Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

mula
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 20, 2017 9:51 am

Previše smo se okomili na Bogičevića čovjek je imao koliko sam ja upratio samo jednu fatalnu grešku protiv Slobode. Ostalo je odigrao, može se reći na nivou. Više grešaka je imao Kosorić u prvoj polusezoni i Kerla u drugoj.
Ono što sigurno znam je da taj čovjek igra na iskustvo i ponajviše ostaje zbog mlađih igrača kako bi se uz njega kalili. Lično mi je pričao momak koji je sa njim igrao u Olimpiku da čovjek ima exstra znanja i da je dobar kao čovjek i kao igrač. Da mnogo zna po pitanju postavljanja odbrane, iznošenja lopti i da se uz njega može dosta naučiti.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto jun 20, 2017 9:52 am

D.B.Cooper je napisao/la:
pon jun 19, 2017 11:34 pm
Ima li neko ko je nedavno putovao za Crnu Goru , eventualno Podgoricu , za koliko se moze stici iz Sarajeva , ima li ikakav autoput :D
Autoput ni u ludilu :D Moj savjet svima koji idu (nadam se i ja :D ) da ne idu na Šćepan polje, to je odron put, iako su ga "sredili" opet je odron. Prije koju godinu sređen je put ka Čemernom, tako da se isplati ići na Bileću. Kad dođete u istu, pratite lijevo sktetanje za Nikšić. U CG je prvih par kilometara malo uži put, ali kako nema prometa to fakat nije problem. Druga opcija je da prođete Bileću i da prije Trebinja skrenete opet za Nikšić. Ovaj put je najbolji. Na kraju se ova dva pravca ukrštaju brzo, tako da ste na istom.
Šćepan polje jeste najkraći put, ali je ubjedljivo najgori.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Gola
Kontakt:

uto jun 20, 2017 9:55 am

Vrag je napisao/la:
uto jun 20, 2017 2:41 am
Gola je napisao/la:
uto jun 20, 2017 1:42 am
Poslao sam 5 mailova za clanstvo i niko nista ne odgovara..
S obzirom da necu moci otici licno jos dugo, ima li neko neki kontakt kome da se javim
Jesi poslao sliku uplatnice ? Sa podacima(ime i prezime, barcode) I jesi u toku radnog vremena ?
Meni su brzo potvrdili
Evo upravo su odgovorili, sve okej.
Izgleda prate pomno portal, prvo ovdje moras napisati da bi dobio nesto :D
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

Choks
Kontakt:

uto jun 20, 2017 9:56 am

Kakvi više povratnici , nit motiva ima a vise ni kvaliteta nekog . Kada već se potencira priča o našim omladincima bolje onda da oni igraju , da stasavaju , već ovi povratnici .

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

uto jun 20, 2017 10:12 am

Bogdanovic je jedno smece...

omladina1921zeljina
Kontakt:

uto jun 20, 2017 10:15 am

Gostovanje u Crnoj Gori će biti pakleno. Bit će Crna Gora puna Grobara, sa svih strana, iz Srbije, iz Trebinja... Plus Varvari... Kvota 1,05 da će biti okršaja i nereda...
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Choks
Kontakt:

uto jun 20, 2017 10:17 am

Polako , fin dan treba uživati

ponosannavas
Kontakt:

iggy2377 je napisao/la:
pon jun 19, 2017 8:53 pm
Jos nesto za pojedince ovdje, javite se poslje Zete, da pricamo o treneru..
JEl to znaš da će i na toj tekmi Slavku bojkotovati pa kažeš javite se poslije Zete?

igla
Kontakt:

uto jun 20, 2017 10:20 am

Bekric sve zna

cikazubo
Kontakt:

uto jun 20, 2017 10:24 am

omladina1921zeljina je napisao/la:
uto jun 20, 2017 10:15 am
Gostovanje u Crnoj Gori će biti pakleno. Bit će Crna Gora puna Grobara, sa svih strana, iz Srbije, iz Trebinja... Plus Varvari... Kvota 1,05 da će biti okršaja i nereda...
Kako ćemo se sresti kad će oni 7 dana prije igrati u Pg, jedino s Varvarima može biti problema al ima kako ja znam i momaka s naše tribine koji su dobri s njima.
Potencijalni problem je mogao biti samo s ovim kvazi Grobarima iz rs-a tj Trebinja, već su jednom najavljivali neke gluposti kad se trebalo ići u Zvrotnik prošle godine.

Hadzijalagic
Kontakt:

uto jun 20, 2017 10:26 am

ponosannavas je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la:
JEl to znaš da će i na toj tekmi Slavku bojkotovati pa kažeš javite se poslije Zete?
Jedno je samoprozvati se navijacem koji voli klub a nesto sasvim drugo biti sustinski taj navijac.. Kazu izmisljamo neprijatelje a ljudi koji se izjasnjavaju kao navijaci otvoreno prizeljkuju poraz kluba da bi pokusali dokazati svoje stavove.. Ima takvih poprilicno ali su malobrojniji i puno slabiji od onih koji su spremni ruku u vatru za Zelju staviti..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Ajzea
Kontakt:

uto jun 20, 2017 10:27 am

Od povratnika ni Dzeko, a ne Bogdanovic !

