Spoiler:
Daj Boze...storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:53 pmPotrest' ce se Saleme, vjeruj mi.salemprolic je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:48 pmPotresli su se pravo na to sto su pripreme na Igmanu. Ko sto su ih pravo potresle Slavkine pripreme i strogoca. Eno ih sa osmijehom komentarisu i sprdaju se.storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:28 pmCuj poreska u Hercegovini...dolje ni vojska ne smije otici, a kamo li poreska.
I ne bih rekao da su te Slavkine kondicione pripreme uopste bile lose, ja jos nijednom nisam vidio da se neki nas igrac zali na grceve u misicima. Mislim da je u pitanju htjenje, samo to. Ono pustanje Andjusica da prodje 5-6 igraca govori u prilog tome. Ono nije fizicka nesprema vec jednostavno mentalni momenat. E gospodo manekeni, ovo ljeto vam je dio priprema na Igmanu, pa da vas vidim.
Vidi stari jako mi degutantno djeluje na Zeljinom forumu pisanje Ustase, Cetnici, *****. Da smo na nekom drugom forumu vjerovatno bi to bilo sasvim normalno, ali na ovom NE.Bosnia je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:17 pmNije sikirancija nego nepravda. Ustaski klubovi komotno rade sta hoce od finansijskih malverzacija, namjestanja utakmica i sta sve ne, a mi jel sve treba po PSu da radimo.
Zasto ulagati, trositi novac i vrijeme kad ti jedan Svinjski unisti sve to politickom naredbom?
Vidi ti... oni da se ogradjuju od toga, ja ne bih pisao tako ali se oni dice ustastvom.Plavanacija je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:56 pmVidi stari jako mi degutantno djeluje na Zeljinom forumu pisanje Ustase, Cetnici, *****. Da smo na nekom drugom forumu vjerovatno bi to bilo sasvim normalno, ali na ovom NE.Bosnia je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:17 pmNije sikirancija nego nepravda. Ustaski klubovi komotno rade sta hoce od finansijskih malverzacija, namjestanja utakmica i sta sve ne, a mi jel sve treba po PSu da radimo.
Zasto ulagati, trositi novac i vrijeme kad ti jedan Svinjski unisti sve to politickom naredbom?
Samo lagano.salemprolic je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:55 pmDaj Boze...storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:53 pmPotrest' ce se Saleme, vjeruj mi.salemprolic je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 9:48 pm
Potresli su se pravo na to sto su pripreme na Igmanu. Ko sto su ih pravo potresle Slavkine pripreme i strogoca. Eno ih sa osmijehom komentarisu i sprdaju se.
E fakat i ja sam se sjebo pravo za Odu, nadam se da vam (ili kome vec) se samo pogresno ucinilo...storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 10:05 pm
Ovo za Odu sto ste pisali me je jako razalostilo. Pa, kako, sta??? Zna li neko nesto...
Oda je Zeljin vojnik, siguran sam da bi ga malo sta usrecilo kao da bude dio Zelje. Nadam se da ce u klubu imati sluha i raspitati se makar za njegovo stanje.Amidza je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 10:07 pmE fakat i ja sam se sjebo pravo za Odu, nadam se da vam (ili kome vec) se samo pogresno ucinilo...storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 10:05 pm
Ovo za Odu sto ste pisali me je jako razalostilo. Pa, kako, sta??? Zna li neko nesto...
A eto bas kako rekoh...neka prica kako bi nam valjao u strucnom stabu s obzirom na njegovu napadacku igru i kombinatoriku, i tu bili ljudi koji ga znaju i rekose da je dobro psihicki zaglibio. Mislim rekli su jos gore nesto ali tesko mi to i ponoviti iskreno. I ja sam se dobro iznenadio i razalostio pa zato upitah i ovdje. Pa i omar potvrdi da ga je sreo i vidio u takvom stanju.storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 10:05 pmOvo za Odu sto ste pisali me je jako razalostilo. Pa, kako, sta??? Zna li neko nesto...
A brate sta je tacno, kako. Pisite PPove ako necete javno. Tuga u pm.salemprolic je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 10:11 pmA eto bas kako rekoh...neka prica kako bi nam valjao u strucnom stabu s obzirom na njegovu napadacku igru i kombinatoriku, i tu bili ljudi koji ga znaju i rekose da je dobro psihicki zaglibio. Mislim rekli su jos gore nesto ali tesko mi to i ponoviti iskreno. I ja sam se dobro iznenadio i razalostio pa zato upitah i ovdje. Pa i omar potvrdi da ga je sreo i vidio u takvom stanju.storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 10:05 pmOvo za Odu sto ste pisali me je jako razalostilo. Pa, kako, sta??? Zna li neko nesto...
Ja od Krupe i one precke/stative cekam sljedeci, i ne bi do kraja sezone.
Nemamo mi igraca koji zna izvesti korner, koji zna osutati loptu sa vrha 16, koji zna uputiti dugu loptu na drugu stranu, dubinsku loptu. Potrefi se jedan