Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

boju dao si nebu...
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 14, 2017 12:31 pm

Veteran1965 je napisao/la:
sri jun 14, 2017 12:26 pm
Ja sam jedan od onih koji je stava da se Zajko Zeba uopšte nije trebao vratiti u Želju, a takođe sam i stava da ne vidim razloga da mu se dodijeli kapitenska traka. Molim da mi neko kaže šta je tu pljuvanje. Sa druge strane imam informacije da u svlačionici sebi daje previše za pravo, kako prema treneru, tako i prema igračima.O tome u pp (ako nekoga zanima)
Storme, uz dužno poštovanje i uvažavanje tvog mišljenja ja se ne slažem da u današnjem nogometu neko treba da trči za nekoga, jer trka, fizika i kondicija je sve, i ako imaš nekoga u ekipi ko ne trči, to je automatski igrač manje. Rijetki su oni koji ne istrče za svojim igračem, ne odigraju disciplinovanu odbranu i pozicionu igru.
Što se Tuceta tiče, dao je on mnogo toga Želji, po meni i više od Zebe, jer ne zaboravimo, dva puta nam je obeštećenje donosio, a i neke dugove je halalio. Naravno, i u sportskom dijelu je imao velikog uticaja na neke od trofeja koje smo osvojili. Doduše, sjećam se i Zajkinog gola u finalu kupa u Zenici, ali jbg sjećam se i Slobodinog na Grbavici.
Uglavnom od istorije i ranijih zasluga se ne živi. Život ide naprijed, težimo napretku i formiranju mlade i perspektivne ekipe, gdje za igrače u njihovim igračkim godinama sigurno nema mjesta.

:palacgore:

Vidi se da si veteran :ganja: ...slazem se u potpunosti, pogotovo sa ovim da u danasnjem fudbalu nema "setaca". Ne kazem da je Zeba jedan od njih, cak me prijatno iznenadio ove sezone sa zalaganjem i trkom s obzirom na godine. Ovo oko svlacionice (u slucaju da je istina) nije do njega...do trenera je. ;)
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

LARSSON
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:33 pm

Ako svašta laprda po svlačionici kriv je on, pa onda trener,ne tjera ga niko da laprda

čuj nije on kriv

boju dao si nebu...
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:40 pm

LARS1921 je napisao/la:
Ako svašta laprda po svlačionici kriv je on, pa onda trener,ne tjera ga niko da laprda

čuj nije on kriv
Trener je odgovoran za ponasanje igraca na terenu i u svlacionici. ;) Klub sankcionise ispade nakon "radnog vremena"...bar je tako u vecini klubova.

LARSSON
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:41 pm

boju dao si nebu... je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:

čuj nije on kriv
Trener je odgovoran za ponasanje igraca na terenu i u svlacionici. ;) Klub sankcionise ispade nakon "radnog vremena"...bar je tako u vecini klubova.
Znači Lendrić fuli penal, nije on kriv, kriv je onaj ko mu je rekao da ga puca?

Ne nego je prvo Lendrić kriv što ga je fulio, pa onda onaj ko mu je rekao da puca

D.B.Cooper

sri jun 14, 2017 12:44 pm

Ima li neko od vas kakvu informaciju bili mogao neki dobar napadac doci umjesto Lendrica :D

sajo10
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:44 pm

Ko nam danas ne dolazi?

ponosannavas
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:45 pm

Kako može biti trener kriv. Prvo je on kriv jer je bezobrazan. Trener je kriv tek nakon toga ako ga ne sankcioniše. Da bi ga sankcionisao potrebano je prvo da igrač nešto uradi tj da isplji nezobrazluk. Slavku ja ovdje donekle i razumijem jer je imao puno tih koje je trebalo sankcionisati. Nakon toga dovodi on Zebu n akojem insistira i onda Zeba mu se popiša na to. Da je i Zebu sankcionisao ispao bi smiješan u javnosti. Ali prvo je Zeba bezobrazan ako je tako kao što kaže ovaj kolega da radi te stvari.

boju dao si nebu...
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:47 pm

Fulio si cijeli fudbal :ganja: ...pricamo o ponasanju igraca na stadionu i van stadiona.

