Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 09, 2017 5:04 pm

ChWilla je napisao/la:za naše uslove da mulalić nije znao lopte? hajmo ba malo odvaditi.
Za nase uslove i Dino zna lopte, sto mu dodje na isto. Nije ogranicen k'o balkon kao sto koBri rece. To mi je poentaslika

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

salle86
Kontakt:

Re: FK Željezničar

pet jun 09, 2017 5:05 pm

LARS1921 je napisao/la:
pet jun 09, 2017 4:26 pm
Ćenana nema na slici, šta bi to moglo značiti :kafa:
Ćenan mumin, ide na džumu
Dino ne ide

?
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

FKZ1921
Kontakt:

pet jun 09, 2017 5:06 pm

heisenberg je napisao/la:
pet jun 09, 2017 2:40 pm
Bas je tragedija da bh klubovi u 21.stoljecu nisu u mogucnosti izdvojiti 100 hiljada KM za pojacanje.. Kad budemo u mogucnosti pokupiti najbolje igrace iz klubova poput Krupe, Slobode, onda se mozemo nadati necemu, naravno uz kvalitetan rad sa nasom djecom
Nije tragedija što ne možeš izdvojiti 100 hiljada za igrača. Realno,nisu to male pare i još dugo,ni za jednog premierligasa,nece biti male.
Naša tragedija je da si prošle godine u ovo doba, tog igrača (Jasarevica) imao na dlanu. Igrao u Travniku za 450 km...isticao mu ugovor.
I dodje preporuka za njega od trenera koji ga je iz FK Viteza odveo u Travnik. Bez interesa,prijateljska preporuka. Igrac bio spreman potpisati dugogodišnji ugovor za platu od 1 500 km...
Ali,našima je tad to bilo smiješno,kakav Travnik.. Tad se pogled bacao daleko,do Spanjolske,Grčke,Italije,Holandije,Madjarske...samo nebo nam je bilo granica.

ChWilla
Kontakt:

pet jun 09, 2017 5:08 pm

edis i haris su bili najbolji za naše uslove. a igrali su regularno i sa njukastlom i malagom. regularnije nego što danas igramo na gostovanjima u hercegovini.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

pet jun 09, 2017 5:10 pm

FKZ1921 je napisao/la:
Bas je tragedija da bh klubovi u 21.stoljecu nisu u mogucnosti izdvojiti 100 hiljada KM za pojacanje.. Kad budemo u mogucnosti pokupiti najbolje igrace iz klubova poput Krupe, Slobode, onda se mozemo nadati necemu, naravno uz kvalitetan rad sa nasom djecom
Nije tragedija što ne možeš izdvojiti 100 hiljada za igrača. Realno,nisu to male pare i još dugo,ni za jednog premierligasa,nece biti male.
Naša tragedija je da si prošle godine u ovo doba, tog igrača (Jasarevica) imao na dlanu. Igrao u Travniku za 450 km...isticao mu ugovor.
I dodje preporuka za njega od trenera koji ga je iz FK Viteza odveo u Travnik. Bez interesa,prijateljska preporuka. Igrac bio spreman potpisati dugogodišnji ugovor za platu od 1 500 km...
Ali,našima je tad to bilo smiješno,kakav Travnik.. Tad se pogled bacao daleko,do Spanjolske,Grčke,Italije,Holandije,Madjarske...samo nebo nam je bilo granica.
Zar ti ne reče davno da nisi nikakav insajder, i da čitaš samo ono što je na zvaničnoj, i tu uzimaš podatke ?

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 09, 2017 5:13 pm

Eo opet se raspadamo :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Brkoo
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 09, 2017 5:14 pm

avlami97 je napisao/la:
pet jun 09, 2017 4:57 pm
Brkoo je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
pet jun 09, 2017 4:25 pm

Da budem iskren, meni je drago sto je Dino produzio ugovor. Njegova reakcija u Tuzli kada hrabri i goni igrace u napad po povoljan rezultat mi je bas gest vrijedan postovanja. Momak daje 100% na terenu i na osnovu onog sto smo vidjeli, karakter mu je za 10.

Mujagicu se ponudi produzenje ugovora, a njemu u glavi da je igrac za Rome. Nece da produzi qurci se.

Talenat je samo 5% fudbalera, a ostalo je rad i karakter.

Dino sretno i nastavi se boriti i raditi kao i do sada.

Dino je pozitivan lik, pravi dobru atmosferu u svlacionici ali je ogranicen ko balkon sto se tice fudbala. Nama je neobicno kad se igrac bori, a placen za to, to samo u BiH ima. Bilo kojem navijacu da das sansu da igra i on bi se borio, al dzaba ti borba kad nemas kvalitet..
Ne znam, da li Dino zna ili ne zna, jer je premalo igrao da bih mogao bilo sta zakljuciti, a ono sto se moze odmah zakljuciti je njegova gesta u Tuzli, gdje kao najmladji igrac bodri i "gura" nase igrace po povoljan rezultat. Nije bezmudas, ima karakter borca i na prvu pozitivan lik. Takvi nam trebaju. Podsjetio me je na Mulalica igraca, koji je cak dogurao i do repke, a da je znao lopte, brate nije.

I zato kazem da je potpis s Dinom dobra stvar. Napravio sam paralelu sa Mujagicem. Primjetio si.

Malo si pretjerao u vezi ovog sa Mulalicem. On i Alihodzic su bili bedem ispred naseg gola, bedem, i u onim tmurnim godinama kad je klub bio u ocajnom stanju, Mulalic je bio jedan od najboljih nasih igraca, bukvalno nakon svake gostujuce utakmice navijaci odvoje Mulalica od ostatka ekipe i skandiraju mu. Jedino sto imaju zajednicko on i Dino je borbenost..

Ne mozemo praviti takve paralele, igraca upitnih kvaliteta uporedjivati sa drugim igracima poput Mujagica ili spinovati sa Sesarom..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

psihopata
Kontakt:

pet jun 09, 2017 5:16 pm

ponosannavas je napisao/la:
pet jun 09, 2017 4:59 pm
Bravo DIno. Sve najbolje Željin vojniče.

Nego čitam sad malo i pitari i Tuzlaci misle da je Osim na njih mislio kad je ono rekao i pljuju po čovjeku. Ja ne znam majke mi moje jesu li oni tako glupi i jedni i drugi ili namjerno ovo rade. FUJ znači, FUJ FUJ FUJ.
po komentarima se da zakljuciti da dosta forumasa i ovdje misli da je ivica mislio na pitare....jedno je znati citati a drugo je shvatiti sta si procitao.....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

HajrA
Kontakt:

pet jun 09, 2017 5:17 pm

Jaozinho22
Prijavio sam ti post jer konstantno trolas a sad i vrjedjas ljude.
TM87

Grbavica
Kontakt:

pet jun 09, 2017 5:19 pm

Hocemo nasu djecu, ali nemoj Boga ti da igra Dino, Dzenis ili Dado. A i Veca je ubleha.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

pet jun 09, 2017 5:20 pm

psihopata je napisao/la:

Nego čitam sad malo i pitari i Tuzlaci misle da je Osim na njih mislio kad je ono rekao i pljuju po čovjeku. Ja ne znam majke mi moje jesu li oni tako glupi i jedni i drugi ili namjerno ovo rade. FUJ znači, FUJ FUJ FUJ.
po komentarima se da zakljuciti da dosta forumasa i ovdje misli da je ivica mislio na pitare....jedno je znati citati a drugo je shvatiti sta si procitao.....
a šta i da jeste? mislim...šta? :D
gradi željo boli te *****

boccaccio
Kontakt:

Molim vas na kulturu dijaloga, a vas dvojicu pogotovo. Pricajte o Zelji, zbog toga smo ovde, a ne analizirajte jedni druge. Nismo zbog toga na forumima. Prestanite inace cu morati da naucim kako se banuje :D . Pustite se vise tih prica ko voli Zelju ko ne voli Zelju, prebrojavanja necije armije, ko je za a ko je protiv necega. Zeljo je pred nama, Zelju svi volimo, a svaka pohvala i kritika bilo pozitivna bilo negativna je razlog sto forumi i postoje, da ljudi napisu svoja misljenja. Molim vas za kulturu dijaloga. Postoji samo Zeljo i zeljini navijaci. Tu smo i kad je dobro i kad je lose. Na to obratite paznju, a ne na reakcije bilo kakvih misljenja . Ako brate nije o Zelji, nemojte ni pisati . Pisite o Zelji. Ovo pisem za sve one koji se malo odmaknu od teme i pocnu pisati o necemu drugom sto nije tema. Ima nas puno za i protiv i imamo jako mnogo toga i napisati i procitati. To je lijepa strana diskusije. Ako se kacite, zakacite se na osnovu argumenata o Zelji.

psihopata
Kontakt:

pet jun 09, 2017 5:23 pm

Grbavica je napisao/la:
pet jun 09, 2017 5:19 pm
Hocemo nasu djecu, ali nemoj Boga ti da igra Dino, Dzenis ili Dado. A i Veca je ubleha.
:D

al nemoj ni povratnika,ni igraca preko 25 godina,ni na posudbu,nemoj ni ove sto se za njih trazi placanje transfera....mogu samo kapitalci,po mogucnosti iz srbije ili hrvatske,koji kostaju po par miliona.....

salle86
Kontakt:

nemoj da nam ko pljuje na Neadretalca
on može pljuvati sve ali njega niko
ni slučajno
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

psihopata
Kontakt:

pet jun 09, 2017 5:24 pm

ChWilla je napisao/la:
psihopata je napisao/la:

a šta i da jeste? mislim...šta? :D
pa nista,samo ne mogu ni zamisliti da bi to ivica ikad tako direktno rekao,taman i da je mislio.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jun 09, 2017 5:27 pm

pa moraju vrijeđati i naslađivati se čovjeku kad nikad u svojoj historiji nisu imali, a nikad neće ni imati čovjeka poput njega. Opustite se
Željezničar ante portas !

boccaccio
Kontakt:

pet jun 09, 2017 5:29 pm

salle86 je napisao/la:
nemoj da nam ko pljuje na Neadretalca
on može pljuvati sve ali njega niko
ni slučajno
To nema veze sa temom o Zelji. Ali fakat nema veze. Njegova licna stvar je kako ce izrazavati svoje misljenje. I on to ne radi ovde. Zasto bi tema Zeljo bila rezervisana na takve rasprave. Ovde pricamo o Zelji i tako bi trebalo biti. Pa valjda smo zato tu. Da kritikujemo, da volimo, da se radujemo, da tugujemo, da iznosimo argumente ,ovakve ili onakve, sto iinace bude tema rasprava . Takav je forum i misljenje se izrazava na temu koja je takva. Nasa tema je Zeljo. Oduvijek. I hvala Bogu Zauvijek.

FKZ1921
Kontakt:

pet jun 09, 2017 5:30 pm

LARS1921 je napisao/la:
pet jun 09, 2017 5:10 pm
FKZ1921 je napisao/la:
Zar ti ne reče davno da nisi nikakav insajder, i da čitaš samo ono što je na zvaničnoj, i tu uzimaš podatke ?
Nije nužno da budem insajder da bih znao to sto sam napisao...
Ali,kao što se često dešava,pažnja se obraća na najnebitniju stvar u nečijoj priči.

Eric Cantona
Kontakt:

pet jun 09, 2017 5:31 pm

Ja sam postavio ovdje i link i izvukao ono sto se tice nas. Znaci Svabo lijepo kaze: To je ta nesreća Sarajeva (misli na grad). Još vlada ona “da komšiji crkne krava”

salle86
Kontakt:

pet jun 09, 2017 5:33 pm

slika

Dino ?
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava