Sa čistom glavom jeste, a inače je u rangu Uglješe. Dobri igrači, mladi, trkači, moderni, kako god, ali sve to kad im se prekidač u glavi zatvori i kad funkcionišu normalno. Najviše bih volio kad bi ta dva došla sebi i zaigrala kako znaju. Gdje bi nam kraj bio...
Teško je ocjenjivati Sadikovića sada, u momentima odlaska je sigurno bila greška pustiti ga, ima on mana koje nikad neće ispraviti ali opet ima kvalitet koji je (bio) na nivou u poređenju s veznjacima koji su prošli kroz naš klub u samo godinu dana.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned jun 04, 2017 1:18 pmSa čistom glavom jeste, a inače je u rangu Uglješe. Dobri igrači, mladi, trkači, moderni, kako god, ali sve to kad im se prekidač u glavi zatvori i kad funkcionišu normalno. Najviše bih volio kad bi ta dva došla sebi i zaigrala kako znaju. Gdje bi nam kraj bio...
SD Zeljeznicar postoji samo na papiru.SD je paravan iza koga se kriju 4 nama svima poznata lika i koji su tu samo zbog licne koristi.Zemlju koju su trazili nisu dobili.FKZ1921 je napisao/la: ↑ned jun 04, 2017 1:12 pmSD Željezničar...izmisljeni neprijatelj.
Mi nesta trazili (dozvole),oni nesta tražili (nesta zemlje iza plavog zamka,a da vrate neke kancelarije na sjeveru koje su njihove,nekako)...
Mi rekli to ne dolazi u obzir,ne damo pedalj naše zemlje...medje (oko medja braca često zarate)...
Ne možeš dobiti dozvolu jer nesta nije na tebi...
Ovo može biti u pet sela gore dole...
Ali ovo je poenta...nakon višemjesečnog rata,u kojem na sreću nije bilo ljudskih žrtava,amoglo je komotno,šta se desilo?
Sjeli,dogovorili se...
Kako?
Pa dali SD zemlju koju su tražili,oni vratili te kancelarije na sjeveru,klub dobio dozvole za gradnju...
Jel trebao taj neprijatelj?
Postoji @FKZ1921 i @fk1921 ako se ne varam, dva razlicita forumasa, znam da su ih prije mijesali, neko se zakaci s jednim pa napadne drugogBrkoo je napisao/la: ↑ned jun 04, 2017 1:41 pmMozda sam ja previse direktan jer nemam oraha u dzepovima ali me zanima sta se desilo sa forumasem @FKZ1921, nekad jedan od boljih forumasa bio, u top3 100%, i hvalio i kritikovao sa argumentima i uzivanje je bilo citati njegove postove, ovo sad sto pise je toliko zlobno najblaze receno da izgleda kao da su njega istjerali iz kluba ili nekog bliskog njemu.
Nekako ispada da smo prespavali direktne udare na klub i onda nas on sad ubjedjuje da su to bili neki imaginarni neprijatelji, da izmisljamo, da nije bio rat sa sd, da bivsi uposlenik kluba nije kupovao stvari od sponzora kluba i govorio im da to stave na racun kluba, da nisu iznosili lazi o gospodinu Misimovicu na ftv-u u udarnom terminu u emisiji mreza koju vodi neka glupaca, da nije bilo narucenih tekstova o propasti dinastije Misimovica, da se nisu sluzili svakakvim prljavim stvarima da bi otjerali upravu i vratili se u klub. Sve se to nije desilo, sve je to zabluda, sve su to izmisljeni neprijatelji..![]()
Uvjeren sam da i doticni forumas zna ovo sve veoma dobro ali ne znam sta zeli, sta ima dobro u tome sto se iznose lazi i pokusava obmanuti neke ljude koji ce mozda i povjerovati u to da nemamo neprijatelja a da pravimo imaginarne neprijatelje..
To niko ne spori.FKZ1921 je napisao/la:Ovdje na forumu se ništa nije promjenilo u posljednjih godinu dana...
Ovako se reagiralo kad sam tačno u ovo doba prošle godine napisao da je evidentno da nemamo nikakve strategije u skauting i transfer politici,da to kako se radi nije dobro i da ne može na dobro izaći...
Na žalost,bio sam u pravu...
Ali gore od toga je činjenica da je i dalje sve isto ili gore.
Slazem se da je skauting sluzba loša,transfer politika nam je takva kao što je i kod vecine klubova,nekad potrefiš nekad ne.FKZ1921 je napisao/la: ↑ned jun 04, 2017 1:47 pmOvdje na forumu se ništa nije promjenilo u posljednjih godinu dana...
Ovako se reagiralo kad sam tačno u ovo doba prošle godine napisao da je evidentno da nemamo nikakve strategije u skauting i transfer politici,da to kako se radi nije dobro i da ne može na dobro izaći...
https://youtu.be/JxYOCIJlJ7M
Čitaš li ti uopšte forum, pa 90% postova je kritične prirode po pitanju skauting i tranfer politike, čak su se iznosile i teške optužbe na račun čovjeka koji je za to zadužen.FKZ1921 je napisao/la: ↑ned jun 04, 2017 1:47 pmOvdje na forumu se ništa nije promjenilo u posljednjih godinu dana...
Pa sto ne posaljes mail klubu I ne kazes im kako treba ili si ti jedan od tih neprijatelja pa samo palamudisFKZ1921 je napisao/la: ↑ned jun 04, 2017 1:47 pmOvdje na forumu se ništa nije promjenilo u posljednjih godinu dana...
Tako si pobjegao i prosli put branivsi neke svoje teze. Pa evo ti covjek argumentovano odgovori na tvoje pitanje oko SD.FKZ1921 je napisao/la: ↑ned jun 04, 2017 1:47 pmOvdje na forumu se ništa nije promjenilo u posljednjih godinu dana...