Ja sebe smatram najpametnijim na globusu i unjega mu satelitu

Pomagajte braco

Ja sebe smatram najpametnijim na globusu i unjega mu satelitu
Slazem se, mene je atmosfera razocarala, toliko negativne energije, frustacije na sjeveru.
Ja ih nikad nisam pljuvo, nit sam im psovo sta cemo sadskretnicar je napisao/la:Dok su pljuvali tu po forumu mnogi, na gostovanjima im se davao aplauz i to nakon kakvih partija... svaka čast za primjer krupeVipla1921 je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 9:53 pmSta je loše skidanje dresova? Sta vam je jeste li normalni? Pickama pružiš sve i nakon loše tekme dobiju aplauz, a to se kod pitara nikad vidjeti neće.. Tolerantniji smo nego svi, kad ostave zadnji atom da izgube 10:0 jebat ga.. Ali meni nijedna ***** više koja bude igrala u mom gigantu ako ne ostavi srce na terenu aplauz i podršku neće imati! Makar to bio CR ili Messi ili neko treći, svaku tekmu do kraja jako! Protiv jebenog sela Krupe na kraju tekme dobiju aplauz i kako nam vrate? Sta vam je ba koji ***** više? Sta treba da budu nedodirljivi, ma nikad vise i nikad nijedan neće imati moje povjerenje dok ne zasluzi uz mnogo mnogo truda!
Ma s nekog od satiricnih portala vjerovatno ...
uhvati se sa avlamiem pod ruku i tjesite jedan drugog kako je sarajevo najveci gubitnik
Hajde reci posteno koliko Zeric i Osmaknovic imaju odigranih minuta do ove danasnje utakmice ? O tezini ove danasnje necemo pricatiKospicar je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 10:00 pm"Drago" mi je sto su igrali i Zera i Osmankovic i "drago" mi je sto su pokazali to "umijece", nije SP glup, da znaju igrali bi, pogovoto jer su nasa djeca i svaki trener zna da to godi navijacima. Dzaba ljudi, ne znaju, nemaju iskustva.
Poslat ih na postudbe pa sta Bog da.
Neki ce spomenuti Hadziahmetovica i Bajica, ono se "jednom" radja. Dokaz sam je kako igraju u 6toj ligi evrope.
Jovane, crni Jovanejovanmaksimovic je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 9:45 pmnisam gledao utakmicu, jer se nisam jos oporavio od prosle sedmice, onom sudiji yebem iz gruda yebem sve zivo i mrtvo... vidim da samo igrali fino danas, zasluzili smo titulu ove sezone i ovo je vec druga titula u tri godine koja nam se krade ispred ociju... sljedece sezone ocekujem slavku u punoj snazi i naravno duplu krunu... ali isto tako ocekujem da i mi napokon pocnemo kupovati bodove i tak osiguramo trofeje... savezu i sudijskoj organizaciji zelim sve najgore... svim zaposlenim tamo zelim dugu starost i dugu tesku smrt...