ned jun 11, 2017 11:48 am
Jos bih dodao da i sredina mora biti brza. Nuzno ne igraci, ali protok lopte obavezno. Nekada sam napisao da bih volio vidjeti u ekipi Redzica, jet je trkac i brzo se oslobadja lopte. Vidim raja "tjera" Ugljesu, ali bih ga ja ostavio, jer on posjeduje kvalitetne lopte. Ima ugovor do 2019. g., a imao je i " ljubavnih problema" sto se kod momaka u njegovim godinama moze odraziti na kompletno stanje, prevashodno mentalno. Momka treba saslusati, razumjeti i ohrabriti, jer posjeduje potencijal i rekao bih kvalitet. Sigurno ce se u glavi posloziti. Raja spominje i Ramovica. Njega sam zapazio na sportskim pregledima, ali vjerovat cu ovima koji su ga duze pratili.
Volio bih da Zeba, Bekric i Bogi ostanu kod nas, ali ne kao igraci, pod uslovom da dodju ovi koji se spominju. Jovana i Darku bih ostavio, jer su mladji od pomenutog trojca 3-4 godine, a i oni su pokazali da znaju. Na koncu u ekipi moramo imati i par iskusnih igraca. Jovan je u prethodnim sezonama pokazao da moze biti i jedno vrijeme je i bio najbolji veznjak lige, dok Darko zna iz nicega pogoditi i asistirati. Prica da je alibi igrac ne stoji. Samo treba malo pazljivije pratiti. Nedostatak im je sto su stranci.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.