sto ne mora znaciti da nije tacno, ali ako se na njih pozivas pih
Ako misliš na stranicu : "Ne mogu igra Željo" nije loša
Sta je ovo Mula?
%
Nekako mi bezveze davati prednost Kemi koji nema ni 2 sata staža u seniorskom timu da igra Evropsku utakmicu. Svaka čast da dobije prednost u ligi. Ali ovdje se svaka pogreška skupo plača i bojim se da je to preveliki pritisak za njega. Moje je mišljenje da ovu sezonu sakupi što više minuta u našoj ligi i tek sljedece sezone da zaigra ovako važne utakmice.
ti ko na kvizuZaki87 je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 1:52 pmImam par pitanja pa ako moze neko da mi odgovori..
1.Zasto smo zadrzali Stevu Nikolica i sada imamo 5 napadaca a igramo formaciju sa 1 napadacem?
2. Sta je sa Dadom Sadikovicem, zar on nije trebao doci? Volio bih ga vidjeti u pare sa Ugljesom
3. Sta bi sa Bekricem nakon one izjave, jel dobio kaznu neku? Jel on otisao u drugi klub?
4. Sta je sa Crnovom, igra li ili je opet povrijeden?
5. Kada pocinje prodaja karata za Evropu?
6. I najvaznije pitanje, hocemo li 100-tu godinu zaredom igrati u veznom redu sa Blagojom i Markovicem? pa jel vise svima jasno da to nigdje ne vodi..
Trebalo bi biti bolje,jer se Miro obicno forsirao a sad ce i zakaric/zec/crnov i bit ce pokusaja kroz sredinu a ovako je sve bilo daj miri i sta Bog daCh.Willa1986 je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 12:50 pmIma li ko da pita Slavku kakav je odnos sa Lendricem? Je li mu se ovaj izvinio ili i dalje fura svoj fazon a igra jer se forsira zbog prodaje?
Na ovom izvjestaju mi ne izgleda kao da fali Miro, sto je dobroNadam se da ce Zec/Zaka/Crnov to lijepo popuniti, ko zna, mozda bude na kraju sve izgledalo bolje nego ove sezone.
1. Ne zna se jos ko ide, idu 2 vjerovatno. Lendra i Dzenis. Zajmovic, Gotal (dolazi) i mozda Stevo ostaju. Valjda.Zaki87 je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 1:52 pmImam par pitanja pa ako moze neko da mi odgovori..
1.Zasto smo zadrzali Stevu Nikolica i sada imamo 5 napadaca a igramo formaciju sa 1 napadacem?
2. Sta je sa Dadom Sadikovicem, zar on nije trebao doci? Volio bih ga vidjeti u pare sa Ugljesom
3. Sta bi sa Bekricem nakon one izjave, jel dobio kaznu neku? Jel on otisao u drugi klub?
6. I najvaznije pitanje, hocemo li 100-tu godinu zaredom igrati u veznom redu sa Blagojom i Markovicem? pa jel vise svima jasno da to nigdje ne vodi..
Bogi je bolno spor. Ubili bi ga u Europi. Tacno je da Kemi fali utakmica, o tome se trebalo ranije mislit, al sta cemo sad. Da je odigrao ovu sezonu imali bi formiranog stopera. Ovako jbg. I takav je, po meni, bolji od dede Bogija i Kerle kiborga, kojeg srecom vise nema tu.mula je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 1:53 pm
Nekako mi bezveze davati prednost Kemi koji nema ni 2 sata staža u seniorskom timu da igra Evropsku utakmicu. Svaka čast da dobije prednost u ligi. Ali ovdje se svaka pogreška skupo plača i bojim se da je to preveliki pritisak za njega. Moje je mišljenje da ovu sezonu sakupi što više minuta u našoj ligi i tek sljedece sezone da zaigra ovako važne utakmice.
KORAK PO KORAK
Iskreno meni bi to bilo malo naivno i čisto sumnjam da će to Petrović uraditi.
1. Stevu Nikolica smo zadržali zato što ćemo tokom ove sezone pokušavati sa novom formacijom 3-5-2. Ako si mislio na Zeca da je napadač pogriješio si. On je doveden kao zamjena za Miru, a Gotal je doveden kao zamjena za Lendrica.Zaki87 je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 1:52 pmImam par pitanja pa ako moze neko da mi odgovori..
Ne igramo trenutno sa tako jakim protivnikom da će biti tolika opasnost i da ćemo toliko osjetiti nedostatak Bogijeve brzine. U prva dva pretkola ekipe su realno na našem nivou.Amidza je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 1:57 pmBogi je bolno spor. Ubili bi ga u Europi. Tacno je da Kemi fali utakmica, o tome se trebalo ranije mislit, al sta cemo sad. Da je odigrao ovu sezonu imali bi formiranog stopera. Ovako jbg. I takav je, po meni, bolji od dede Bogija i Kerle kiborga, kojeg srecom vise nema tu.mula je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 1:53 pm
KORAK PO KORAK
Iskreno meni bi to bilo malo naivno i čisto sumnjam da će to Petrović uraditi.