Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Eric Cantona
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 29, 2017 4:37 pm

1921.ba je napisao/la:
pon maj 29, 2017 3:54 pm
VIDEO/ FOTO: FK Željezničar – FK Radnik 2:1

http://1921.ba/video-foto-fk-zeljeznica ... ik-21-3630
Mala opaska, primaknite mikrofon sugovorniku kad pravite intervju. Nista ih ne cujem od muzike, pozz i samo tako nastavite. :zeljeznicar1:

Amidza
Kontakt:

Ruzno se sve na kraju zavrsilo. Gorak okus u ustima. Nakon istoka i spektakla, ovakav krah i zavrsetak sezone. Vracanje u realnost. Bolno.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

sergejevic

pon maj 29, 2017 4:38 pm

Gledam ovaj sazetak sad i kod sanse Radnika pred nasim golom golman, dva stopera i Miro, dvije minute poslije pristizu lagano Stanic, Sinisa i vezni red. Zaista nevjerovatno i uz Vedrana je sigurno spasio cist gol, jer da on nije zatvorio Obradovica bio bi prazan gol. Svaka cast Miri jos jednom.

flux
Kontakt:

pon maj 29, 2017 4:39 pm

Amidza je napisao/la:
Ruzno se sve na kraju zavrsilo. Gorak okus u ustima. Nakon istoka i spektakla, ovakav krah i zavrsetak sezone. Vracanje u realnost. Bolno.
Da barem nismo dosli na to prvo mjesto i sami sebi presudili.. Sve bi ovo mnogo bolje na kraju bilo

igla
Kontakt:

pon maj 29, 2017 4:41 pm

Po običaju pretjeruje i jedna i druga strana.
Za Ibiševića se kaže da je napadač šesnaesterca, eh onda je Lendrić igrač peterca. Tip napadača koji je izuzetno snalažljiv i brz, te koji će nepredviđenim kretnjama i organima zabiti gol. Njemu ova naša igra nije odgovarala, frajer je nizak, ali ruku na srce, teško je i napraviti igru za njega. Lendrić je realno na Vi sa tehnikom, s općenito fudbalom van 16 metara. Pitanje se postavlja onda kakva to njemu igra odgovara, ne može igrati iza špica, pa da nešto brzinom proba, a razlog je što, ponavljam, nema tehniku, pas igru, neki šut ili sl. Vrlo teško je onakvom tipu napadača prilagoditi igru. Glavom mi se nikad nije sviđao, onakav tip ti može u dvije sekunde i poboljšati timski duh kad treba, ali i srozati do dna, dakle ne znaš na čem si nikad s njim, jer je frajer dobra šifra.

S druge strane, spominje se Adilović, realno gledajući, nije on klasa, ali je čovjeku maksimalno odgovarala naša igra, veznjaci iza njega u velikoj formi, tako da se čovjek proslavio i prodao. Adilović je imao i taj neki pobjednički duh, znao je dobro staviti prst u uho kad su mu prigovarali sa tribina (bilo je vala i kad je trebalo i kad nije), i to mu je odajem priznanje.

kremenko

pon maj 29, 2017 4:42 pm

Kazu raja vidjela gavrana trci kroz grad
slika
:D
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

GoodisonPark
Kontakt:

pon maj 29, 2017 4:47 pm

Ljudi ba meni nije jasno kako vi ne vidite da nam igra trpi cijelu sezonu zbog toga što napadač ne učestvuje u istoj..

Ne može se bez toga nikako a pogotovo se ne može jer nam u vezi ne igraju vanzemaljci koji će konstantno jednim potezom odmah praviti višak, spora nam je sredina i onda napadač kao Lendrić nikako ne može da rastereti veznu liniju i da prijemom lopte prebaci težište igre na protivničku polovinu odnosno pred protivnički 16-erac.

Nema veze (mislim ima ali tako je kako je) što je sredina dosta usporena ali ovo je glavni i osnovni problem naše igre. Ako se tako uopšte i može nazvati ono što mi radimo na terenu.. Ponovio sam sigurno 20 puta ovdje da nije bezveze Amar Osim sinonim za osvajanje trofeja igrao sa robusnim i snažnim centarforom, takav igrač omogućava veznim igračima da se priključe napadu i da nas u završnici akcija bude dovoljno u i oko 16 metara da bi kvalitetno ugrozili protivnički gol.

Nije važno hoće li taj napadač zabiti 20 ili 7 golova važno je što će on svim ostalim ofanzivcima omogućiti dovoljno prilika da to učine. To mene zanima, ja navijam za Želju i navijam da zabijamo golove, pa taman i protivnički igrači davali autogolove.. Dok neki ovdje izgleda imaju taj kult navijanja za određenog igrača i onda ga brane svom silom i ponavljaju ko papagaji 19 golova, 19 golova bez obzira što na 54% utakmica tokom sezone taj isti napadač nije postojao na terenu, a da ne govorim koliko je odličnih prilika u to vrijeme upropastio i na taj način poništavao dobre akcije koje iskreira vezni red.

Nemam sad vremena ali neka neko izbaci samo statistiku prvenstava i naših datih golova na kraju sezone, ove i recimo zadnjih 5-6 sezona čisto da malo uporedimo..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Amidza
Kontakt:

pon maj 29, 2017 4:50 pm

kremenko je napisao/la:
pon maj 29, 2017 4:42 pm
Kazu raja vidjela gavrana trci kroz grad
slika
:D
:rofl1: :rofl1:
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

igla
Kontakt:

pon maj 29, 2017 4:53 pm

http://sport1.ba/premijer-liga-bih/slav ... zone/83960
:11: :palacgore: :palacgore: :palacgore:

Po mom mišljenju, konačno ozbiljniji malo postajemo.

Amidza
Kontakt:

pon maj 29, 2017 4:55 pm

Kakvo je ovo novinarstvo? Cuj spremni produziti ugovor. Vec ima vazeci ugovor, samo nije raskinut ili grijesim?

Ajzea
Kontakt:

pon maj 29, 2017 4:56 pm

Bas.. jucer smo proigrali izlaskom ivana. Da ga nije bilo, titulu bi osvojili.

Vidjet cemo kako ce to izgledati sa Ivanom ali Krstanovicem.

fanaticZeljin
Kontakt:

pon maj 29, 2017 4:56 pm

I ja sam za to da Slavko ostane...I odmah treba krenuti u rjesavanju igrackog kadra...
Srcu draga, boja PLAVA !

ceze
Kontakt:

pon maj 29, 2017 5:00 pm

GoodisonPark je napisao/la:
pon maj 29, 2017 4:47 pm

Nije važno hoće li taj napadač zabiti 20 ili 7 golova važno je što će on svim ostalim ofanzivcima omogućiti dovoljno prilika da to učine. To mene zanima, ja navijam za Želju i navijam da zabijamo golove, pa taman i protivnički igrači davali autogolove.. Dok neki ovdje izgleda imaju taj kult navijanja za određenog igrača i onda ga brane svom silom i ponavljaju ko papagaji 19 golova, 19 golova bez obzira što na 54% utakmica tokom sezone taj isti napadač nije postojao na terenu, a da ne govorim koliko je odličnih prilika u to vrijeme upropastio i na taj način poništavao dobre akcije koje iskreira vezni red.
Evo ja razumijem šta hoćeš reći i ima to tvoje donekle smisla, Lendrić ima mana ali ima i vrlina, međutim stvari nisu ni crne ni bijele, već sive.

Ako ne razumiješ šta hoću reći nađi/napravi tabelu ove sezone bez Lendrićevih golova.

Evo ja ću ti reći da je ove polusezone svojim golovima donio direktno bar 12 bodova, onako iz glave.

igla
Kontakt:

Po meni dobar i veliki početni korak u stabilizaciji.

D.B.Cooper

Imal ko za Dzumhura link ?

ponosannavas
Kontakt:

pon maj 29, 2017 5:02 pm

Kadeti? Zna li iko?

igla
Kontakt:

pon maj 29, 2017 5:04 pm

Eno i Čala i Wenger ostadoše :D :D

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon maj 29, 2017 5:05 pm

Kadeti?
Željezničar ante portas !

Roberto Baggio
Kontakt:

cikazubo je napisao/la:
pon maj 29, 2017 4:32 pm
ChWilla je napisao/la:
pon maj 29, 2017 4:29 pm
sad ne mislim ni na to. mislim kad je to već prestalo, pa i poslije kad je otišao. bila priča svako bi zabio toliko sa zebom iza sebe :D
Jest jest, kao Zeba ih pogađao u trepavicu a obavezno uz to klip iz Gradačca prilože kad Zeba zovne Vernesa i ubaci mu a ovaj da go glavom :lol:
Haha, jeste, to je najbolji primjer, koga Zeba prozove taj i zabije gol, samo treba da se ukipi i lopta će se odbiti od njega. :lol:
FK Željezničar 1921

ponosannavas
Kontakt:

pon maj 29, 2017 5:06 pm

arelinho je napisao/la:
ponosannavas je napisao/la:
pon maj 29, 2017 5:02 pm
Kadeti? Zna li iko?
Nemam nikoga na stadionu, a evo čekam da delegat unese drugo poluvrijeme u comet. Čim ovoliko nema službenog rezultata na stranici vjerovatno su dobili. :DD:
Čim bude napišem.
Hvala majstore.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.

Prijava