Bravo kremenko. U administrativno-poslovnom dijelu samo nastavit, jer ocigledno daje rezultate. Definisati jasan plan i strategiju za teren, igracki kadar, omladinski pogon - ukratko filozofiju i koncept rada za iduce godine i krenuti tako. Mogao bih o ovome nadugo i nasiroko, ali nemam vremena trenutno. Uglavnom, slazem se s tobom i svidja mi se ideja.kremenko je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 11:12 pmVise sam misljenja da se u klubu treba organizovati neka vrsta sveZeljinog sabora. Gdje ce doci najveci umovi koje je ovaj klub dao. Iza zatvorenih vrata se dogovoriti sta mi zelimo od kluba. Dugorocno. Narednih 10-20-30 godina. Kad se dogovorimo,taj plan iznijeti navijacima i sve snage i raspoloziva sredstva gurnuti u to.
Hoce li biti tesko? Naravno
Hoce li biti opstrukcija? 100%
Ali sto prije krenemo,prije cemo doci do cilja.
Barcelona je 30 godina cekala generaciju.
Tamo je Cruyff utemeljio filozofiju od koje se ne odstupa tamam sutra Armagedon udario i niko nema muda da je dovede u pitanje.
nemoguće, bar ja tamo mislim, je da zadržimo odličnog mladog igrača 3 sezone
2 mjesto ne može biti krah ni Real Madridu a ne ŽeljiVrag je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 11:08 pm2. mjesto za najtrofejnijeg je krah neka prica ko sta hoce.
Ali smjenjivati citavu upravu je glupo. Njihov je zadatak da dovedu pravog covjeka koji ce se brinuti o sportskom dijelu, namentu smjer kluba treneru, dati mu budzet i okrenuti se svom poslu. Ovoj upravi samo fali Amar da bude kompletna. Ili neka druga sposobna osoba kada je u pitanju sportski dio. Dok to ne rijesi vazda ce biti krnjava.
I nije samo Misimovic uprava!!
jeste nemoguće da ga se zadrži, ali onda on ide za novac. umjesto da mi dajemo novac da ode.salle86 je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 11:19 pmnemoguće, bar ja tamo mislim, je da zadržimo odličnog mladog igrača 3 sezone
ne možeš mu dati ni 1/3 plate koju može dobiti vani
pare su pokretač svega a mi smo bgm daleko od onoga što se nudi van granica bih
a u granicama smo tu negdje sa većinom klubova, samo mnogi koji se previše bave FM-om misle da imamo na bacanje
storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:39 pmHurmasica je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:37 pmKada smo kod priprema, evo nekoliko slika kako je to nekada izgledalo
viewtopic.php?f=70&t=345&start=180
To ti ja pricam, a ne ovako, daj im all-inclusive tretman, masaze i zajebancije. Trebaju zasluziti to prvo.
Ne smijem ni da pitam sta bi im ti radio.Model1964 je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 11:33 pmstorm_raider je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:39 pmHurmasica je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:37 pmKada smo kod priprema, evo nekoliko slika kako je to nekada izgledalo
viewtopic.php?f=70&t=345&start=180
To ti ja pricam, a ne ovako, daj im all-inclusive tretman, masaze i zajebancije. Trebaju zasluziti to prvo.![]()
![]()
![]()
SreoVladu nakon priprema... Kaže popravio odraz za 35cm i smršo 7 kila
Znali neko da je Kostelic trenirao rukometaše Želje
Gradila se ledena dvorana, trcali sa vrecama cementa po platou za zagrijavanje![]()
Ove pice bi tražile invalidsku penziju
Objasnio čovjek ukratkoChWilla je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 11:28 pmhttp://www.source.ba/clanak/Haris/43998 ... -ne-igraju