Veteran1965 je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 12:26 pmJa sam jedan od onih koji je stava da se Zajko Zeba uopšte nije trebao vratiti u Želju, a takođe sam i stava da ne vidim razloga da mu se dodijeli kapitenska traka. Molim da mi neko kaže šta je tu pljuvanje. Sa druge strane imam informacije da u svlačionici sebi daje previše za pravo, kako prema treneru, tako i prema igračima.O tome u pp (ako nekoga zanima)
Storme, uz dužno poštovanje i uvažavanje tvog mišljenja ja se ne slažem da u današnjem nogometu neko treba da trči za nekoga, jer trka, fizika i kondicija je sve, i ako imaš nekoga u ekipi ko ne trči, to je automatski igrač manje. Rijetki su oni koji ne istrče za svojim igračem, ne odigraju disciplinovanu odbranu i pozicionu igru.
Što se Tuceta tiče, dao je on mnogo toga Želji, po meni i više od Zebe, jer ne zaboravimo, dva puta nam je obeštećenje donosio, a i neke dugove je halalio. Naravno, i u sportskom dijelu je imao velikog uticaja na neke od trofeja koje smo osvojili. Doduše, sjećam se i Zajkinog gola u finalu kupa u Zenici, ali jbg sjećam se i Slobodinog na Grbavici.
Uglavnom od istorije i ranijih zasluga se ne živi. Život ide naprijed, težimo napretku i formiranju mlade i perspektivne ekipe, gdje za igrače u njihovim igračkim godinama sigurno nema mjesta.

Vidi se da si veteran