ponosannavas je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 10:17 am
iggy2377 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 8:53 pm
Jos nesto za pojedince ovdje, javite se poslje Zete, da pricamo o treneru..
JEl to znaš da će i na toj tekmi Slavku bojkotovati pa kažeš javite se poslije Zete?
To se mora sprijeciti po svaku cijenu, ne smije se niko vise igrati sa klubom! Jesu li ti sto tako razmisljaju svijesni da prave stetu samo klubu, Želji kojeg vole? Svi oni, igraci, treneri, uprava ce danas - sutra otici, sa Željom se ne treba i ne smije niko igrati. Treba njih koji mjesec, ko kone ostaviti bez plata pa bi mozda imali veci motiv da igraju.
Jutros sam pisao o tome.
Treba ovu pricu o rumenom ostaviti i okrenuti se prvoj euro utakmici na Grbavici poslije toliko godina cekanja. HAJCAJ!

Strucni stab se treba maximalno posvetiti analizi Zete i tako pripremati ekipu, evo naš @LARS1921 moze pomoci on je vec postavio određene stvari

A svakako se raspitati gdje god moze od Edisa, Radulovica, Refik isto vjerujem moze pomoci. Ovo je prevazna utakmica.
Po meni, nakon povratka sa Kupresa bi uprava trebala pod OBAVEZNO odrzati "zatvoreni "sastanak sa strucnim stabom i igracima te im jasno poruciti da se sa ugledom kluba niko ne smije igrati i da nam je ova sezona jako vazna, pocev od ovih evropskih utakmica. Sta je bilo prosle sezone se ne moze zaboraviti ali se mora ici dalje i ne smiju se desavati ovakve stvari. Potrebno nam je jedinstvo svih u klubu.
Jasno poruciti ( moze i neki pravilnik, aneks ugovora za sve), hijerarhija se mora postovati, ko bude iznosi bilo kakve "interne" informacije bice zestoko kasnjen novcano. Ako strucni stab ocjeni da bilo ko ne daje maximum na terenu, svjesno ili ne svjesno odmaze ekipi, steti klubu bice zestoko novcano kaznjen i na tribini zavrsiti, bez obzira o kom se igracu radi.
Nikakav pritisak ali oni moraju biti svjesni ( ocigledno da do sada nisu bili) da predstavljaju klubu, koliko god oni imali svoj licni stav, motiv i sl., prije svega predstavljaju Želju i to nije lako, velika je to odgovornost.
Prolazak Zete donosi veliki novac za klub, dodatnih cca 250 K€, nova utakmica na Grbavici, koeficijent raste .... Svi se trebaju mobilozovati a mislim da za nas navijace ce biti najmanji problem, podrska sigurno nece izostati.