@Hadzijalagic
Bravo, prijatelju ! Navijati da tvoj klub izgubi da bi sutra mogao reci da si u pravu. Fuj !
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u uto jun 20, 2017 10:30 am, ukupno mijenjano 2 puta.

Hadzijalagic
Kontakt:

uto jun 20, 2017 10:28 am

Igrali su pitari u Podgorici, mi u Petrovcu pa nije bilo nekih problema.. Beze vam prica..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Mirek11
Kontakt:

uto jun 20, 2017 10:32 am

ponosannavas je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la:
To se mora sprijeciti po svaku cijenu, ne smije se niko vise igrati sa klubom! Jesu li ti sto tako razmisljaju svijesni da prave stetu samo klubu, Želji kojeg vole? Svi oni, igraci, treneri, uprava ce danas - sutra otici, sa Željom se ne treba i ne smije niko igrati. Treba njih koji mjesec, ko kone ostaviti bez plata pa bi mozda imali veci motiv da igraju.

Jutros sam pisao o tome.

Treba ovu pricu o rumenom ostaviti i okrenuti se prvoj euro utakmici na Grbavici poslije toliko godina cekanja. HAJCAJ! :zeljeznicar1:
Strucni stab se treba maximalno posvetiti analizi Zete i tako pripremati ekipu, evo naš @LARS1921 moze pomoci on je vec postavio određene stvari :) A svakako se raspitati gdje god moze od Edisa, Radulovica, Refik isto vjerujem moze pomoci. Ovo je prevazna utakmica.
Po meni, nakon povratka sa Kupresa bi uprava trebala pod OBAVEZNO odrzati "zatvoreni "sastanak sa strucnim stabom i igracima te im jasno poruciti da se sa ugledom kluba niko ne smije igrati i da nam je ova sezona jako vazna, pocev od ovih evropskih utakmica. Sta je bilo prosle sezone se ne moze zaboraviti ali se mora ici dalje i ne smiju se desavati ovakve stvari. Potrebno nam je jedinstvo svih u klubu.
Jasno poruciti ( moze i neki pravilnik, aneks ugovora za sve), hijerarhija se mora postovati, ko bude iznosi bilo kakve "interne" informacije bice zestoko kasnjen novcano. Ako strucni stab ocjeni da bilo ko ne daje maximum na terenu, svjesno ili ne svjesno odmaze ekipi, steti klubu bice zestoko novcano kaznjen i na tribini zavrsiti, bez obzira o kom se igracu radi.
Nikakav pritisak ali oni moraju biti svjesni ( ocigledno da do sada nisu bili) da predstavljaju klubu, koliko god oni imali svoj licni stav, motiv i sl., prije svega predstavljaju Želju i to nije lako, velika je to odgovornost.
Prolazak Zete donosi veliki novac za klub, dodatnih cca 250 K€, nova utakmica na Grbavici, koeficijent raste .... Svi se trebaju mobilozovati a mislim da za nas navijace ce biti najmanji problem, podrska sigurno nece izostati. :palacgore:
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

uto jun 20, 2017 10:39 am

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto jun 20, 2017 10:50 am

Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

ChWilla
Kontakt:

uto jun 20, 2017 10:52 am

e ovo kod slobode vam je ista ta priča. drukčija samo onoliko koliko je tuzla drukčija sredina od sarajeva, a sloboda drukčiji klub od želje, ali princip je u suštini isti. azmir se udara slobodom u prsa, a odvodi joj igrače. govori ovima da ne znaju voditi klub, a za njegovo vrijeme kešom na ruke zasnovano više od pola miliona porezne obaveze. on i na to ima odgovor - niste trebali to pričati pa inspekcija ne bi došla...
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 20, 2017 10:53 am

Kakav Bogdanovic u raspalom Olimpiku nije bio dobar a nama da valja.
On ce se uskoro morat i oprostiti od fudbala.

exdomorocki
Kontakt:

uto jun 20, 2017 10:55 am

Hadzijalagic je napisao/la:
uto jun 20, 2017 10:28 am
Igrali su pitari u Podgorici, mi u Petrovcu pa nije bilo nekih problema.. Beze vam prica..
Bilo je problema pri povratku iz Petrovca,čeke su pravljene u par navrata,Varvari 100%,i lako moguće da će biti opet,zato u pamet i ne na svoju ruku,da bezze ne nastrada neko.
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

pile87
Kontakt:

uto jun 20, 2017 10:58 am

slika
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava