Bgm mustuluk sam ja zasluzio prije 7 dana :

@arelinho kasnisss
Ovaj sto je sliko dres, dobio je tuzbu isti dan..
slazem se,mada ih nismo jos vidjeli kako treba....
Nije Patrick nego Legea.
kako nemamo definisanu boju?to je ova zeljeznicarska plava koju imas na avataru i koju smo nosili ove sezone.cikazubo je napisao/la: ↑pet jun 02, 2017 5:10 pmKruži ova slika dresa ima već 7-8 dana, tj. ja sam je vidio 2-3 dana pred tekmu s Radnikom.
@KrajPrice mogao si nam uslikati malo iz blizine dres, ne moraš čitav da ne kvarimo klubu ćejf, al ako ništa približi nam grb da fino vidimo boje i materijal.
@1921 šta fali svijetlo plavoj boji, mi nemamo definisanu nijansu tipa Schalke što ima kraljevsku plavu, dvije šampionske generacije su igrali u dresovima svijetlo plave-teget boje, a i s Amarom smo uzeli kup u onim svijetlo plavim sa bijelim prugama.
Klub je kroz svoju historiju iskoristio sve moguće nijanse plave boje, od svijetlo plave, klasične plave, teget plave, do nekakvih dresova na pruge. Kontinuitet i definisanu nijansu plave nemamo. Volio bi da ostanu dresovi na pruge u budućnosti s ovom svijetlo plavo - tamno plavo varijantom, možda samo bijelu izbaciti.psihopata je napisao/la: ↑pet jun 02, 2017 5:19 pmkako nemamo definisanu boju?to je ova zeljeznicarska plava koju imas na avataru i koju smo nosili ove sezone.cikazubo je napisao/la: ↑pet jun 02, 2017 5:10 pmKruži ova slika dresa ima već 7-8 dana, tj. ja sam je vidio 2-3 dana pred tekmu s Radnikom.
@KrajPrice mogao si nam uslikati malo iz blizine dres, ne moraš čitav da ne kvarimo klubu ćejf, al ako ništa približi nam grb da fino vidimo boje i materijal.
@1921 šta fali svijetlo plavoj boji, mi nemamo definisanu nijansu tipa Schalke što ima kraljevsku plavu, dvije šampionske generacije su igrali u dresovima svijetlo plave-teget boje, a i s Amarom smo uzeli kup u onim svijetlo plavim sa bijelim prugama.
Previse sanjasBrkoo je napisao/la: ↑pet jun 02, 2017 4:59 pmSta je bilo sa GS? Da li je cemo u narednu sezonu uci i sa novim dresovima i sa GS na njima?
Da li smo mi kao klub i navijaci sposobni prodati 2000 dresova po cijeni 110-120 ili vise KM. Evo nek se proda 2000 dresova po cijeni od 120 KM. To je 240 hiljada KM samo od dresova. Onda clanske, prije evropskih tekmi oko stadiona postaviti standove za prodaju clanskih, animirati navijace jos vise. Treba iskoristiti i to sto nakon toliko godina evropu opet igramo na nasoj Grbavici, neki skec uraditi sa nasim poznatim glumcima koji bi pozvali navijace na utakmicu, na kupovinu clanskih i dresova i to vrtiti po radio stanicama i tv-u..