Kakav je Letic prijatelju?! Malo poblize da nas obavjestis, ja ga se ne sjecam iz nase lige, nije se tad moglo bas ni pratiti.ponosannavas je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 3:31 pmJa sam glasao za Jašarevića jer bi njega najviše volio, ali drugi mi je Letić, pa SUbić. U suštini voli obiih dovjicu od ove trojice jer je SUbić i moguća zamjena na krilu.
Najbolje ti je nađi na youtube njegove klipove. Meni je od ovih najbliži Jašareviću. PO meni dosta bolji nazad od SUbića. Defanzivniji ali se dobro ubacuje naprijed. Zato i govorim dvojica. Subić mi je više za ovih tekmi gdje smoofanzivno skroz orjentisani, da pravi višak.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 4:01 pmKakav je Letic prijatelju?! Malo poblize da nas obavjestis, ja ga se ne sjecam iz nase lige, nije se tad moglo bas ni pratiti.ponosannavas je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 3:31 pmJa sam glasao za Jašarevića jer bi njega najviše volio, ali drugi mi je Letić, pa SUbić. U suštini voli obiih dovjicu od ove trojice jer je SUbić i moguća zamjena na krilu.
ponosannavas je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 4:27 pmma znam ali ne znamkako da ti opišemBrzina mu isto nije loša strana. Dugo nije ovdje igrao pa ga ne mogu tačno uporediti. Ono jbg gledaš brzinu na osnovu toga protiv koga trči na tekmi. Onda vidiš jel brz prebrz ili spor. Onda je bio među bržima. ALi evo vidiš sad Bekrić ne može meda, a pretrčavvao je sve nekad.
Centaršut dobar. Igra mozgom. Ja takve volim najviše.
Nisam najbolje skontao ovo za stoperski par. Što će ti ovi što su već u Želji. Ja kontao glasamo za one koje hoćemo da se dovedu
Pa glasaj ti za koga hoces, isti đavo, možda bi neko kemu gledao a ne bi doveo nikogponosannavas je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 4:40 pmNisam najbolje skontao ovo za stoperski par. Što će ti ovi što su već u Želji. Ja kontao glasamo za one koje hoćemo da se dovedu