Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

mirzza
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 03, 2017 12:16 pm

Volio bih vidjeti vezu Ugljesa-Blagoje-Dado makar na pripremnoj.

AdisSaca
Kontakt:

sub jun 03, 2017 12:20 pm

LeBlue je napisao/la:
sub jun 03, 2017 11:22 am
Tesko je kriviti Petrovica, a isto tako nemozemo ocekivati bolju igru od njega kad imamo dosta liminitiranih igraca. Izborio je dobre rezultate vise bazirano na njegovom znanju nego na kvalitetu igraca.
Upravo tako, serija pobjeda je samo zahvaljujući njemu i što je ove limitirane igrače natjerao da trče i da se bore. I slijep čovjek je vidio njihovu kurcobolju u Krupi i na lavoru, a samo 7 odnosno 15 dana ranije su grizli protiv Svinjskog. I šta će čovjek uraditi kada oni NEĆE DA TRČE i odma nema ništa od onoga što on zamisli i traži od njih i prezentira im prije utakmice.

avlami97
Kontakt:

sub jun 03, 2017 12:31 pm

mirzza je napisao/la:
sub jun 03, 2017 11:28 am
Vodeći se tim šta je Slavko napravio u Radniku dobio je drugu šansu.
Kod nas nije napravio ništa od afirmacije igrača i juniora. Zbog čega je pitanje za njega.
Zbog čega je krio ove levate što ga sabotiraju i proglasio ih najboljim i standardnim u prvih 11.
Zbog čega je gradio autoritet na momcima koji mu se neće suprotstaviti i praviti sranja?
Zbog čega je zapostavio Musu i time ugrozio dalje posudbe ili mogucnosti takvih posudbi?
Zbog čega je forsirao povrijeđenog kapitena dok ga nije satro iako mu je Bekric to mogao pokriti?
Zbog čega misli da može sve sam?
Dobio je podršku uprave ali zbog čega se pričalo sa Amarom ako mu uprava toliko vjeruje?
On nema napadačkih akcija i tacka. Zrinski i Sarajevo su svemir za nas u tome.
Pa ovi bez Duljevica odigrase odlično u Mostaru. Bolje od nas.
Zrinski te nakon 0-2 na Grbavici stisno em po krilima em po sredini, branis se ko Žepa nabijajuci lopte na Miru ili Lendrica kojeg čuva dvometras Vukota.
Ma.hajte molim vas. Pricajmo otvoreno.
Zbog čega se ti igrači ne kazne odbijanjem plate ako sabotiraju ako su namjerno prosuli titulu?
Zašto se ne kazni onaj ko je postavio letke u svlačionici sampioni?
Gdje je Mišo da kaže kakva je priprema bila za Krupu?
Toliko o transparentnosti.
Zašto se ne osposobljavaju poslovni prostori na Istoku generatori novca?
Zašto godinama nemamo GS?
Nema više sakrivanja po tepih? Karte na stol.
Sve se svalilo na Acu Kosorica kao truhlu jabuku. Ode Aco djaba a trulež ostade.
Ooooo ima svašta!
Slavko Petrović osvojio najviše bodova od kada je na klupi Želje i da se računa od tog dana tabela bili bi prvaci. Po meni dovoljan argument da je sa "lošim igračima" kako ti kažeš, prekucao ovu ligu.

Drugo po redu, a u biti prvo Uprava - što nemamo GS, što ne osposobljavamo poslovne prostore na Istoku i hejbet toga. Imam prijedlog. Krenut ću hronološki: prvo trebamo porušiti novonapravljene stepenice na Jugu, skinuti novi semafor, a u funkciju staviti stari. Zapadnu tribinu vratiti u prvobitno stanje, Porušiti novosagrađene objekte na zapadu, skinuti čeličnu montažnu tribinu, vratiti drvenu i skinuti pola krova sa Zapada. Hale devastirati, a parking uzorati i posijati travu, Poskidati novopostavljene stolice sa Sjevera, a novi Istok do temelja srušiti.

U sportskom segmentu trebamo vratiti plaćanje članarine u OP na ruke, solarno, življaka. Igrače plaćati na način, kako je to radila stara garnitura, a s obzirom da nam je Stanić još uvijek tu, njega samo prijaviti na PIO i ZZO. Voditi duplo knjigovodstvo, a igrače prodavati na način kako je pradat i Adilović. Generalnog sponzora zadržati od stare Uprave.

Za sve su krivi Čenan, Petrović i Misimović i nova Uprava. Postavili su sve naopako. Vratimo se oprobanom receptu poslovanja, jer nam je taj recept donosio trofeje, otkrivao nove utaje poreza, a imali smo GS i stadion u retro fazonu.

Nisam sarkastičan, niti ironičan.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

djoxxx1921
Kontakt:

sub jun 03, 2017 12:33 pm

Svi mi malo jedemo govna.. Sve neke teorije zavjere, niko nam ne valja. Preseravamo iz dana u dan. Hajmo malo pozitive, prelazni je tek poceo, stadion se pravi, ide Europa na nasoj Grbavici. Zar to nismo svi zajedno sanjali godinama? Ova uprava nam je to sve omogucila, ispunila snove. Ustvari svi mi zajedno, svi su oni nasi, svi smo mi jedno. Svi mi volimo isto, i zivimo za to. Bit ce i pojacanja, bit ce i gresaka, bit ce dobrih i losih utakmica. Podrzimo ovo sto rade, podrzimo i Petrovica. Pustimo da krene od nule, da ne ganja nista, i ja vjerujem da moze biti pun pogodak. Prvog pretkola se uopste ne bojim, a u drugom pred 14000 nas na Grbavici je sve moguce.. VOLIM TE ZELJOO!

barbarez
Kontakt:

sub jun 03, 2017 12:34 pm

LeBlue je napisao/la:
Tesko je kriviti Petrovica, a isto tako nemozemo ocekivati bolju igru od njega kad imamo dosta liminitiranih igraca. Izborio je dobre rezultate vise bazirano na njegovom znanju nego na kvalitetu igraca.
Limitirano ili ne, kod nas u ligi nemas ni jednu kompaktnu ekipu. Po meni je Sarajevo limitirano da limitiranije ne moze biti, pa te izdominira u 4 tekme, a ne postoji ekipa u ligi koja ih nije izdominirala, osim nas naravno. Pa i taj Zrinjski da je kakva ekipa ne bi onoliku prednost ispuatila. Ekipa u kojoj su 2 glavna igraca Bilbija i Mesanovic, ja ih ne bi pogledao u Zelji. Samo trazimo opravdanja. Mi smo potrosena ekipa. Zadnje dvije godine, ganjamo rezultat i useremo zadnja 3 kola,a prije toga napravimo zaostatak da ga Barca ne bi stigla. Slazem se ja da ima krampi u nasem timu, ali nije to toliko strasno.
Mi po defaultu samo seremo. Daj pojacanja, ako ne ostvare nista, daj juniore. Pa daj nam juniore, jebace im majku za pola godine, svi ce kod psihologa zavrsit. Ne ide to tako kako se misli. Nego sad treba posteno zasukati rukave i raditi od samog starta. Zeljo ima bazu i publiku, sad je na njima. Napravite euforiju, dobar tim. Pa ce te i jug izgradit kako se istok izgradio. Samo se neka negativa stvara. Ne znam ko me vise nervira ovi sto palamude, ili ovi sto 2 godine najavljuju boomove, a nisu pogodili apsolutno nista.2 godine ista fazoni pa dosadni ste ba drama.Dovoljno smo nervzni od kraja sezone, i stalno moramo citati suplja izdrkavanja. I jos nesto jesam li ja jedini koji se osipa na ove nase dresove, svijetlo plave i na pruge. Daj ba normalnu plavu, sta mi Porto i Lazio pravite od Zelje.

Dolina
Kontakt:

sub jun 03, 2017 12:35 pm

Iza svakog trenera treba da stoji uprava, trener ako igracima jebe mater uprava treba da stane iza toga, ako najboljeg igraca posalje na klupu uprava treba da stoji iza toga, trener ako osjeti da nema podrsku od uprave a igraci to uvide nastane rasulo u svlacionicim Zato mi je drago da je Slavko ostao-pruzena mu podrska. Za nase lige ne trebas biti neki strucnjak ali gonic robova-da.

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

djoxxx1921
Kontakt:

sub jun 03, 2017 12:39 pm

Da li radi zvanicna vikendom? :ganja:

mirzza
Kontakt:

sub jun 03, 2017 12:50 pm

avlami97 je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
Kod nas nije napravio ništa od afirmacije igrača i juniora. Zbog čega je pitanje za njega.
Zbog čega je krio ove levate što ga sabotiraju i proglasio ih najboljim i standardnim u prvih 11.
Zbog čega je gradio autoritet na momcima koji mu se neće suprotstaviti i praviti sranja?
Zbog čega je zapostavio Musu i time ugrozio dalje posudbe ili mogucnosti takvih posudbi?
Zbog čega je forsirao povrijeđenog kapitena dok ga nije satro iako mu je Bekric to mogao pokriti?
Dobio je podršku uprave ali zbog čega se pričalo sa Amarom ako mu uprava toliko vjeruje?
Zrinski te nakon 0-2 na Grbavici stisno em po krilima em po sredini, branis se ko Žepa nabijajuci lopte na Miru ili Lendrica kojeg čuva dvometras Vukota.
Zbog čega se ti igrači ne kazne odbijanjem plate ako sabotiraju ako su namjerno prosuli titulu?
Sve se svalilo na Acu Kosorica kao truhlu jabuku. Ode Aco djaba a trulež ostade.
Ooooo ima svašta!
Slavko Petrović osvojio najviše bodova od kada je na klupi Želje i da se računa od tog dana tabela bili bi prvaci. Po meni dovoljan argument da je sa "lošim igračima" kako ti kažeš, prekucao ovu ligu.

Drugo po redu, a u biti prvo Uprava - što nemamo GS, što ne osposobljavamo poslovne prostore na Istoku i hejbet toga. Imam prijedlog. Krenut ću hronološki: prvo trebamo porušiti novonapravljene stepenice na Jugu, skinuti novi semafor, a u funkciju staviti stari. Zapadnu tribinu vratiti u prvobitno stanje, Porušiti novosagrađene objekte na zapadu, skinuti čeličnu montažnu tribinu, vratiti drvenu i skinuti pola krova sa Zapada. Hale devastirati, a parking uzorati i posijati travu, Poskidati novopostavljene stolice sa Sjevera, a novi Istok do temelja srušiti.

U sportskom segmentu trebamo vratiti plaćanje članarine u OP na ruke, solarno, življaka. Igrače plaćati na način, kako je to radila stara garnitura, a s obzirom da nam je Stanić još uvijek tu, njega samo prijaviti na PIO i ZZO. Voditi duplo knjigovodstvo, a igrače prodavati na način kako je pradat i Adilović. Generalnog sponzora zadržati od stare Uprave.

Za sve su krivi Čenan, Petrović i Misimović i nova Uprava. Postavili su sve naopako. Vratimo se oprobanom receptu poslovanja, jer nam je taj recept donosio trofeje, otkrivao nove utaje poreza, a imali smo GS i stadion u retro fazonu.

Niti jedan razuman argument. Zadnja tri kola ako se gleda tabela koji smo?
Znači ako predlažem da se greške poprave za staru sam upravu?
Šta koči poslovne na Istoku a navodno hoćemo raditi jug?

psihopata
Kontakt:

sub jun 03, 2017 12:57 pm

barbarez je napisao/la:
sub jun 03, 2017 12:34 pm
LeBlue je napisao/la:
Limitirano ili ne, kod nas u ligi nemas ni jednu kompaktnu ekipu. Po meni je Sarajevo limitirano da limitiranije ne moze biti, pa te izdominira u 4 tekme, a ne postoji ekipa u ligi koja ih nije izdominirala, osim nas naravno. Pa i taj Zrinjski da je kakva ekipa ne bi onoliku prednost ispuatila. Ekipa u kojoj su 2 glavna igraca Bilbija i Mesanovic, ja ih ne bi pogledao u Zelji. Samo trazimo opravdanja. Mi smo potrosena ekipa. Zadnje dvije godine, ganjamo rezultat i useremo zadnja 3 kola,a prije toga napravimo zaostatak da ga Barca ne bi stigla. Slazem se ja da ima krampi u nasem timu, ali nije to toliko strasno.
Mi po defaultu samo seremo. Daj pojacanja, ako ne ostvare nista, daj juniore. Pa daj nam juniore, jebace im majku za pola godine, svi ce kod psihologa zavrsit. Ne ide to tako kako se misli. Nego sad treba posteno zasukati rukave i raditi od samog starta. Zeljo ima bazu i publiku, sad je na njima. Napravite euforiju, dobar tim. Pa ce te i jug izgradit kako se istok izgradio. Samo se neka negativa stvara. Ne znam ko me vise nervira ovi sto palamude, ili ovi sto 2 godine najavljuju boomove, a nisu pogodili apsolutno nista.2 godine ista fazoni pa dosadni ste ba drama.Dovoljno smo nervzni od kraja sezone, i stalno moramo citati suplja izdrkavanja. I jos nesto jesam li ja jedini koji se osipa na ove nase dresove, svijetlo plave i na pruge. Daj ba normalnu plavu, sta mi Porto i Lazio pravite od Zelje.
:palacgore:

svaka cast za sve,posebno za dresove,al haj ti to ovdje objasni.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

exdomorocki
Kontakt:

sub jun 03, 2017 12:58 pm

Zbog Čega ti nebi posjetio doktora?
Zbog ČEGA?
Možda malo da se konsultujes sa njim pa nam se opet javi!
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

Elegant
Kontakt:

sub jun 03, 2017 12:59 pm

Sedmica kako je zavrsila sezona neki hoce report i novitete momentalno (permanentno :D ), ne moze to tako preko noci. Strpite se do prozivke 12.-og do kada ce neke stvari biti jasnije barem po pitanju odlazaka. Sljedi nam tezak period otici ce puno igraca a valja ih nadomjestiti, onda europa na Grbavici koju tako dugo cekamo.a opet sta i kako za narednu sezonu gdje nam gori pod nogama, nema vise opravdanja.

Slavko, Cenan, uprava imaju puno posla.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

JUZNJAK
Kontakt:

sub jun 03, 2017 1:02 pm

Ja bi samo da postavim pitanje mnogim ovdje koji malo vise zaprdzuju kako misle I da li misle gledati evropsku tekmu na grbavici... Hoce li I dalje plakati na ovome I mnogim drugim forumima sto nisu mogli kupiti kartu jer im je skupa 20+km I nisu uopste mogli doci u situaciju da je kupe iako su htjelu zbog toga sto nisu clanovi kluba...
Bolje bi vam bilo pocnite razmisljati sada o tome nego kasnije kad bude kasno...
Fb grupa Manijaci-USA/Canada

mali plavisa
Kontakt:

sub jun 03, 2017 1:06 pm

Raspadamoooooo se :r :o
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

avlami97
Kontakt:

sub jun 03, 2017 1:11 pm

mirzza je napisao/la:
sub jun 03, 2017 12:50 pm
avlami97 je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
Vodeći se tim šta je Slavko napravio u Radniku dobio je drugu šansu.- osvojio KUP
Kod nas nije napravio ništa od afirmacije igrača i juniora. Zbog čega je pitanje za njega. -rezultatski imperativ
Zbog čega je krio ove levate što ga sabotiraju i proglasio ih najboljim i standardnim u prvih 11. najbolji Miro, Lendrić, Veca
Zbog čega je gradio autoritet na momcima koji mu se neće suprotstaviti i praviti sranja? -kojim momcima?
Zbog čega je zapostavio Musu i time ugrozio dalje posudbe ili mogucnosti takvih posudbi? - i ja mislim da je Musa mogao imati veću minutažu, a Siniša i Stanić su trenutno bolji bekovi
Zbog čega je forsirao povrijeđenog kapitena dok ga nije satro iako mu je Bekric to mogao pokriti? - Bekrić da je više trenirao, nego pričao bolje bi mu bilo. Trebao je trenirati kao Miro i bio bi ispred Zebe
Zbog čega misli da može sve sam? - tražio je Žižovića
Dobio je podršku uprave ali zbog čega se pričalo sa Amarom ako mu uprava toliko vjeruje? - 100% siguran za tvrdnje?
On nema napadačkih akcija i tacka. Zrinski i Sarajevo su svemir za nas u tome. -poledaj upravo tekme protiv Zrinjskog u MO i SA na Grbavici i vidi imali napadačkih akcija
Pa ovi bez Duljevica odigrase odlično u Mostaru. Bolje od nas. - i zijaniše
Zrinski te nakon 0-2 na Grbavici stisno em po krilima em po sredini, branis se ko Žepa nabijajuci lopte na Miru ili Lendrica kojeg čuva dvometras Vukota. - Zrinjski oderali na Grbavici, vodimo 2:0 malo do kraja i normalno je da ćeš čuvati rezultat. Zrinjski dao gol nakon greške Vedrana
Ma.hajte molim vas. Pricajmo otvoreno. -pričamo otvoreno - pro et contra
Zbog čega se ti igrači ne kazne odbijanjem plate ako sabotiraju ako su namjerno prosuli titulu? -Koji igrači?
Zašto se ne kazni onaj ko je postavio letke u svlačionici sampioni? - Možda je domaćin (Krupa) postavila te papire -99%
Gdje je Mišo da kaže kakva je priprema bila za Krupu? -pojma nemam
Zašto se ne osposobljavaju poslovni prostori na Istoku generatori novca? -vjerovatno lova - ne kapa sa neba
Zašto godinama nemamo GS? -I ja pitam zašto?
Nema više sakrivanja po tepih? Karte na stol. - kakav tepih?
Sve se svalilo na Acu Kosorica kao truhlu jabuku. Ode Aco djaba a trulež ostade. -Odakle ti to da je Aco bio truhla jabuka
Ooooo ima svašta!

Niti jedan razuman argument. Zadnja tri kola ako se gleda tabela koji smo? - Prvi, 3 boda ispred drugoplasiranog SA. Mi i pitari imali sve u svojim rukama, sami odlučivali ko će od te dvije ekipe biti prvak
Znači ako predlažem da se greške poprave za staru sam upravu? -Nisam to rekao
Šta koči poslovne na Istoku a navodno hoćemo raditi jug? - Valjda lova - ne kapa sa neba
Odgovorio.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jun 03, 2017 1:15 pm

mirzza je napisao/la:
Raspali smo se.. Zujo, Violina vratite se, sve vam je oprosteno..

Ako mislis da mozes bolje bujrum do kluba.. Pretpostavljam da si siroke ruke, posto si na rijecima zayeban, pa zvekni par stotina hiljada i sredi nam poslovne prostore.. Vjeruj da ti niko nece A reci.. Mozes pogurati sa slicnom lovom i za pojacanja a usput izanaliziraj igrace, otjeraj lose, dovedi neke kvalitetne, postavi taktiku i sistem i da izdominiramo vec jednom..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

mirzza
Kontakt:

sub jun 03, 2017 1:31 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
sub jun 03, 2017 1:15 pm
mirzza je napisao/la:
Raspali smo se.. Zujo, Violina vratite se, sve vam je oprosteno..

Ako mislis da mozes bolje bujrum do kluba..
Argumenti nula... Ako su ti Zujo i Gudalo nemoj više da pišemo.
Avlami, ako nemamo para za završetak istoka čemu priča da se napada izgradnja juga.
Valjda je rezon osposobiti istok i uzimati pare od rente.
Zaradio je Istok finih para od aprila za kone su rekli da se ide u zatvaranje finansijske konstrukcije.
@avlami, jel nam Krupa i majice naručila?
Ako je oznacen da rusi atmosferu isto tako kao što su igrači šetali kada je trebalo pokupiti titulu. Neka se javno kaže ko su ti igrači.
Rezultatski imperativ ne stoji vidio je da gubi i opet isto.
Igrači su Bocca i Ugljesa njih proziva gdje stigne.
Na Bogija i Kerlu nikad nije rekao.
Siniša nije bolji od Muse, da jeste igrao bi u Turskoj.
Dakle ako imamo najbolje igrace do koga je što smo gubitnici? Do Fate ili Dine Pekica ili permanentnog?
Ovdje je bitno odbraniti permanentnu neznalicu koja je imala najbolje igrace, zapostavila juniore zbog rezultatskog imperativa koji će naredne sezone biti još veći dakle jos manje prostora za mlade.
I da ono za Zeba-Bekric ne stoji, uveo je Bekrica kasnije i kasnio mjesec sa tim.
Puno puno grešaka SP. Vidjet ćemo šta je zamislio i sa kim će napasti titulu.
Da li je Kostic bio njegova želja koji se čekao do kraja priprema?
Po svemu sudeći sindikalac sa trakom ce predvoditi napad na titulu.
Evo i ovaj kaže puno serem.
Pa opet ću se povuci i neću srati
Divno nam je i krasno. Samo ovako nastaviti.
Over and out do evrope i Bogija sa trakom.
Šta li će biti od parole navijaca koji više neće polovnjake.

damirfile
Kontakt:

sub jun 03, 2017 1:35 pm

Imo je ovaj mirza@ i prije ispada postovi mu ko nebo i zemlja. Danas piše jedno sutra drugo. :ne:

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jun 03, 2017 1:39 pm

Najgore je sto on misli da iznosi neke argumente.. Ako fakat misli da je pametniji i da moze bolje, onda fino sve to stavi na papir, stavi garanciju da moze ispuniti sve sto je zamislio i u klub.. Neka nam opremi poslovne prostore, dovede kvalitetne mlade igrace na kojima cemo zaradjivati.. Sudeci po pitanjima koje postavlja sve je izanalizirao i za sve ima bolje rjesenje od ljudi koji vode klub.. Neka ide i neka im pomogne kad misli da ima veci kapacitet od njih..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sub jun 03, 2017 1:41 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

storm_raider
Kontakt:

sub jun 03, 2017 1:40 pm

JUZNJAK je napisao/la:
sub jun 03, 2017 1:02 pm
Ja bi samo da postavim pitanje mnogim ovdje koji malo vise zaprdzuju kako misle I da li misle gledati evropsku tekmu na grbavici... Hoce li I dalje plakati na ovome I mnogim drugim forumima sto nisu mogli kupiti kartu jer im je skupa 20+km I nisu uopste mogli doci u situaciju da je kupe iako su htjelu zbog toga sto nisu clanovi kluba...
Bolje bi vam bilo pocnite razmisljati sada o tome nego kasnije kad bude kasno...

:palacgore:

Clanovi kluba ce moci kupiti kartu dan ili dva prije ostalih. Uclanite se ili obnovite svoje clanstvo!

Odgovorite covjeku, nemojte vrijedjati. Jedan je vec dobio upozorenje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

sub jun 03, 2017 1:43 pm

@mirzza
Tvoji postovi nisu argumentovani, niti iznosis bilo kakve argumente, koliko god ti mislio da to radis.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava