Izgleda da je tako nazalost.AsharaK je napisao/la:Kadeti gube titulu?
Da li je dobra odluka to cemo vidjeti sljedece sezone.Omar500 je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 5:26 pmPonajbolja odluka u zadnje dvije godine. Odlicno! Naucilo se na sopstvenim greskama i onim nakon tjeranja Odovica i Pliseka jos prije skoro 15 godna. Sada samo pametno, nemamo puno vremena. Napokon ce se temeljno ocistiti kadar, a sljedeca sezona je strasno bitna. Zajedno u nove pobjede!![]()
Vidjet ćemo brate, nemam trunke optimizma,razlozi su jasni.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 5:34 pm@goodison svaka cast druze. Apsolutno isto misljenje imamo o Ivanu, te o tipu napadaca.
@joazinho brate nije ni meni iskreno drago. Ali, nadam se da ce nauciti na svojim greskama, da se nece praviti tvrdoglav. I ono sto je najbitnije da mu UO da veliki novac za pojacanja, i da jos danas krenu sa dogovaranjima. Njegov stil igre nikad nije krasio Zelju, a da bi donekle to bolje izgledalo trebaju nam bas jaki igraci. Nadam se da ce i UO konacno dati i neki dinar za obestecenje tipa Subica eventualno Vukotica (samo primjer)..bolje njih platiti nego dovesti polovnjake. A desit ce se isto, ako ovaj put fino ne sjednu, ne dogovore se, i konacno malo "rizikuju" da bi konacno napravili korak unaprijed.
Bgt jesil ono ti napisao da Zeba organizuje akcije s ostalom navalom bez njega, ostala mi nekako upečatljiva ta izjava a nisam siguran ko je napisao.salemprolic je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 5:39 pmSlavko ne priključi li stručnom štabu dvojicu pomoćnika(Čiča i još jedan) i kondicionog trenera teško da će šta moći. I šta će biti sa Čenanom i ostalim igračima koji Slavkinim radom nisu zadovoljni, čak ga smatraju i glavnim krivcem?
meni se čini da igrači nisu bili zadovoljni sa radom pet-šest trenera u nizu...salemprolic je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 5:39 pmSlavko ne priključi li stručnom štabu dvojicu pomoćnika(Čiča i još jedan) i kondicionog trenera teško da će šta moći. I šta će biti sa Čenanom i ostalim igračima koji Slavkinim radom nisu zadovoljni, čak ga smatraju i glavnim krivcem?