LARSSON
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:48 pm

Fulio si cijeli fudbal :ganja: ...pricamo o ponasanju igraca na stadionu i van stadiona.
Primjer sam ti dao

Ako se on ponaša ko tuka on je kriv, niko ga ne tjera da laprda što ne treba, a onda su krivi drugi što ga ne kažnjavaju

fino ti je ponosni objasnio, ne može ja sad ubijem čovjeka nisam ja kriv, kriv je neko treći što mi nije rekao da ga ne smijem roknuti

mirzza
Kontakt:

teteac8684 je napisao/la:
sri jun 14, 2017 12:31 pm
pile87 je napisao/la:
sri jun 14, 2017 12:23 pm
Danas je to moderno, ima jos zeljovaca koji slave sto nismo uzeli titulu :)
Blago njima...
Takvi se ne mogu nazvati zeljovci, ako cemo posteno pricati.
Sto se Zebe tice, dao je koliko je mogao, imao znatan uticaj, Metalege i Radnik je donio 6 bodova. Imao 4 asistencije i to sve za Lendrica.
Igrao pod povredom forsiran do maksimuma iz razloga sto je trener ziheras, mogao staviti Bekrica u kupu ili drugim utakmicama da Zajko odmori, obilo mu se o glavu o tome je sve ispricano.
Dok je bilo svjezine i snage igrao, nekarakteristicno za njega, vracao se po loptu, igrao defanzivu, jeste mlatio rukama sto pred kraj karijere nece moci iskorjeniti.
Ako je remetio atmosferu u svlacionici neka ide i treba da ide svako ko se tako ponasa. Neka klub uvede pravilnik ako vec takvi igraci ne postuju trenera, pa svaki prigovor naplatiti pa da vidimo hoce li se pricati i koliko.
Zadnja izmjena: mirzza, dana/u sri jun 14, 2017 12:59 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Bosnia

sri jun 14, 2017 12:51 pm

LARS1921 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:

čuj nije on kriv

Ne nego je prvo Lendrić kriv što ga je fulio, pa onda onaj ko mu je rekao da puca
Kriv je Lendric ako fuli jednom

Kriv je Lendric ako fuli dva puta

Kriv je Salko sto Lendrica postavlja da puca ako fuli tri puta

shzna
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:52 pm

Lars,

reci Cenanu da stupi u kontakt sa Kvrzicem!
1987

LARSSON
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:53 pm

Bosnia je napisao/la:
sri jun 14, 2017 12:51 pm
LARS1921 je napisao/la:

Kriv je Lendric ako fuli jednom

Kriv je Lendric ako fuli dva puta

Kriv je Salko sto Lendrica postavlja da puca ako fuli tri puta
Ne, on je uvijek prvi kriv, jer fuli, ne moze slavko biti prvi kriv, jer on nije pucao. slavko tek drugi može biti kriv

@shzna

safetov pulen :lol:

štae sa gotalom i ramovicem ? ;D

boju dao si nebu...
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:57 pm

ponosannavas je napisao/la:
sri jun 14, 2017 12:45 pm
Kako može biti trener kriv. Prvo je on kriv jer je bezobrazan. Trener je kriv tek nakon toga ako ga ne sankcioniše. Da bi ga sankcionisao potrebano je prvo da igrač nešto uradi tj da isplji nezobrazluk. Slavku ja ovdje donekle i razumijem jer je imao puno tih koje je trebalo sankcionisati. Nakon toga dovodi on Zebu n akojem insistira i onda Zeba mu se popiša na to. Da je i Zebu sankcionisao ispao bi smiješan u javnosti. Ali prvo je Zeba bezobrazan ako je tako kao što kaže ovaj kolega da radi te stvari.

Na to sam mislio kada sam rekao da je do trenera. Hijerarhija je jasna stvar, zna se tacno ko je za sta odgovoran. Igrac snosi dio odgovornosti, ali trener je taj koji mora "presjeci".
Ti rece da ga razumijes donekle...ja ga uopste ne razumijem, pogotovo kada se zna sta se desilo sa njegovim prethodnikom.
Ptice na grani znaju sta se desava u kolektivnom sportu kada trener izgubi svalcionicu.

LARSSON
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:58 pm

Šta Sinan radi u Sarajevu ? :kafa:

south side
Kontakt:

Po meni velika greška ce biti ako ne dovedu ordagica a rijesti se polovnjaka u vezi tipa bekric ako je istina da sloboda trazi 50 milja pratio sam ga jos iz zvijezde mali je strasan talenat i svake godine napreduje jer mislim da bi mogli za god ili dvije uzeti dobre pare na njemu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Kospicar
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:59 pm

LARS1921 je napisao/la:

Došao u šoping.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

boju dao si nebu...
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
Primjer sam ti dao

Ako se on ponaša ko tuka on je kriv, niko ga ne tjera da laprda što ne treba, a onda su krivi drugi što ga ne kažnjavaju

fino ti je ponosni objasnio, ne može ja sad ubijem čovjeka nisam ja kriv, kriv je neko treći što mi nije rekao da ga ne smijem roknuti
Ogovorio sam kolegi @ponosannavas...naravno da dio odgovornosti snosi igrac, ali vecina je na treneru u slucaju da ne reaguje.

heisenberg
Kontakt:

sri jun 14, 2017 1:00 pm

Ako hocemo kvalitet vise u veznom redu, obavezno dovesti ili Ordagica ili Ramovica.

LARSSON
Kontakt:

sri jun 14, 2017 1:01 pm

Kospicar je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:

Došao u šoping.
Nije, bio u pekari :kafa:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava