Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 05, 2017 10:40 pm

:rofl1: :rofl1: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Jaozinho22

pon jun 05, 2017 10:43 pm

Amidza je napisao/la:
pon jun 05, 2017 10:38 pm
Jaozinho22 je napisao/la:
pon jun 05, 2017 10:36 pm
Miro kloc, ignoriše ih.
Inače 150.000 maraka ne vrijedi čitav roster yebene Slobode uključujući Jagodu i ostali SŠ !
Pravis racun bez krcmara.
:placeodsmijeha:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Amidza
Kontakt:

pon jun 05, 2017 10:44 pm

:lol: :lol: :lol:

Cuj pojavljivale su se i pojavljivace se. :klanjase2: Pa jel ima iko dobar ovdje vise, daj zvanicna kaci nesto ili nam udijeli recepte za lexove, izgidosmo.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

exbabilon
Kontakt:

pon jun 05, 2017 10:46 pm

Ma gasi forum hahahahah

Ko nije vidio, izgledaju vrhunski
Spoiler:
slika

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon jun 05, 2017 10:53 pm

Evo wallpaperi za smartphone sa detaljima dresa, valjda me nece diadora tuziti za autorska prava slika

slika

https://imgur.com/a/nD1W6

Morzhy
Kontakt:

Super dresovi, super sjećanje na Zubandan, extra zajebancija oko ovih boom-ova, pogotovo ovo sa zmijama...ali džaba, ja i dalje ne mogu da vjerujem kako prokockasmo gotovo uzetu titulu jbt...strašno

MrkiMedo
Kontakt:

pon jun 05, 2017 10:54 pm

exbabilon je napisao/la:
pon jun 05, 2017 10:46 pm
Ma gasi forum hahahahah

Ko nije vidio, izgledaju vrhunski
Spoiler:
slika
Opaa sjetili su se izbaciti nesto novo :D

Reha1921
Kontakt:

pon jun 05, 2017 10:56 pm

Evo kaze brat Vukota da nema nikakav kontakt sa Zeljom

Model1964

pon jun 05, 2017 10:59 pm

Još koja minuta i prođe Zubandan
Kad god me Željo syebe ja se sjetim tog dana i bude lakše
Evo da podsjetim na jednu pricu koja je plod evociranja uspomena, umjetnicke fikcije i stvarnih cinjenica
Prica je u Plavoj sehari ali nek se nađe i ponovo ovdje

Priča o Zubandanu iz malo drugačijeg ugla :)

Kako ide ona stvar Pušenja? »Ko igra za raju i zanemari taktiku, završi karijeru u nižerazrednom Vratniku«, jel tako? Živa istina. Na vlastitoj koži iskusio. Valjda sam bio več prije predodređen za takvu karijeru. Sudbina garant.
Nikada nisam volio na suho trčati, ali sa loptom, vazda. Važniji mi je bio potez, lijep potez…. Idealan potez, nego dobar rezultat. Jebeš rezultat kada postupak nije dobar. Jel' tako? Svi nešto hoče… trofeje, titule, lovu, slavu na guzove, bez ljepote. Fali ocjena za umjetnički dojam. Trka, snaga, trka…..što se nisu atletike ili biatlona ufatili? Valjda što nema ni love ni slave. Kako da ti objasnim kakava je to slast kad mu provučeš kroz none? Jednom, dvaput…. I treči put kad te hoče krkan polomiti k'o kukuruz. Ovca bleji i čudi se, a ti samo čuješ ooooooooo….. Jebeš golove, za to se živi. Fudbal je šou a ne irgat. Narodu je dosta svog irgata a da još plača da gleda druge kako irgate. Jel tako? Jest.
Kako su me samo od malih nogu peglali, nemaš pojma. Mogao bih doktorsku disertaciju napisati na temu: Psihološke metode i zahvati u modernom nogometu. »Sine moj, ti imaš dragulje u nogama, ti si perspektiva ovog sporta, ti si novi Pele….. Daj potrči malo, probaj igrat kolektivno,… Digni glavu več jednom…..***** ti sto majki, konjino sebična! Jeli vidiš da sam čeka več pola sata…. Izlazi napolje majku ti glupu«….. tako još koliko hočeš. Činjenica je da su me malo stesali i ubrzali. Ma, bio sam ja vazda brz, samo su me kao, usmjerili. Ma, oni tjerali svoje, ja svoje….
Dani i tekme prolazili, nekad zadovoljan, nekad ko kurton, prazan i jadan. Največa nagrda mi je bila kad čujem »Bravo care, što bekana još malo ne provoza!?« Znaš kako je kad dođu điberi igrat protiv velikog kluba. Napale se k'o mlada. Jel tako? Po svaku cjenu hoče napraviti neki kao rezultat. Nije ih sramota naroda što gleda, nije ih sramota psovanja i vrjeđanja, ne čuju oni smjeh i ne vide čuđenje mase. Žele samo bobu, ili nekad i više, da se mogu kroz koju godinu kurčit u selu kako su oni bili sudionici te, za njih historiske tekme. » E…. te godine smo mi tamo odigrali veličanstveno, sve novine i televizije su pisale kak'i smo bili. Ja sam čuv'o onog malca. Svjetski igrač, čudo od djeteta, ali kraj mene nije mog'o ni pisnut'. Imam iz novina izrezano.«
Ok, hočeš bobe, uzmi, danas nisu tako važne, preči mi je moj čeif. Za moj čeif češ guzice dati. Guzicu za bodove, samo tako. Lomim ga na tri mjesta… noge lijevo, ruke desno a glava se vrti ko globus. Ljuljam ga u temelju, jedan trzaj i on… ode. Znaš li gdje češ? Kupi i meni cigare! Evo ga opet, kidiše k'o da je bjesan, stisn'o zube, kockasta vilica iskočila dvadeset centi pred glavu. Hoče da me polomi za kolica. Ode on na šupku, lagano, van terena. Jedino šta je polomio su kante sa vodom i reklame. Poslije me juri po cjelom igralištu, hoče da se sveti. Ni na poluvremenu ne mogu od njega pišat, a piva stisla.
E vidiš, tada… mislio sam da piva i lopta mogu skupa. Pazi na sportski život. Hrana, spavanje, minerali i vitamini i tako to. Znaš več. Koje spavanje koji minerali? Samo mineralna za mamurluk. Pored ovakvog nočnog života ti spavaj… nema šanse… ni teoretske. Trese 'zika u živo, koke napucane ko za reklamu, ima se para, znaju te…. i tako iz noči u noč. Tekma je sutra ili ko zna kada, a sada je sada.
Ost'o bih ja jedan u nizu talentovanih malaca, balavac koji je puno obečavo a malo dao, da nije bilo te tekme. Ta tekma su moja vrata u kuču slavnih, vrata u raj. Sada visim na zidu skupa sa istinskim legendama. Od tada i za vječno cijeli grad i država zna za mene. Prije i poslije ne postoji.
Pun stadion, petdeset milja. Jel' tako? Nočna tekma. Ko dobije prvi, ko zijani vazda donji. Oni kao domačini mi kao gosti. Oni kao jaki, moćni, grandiozni, mi kao bjedni, blijedi. Oni več slave. Trese se zemlja do Japana. Strah te izači na travu. Moguli ja kako kuči… ili ako baš moram, onda bi na klupu… Izašli smo prvi. Huk, ma tutanj….sve grmi i ječi. Odjednom muda ko lubenica a srce do desnog ramena veliko. Iztrčavaju zvjeri željne naše krvi. Kako su ih samo pogurali i naložili. Strava. Jurišaju, melju… šta su pasli… nije mi jasno. Vuku se sekunde k'o godine. Treba ovo izdržati. Publika nas nosi. Naša naravno. Nema uzmicanja i predaje. Borimo se ko da je glava u pitanju. Njie glava, jeste obraz… još gore. Tu su svi oni koje si zabavljo, koji su te bodrili i carom nazivali. Koje bi bilo sranje da kleknemo… neopisivo. Još se držimo, još smo tu. I tako cjelu tekmu, kost u kost.
I onda… i onda šou! Zadnja je minuta. Jedna jedva..slučajno spašena lopta se pretvara u majstoriju. Remek djelo. Filigranski rad. Sve iz prve, kao da smo samo to trenirali. Čekam na loptu ko zapeta puška… pazim da me Švabe ne maznu u ofsajdu. Daj mi čovječe loptu! U prostor! Sada! Letim… Ja sam orkan! Ako sada sviraš kraj kunem se svim na svijetu živog ču te sahraniti na sred' terena! Vagam golmana i pucam na prazan go. Uđi kučko… uđi kurvetino! Vuče se k'o da misli lijevo ili desno. Liže stativu… desno….tooooo!
Ma, atomska je pičkin dim kako je puklo. Još mi zvoni u glavi. Zemlja se trese….nebo se trese. Trčim ko pobješnjeli bik… moji me probaju uhvatiti. Tek sada vidim koliko nas je… ludilo. Valjaju se po travi nazovi pobjednici. Plaču… suza suzu goni. Dresovima brišu sline. Ko je sada donji!? Taj osječaj to je…. Ma kakvi orgazmi i tripovi! Tu može biti komotno kraj. Ostalo je samo odrađivanje posla.
Potuc'o sam se k'o profi jedno vrijeme po svijetu a da nisam niti blizu bio takom osječaju kao tada. Nije da nisam želio reprizu, ponovno kolektivno svršavanje…. Jebi ga, nije se dalo. Sve što se je izdogađalo nije ni blijeda sjena te noči. Sada mi se čini da je to za mene bilo prerano. Takve stvari bi se trebale dešavati na vrhuncu karijere a ne k'o meni na početku. Balavac prebrzo dotakao zvijezde … tako nekako. Opet, kada se samo sjetim sreče i ludila te noči nije mi žao. Zubima si mogao gristi ljepotu, tako gusta i močna je bila.
I sada bi isto, samo žešče i jače. Nije mi žao što jesam nego šta nisam. Bitan je potez, jebeš karijeru. Cener za umjetnički dojam. Bravo maesto vrijedi više od miliona. Jel tako?
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Grbavica
Kontakt:

