@fcz, trebas nesto odraditi za forum, Larson ce ti javiti cim prije.
Kazu u Julu, najkasnije u Augustu ide objava za Jug.
Vedrana cu odvojiti jer njega nismo niodakle dovodili i stoji da je ponajbolji, ako ne i najbolji, golman lige.. Haj i Graovca da istaknem kao pojacanje.. Ovi ostali sto si ih pobrojao zesci prosjek lige i ni u kom slucaju najbolji igraci iste.. Za Gotala ne mozes reci ni da je najgori a ni da je najbolji jer pojma niko nema u kakvoj je formi i koliko nam moze valjati.. Mozemo se nadati da ce biti ono sto mnogi ocekuju od njega.. Zec najbolji igrac lige?? Volio bih da obrazlozis tu tvrdnju kad si je vec pomenuo.. Ramovic solidan ali bar 4-5 igraca u ligi na njegovoj poziciji su bolji.. Blagojevic, uozbilji se.. Covjek ograjiso od incidenta u Zenici.. Zeba dobar za klupe u Zelji koji moze reci da jurisa na titulu.. Mogao si pomenuti i Bogicevica, Markovica, Sinisu i ostale najbolje igrace lige..mula je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 12:06 pmKjosevski, Zeba,Graovac,Blagojevic,Ramovic,Zec,Gotal.Hadzijalagic je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 12:00 pmKoje najbolje igrace u drzavi??mula je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 10:57 amOgroman je rizik napravljen dovodenjem ovog igrača. Čovjek posjeduje kvalitet,iskustvo i rutinu, ali i druge negativnosti koje treneri mrze.Čak i činjenica da je najplačeniji fudbaler malo će negativno djelovati na ostatak tima(možda).
Ovaj rizik najvise će osjetiti Petrović na svojoj koži. Za sada su stvarno dovedeni provjereni i dobri igrači, nema se šta osporiti nikom iz uprave, mislim da su ispunili svaki zadatak koji je njima postavljen.
Od danas sam stava da je jedini krivac za dobar i loš rezultat jedino gospodin Petrović!
1. Dobio je najbolje igrače u državi
2.Dovoljno je vremena u Želji tako da je upoznat sa svim što ga očekuje u narednom periodu.
3. Ispunjeni su svi uslovi koji su potrebni da dostigne zacrtani cilj za ovu godinu(koji je on od prvog dana najavio)
4. Nije došao da bi stizao bodovni zaostatak. Kreće od 0 što je itekako veliki pritisak. Da li će se izboriti sa tim ostaje da vidimo.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA
Koji tim ima bolje igrače. Navedi mi neki tim i uporedi te igrače sa ovim.
Nisam, ja sam uvijek na sjeveru, sada na istoku ( kada nema kise )ponosannavas je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 12:00 pmhahahahahah sram te bilo kako možeš reći tako nešto.Jesi ti onaj sa zapada klošar što psuje Lendri?
hahaahha ma zezam seKrajPrice je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 12:20 pmNisam, ja sam uvijek na sjeveru, sada na istoku ( kada nema kise )ponosannavas je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 12:00 pmhahahahahah sram te bilo kako možeš reći tako nešto.Jesi ti onaj sa zapada klošar što psuje Lendri?
Naravno, 15 godina staza na jugu![]()
Jos 5 godina ti treba staza na jugu i onda mozes izganjati insajdersku penziju..KrajPrice je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 12:20 pmNisam, ja sam uvijek na sjeveru, sada na istoku ( kada nema kise )ponosannavas je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 12:00 pmhahahahahah sram te bilo kako možeš reći tako nešto.Jesi ti onaj sa zapada klošar što psuje Lendri?
Naravno, 15 godina staza na jugu![]()
penke je napisao/la:Zabio je dosta golova u Hajduku i imao par asist,prava poluspica,bio jedan od naboljih igraca Hajduka prije 2 sezone,prodan za finu lovu u Svicarsku,ako stigne bit ce zesce pojacanje,al je luđe glavebraco je napisao/la:Možeš li nam dat malo više informacija o njemu ako si ga pratio u Hajduku?penke je napisao/la:Oprostite na upadu, Gotal ako vam stigne to je extra pojacanje za nasu ligu,u najmanju ruku kvalitet Lendrica. Poz
Android je napisao/la:
Isprike sto vam ulijecem na temu, ali samo da kazem da o ovom navodnom interesu Hajduka za Gotala nema ni rijeci na CRO portalima, a vidim da se ne spominje ni na forumima... Hajduk ima Futacsa, Saida, Ercega i Ohandzu u napadu, tako da cisto sumnjam da postoji interes za Gotala... Mozda pokusaj neke sabotaze vaseg dogovora sa njim :think:
Sto se tice Gotala, kvalitetu bez sumnje ima, ali problem je glava, a i vidim da ste vec upoznati. Ako bude imao motiva, Lendrica moze zamijeniti bez problema
Jug ce tek biti pervezijastorm_raider je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 12:14 pm@fcz, trebas nesto odraditi za forum, Larson ce ti javiti cim prije.
Kazu u Julu, najkasnije u Augustu ide objava za Jug.
A hebiga, ako se nismo zaštitili nekim klausulama onda hebo ti nas, realno.Hadzijalagic je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 12:36 pmOdigrao u ovoj i prosloj godini dvije utakmice sve kad mu saberes a ni u 2015oj se nije naigrao.. Ako budemo imali srece i vratimo ga u zivot dobicemo novog Lendrica, u suprotnom cemo dobiti mahnitog parazita od kojeg ce nas boliti glava.. Volio bih da nas je kao fulio..
Da nadjemo takvog, meni to nista vrijedilo ne bi kad on ne bi razgrt'o.LARS1921 je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 12:43 pmDa je kako nafatat napadača da je zadnju sezonu dao 25+ golova, i namjestio bar 5, da se zna gradit, da je brz, da se vraća u odbranu, da nije lud u glavi, da ne puši pije drogira, da ne cucla šišu, da igra za 2000KM, da nema menadžera, da trči vilsom svaki dan po 20 kilometara, da potpiše ugovor na 3-4 godine
pomalo