Ma evo i ti i @Mirek me dopuniste, ali pogledaj ti kako je on napisao samouvjereno ovo. Ko da sto posto zna da će ekipa odigrati loše.Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 10:26 amJedno je samoprozvati se navijacem koji voli klub a nesto sasvim drugo biti sustinski taj navijac.. Kazu izmisljamo neprijatelje a ljudi koji se izjasnjavaju kao navijaci otvoreno prizeljkuju poraz kluba da bi pokusali dokazati svoje stavove.. Ima takvih poprilicno ali su malobrojniji i puno slabiji od onih koji su spremni ruku u vatru za Zelju staviti..ponosannavas je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 10:17 amJEl to znaš da će i na toj tekmi Slavku bojkotovati pa kažeš javite se poslije Zete?
Hajd molim te kad odeš pitaj rade li subotom i rade li iza pet radim danima? Ovdje mi niko ne zna odgovoriti na to pitanje, a nisu ni stavli na portalu. Ranijih godina sam dva puta došao u deset do pet (a rekli da rade do pet) i nikog nije bilo.Gola je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 9:55 amEvo upravo su odgovorili, sve okej.
Izgleda prate pomno portal, prvo ovdje moras napisati da bi dobio nesto![]()
Ne rade iza 5, a subotom mozes se u fs učlaniti.ponosannavas je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 11:17 amHajd molim te kad odeš pitaj rade li subotom i rade li iza pet radim danima? Ovdje mi niko ne zna odgovoriti na to pitanje, a nisu ni stavli na portalu. Ranijih godina sam dva puta došao u deset do pet (a rekli da rade do pet) i nikog nije bilo.
Ma ne mora znaciti to, mozda covjek misli nakon utakmice ce se vidjeti kvalitet dva stucnjaka, Zetinog trenera kojeg vidimo svi hvale (Mulalić zadnji) i naseg Slavke o kojem samo ovaj forum ima riječi hvale.ponosannavas je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 10:17 amJEl to znaš da će i na toj tekmi Slavku bojkotovati pa kažeš javite se poslije Zete?
"Ljeti jednom zimi malo rjeđe"
Ne mozesEisenbahner1921 je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 11:35 am"Ljeti jednom zimi malo rjeđe"
Kad smo već kod članskih, može li se normalno otići produžiti članska u prostorije ili fan shop, ono u stilu ja dođem, popričam malo, dam cvaju, dobijem osmijeh i sav sretan kući nazad?
Sutra prekosutra bi sve trebalo biti gotovo sto se potpisa tice, a ostalo tip dozvole za rad cekacemo jos neko vrijeme. Nama je bitno da ga imamo u slucaju da prodjemo dalje i da bude tu za nasu ligu jer ce Lendric igrati ove utakmice u EL.
Znas li sta za lijevog beka, ima li ga na vidiku?
Kako drugačije. Lakše mi tako nego da nešto čekam mailove preko interenta. Trebam samo da produžim članarinu.Vrag je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 11:28 amNe rade iza 5, a subotom mozes se u fs učlaniti.ponosannavas je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 11:17 amHajd molim te kad odeš pitaj rade li subotom i rade li iza pet radim danima? Ovdje mi niko ne zna odgovoriti na to pitanje, a nisu ni stavli na portalu. Ranijih godina sam dva puta došao u deset do pet (a rekli da rade do pet) i nikog nije bilo.
Ako vec bas moras to licno odraditi.