pon jun 05, 2017 11:00 pm

ChWilla je napisao/la:čita li ova forum...

https://www.klix.ba/vijesti/bih/niko-ni ... 70605064#7

"Zmije su se pojavljivale i pojavljivat će se. Mi nismo odgovorni za njihovo uklanjanje", kazala nam je Snježana Balta, direktorica Zavoda za javno zdravstvo KS, a sličan odgovor smo dobili i iz Ministarstva zdravstva KS.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH A MRS UMALO SE NE UDAVIH
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LARSSON
Kontakt:

pon jun 05, 2017 11:01 pm

Reha1921 je napisao/la:
pon jun 05, 2017 10:56 pm
Evo kaze brat Vukota da nema nikakav kontakt sa Zeljom
al ga novinar nije ni pitao za Želju :lol:
Zadnja izmjena: LARSSON, dana/u pon jun 05, 2017 11:01 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Pompey
Kontakt:

pon jun 05, 2017 11:01 pm

BlwD je napisao/la:
Lijepo si ti to odradio :pljesak:
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Ajzea
Kontakt:

pon jun 05, 2017 11:02 pm

Novinar ga nije ni pitao za Zelju, on nas sam spomenuo. :D

LARSSON
Kontakt:

pon jun 05, 2017 11:03 pm

Ajzea je napisao/la:
pon jun 05, 2017 11:02 pm
Novinar ga nije ni pitao za Zelju, on nas sam spomenuo. :D
A kaze da je prepustio predsjedniku, što znači da je možda preCednik kontaktiran :D

http://www.index.hr/sport/clanak/hrvats ... 74918.aspx

Bosnia trebal aparata :D

MrkiMedo
Kontakt:

pon jun 05, 2017 11:05 pm

Umjesto sto smaramo Miru sa komentarima, mozda bi trebali poceti Cenana smarati tipa javi se Vukoticu, hocemo Redzica i tako :D

ChWilla
Kontakt:

pon jun 05, 2017 11:07 pm

e čuj rapid beč 22 hiljade.

i armin već napravio veliku albaniju, ja koliko znam tetovo je i dalje u makedoniji...
gradi željo boli te *****

1921.ba
Kontakt:

pon jun 05, 2017 11:10 pm

slika
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Plava Porodica
Kontakt:

pon jun 05, 2017 11:11 pm

Allaha mi brat bukvalno moli da dodje u Zelju..
Pu yebem ti kokuzluk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

TheTacTica
Kontakt:

AdisSaca je napisao/la:
pon jun 05, 2017 5:07 pm
Fakat treba Miru peglati 24/7 da ostane, svaku sliku koju objavi odma treba da pišemo "Miro ostani" i sl , možda na kraju fakat zbog toga odluči da ostane jer će se osjetiti bitnim maksimalno i osjetiti da je idol navijača što bi se reklo, a to svaki igrač voli.
odo se samozapalit !

Model1964

ChWilla je napisao/la:
pon jun 05, 2017 11:07 pm
e čuj rapid beč 22 hiljade.

i armin već napravio veliku albaniju, ja koliko znam tetovo je i dalje u makedoniji...
Koda i njije :D
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava