LARS1921 je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 4:07 pmbummm
Dino Hasanović produžio ugovor
https://fkzeljeznicar.ba/dino-hasanovic ... vor/26647/

LARS1921 je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 4:07 pmbummm
Dino Hasanović produžio ugovor
https://fkzeljeznicar.ba/dino-hasanovic ... vor/26647/
Da budem iskren, meni je drago sto je Dino produzio ugovor. Njegova reakcija u Tuzli kada hrabri i goni igrace u napad po povoljan rezultat mi je bas gest vrijedan postovanja. Momak daje 100% na terenu i na osnovu onog sto smo vidjeli, karakter mu je za 10.Brkoo je napisao/la:Jel ovo neka zajebancija da je sa Dinom Hasanovicem produzen ugovor do 2020-te godine?![]()
Dino je pozitivan lik, pravi dobru atmosferu u svlacionici ali je ogranicen ko balkon sto se tice fudbala. Nama je neobicno kad se igrac bori, a placen za to, to samo u BiH ima. Bilo kojem navijacu da das sansu da igra i on bi se borio, al dzaba ti borba kad nemas kvalitet..avlami97 je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 4:25 pmDa budem iskren, meni je drago sto je Dino produzio ugovor. Njegova reakcija u Tuzli kada hrabri i goni igrace u napad po povoljan rezultat mi je bas gest vrijedan postovanja. Momak daje 100% na terenu i na osnovu onog sto smo vidjeli, karakter mu je za 10.Brkoo je napisao/la:Jel ovo neka zajebancija da je sa Dinom Hasanovicem produzen ugovor do 2020-te godine?![]()
Mujagicu se ponudi produzenje ugovora, a njemu u glavi da je igrac za Rome. Nece da produzi qurci se.
Talenat je samo 5% fudbalera, a ostalo je rad i karakter.
Dino sretno i nastavi se boriti i raditi kao i do sada.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Ne znam, da li Dino zna ili ne zna, jer je premalo igrao da bih mogao bilo sta zakljuciti, a ono sto se moze odmah zakljuciti je njegova gesta u Tuzli, gdje kao najmladji igrac bodri i "gura" nase igrace po povoljan rezultat. Nije bezmudas, ima karakter borca i na prvu pozitivan lik. Takvi nam trebaju. Podsjetio me je na Mulalica igraca, koji je cak dogurao i do repke, a da je znao lopte, brate nije.Brkoo je napisao/la:Dino je pozitivan lik, pravi dobru atmosferu u svlacionici ali je ogranicen ko balkon sto se tice fudbala. Nama je neobicno kad se igrac bori, a placen za to, to samo u BiH ima. Bilo kojem navijacu da das sansu da igra i on bi se borio, al dzaba ti borba kad nemas kvalitet..avlami97 je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 4:25 pmDa budem iskren, meni je drago sto je Dino produzio ugovor. Njegova reakcija u Tuzli kada hrabri i goni igrace u napad po povoljan rezultat mi je bas gest vrijedan postovanja. Momak daje 100% na terenu i na osnovu onog sto smo vidjeli, karakter mu je za 10.Brkoo je napisao/la:Jel ovo neka zajebancija da je sa Dinom Hasanovicem produzen ugovor do 2020-te godine?![]()
Mujagicu se ponudi produzenje ugovora, a njemu u glavi da je igrac za Rome. Nece da produzi qurci se.
Talenat je samo 5% fudbalera, a ostalo je rad i karakter.
Dino sretno i nastavi se boriti i raditi kao i do sada.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
ako je istina, previše je 100.000 "penala" ako ne odigra 70% utakmicaJaozinho22 je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 3:38 pm
Što se tiče Jašarevića bila je jedna opcija !
Daju nam ga dzaba ugrade se pola u procenat ali ako momak ne odigra više od 70% utakmica mi im dođemo 100.000 evra, ako odigra ostaje dogovor.
Niko ne spominje odmah čisti keš.
Ako se može dovest Subić i izmajmunisat nešto kao sa Zakarom halalit cemo im Jasarevica.![]()