Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 16, 2017 12:14 pm

@fcz, trebas nesto odraditi za forum, Larson ce ti javiti cim prije.

Kazu u Julu, najkasnije u Augustu ide objava za Jug.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hadzijalagic
Kontakt:

pet jun 16, 2017 12:19 pm

mula je napisao/la:
pet jun 16, 2017 12:06 pm
Hadzijalagic je napisao/la:
pet jun 16, 2017 12:00 pm
mula je napisao/la:
pet jun 16, 2017 10:57 am
Ogroman je rizik napravljen dovodenjem ovog igrača. Čovjek posjeduje kvalitet,iskustvo i rutinu, ali i druge negativnosti koje treneri mrze.Čak i činjenica da je najplačeniji fudbaler malo će negativno djelovati na ostatak tima(možda).
Ovaj rizik najvise će osjetiti Petrović na svojoj koži. Za sada su stvarno dovedeni provjereni i dobri igrači, nema se šta osporiti nikom iz uprave, mislim da su ispunili svaki zadatak koji je njima postavljen.
Od danas sam stava da je jedini krivac za dobar i loš rezultat jedino gospodin Petrović!
1. Dobio je najbolje igrače u državi
2.Dovoljno je vremena u Želji tako da je upoznat sa svim što ga očekuje u narednom periodu.
3. Ispunjeni su svi uslovi koji su potrebni da dostigne zacrtani cilj za ovu godinu(koji je on od prvog dana najavio)
4. Nije došao da bi stizao bodovni zaostatak. Kreće od 0 što je itekako veliki pritisak. Da li će se izboriti sa tim ostaje da vidimo.

NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA
Koje najbolje igrace u drzavi??
Kjosevski, Zeba,Graovac,Blagojevic,Ramovic,Zec,Gotal.
Koji tim ima bolje igrače. Navedi mi neki tim i uporedi te igrače sa ovim.
Vedrana cu odvojiti jer njega nismo niodakle dovodili i stoji da je ponajbolji, ako ne i najbolji, golman lige.. Haj i Graovca da istaknem kao pojacanje.. Ovi ostali sto si ih pobrojao zesci prosjek lige i ni u kom slucaju najbolji igraci iste.. Za Gotala ne mozes reci ni da je najgori a ni da je najbolji jer pojma niko nema u kakvoj je formi i koliko nam moze valjati.. Mozemo se nadati da ce biti ono sto mnogi ocekuju od njega.. Zec najbolji igrac lige?? Volio bih da obrazlozis tu tvrdnju kad si je vec pomenuo.. Ramovic solidan ali bar 4-5 igraca u ligi na njegovoj poziciji su bolji.. Blagojevic, uozbilji se.. Covjek ograjiso od incidenta u Zenici.. Zeba dobar za klupe u Zelji koji moze reci da jurisa na titulu.. Mogao si pomenuti i Bogicevica, Markovica, Sinisu i ostale najbolje igrace lige..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Reha1921
Kontakt:

Lars de ti pravi snimak Sinana :D

KrajPrice
Kontakt:

pet jun 16, 2017 12:20 pm

ponosannavas je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:
pet jun 16, 2017 11:53 am
SInan, Ustasa i Srbenda zavrseni !!
hahahahahah sram te bilo kako možeš reći tako nešto. :) Jesi ti onaj sa zapada klošar što psuje Lendri?
Nisam, ja sam uvijek na sjeveru, sada na istoku ( kada nema kise )

Naravno, 15 godina staza na jugu :)
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

pet jun 16, 2017 12:22 pm

Reha1921 je napisao/la:
Lars de ti pravi snimak Sinana :D
E ako on ne dođe ne znam, valjda se neću isfurat :D

phpBB [video]

1921.ba
Kontakt:

pet jun 16, 2017 12:23 pm

samo nam uvaljuju ove otpatke sto je odbilo fk nanajevo ccc :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

ponosannavas
Kontakt:

pet jun 16, 2017 12:24 pm

KrajPrice je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:
hahahahahah sram te bilo kako možeš reći tako nešto. :) Jesi ti onaj sa zapada klošar što psuje Lendri?

hahaahha ma zezam se

Brkoo
Kontakt:

pet jun 16, 2017 12:26 pm

KrajPrice je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:

Jos 5 godina ti treba staza na jugu i onda mozes izganjati insajdersku penziju.. :ganja:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

1921.ba je napisao/la:
pet jun 16, 2017 12:23 pm
samo nam uvaljuju ove otpatke sto je odbilo fk nanajevo ccc :D
Nadam se da će im Petrak doći, rinaka od igrača

Ima stalne bolove u glavi, polomljeno rebro, ruka iscasena, jebu ga i bubrezi, na jedno oko slijep, na drugo ništa ne vidi

Spoiler:
jbg pilamo naopako :D

damirfile
Kontakt:

Oprt cenan dovodi igrace koje fks odbije pa dokle vise.

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 16, 2017 12:27 pm

ĐE SU KAPITALCI :djavo:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Ajzea
Kontakt:

pet jun 16, 2017 12:29 pm

Komentari ustasa o Gotalu, kako bi ih pojedinci sa stadiona nazvali.
penke je napisao/la:
braco je napisao/la:
penke je napisao/la:Oprostite na upadu, Gotal ako vam stigne to je extra pojacanje za nasu ligu,u najmanju ruku kvalitet Lendrica. Poz
Možeš li nam dat malo više informacija o njemu ako si ga pratio u Hajduku?
Zabio je dosta golova u Hajduku i imao par asist,prava poluspica,bio jedan od naboljih igraca Hajduka prije 2 sezone,prodan za finu lovu u Svicarsku,ako stigne bit ce zesce pojacanje,al je luđe glave :D
Android je napisao/la:
Isprike sto vam ulijecem na temu, ali samo da kazem da o ovom navodnom interesu Hajduka za Gotala nema ni rijeci na CRO portalima, a vidim da se ne spominje ni na forumima... Hajduk ima Futacsa, Saida, Ercega i Ohandzu u napadu, tako da cisto sumnjam da postoji interes za Gotala... Mozda pokusaj neke sabotaze vaseg dogovora sa njim :think:

Sto se tice Gotala, kvalitetu bez sumnje ima, ali problem je glava, a i vidim da ste vec upoznati :) . Ako bude imao motiva, Lendrica moze zamijeniti bez problema

Jaozinho22

pet jun 16, 2017 12:32 pm

Gotal duplo kvalitetniji od Lendrića ali i duplo luđi, ako ga uspiju Čiča i Ćelavi smiriti imamo opasnog igrača, Ramović za naše lige dobar,imao je finu statistiku prošle godine, Projić vala nit smrdi nit miriše onako....
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

damirfile
Kontakt:

pet jun 16, 2017 12:34 pm

Nadam se da smo se zastili nekom klauzolom u ugovoru.

Hadzijalagic
Kontakt:

pet jun 16, 2017 12:36 pm

Odigrao u ovoj i prosloj godini dvije utakmice sve kad mu saberes a ni u 2015oj se nije naigrao.. Ako budemo imali srece i vratimo ga u zivot dobicemo novog Lendrica, u suprotnom cemo dobiti mahnitog parazita od kojeg ce nas boliti glava.. Volio bih da nas je kao fulio..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Mirek11
Kontakt:

pet jun 16, 2017 12:37 pm

storm_raider je napisao/la:
pet jun 16, 2017 12:14 pm
@fcz, trebas nesto odraditi za forum, Larson ce ti javiti cim prije.

Kazu u Julu, najkasnije u Augustu ide objava za Jug.
Jug ce tek biti pervezija :) :baklja:
Istok je bio san dugo godina a o jugu nisam ni mislio, pogotovo ovakvom kakav je planiran.
Kada to sve bude aBd gotovo prvo sto cu uraditi, otici cu sam na sjevernu tribinu i gledati tu ljepotu satima jer je ipak to nesto sto trideset godina zamisljas - evropski stadion , jos kao djecaku koji je po onom betonu iza istoka trenirao, trcao po betonskim tribinama.
VTŽ
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Jaozinho22

pet jun 16, 2017 12:40 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
pet jun 16, 2017 12:36 pm
Odigrao u ovoj i prosloj godini dvije utakmice sve kad mu saberes a ni u 2015oj se nije naigrao.. Ako budemo imali srece i vratimo ga u zivot dobicemo novog Lendrica, u suprotnom cemo dobiti mahnitog parazita od kojeg ce nas boliti glava.. Volio bih da nas je kao fulio..
A hebiga, ako se nismo zaštitili nekim klausulama onda hebo ti nas, realno.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LARSSON
Kontakt:

pet jun 16, 2017 12:43 pm

Da je kako nafatat napadača da je zadnju sezonu dao 25+ golova, i namjestio bar 5, da se zna gradit, da je brz, da se vraća u odbranu, da nije lud u glavi, da ne puši pije drogira, da ne cucla šišu, da igra za 2000KM, da nema menadžera, da trči vilsom svaki dan po 20 kilometara, da potpiše ugovor na 3-4 godine

pomalo

Ajzea
Kontakt:

pet jun 16, 2017 12:44 pm

LARS1921 je napisao/la:
pet jun 16, 2017 12:43 pm
Da je kako nafatat napadača da je zadnju sezonu dao 25+ golova, i namjestio bar 5, da se zna gradit, da je brz, da se vraća u odbranu, da nije lud u glavi, da ne puši pije drogira, da ne cucla šišu, da igra za 2000KM, da nema menadžera, da trči vilsom svaki dan po 20 kilometara, da potpiše ugovor na 3-4 godine

pomalo
Da nadjemo takvog, meni to nista vrijedilo ne bi kad on ne bi razgrt'o.

Posto je bio specijalac Kobri, treba ga zaduziti da postroji igrace. Ali samo kad Ivan ode, ko zna koliko ranjenih bi bilo.

Ako nista, sad cemo bar jednog igraca da gradjom i izgleda kao fudbaler.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u pet jun 16, 2017 12:48 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jun 16, 2017 12:47 pm

Dosta vijesti danas

Prvo, odlicno je vidjeti zadovoljnog UEFA delegata sa nasim stadionom i ogromnim napretkom. Predoceni su uslovi za trecu kategoriju, ne sumnjam da ce nasi to nekad u buducnosti ispuniti. Najava juga u augustu? Ja jos uvijek ne mogu da vjerujem za ovu istocnu tribinu, da je tu i da je stvarna, a jug ce se uskoro praviti. To ce biti nevjerovatan stadion, grotlo! Sto se tice terene kojeg bi mogli dobiti preko UEFA-e, to je prava stvar :palacgore:

Gotal, dobar igrac, kazu bolji od Lendrica, ali jos veca budala. Neka zabije koliko je i Lendric i ekstra ce nam posluziti. To je godinu i pol neke igre prije nego je eruptiralo kod Lendrica, valjda ce i ovaj toliko potrajati :D
Nama je svakako trebao dobar napadac, a na trzistu slabo cega ima. Vidjet cemo na sta ce ovo izaci, ali zadovoljan sam dovodjenjem Gotala. Kapitalac sto bi se reklo. Rijeka dovodi igrace koji imaju nekih problema s glavom, a da mi to ne radimo. I ja bi radije nekog mentalno stabilnog ( :D ) ali jbg sad.

Projic, nije on toliko star, 29 godina, ne trebamo sada pretjerivati pa da ne smijemo imati starijeg igraca od 25 godina u timu. Lijevi bek, skripi nam ta pozicija, a ovaj je kao neki Sinisa br.2 s tim da zna igrati glavom. Mozda bude okej, ali stvarno ne bih pozurivao sa zakljuccima. Slavko ga je htio jos na zimu, tako da i to nesto govori. Uporedo do kraja prelaznog ganjati Subica, pa ako ovaj bude flop, a Besirevic ne bude jos uviejk za prve, imas onda soluciju. Nije lose ako mene pitate.

I nas najdrazi :D , Ramovic. Posto je sve izvjesnije da Bekric ide, Ramovic kao ponajbolji igrac Mladosti prosle sezone bi nam dobro dosao. Jos uvijek relativno mlad, zeljan stepenice vise u karijeri. Dosta brzi od Zebe i Bekrica, cesto zabija i asistira. Dosta visok za svoju poziciju. Onda bi imali njega, Zebu za utakmice koje se lome zadnjih 20 minuta i Zerica koji bi mogao dobiti vise minutaze u odnosu na proslu sezonu. Na ljeto 2018. godine njemu istice ugovor.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava