Nećemo, mamu mu jeb.emAsharaK je napisao/la:Momci nećemo više o tome, oni koji su učestvovali u tome neka se stide, idemo se posvetiti utakmici.
Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk
Nećemo, mamu mu jeb.emAsharaK je napisao/la:Momci nećemo više o tome, oni koji su učestvovali u tome neka se stide, idemo se posvetiti utakmici.
isto sam pomislio hahahahahahha
Alo, nije ovo fer. Sad ih je vise!18:07 Na terenu je i drugi tim Krupe.
Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/uziv ... rupa/85988
Neće mu Bekric dati ni da udje ako bude na klupi dobro mu je i to, Bekric forsira starije igrace dizelase.storm_raider je napisao/la:Mogao bi Zajmovic mnogo dobroga nama donijeti ove sezone.
Ja sam bio jedan od onih koji je bio protiv njegovog dolaska. Ima fantastične fizičke predispozicije, ali nedostaje mu mnogo toga "u igri". Ako taktički napreduje, uz popravljanje tehnike (mislim na sve, od igre na zemlji, do visokih lopti), mogao bi poslužiti. Iako sam ja, kako već rekoh, pesimističan, jer nije on više toliko mlad (on je trebao već biti u potpunosti formiran igrač). Vidjet ćemo hoće li me demantovati...storm_raider je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 6:00 pmMogao bi Zajmovic mnogo dobroga nama donijeti ove sezone.
Uvijek sam bio fasciniran Bekrijinim primanjem lopte. Primi je brat cjevanicom, pa ga pogodi u glavu, odskakuta par puta, dok skakuće lopta, on je gleda skakuće i on s njom i onda nakon jedno 10 sekundi prijem lopte je završen, a lopta više nije kod njega.
Haklapuc je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 6:15 pmUvijek sam bio fasciniran Bekrijinim primanjem lopte. Primi je brat cjevanicom, pa ga pogodi u glavu, odskakuta par puta, dok skakuće lopta, on je gleda skakuće i on s njom i onda nakon jedno 10 sekundi prijem lopte je završen, a lopta više nije kod njega.
Hahahahhahahhah, ne mogu da vjerujem sta sam procitao.Haklapuc je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 6:15 pmUvijek sam bio fasciniran Bekrijinim primanjem lopte. Primi je brat cjevanicom, pa ga pogodi u glavu, odskakuta par puta, dok skakuće lopta, on je gleda skakuće i on s njom i onda nakon jedno 10 sekundi prijem lopte je završen, a lopta više nije kod njega.