SLAŽEMO SE!blueman-TM87 je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 7:10 pmAdmini molim da mi izbrisete postove i da me banujete jer lazem![]()
Je li ta plata ide preko banke? Ako je 4 milje neto, mislim da mu je plata niska. Pa toliku je imao M. Karic u Slobodi.blueman-TM87 je napisao/la:Ma ne mozes normalno pricati. Kazem o netto plati, brz premija, bonusa za golove, asistencije. No nebitno, najbolje je vrijeđati.Plavi orkestar je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 7:11 pmJesu li ti rekli koliko dobiju premija.Lendric kad je došao potpisao je za 1700 plus premije,kasnije mu je ugovor poboljšan.U suštini koliko su prikazali ni to nisu zasluzili iz više razloga.
Admini molim vas jos jednom da me izbrisete, hvala
Onda je sve OK. Nisi se prvi put lijepo izrazio, pa te je raja pogresno shvatila.blueman-TM87 je napisao/la:@avlami netto plata preko banke
Pa konj je napisao na ruke!Hadzijalagic je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 7:23 pmEvo opet neto bruto nesporazuma![]()
I ja sam cuo da mu je tupla 4000 al mu legne na racun svaki mjesec a ne na ruke
![]()
Što smo kultiviraniavlami97 je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 7:25 pmOnda je sve OK. Nisi se prvi put lijepo izrazio, pa te je raja pogresno shvatila.blueman-TM87 je napisao/la:@avlami netto plata preko banke
Po meni je Lendric imao malu platu.
Hvala ti na odgovoru-pojasnjenju. LP.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Plata na ruke se kaze neto tj kad je oporezovana i placeno sve drzavi.Model1964 je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 7:26 pmPa konj je napisao na ruke!Hadzijalagic je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 7:23 pmEvo opet neto bruto nesporazuma![]()
![]()
A sada kaže na racun![]()
Modelcino, ne vrijedjaj. Ne mora svako poznavati materiju. Momak se pogresno izrazio, bjelosvjetska protuho.Model1964 je napisao/la:Pa konj je napisao na ruke!Hadzijalagic je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 7:23 pmEvo opet neto bruto nesporazuma![]()
![]()
A sada kaže na racun