Pisi mi pp IviceeeeIvicahuljev je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 7:20 pmKome je mrsko cekati da objavi zvanicna moze se javiti gavranu na PP,a I pile ima 100%![]()
JOKPlavi orkestar je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 6:57 pmOzbiljni forumaši mogu pomoci tako da u toku sezone kada se igraju utakmice stupe u kontakt sa upravom i kazu da tu i tu ima jedan talentovan igrac i da nebi bilo loše da ga naši pogledaju nekoliko utakmica pa ako naši vrli strucnjaci zakljuce da bi se tu moglo šta izbrusiti neka ga dovedu.Bez obzira koji je rang takmicenja uvijek se moze naci mladih i perspektivnih i neiskvarenih igraca sa kojima bi se dalo raditi a koji bi bili zahvalni što su tu a klub nebi puno koštali.
uz njih im halalim i E. Sadikovica
Mali ima najveći procenat oduzetih lopti u svojoj kategoriji na Balkanu,ima mogućnost bržeg razmišljanja od ostalih,nešto slično kao Busquets u Barci...strašan potencijal.
Ako je tako zašto ne potpišemo petogodišnji ugovor sa njim i uvrstimo ga odmah u startnih 11? Dajem ruku da neće biti lošiji od svih igrača koji trenutno igraju u vezi.Jaozinho22 je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 7:53 pmMali ima najveći procenat oduzetih lopti u svojoj kategoriji na Balkanu,ima mogućnost bržeg razmišljanja od ostalih,nešto slično kao Busquets u Barci...strašan potencijal.
Ma ne znam, meni ovo prenio jedan trener iz omladinskog pogona kad su igrali juniori s kosookim.