Haj molim te reci da se salis.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 4:57 pmDan te yebo kreteni salju molbe Miri da ne ide u Zrinjski.
Pa nabijem vas na ku.rac kreteni bolesni.
Da nisam na poslu prilozio bih ti dokaze.Ajzea je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 5:27 pmHaj molim te reci da se salis.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 4:57 pmDan te yebo kreteni salju molbe Miri da ne ide u Zrinjski.
Pa nabijem vas na ku.rac kreteni bolesni.
Eno red se otego do elektroprivrede, sve menedzeri dosli sa ponudama.. Malo je on i sebe zayebo odgovorom navijacima i lajanjem po sefu struke..
Iskreno se nadam da je on završio, ali juče sam ostao zapanjen kad sam vidio da opet počinje utakmice, pa da je bar došlo do nekog izvinjenja ili pokajanja, došli smo do stadija da možes psovat navijačim i treneru na terenu, hajd eto vruća krv, al on dan kasnije za source izjavi da je trener smiješan lik koji je plako da on ostane, znači možes sve danas kao igrač Želje proći ćeš bez posljedica, eventualno će se Slavko dreknuti "50 maraka", ali sutra si u prvih 11..Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 5:38 pmEno red se otego do elektroprivrede, sve menedzeri dosli sa ponudama.. Malo je on i sebe zayebo odgovorom navijacima i lajanjem po sefu struke..
Igra evropu...cikazubo je napisao/la:Zna li neko dokle smo došli sa transferom Lendrića ?
heisenberg je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 5:29 pmNezahvalna stoka pljuje po Miri na osnovu polu-informacija i spekulacija.. A cak da je i tacno, nema mu se sta zamjeriti, momak je za 10
Miro je covjek bez stava zato sto nije produzio ugovor i sto zeli rijesiti sebi egzistenciju negdje u inostranstvu? A pritom je svaki trening i utakmicu davao svoj maksimum, ne stedeci se ni najmanje... Misljenje je bas ko dupe, svako ga ima.. Cuj on prica o Miri kao covjeku, hajde bez glupavog moralisanjaavlami97 je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 6:05 pmheisenberg je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 5:29 pmNezahvalna stoka pljuje po Miri na osnovu polu-informacija i spekulacija.. A cak da je i tacno, nema mu se sta zamjeriti, momak je za 10
Miro je prošlost i koji qurac ima on nešto da pita i postavlja, odgovara i glupira se. Njegov život više nije Željo i daleko mu kuća od naše. Nismo "plakali" kada je jedan Haris Škoro odlazio, a sada raja "plače" za tamo nekom hinjom, koji je očito čovjek bez stava.
Miro je obična hinja. Ne zato što nije produžio ugovor, nego zato što to nije glasno i jasno rekao. "Ne želim produžiti i tačka". Govorim o njemu kao čovjeku, a ne kao o igraču. Bio mu je ponuđen kada i Lendriću.Lendrić je produžio, a on se ponašao kao hinja, a na terenu kao profesionalac za što je uredno i na vrijeme plaćen. Za mene obična pi.čka.
Ne znam samo ko ti je "nezahvalna stoka"?
Svi smo glupi, a ti pametan. E gdje sam napisao da je qurac od igraca. Naprotiv, ali je hinja od covjeka.hardwell je napisao/la:E jeste glupi u picku materinu, svi vam hinje, svi vam kurci, svi vam karine od igraca.