Na osnovu cega vrjedanje ? zar nije forum mjesto za diskusiju? zar mora svak ovde da ima isto misljenje ? Ne mora ? svak ima svoj stav stose tice Slavke i svega ostalog to neka se postuje , Licno ja prvi nisam bio za njegov ostanak jer je covjek izgubio titulu 3 kola prije kraja , al posto nema bolje opcije od njega neka nam je bog na pomoci
Jesam brate. Za ovog svi kazu staromodan trener, drzi se nekih postulata iz 80-ih godina, napad i kombinatorika nula bodova. Pa meni je dovoljno bilo kad Čiča onda usta i reče mu da Zakarić pliva komplet tekmu i da ga odma izvede. Gleda ga Slavko ko da je s Marsa pao.Jaozinho22 je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 5:42 pmBgt jesil ono ti napisao da Zeba organizuje akcije s ostalom navalom bez njega, ostala mi nekako upečatljiva ta izjava a nisam siguran ko je napisao.salemprolic je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 5:39 pmSlavko ne priključi li stručnom štabu dvojicu pomoćnika(Čiča i još jedan) i kondicionog trenera teško da će šta moći. I šta će biti sa Čenanom i ostalim igračima koji Slavkinim radom nisu zadovoljni, čak ga smatraju i glavnim krivcem?
Naveo sam ih kao primjer druze. Pisao sam bas juce ili prekjuce da Subic treba razgovarati sa Partizanom ako ne planiraju nista sa njim da raskine ugovor, cini mi se da je Zakaric to uradio sa Dinamom. I da ako to ne uspije, dati 20-30 k eura sto je realno i uzeti ga. A isplatit ce se prije nego narednih 20 slobodnih lijevih bekova.Brkoo je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 5:47 pmMislim da za Subica ne bi trebalo placati obestecenje jer nije u planovima Partizana uopste, nek proba raskinuti ugovor na svoju stetu, ako ni to ne upali onda platiti nesto sitno Partizanu za njega. Za Vukotica bi vec trebalo mnogo vise dati novca, oko 400 hiljada KM, sto vjerovatno necemo uraditi. Jedini igrac iz lige kojeg bih doveo za te pare je Redzic iz Krupe, a zanimljiv mi je i Nikola Dujakovic isto iz Krupe(istice mu ugovor ubrzo).
Moramo raskinuti ugovore sa Sinisom i Markovicem i dovesti 3 stranca koji su bas prevage i koji prave razliku.
Ja nesto kontam zasto ne bi uzeli i Kvesica i Subica. Kvesa bek, Subic na krilo, oba su jako prodorna za nasu ligu, dodas jos Besirevica kao i Crnova i lijeva strana beton, rijesena na par godina..Plava Porodica je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 5:51 pmNaveo sam ih kao primjer druze. Pisao sam bas juce ili prekjuce da Subic treba razgovarati sa Partizanom ako ne planiraju nista sa njim da raskine ugovor, cini mi se da je Zakaric to uradio sa Dinamom. I da ako to ne uspije, dati 20-30 k eura sto je realno i uzeti ga. A isplatit ce se prije nego narednih 20 slobodnih lijevih bekova.Brkoo je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 5:47 pmMislim da za Subica ne bi trebalo placati obestecenje jer nije u planovima Partizana uopste, nek proba raskinuti ugovor na svoju stetu, ako ni to ne upali onda platiti nesto sitno Partizanu za njega. Za Vukotica bi vec trebalo mnogo vise dati novca, oko 400 hiljada KM, sto vjerovatno necemo uraditi. Jedini igrac iz lige kojeg bih doveo za te pare je Redzic iz Krupe, a zanimljiv mi je i Nikola Dujakovic isto iz Krupe(istice mu ugovor ubrzo).
Moramo raskinuti ugovore sa Sinisom i Markovicem i dovesti 3 stranca koji su bas prevage i koji prave razliku.
I neka za jos jednog izdvoje oko 70-80k eura plus procenat, ali znas da je dobar igrac i da moze biti jos bolji, i da kroz godinu/godinu i po mozes puno vise uzeti.
Ako opet bude 15 polovnjaka, udarat se nogom u guzicu ako se 3.pokazu kao igraci za Zelju.
Vakat je da se krene sa "mrtve" tacke.
Nama igra trpi zbog ocajne i slabe sredineGoodisonPark je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 4:47 pmLjudi ba meni nije jasno kako vi ne vidite da nam igra trpi cijelu sezonu zbog toga što napadač ne učestvuje u istoj..
Ne može se bez toga nikako a pogotovo se ne može jer nam u vezi ne igraju vanzemaljci koji će konstantno jednim potezom odmah praviti višak, spora nam je sredina i onda napadač kao Lendrić nikako ne može da rastereti veznu liniju i da prijemom lopte prebaci težište igre na protivničku polovinu odnosno pred protivnički 16-erac.
Nema veze (mislim ima ali tako je kako je) što je sredina dosta usporena ali ovo je glavni i osnovni problem naše igre. Ako se tako uopšte i može nazvati ono što mi radimo na terenu.. Ponovio sam sigurno 20 puta ovdje da nije bezveze Amar Osim sinonim za osvajanje trofeja igrao sa robusnim i snažnim centarforom, takav igrač omogućava veznim igračima da se priključe napadu i da nas u završnici akcija bude dovoljno u i oko 16 metara da bi kvalitetno ugrozili protivnički gol.
Nije važno hoće li taj napadač zabiti 20 ili 7 golova važno je što će on svim ostalim ofanzivcima omogućiti dovoljno prilika da to učine. To mene zanima, ja navijam za Želju i navijam da zabijamo golove, pa taman i protivnički igrači davali autogolove.. Dok neki ovdje izgleda imaju taj kult navijanja za određenog igrača i onda ga brane svom silom i ponavljaju ko papagaji 19 golova, 19 golova bez obzira što na 54% utakmica tokom sezone taj isti napadač nije postojao na terenu, a da ne govorim koliko je odličnih prilika u to vrijeme upropastio i na taj način poništavao dobre akcije koje iskreira vezni red.
Nemam sad vremena ali neka neko izbaci samo statistiku prvenstava i naših datih golova na kraju sezone, ove i recimo zadnjih 5-6 sezona čisto da malo uporedimo..
ja te ne bih žalio da će to stvarno riješiti neki problemJaozinho22 je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 5:56 pmBanujte Jaozinha,riješit ćete sve probleme, Željo će proigrat,igra će biti od noge do noge,igrat ćemo napadački fudbal,a transferi će biti od čokolade a igrači od mermelade. Ma hajte molim vas !
Ma brate idu sad pripreme...ljetne. Zimi se bas ne prima onaj cudotvorni napitak Obelixov. Al zato ljeti...uh ima da letimo po terenu. A tek kad dodju igraci iz kartoteke.Jaozinho22 je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 5:56 pmBanujte Jaozinha,riješit ćete sve probleme, Željo će proigrat,igra će biti od noge do noge,igrat ćemo napadački fudbal,a transferi će biti od čokolade a igrači od mermelade. Ma hajte molim vas !
Jeste, ja cu biti najsretniji covjek kad dodjem na neki forum i uzmem se hvaliti sa tim da sam rekao da je nas trener ubleha. Bravo.
ChWilla je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 5:59 pmja te ne bih žalio da će to stvarno riješiti neki problemJaozinho22 je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 5:56 pmBanujte Jaozinha,riješit ćete sve probleme, Željo će proigrat,igra će biti od noge do noge,igrat ćemo napadački fudbal,a transferi će biti od čokolade a igrači od mermelade. Ma hajte molim vas !![]()