Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 29, 2017 10:28 am

ja baš mislim da anketa nije trebala biti samo da ili ne. moje "da" je uslovno, uz uviđanje i ispravljanje grešaka i ojačavanje stručnog štaba.

ako on kao edis insistira da nigdje nije pogriješio i da i dalje može sve sam - ne. hajd' odmah da se rastanemo, bolje četiri sedmice prije EL nego nakon šest kola u kojima ćemo uzeti pet bodova...
gradi željo boli te *****

Roberto Baggio
Kontakt:

pon maj 29, 2017 10:30 am

ChWilla je napisao/la:
ja baš mislim da anketa nije trebala biti samo da ili ne. moje "da" je uslovno, uz uviđanje i ispravljanje grešaka i ojačavanje stručnog štaba.

ako on kao edis insistira da nigdje nije pogriješio i da i dalje može sve sam - ne. hajd' odmah da se rastanemo, bolje četiri sedmice prije EL nego nakon šest kola u kojima ćemo uzeti pet bodova...
:palacgore:
FK Željezničar 1921

teatrale36
Kontakt:

pon maj 29, 2017 10:37 am

nikson je napisao/la:
pon maj 29, 2017 10:12 am
za_zivot_cijeli je napisao/la:
pon maj 29, 2017 9:57 am
nikson je napisao/la:
pon maj 29, 2017 9:41 am

Ako si dovoljbo placen za taj posao, nek te skine direktor :) ako shisha i alkohol uticu na obavljanje tvog posla a ti konzumiras nek te i tad skine :)
dugo sam radio za druge, danas sam u poziciji da drugi rade za mene i u cijelom svom radnom vijeku nigdje nisam vidio takvu metodu za poboljsanje produktivnosti.
napisao sam ranije i stojim iza toga, za kaznu se udara na savjest a ne na ego.
ako ne kontas psihologiju, onda udari po djepu i neces pogrijesiti.
Ti prijatelju ako ne kontas da ovo nije samo firma, da pored profesionalizma moras i da volis ovaj klub, da ako si najbolji strijelac ne dajes sebi za pravo da gazis po klubu onda nemamo sta dalje pricati....jbg Zeljo je nesto drugo, nesto vise od obicnr fabrike, ljudi rade tamo da bi prezivjeli i to je to a u Zelji radis da "prezivis" al boga mi treba i da radis jer volis!
I taj isti Lendric koji se bahato ppnasa vec ko zna koji put, koji je zabio 18 golova nek pusi *****, jer od tih 18 i mujagic bi zabio 13-14 al bi ih zabio I volio zelju! I mnostvo je takvih primjera
Pa da ga ne voli na neki nacin otisao bi zimus cim je ponuda dosla, ne bi ostao sekunde, ne bi po novinama hrvatskim pricao sve o superlativima , o Želji, gradu, navijačima. To je neka vrsta ljubavi, a ne da Želju sto vise kosta moj dolazak na utakmicu ,daj baklju daj belaj, daj otjeraj normalne ljude s tribina.
Ma trebaju kamere,policija na svakom cosku, LK za kartu i cijena sto veca, nije za svakoga ni utakmica ni fudbal.

Pompey
Kontakt:

pon maj 29, 2017 10:39 am

ChWilla je napisao/la:

:palacgore: Dijelim misljenje
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

nookey
Kontakt:

pon maj 29, 2017 10:41 am

ja sam za NE ipak uz podršku štreberima, a za dalje korake nemam prijedlog fakat...

storm_raider
Kontakt:

pon maj 29, 2017 10:42 am

Slazem se, ali cilj ankete je da vidimo da li je bas to - DA ili NE, iskljucivo. Cisto da vidimo kada bi bilo ili - ili, sta ljudi misle da je pametno. Jer, koliko god bi 'DA' imalo uslova, onda bi 'NE' bilo bez ikakvih uslova.

Pomocnu anketu cuvamo za kasnije.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

storm_raider
Kontakt:

pon maj 29, 2017 10:47 am

Takodjer, sto se tice igraca, ako je Cenan odgovoran za njih ili ko god da je, morace odgovarati. Dolazak Stojanovica mi nije jasan. Ove prijasnje igrace necu ni spominjati. Mora se na tome poraditi, titula je prioritet.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ponosannavas
Kontakt:

pon maj 29, 2017 10:59 am

Leon_Professional je napisao/la:
ned maj 28, 2017 10:48 pm
Leon_Professional je napisao/la:
sri maj 24, 2017 9:51 pm
ponosannavas je napisao/la:
sri maj 24, 2017 7:14 pm
Hajde ako neko od ovih bliakih klubu sazna kad nasi kadeti igraju sa Olimpicom nek javi da se to malo pogleda
Najvjerovatnije igraju u ponedjeljak.
Javim tacno kad dok i ja saznam.
Ponosni, poprati malo 8, pa ako ja ne mognem doci da mi kazes :D
Sutra u 3 igraju kadeti, al garant neces moci!
Ja cu se potruditi da odem, taman mi se uklapa :)
Neću moći jbg. Radim. Hajde javljaj bar rezultat:)

salemprolic
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:00 am

Glasao sam za NE naravno. A zanima me da li Aldin Cenan kao sportski direktor barata i sa jednim drugim jezikom osim bosanskog?
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

nikson
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:01 am

teatrale36 je napisao/la:
pon maj 29, 2017 10:37 am
nikson je napisao/la:
pon maj 29, 2017 10:12 am
za_zivot_cijeli je napisao/la:
pon maj 29, 2017 9:57 am

dugo sam radio za druge, danas sam u poziciji da drugi rade za mene i u cijelom svom radnom vijeku nigdje nisam vidio takvu metodu za poboljsanje produktivnosti.
napisao sam ranije i stojim iza toga, za kaznu se udara na savjest a ne na ego.
ako ne kontas psihologiju, onda udari po djepu i neces pogrijesiti.
Ti prijatelju ako ne kontas da ovo nije samo firma, da pored profesionalizma moras i da volis ovaj klub, da ako si najbolji strijelac ne dajes sebi za pravo da gazis po klubu onda nemamo sta dalje pricati....jbg Zeljo je nesto drugo, nesto vise od obicnr fabrike, ljudi rade tamo da bi prezivjeli i to je to a u Zelji radis da "prezivis" al boga mi treba i da radis jer volis!
I taj isti Lendric koji se bahato ppnasa vec ko zna koji put, koji je zabio 18 golova nek pusi *****, jer od tih 18 i mujagic bi zabio 13-14 al bi ih zabio I volio zelju! I mnostvo je takvih primjera
Pa da ga ne voli na neki nacin otisao bi zimus cim je ponuda dosla, ne bi ostao sekunde, ne bi po novinama hrvatskim pricao sve o superlativima , o Želji, gradu, navijačima. To je neka vrsta ljubavi, a ne da Želju sto vise kosta moj dolazak na utakmicu ,daj baklju daj belaj, daj otjeraj normalne ljude s tribina.
Ma trebaju kamere,policija na svakom cosku, LK za kartu i cijena sto veca, nije za svakoga ni utakmica ni fudbal.
Ostao je i samo ostao jer on nije zelio u Kinu, hoce u evropi da igra... A po tvom komengaru nije utakmica za tebe, idi u pozoriste bolje ti je :)
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:02 am

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ponosannavas
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:06 am

Shortyy1921 je napisao/la:
ned maj 28, 2017 11:29 pm
slika

Pravi primjer svima. Hvala ti Miro za sve. Njemu je jedino vracen dres. 👍💪
Jel fakat? Na sjeveru sam bio i čuo sam kad su rekli da VEca jedino ne skida i baš mi je bilo krivo zbgo Mire, ali i zbog Zebe npr. Jesu li mu vratili navijači dres ili?

teteac8684
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:06 am

Psovalo se, nije da nije...

Vrag

pon maj 29, 2017 11:08 am

Pun sebe Ivan isto da ga trazi pola svijeta. Mogao bi ti hladno jos 1 godinu igrati u PL. Suti i cekaj ponudu da klub prihvati pa onda se oprastaj

Ajzea
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:13 am

Zar nije reagovao bez razloga?
Sramota ! Stid me !

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:14 am

Ja nisam čuo ovo što Lendra spominje da se psovalo, al' ako jeste onda je to stvarno dno. Baš kao i njegova reakcija.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

boju dao si nebu...
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:14 am

Glasao sam NE jer mislim da on nije kalibar za FK Željeznicar. Igrao je sa Radnikom defanzivno i osvojio trofej, a igra mu se zasnivala na cvrstoj odbrani i kontrama.
Ove godine je izgubio oba trofeja, on licno i ekipa su glavni i jedini "krivci". Jeste da nas je doveo u priliku da se borimo za te trofeje, ali je isto tako tu priliku propustio.
Razloga je vjerovatno mali milion, od nedostatka motivacije u kljucnim utakmicama, preko lose fizicke spreme, do diskutabilne taktike i odabira igraca u nekim utakmicama, nekvalitetan igracki kadar na nekim pozicijama itd. itd.
Najgore je sto ne vidim neku alternativu, Marinovic i Osim sto se tice BiH, a ova neka trenerska "imena" iz vana su isto tako macak u vreci...isto kao i igraci koji ce dolaziti u narednom periodu. Nemamo kupovnu moc za nesto kvalitetnije jbg.
Da se razumijemo, nece mi biti krivo ako ostane jer cemo bar ispostovati floskulu "treba nam kontinuitet", a mozda i sam S.P. "skonta" neke stvari u novoj sezoni.
Uglavnom, zavrsena je sezona puna naboja, sezona sa konstantnim pritiskom sto se tice rezultata, sezona koja se na kraju balade u glavama mnogih neopravdano svela na zadnja dva kljucna gostovanja...gorak okus nakon sto smo ispustili titulu, ali ipak korak naprijed u odnosu na proslogodinji fijasko.

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Brkoo
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:17 am

Ma Lendric je u ovoj zadnjoj utakmici pokazao zasto nije napravio ozbiljniju karijeru. Koji klub ce to kupiti napadaca koji je psihicki labilan, koji prati ljude po tribinama i osluskuje sta mu govore pojedinci. Zeljo ce ga prodati ali nakon toga ce se jos brze vratiti, e sad da li u nasu ligu ili u neku slabiju ekipu iz Hrvatske, pitanje je..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:18 am

kakav god da je razlog, igrac Zelje se ne smije "obracunavati" sa publikom.
isprovociran je od strane par navijaca, a nakon njegove reakcije skocila je cijela tribina, s punim pravom.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

exbabilon
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:19 am

Ode slika u javnost ko da se masovno ili ne daj Boze orkestrirano psovalo to sto se psovalo, a u stvarnosti masa raje sa sjevera nije ni cula te povike.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava