Jeste velika tragedija, da nemoze kupiti igraca. Ili dovesti igraca dzabe, ali koji trazi dosta vecu platu. Ovo bi trebao biti neki preduslov da dodjemo do grupne faze EL. Mozda se moze putem bas neke srece, ali tesko. Da klub kao Zeljo dodje u mogucnost da kupuje igrace, mora naci bas jake sponzore za nase uslove, ili prodati dio klub. Ne mislim u smislu Tana i FKS, jer je ono presmijesno. Covjek fakticki platio im dugove, i dobio dzabe klub. Cak preuzeo kamp od Bubamare i nesto relativno malo novaca investirao. Kad sam gledao one mladje kategorije na sportklubu, vidi se koliko ostali timovi puno vise investiraju u infrastrukturu. Moramo naci sistem kako napraviti igrace, i prodati ih za vise novaca nego sto je to do sada bio slucaj.heisenberg je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 2:40 pmBas je tragedija da bh klubovi u 21.stoljecu nisu u mogucnosti izdvojiti 100 hiljada KM za pojacanje.. Kad budemo u mogucnosti pokupiti najbolje igrace iz klubova poput Krupe, Slobode, onda se mozemo nadati necemu, naravno uz kvalitetan rad sa nasom djecom
Dvije opcije su bile, nije sve u jednoj.chile je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 2:42 pmOvo ako je istina ne vrijedi dati ni za igraca 3x boljeg.Leon_Professional je napisao/la:Kako znam bilo je 100 hiljada ili posudba ali da igra 70% tekmi i kad se proda da ide pola pola.
Valjda budemo uspjesniji sa Subom, u prorivnom Kvesa nam ne gine
Treba se malo spustiti na zemlju ipak smo mi u BiH a ne nekoj zemlji zapadne europe. Malo smanjite s mastanjima i frcanjem ciframa i novcem koji 99% raje ocima nije vidjelo.
Ps. Nije samo u tih 100k, 50% smjesno a 70% tekmi da mi je sin nebi na to pristao.
Ista takva priča je bila i prošle godine za Subića, pa smo doveli koga smo doveli i završilo je kako je završilo a Subić je odigrao kako je odigrao u Slobodi, pa sad vidi da li se vrijedi dovesti sigurno kvalitet na posudbu na godinu dana ili riskirati kao što su naši prošle godineheisenberg je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 3:20 pm
Bolje je naci neke slicne igrace i vezati ih ugovorom. Sa ovom dvojicom nemamo mogucnosti nikakve zarade i sljedece sezone bi imali iste probleme na istim pozicijama
Koji su to slicni? Prosli put smo se isto tako pravili pametni pa su nam na kraju Sinisa i Stanic bili lijevi bekovi. Ne govorim da se ti pravis pametan nego oni koji su odbili dovesti Subica na posudbu a doveli more imbecila i pokusaja od lijevih bekova koji nemaju kvalitet ni za Vrbanjusu..heisenberg je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 3:20 pm
Bolje je naci neke slicne igrace i vezati ih ugovorom. Sa ovom dvojicom nemamo mogucnosti nikakve zarade i sljedece sezone bi imali iste probleme na istim pozicijama