Za nase uslove i Dino zna lopte, sto mu dodje na isto. Nije ogranicen k'o balkon kao sto koBri rece. To mi je poentaChWilla je napisao/la:za naše uslove da mulalić nije znao lopte? hajmo ba malo odvaditi.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Za nase uslove i Dino zna lopte, sto mu dodje na isto. Nije ogranicen k'o balkon kao sto koBri rece. To mi je poentaChWilla je napisao/la:za naše uslove da mulalić nije znao lopte? hajmo ba malo odvaditi.
Ćenan mumin, ide na džumu
Nije tragedija što ne možeš izdvojiti 100 hiljada za igrača. Realno,nisu to male pare i još dugo,ni za jednog premierligasa,nece biti male.heisenberg je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 2:40 pmBas je tragedija da bh klubovi u 21.stoljecu nisu u mogucnosti izdvojiti 100 hiljada KM za pojacanje.. Kad budemo u mogucnosti pokupiti najbolje igrace iz klubova poput Krupe, Slobode, onda se mozemo nadati necemu, naravno uz kvalitetan rad sa nasom djecom
Zar ti ne reče davno da nisi nikakav insajder, i da čitaš samo ono što je na zvaničnoj, i tu uzimaš podatke ?FKZ1921 je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 5:06 pmNije tragedija što ne možeš izdvojiti 100 hiljada za igrača. Realno,nisu to male pare i još dugo,ni za jednog premierligasa,nece biti male.heisenberg je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 2:40 pmBas je tragedija da bh klubovi u 21.stoljecu nisu u mogucnosti izdvojiti 100 hiljada KM za pojacanje.. Kad budemo u mogucnosti pokupiti najbolje igrace iz klubova poput Krupe, Slobode, onda se mozemo nadati necemu, naravno uz kvalitetan rad sa nasom djecom
Naša tragedija je da si prošle godine u ovo doba, tog igrača (Jasarevica) imao na dlanu. Igrao u Travniku za 450 km...isticao mu ugovor.
I dodje preporuka za njega od trenera koji ga je iz FK Viteza odveo u Travnik. Bez interesa,prijateljska preporuka. Igrac bio spreman potpisati dugogodišnji ugovor za platu od 1 500 km...
Ali,našima je tad to bilo smiješno,kakav Travnik.. Tad se pogled bacao daleko,do Spanjolske,Grčke,Italije,Holandije,Madjarske...samo nebo nam je bilo granica.
Malo si pretjerao u vezi ovog sa Mulalicem. On i Alihodzic su bili bedem ispred naseg gola, bedem, i u onim tmurnim godinama kad je klub bio u ocajnom stanju, Mulalic je bio jedan od najboljih nasih igraca, bukvalno nakon svake gostujuce utakmice navijaci odvoje Mulalica od ostatka ekipe i skandiraju mu. Jedino sto imaju zajednicko on i Dino je borbenost..avlami97 je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 4:57 pmNe znam, da li Dino zna ili ne zna, jer je premalo igrao da bih mogao bilo sta zakljuciti, a ono sto se moze odmah zakljuciti je njegova gesta u Tuzli, gdje kao najmladji igrac bodri i "gura" nase igrace po povoljan rezultat. Nije bezmudas, ima karakter borca i na prvu pozitivan lik. Takvi nam trebaju. Podsjetio me je na Mulalica igraca, koji je cak dogurao i do repke, a da je znao lopte, brate nije.Brkoo je napisao/la:Dino je pozitivan lik, pravi dobru atmosferu u svlacionici ali je ogranicen ko balkon sto se tice fudbala. Nama je neobicno kad se igrac bori, a placen za to, to samo u BiH ima. Bilo kojem navijacu da das sansu da igra i on bi se borio, al dzaba ti borba kad nemas kvalitet..avlami97 je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 4:25 pm
Da budem iskren, meni je drago sto je Dino produzio ugovor. Njegova reakcija u Tuzli kada hrabri i goni igrace u napad po povoljan rezultat mi je bas gest vrijedan postovanja. Momak daje 100% na terenu i na osnovu onog sto smo vidjeli, karakter mu je za 10.
Mujagicu se ponudi produzenje ugovora, a njemu u glavi da je igrac za Rome. Nece da produzi qurci se.
Talenat je samo 5% fudbalera, a ostalo je rad i karakter.
Dino sretno i nastavi se boriti i raditi kao i do sada.
I zato kazem da je potpis s Dinom dobra stvar. Napravio sam paralelu sa Mujagicem. Primjetio si.
po komentarima se da zakljuciti da dosta forumasa i ovdje misli da je ivica mislio na pitare....jedno je znati citati a drugo je shvatiti sta si procitao.....ponosannavas je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 4:59 pmBravo DIno. Sve najbolje Željin vojniče.
Nego čitam sad malo i pitari i Tuzlaci misle da je Osim na njih mislio kad je ono rekao i pljuju po čovjeku. Ja ne znam majke mi moje jesu li oni tako glupi i jedni i drugi ili namjerno ovo rade. FUJ znači, FUJ FUJ FUJ.
a šta i da jeste? mislim...šta?psihopata je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 5:16 pmpo komentarima se da zakljuciti da dosta forumasa i ovdje misli da je ivica mislio na pitare....jedno je znati citati a drugo je shvatiti sta si procitao.....ponosannavas je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 4:59 pmBravo DIno. Sve najbolje Željin vojniče.
Nego čitam sad malo i pitari i Tuzlaci misle da je Osim na njih mislio kad je ono rekao i pljuju po čovjeku. Ja ne znam majke mi moje jesu li oni tako glupi i jedni i drugi ili namjerno ovo rade. FUJ znači, FUJ FUJ FUJ.
pa nista,samo ne mogu ni zamisliti da bi to ivica ikad tako direktno rekao,taman i da je mislio.ChWilla je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 5:20 pma šta i da jeste? mislim...šta?psihopata je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 5:16 pmpo komentarima se da zakljuciti da dosta forumasa i ovdje misli da je ivica mislio na pitare....jedno je znati citati a drugo je shvatiti sta si procitao.....ponosannavas je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 4:59 pmBravo DIno. Sve najbolje Željin vojniče.
Nego čitam sad malo i pitari i Tuzlaci misle da je Osim na njih mislio kad je ono rekao i pljuju po čovjeku. Ja ne znam majke mi moje jesu li oni tako glupi i jedni i drugi ili namjerno ovo rade. FUJ znači, FUJ FUJ FUJ.![]()
To nema veze sa temom o Zelji. Ali fakat nema veze. Njegova licna stvar je kako ce izrazavati svoje misljenje. I on to ne radi ovde. Zasto bi tema Zeljo bila rezervisana na takve rasprave. Ovde pricamo o Zelji i tako bi trebalo biti. Pa valjda smo zato tu. Da kritikujemo, da volimo, da se radujemo, da tugujemo, da iznosimo argumente ,ovakve ili onakve, sto iinace bude tema rasprava . Takav je forum i misljenje se izrazava na temu koja je takva. Nasa tema je Zeljo. Oduvijek. I hvala Bogu Zauvijek.
Nije nužno da budem insajder da bih znao to sto sam napisao...LARS1921 je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 5:10 pmZar ti ne reče davno da nisi nikakav insajder, i da čitaš samo ono što je na zvaničnoj, i tu uzimaš podatke ?FKZ1921 je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 5:06 pmNije tragedija što ne možeš izdvojiti 100 hiljada za igrača. Realno,nisu to male pare i još dugo,ni za jednog premierligasa,nece biti male.heisenberg je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 2:40 pmBas je tragedija da bh klubovi u 21.stoljecu nisu u mogucnosti izdvojiti 100 hiljada KM za pojacanje.. Kad budemo u mogucnosti pokupiti najbolje igrace iz klubova poput Krupe, Slobode, onda se mozemo nadati necemu, naravno uz kvalitetan rad sa nasom djecom
Naša tragedija je da si prošle godine u ovo doba, tog igrača (Jasarevica) imao na dlanu. Igrao u Travniku za 450 km...isticao mu ugovor.
I dodje preporuka za njega od trenera koji ga je iz FK Viteza odveo u Travnik. Bez interesa,prijateljska preporuka. Igrac bio spreman potpisati dugogodišnji ugovor za platu od 1 500 km...
Ali,našima je tad to bilo smiješno,kakav Travnik.. Tad se pogled bacao daleko,do Spanjolske,Grčke,Italije,Holandije,Madjarske...samo nebo nam je bilo granica.
Ja sam postavio ovdje i link i izvukao ono sto se tice nas. Znaci Svabo lijepo kaze: To je ta nesreća Sarajeva (misli na grad). Još vlada ona “da komšiji crkne krava”ponosannavas je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 4:59 pmBravo DIno. Sve najbolje Željin vojniče.