dodju i kad nije vropska utakmica ili neka svecanost....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

psihopata
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 21, 2017 5:31 pm

avlami97 je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

Znaci svu zaradu od prodatih karata od Istoka i Juga cemo baciti u vjetar. Pretpostavljam da ce biti po 3000 prodatih karata na obje tribine. Ako se koji kreten nadje pa zapali baklje mogli bi i u minusu biti nakon tekme, racunajuci i organizaciju.

pa sta ti predlazes onda?da se na jugu sjedi i da se grickaju kospe?
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jun 21, 2017 5:32 pm

kvalitet je napisao/la:
Kospicar je napisao/la:
Glupost. Nije u pitanju samo jedna utakmica, uvijek je ista priča. Vi kao da živite ne znam ni ja gdje. Bar pola naših navijača ili ne radi ili radi za minimalac. Napunit ćemo mi ovu utakmicu (zbog nekih drugih stvari, Evropa na Grbavici i sve u vezi s tim), ali dugoročno moramo imati bolji pristup. Ispoštovati članove, porodične dolaske i slično.
Mi moramo privuci ljude koji rade, koji imaju redovna i solidna primanja i koji su potencijalno kvalitetni potrosaci.. Na takvima se moze zaraditi i prema takvim treba ciljati.. Onome ko je nezaposlen, ko nema nikakvih primanja i onima kojima je minimalac nedovoljan i da prezive je puno koliko god kartu da stavis a da ne pricam o clanskim i sezonskim. Slazem se da treba maksimalno ispostovati clanove a ovo sa porodicnim dolascima je na dugom stapu dok se ne iskorijene baklje, topovski udari i ostale gluposti bar na ovim nenavijackim tribinama.. Razmisljao sam da redovno vodim dijete na utakmice ali eksplozija topovskog udara mi u sekundi razbije dilemu..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

blueheart
Kontakt:

sri jun 21, 2017 5:40 pm

Aa kakva je ovo kuknjava oko ulaznica... Meni je bas mjera još samo da se odlucim sjever ili istok :) nikako da prelomim gdje ću, ja još na Istok nisam nogom kročio nekako mi zao sjevera :).
Ja očekujem i vjerujem da ćemo imati rasprodane sve tribine....
DRZAVA ZELJO

ISB87
Kontakt:

sri jun 21, 2017 5:42 pm

Jebiga, stavit neke ograde kraj stepenica. Cijelo vrijeme govorit da se ne stoji tu. Ionako ako bude dobra atmosfera cijelu jug ce navijat i podrske nece manjkat.
MIRZA RASCIC

rodrigo87
Kontakt:

sri jun 21, 2017 5:43 pm

ISB87 je napisao/la:
sri jun 21, 2017 5:42 pm
Jebiga, stavit neke ograde kraj stepenica. Cijelo vrijeme govorit da se ne stoji tu. Ionako ako bude dobra atmosfera cijelu jug ce navijat i podrske nece manjkat.
Ali ce izgledati, najblaze receno, k'o kop od navijaca Barcelone.

Morzhy
Kontakt:

sri jun 21, 2017 5:45 pm

Nemojte zaboraviti da smo u prethodnih 13 godina svaku euro tekmu igrali na gostujućem terenu. Konačno domaća evropska utakmica...ko mogne doći, a ne dođe zbog 5 KM više, dobro će se zajebati.

Ajzea
Kontakt:

sri jun 21, 2017 5:46 pm

Grbavica je napisao/la:
Sto rece neko lahko je Zeljine pare trositi pa se stavlja kao imperativ da se plati Ordagic, Vukotic, da se Miroslavu da koliko trazi bez pitanja, da je gradnja juga pod moranje ove godine. Ponavljam ZELJINE PARE. A kad treba pet maraka skuplje platiti kartu, stegne se dupe.
Govorimo o simpatizerima, oni ce gledati u marku. Upravo ti simpatizeri pune stadione, a ne mi navijaci.
Simpatizere treba maksimalno izmusti kada smo u toj situaciji. Da smo titulu osvojili, isti ti simpatizeri bi se otimali za karte.... E tad bih ja udario cijenu od 20KM za sjever i istok, clanovima stavio cijene kao da se liga igra.

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 21, 2017 5:47 pm

psihopata je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
1921.ba je napisao/la: 20-30 hiljada eura... vec smo jednom to popusili na kosevu

pa sta ti predlazes onda?da se na jugu sjedi i da se grickaju kospe?
Pa ako cemo biti u minusu, onda bolje i kospe grickatislika. Ako Jug donosi 15000 KM, a odnese 60000 KM sa punim stepenicama u minusu smo 45000 KM samo zbog te tribine.

Predlazem da se KOP pomjeri u sektor B i da se ispostuju stepenice.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.

Prijava