Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 29, 2017 5:26 pm

Napokon rezonski postupaju i ne dijele otkaze na zahtjev navijača, bravo za upravu, Slavko zasuci rukave ispravi greške i povedi nas do titule !

Omar500
Moderator
Kontakt:

Ponajbolja odluka u zadnje dvije godine. Odlicno! Naucilo se na sopstvenim greskama i onim nakon tjeranja Odovica i Pliseka jos prije skoro 15 godna. Sada samo pametno, nemamo puno vremena. Napokon ce se temeljno ocistiti kadar, a sljedeca sezona je strasno bitna. Zajedno u nove pobjede! :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon maj 29, 2017 5:27 pm

Kadeti gube titulu?
Željezničar ante portas !

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 29, 2017 5:28 pm

AsharaK je napisao/la:Kadeti gube titulu?
Izgleda da je tako nazalost.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

pon maj 29, 2017 5:32 pm

Kao sto napisah, glas razuma je pobjedio. Dosta je posla pred Slavkom, a imace odrijesene ruke. Cilj: TITULA!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 29, 2017 5:34 pm

@goodison svaka cast druze. Apsolutno isto misljenje imamo o Ivanu, te o tipu napadaca.
@joazinho brate nije ni meni iskreno drago. Ali, nadam se da ce nauciti na svojim greskama, da se nece praviti tvrdoglav. I ono sto je najbitnije da mu UO da veliki novac za pojacanja, i da jos danas krenu sa dogovaranjima. Njegov stil igre nikad nije krasio Zelju, a da bi donekle to bolje izgledalo trebaju nam bas jaki igraci. Nadam se da ce i UO konacno dati i neki dinar za obestecenje tipa Subica eventualno Vukotica (samo primjer)..bolje njih platiti nego dovesti polovnjake. A desit ce se isto, ako ovaj put fino ne sjednu, ne dogovore se, i konacno malo "rizikuju" da bi konacno napravili korak unaprijed.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Amidza
Kontakt:

pon maj 29, 2017 5:36 pm

Prikljucit nase momke prvom timu, dovest prava pojacanja, rastjerat skart. Radit vrijedno i pametno, pogotovo pri izboru igraca i sklapanju ugovora. Titula ne da je cilj, nego se apsolutno mora uzeti isto kao sto se ove godine apsolutno moralo u Europu. Nijedan izgovor ne vrijedi.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

mali plavisa
Kontakt:

pon maj 29, 2017 5:36 pm

Bravoooo za odluku o SP!!!

Leon_Professional
Kontakt:

pon maj 29, 2017 5:38 pm

Omar500 je napisao/la:
Ponajbolja odluka u zadnje dvije godine. Odlicno! Naucilo se na sopstvenim greskama i onim nakon tjeranja Odovica i Pliseka jos prije skoro 15 godna. Sada samo pametno, nemamo puno vremena. Napokon ce se temeljno ocistiti kadar, a sljedeca sezona je strasno bitna. Zajedno u nove pobjede! :palacgore:
Da li je dobra odluka to cemo vidjeti sljedece sezone.
Ne znam kako sad mozete tvrditi da je najbolja odluka. Moja puna podrska ovoj odluci, ali sud ce se dati sljedece sezone.
Slavko mora priznati svoje greske i raditi na tome. Prelazni je pred njim, valjda nece dovoditi igrace ala Stojanovic, Sesar Krstanovic i ostali dom penzionera.

Sljedece kolo Sar.igra sa Olimpicom, ako dobiju izgubili smo titulu.

Jaozinho22

pon maj 29, 2017 5:38 pm

Plava Porodica je napisao/la:
pon maj 29, 2017 5:34 pm
@goodison svaka cast druze. Apsolutno isto misljenje imamo o Ivanu, te o tipu napadaca.
@joazinho brate nije ni meni iskreno drago. Ali, nadam se da ce nauciti na svojim greskama, da se nece praviti tvrdoglav. I ono sto je najbitnije da mu UO da veliki novac za pojacanja, i da jos danas krenu sa dogovaranjima. Njegov stil igre nikad nije krasio Zelju, a da bi donekle to bolje izgledalo trebaju nam bas jaki igraci. Nadam se da ce i UO konacno dati i neki dinar za obestecenje tipa Subica eventualno Vukotica (samo primjer)..bolje njih platiti nego dovesti polovnjake. A desit ce se isto, ako ovaj put fino ne sjednu, ne dogovore se, i konacno malo "rizikuju" da bi konacno napravili korak unaprijed.
Vidjet ćemo brate, nemam trunke optimizma,razlozi su jasni.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

chile
Kontakt:

pon maj 29, 2017 5:39 pm

Eto nekima se zelja ispunila strahoviti ostaje na klupi, dok se okrenemo doci ce predkvalifikacije za europu.
Interesantn ce biti s kakvim sastavom cemo docekati iste, koliko djuturuma ce u ekipi biti, fizicki najspremniji tim cemo svakako imati.
Ko ce nam napadaca igrati hoce li biti opet neka ubleha koja se kao vraca iz mrtvih ili ce pak biti iskusna ubleha od 32-33 godine.
Ja sekunde nemam povjerenja u Slavka i ocekujem da ce nakon 10 kola jesenjeg djela krenuti salva na njega.
Skoro sam siguran da niti jedan junior nece minute odigrati u narednoj sezoni, a to je zalosno s obzirom da su ta djeca prvaci, ocito najbolje sto trenutno imamo u ovoj drzavi.
Mada je sad period pljuvanja Ivana i svega sto imalo valja u timu, nakon toga slijede bumovi i uzdizanje nekih ubleha... ponavljanje iz godine u godinu na forumima k'o pokvarena ploca.
Nada ti se da se ne ponovi opet potop od neke poluozbiljne ekipe ili ispadanje od amatera mada smo na sve vec navikli i tesko da nas moze iznenaditi.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

salemprolic
Kontakt:

Slavko ne priključi li stručnom štabu dvojicu pomoćnika(Čiča i još jedan) i kondicionog trenera teško da će šta moći. I šta će biti sa Čenanom i ostalim igračima koji Slavkinim radom nisu zadovoljni, čak ga smatraju i glavnim krivcem?
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Kapiten
Kontakt:

pon maj 29, 2017 5:40 pm

Hoce neko sankcionisati ovo vrijeđanje Petrovića ?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ChWilla
Kontakt:

pon maj 29, 2017 5:40 pm

kako rekoh jutros, ja sam kliknuo da, kad je anketa već takva kakva jeste. ali uslovno. k'o što je sve u životu uslovno, i roditelji dijete nabiju nogom ako je propalitet, češće nego što ne nabiju.
gradi željo boli te *****

Bosanski lonac
Kontakt:

pon maj 29, 2017 5:41 pm

Prava odluka. Sve ostalo bi bilo brukanje. Čovjek je napravio ono što se od njega tražilo. Sada treba izvršiti remont ekipe i navaliti na tri fronta.
Sa Željom do groba, života mi moga!!

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 29, 2017 5:41 pm

I jos danas rijesiti se svih matorih, onima koji Zelju gledaju samo kao prolaznu stanicu, onih koji su tuzili klub, onih kojima je Zeljo vrh karijere i cude se uopste kako je Zeljo dosao do njih, te onih koji nepostuju grb koji na srcu nose.
A najmanje ih ima 10. Ne interesuje me, ali ih se rijesite. Dovedite 15.igraca ako treba, dvojicu sa obestecenjem, cetvoricu malo jace platite(kapitalce) u svakoj liniji po jedan, te dvojicu-trojicu kojima nece smetati sto sjede na klupi. Uz to prikljucite par momaka iz omladinskog. Tu su vec Kemo, Zera, Hasanovic, Besirovic. Tu dodajte Hasanovica(napadac), onog beka, krilo cini mi se Hrvanovic, malog Sabandzevica.
I to je tim kojeg ja mogu voditi a kamoli SP.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Jaozinho22

pon maj 29, 2017 5:42 pm

salemprolic je napisao/la:
Slavko ne priključi li stručnom štabu dvojicu pomoćnika(Čiča i još jedan) i kondicionog trenera teško da će šta moći. I šta će biti sa Čenanom i ostalim igračima koji Slavkinim radom nisu zadovoljni, čak ga smatraju i glavnim krivcem?
Bgt jesil ono ti napisao da Zeba organizuje akcije s ostalom navalom bez njega, ostala mi nekako upečatljiva ta izjava a nisam siguran ko je napisao.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

ChWilla
Kontakt:

pon maj 29, 2017 5:43 pm

salemprolic je napisao/la:
meni se čini da igrači nisu bili zadovoljni sa radom pet-šest trenera u nizu...

svakom željovcu je vjerovatno najviše žao ode. ali obrazac je isti.
gradi željo boli te *****

1921.ba
Kontakt:

pon maj 29, 2017 5:44 pm

Očekivao sam opet nezrelu reakciju kluba ali svaka čast. Podrška Slavki
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Brkoo
Kontakt:

pon maj 29, 2017 5:47 pm

Mislim da za Subica ne bi trebalo placati obestecenje jer nije u planovima Partizana uopste, nek proba raskinuti ugovor na svoju stetu, ako ni to ne upali onda platiti nesto sitno Partizanu za njega. Za Vukotica bi vec trebalo mnogo vise dati novca, oko 400 hiljada KM, sto vjerovatno necemo uraditi. Jedini igrac iz lige kojeg bih doveo za te pare je Redzic iz Krupe, a zanimljiv mi je i Nikola Dujakovic isto iz Krupe(istice mu ugovor ubrzo).
Moramo raskinuti ugovore sa Sinisom i Markovicem i dovesti 3 stranca koji su bas prevage i koji prave razliku.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 33 gosta.

Prijava