Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

mula
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 25, 2017 10:06 am

Ajzea je napisao/la:
čet maj 25, 2017 8:16 am
Titula je bila cilj i Slavko je to znao.
Senad mu je rekao.

Ako cemo mi zadrzati trenera pravdajuci ga da je izborio Europu u nikad goroj konkurenciji, u trenucima kada se Europa osigurala pet kola prije kraja a uz to, mi smo Zeljeznicar a ne Radnik da nam izborena Europa cini uspjesnu sezonu, pisaj onda sve...
U istoj takvoj konkurenciji smo sa promašenim trenerom i njegovim ludim zamislima bjezali zadnjem par bodova.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Okolele
Kontakt:

čet maj 25, 2017 10:14 am

A sad adio Husara haha..Uhapsilo ga..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

damirfile
Kontakt:

čet maj 25, 2017 10:17 am

Okolele je napisao/la:
?

Okolele
Kontakt:

čet maj 25, 2017 10:18 am

damirfile je napisao/la:
čet maj 25, 2017 10:17 am
Okolele je napisao/la:
?
http://www.faktor.ba/vijest/sipa-pretre ... ric-249962
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Leon_Professional
Kontakt:

čet maj 25, 2017 10:19 am

Eric Cantona je napisao/la:
čet maj 25, 2017 9:41 am
Nama u sustini nedostaje povjerenja. Mi sami sebi stvaramo srklet. Treba da više vjerujemo u sebe, jer dok god sumnjaš u nešto, od toga nema ništa. Čim je nešto na silu znas da ne valja.
Ima i to smisla. Ne moze se na silu uzet titula, pogotovo s ovim polovnjacima i starohanima.

Sta bi s Husarom?!

Vrag

čet maj 25, 2017 10:25 am

Husaric stari kamatar

ChWilla
Kontakt:

da je pameti k'o što nije, i kod njih i kod trenera, dado, žera i uglješa su evropski vezni red. pa ovaj zadnji je držao vezni red na derbiju sa bekrićem i igračem manje. ali mrsko čovjeku da se zahmeti. odigrao jednu, vidio da može i više nije :D
gradi željo boli te *****

exbabilon
Kontakt:

čet maj 25, 2017 10:31 am

Ma htjeli to priznati ili ne Slavko je limitiran trener, pa cak i u ovoj nasoj ligi. Ja pred derbi vidim da cemo na sredini biti pokretni ko traktor i da nije dobra varijanta Bekric i Zeba, al on to ne vidi. Ima tu jos sumnjivih odluka, losih prosudjivanja, itd.

Zbog toga je stvar za mene jasna. Ako vec pravimo igracki remont na ljeto, bolje je da ga pravi Amar nego Slavko, za Amara znamo da zna i znamo da je jaci od Slavke. Ako ne moze Amar neka Slavko ostane i pokusa napraviti nesto u Evropi i iduce sezone. Samo da se opet ne pocnu vrtit imena poput Muse, Jagodica i ostalih kandidata za klupu.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

cikazubo
Kontakt:

čet maj 25, 2017 10:34 am

ChWilla je napisao/la:
da je pameti k'o što nije, i kod njih i kod trenera, dado, žera i uglješa su evropski vezni red. pa ovaj zadnji je držao vezni red na derbiju sa bekrićem i igračem manje. ali mrsko čovjeku da se zahmeti. odigrao jednu, vidio da može i više nije :D
:lol: :palacgore:

Ali stvarno ima taj trojac potencijal za pravi atomski vezni red bar za ovu ligu, brzo razmišljaju sva trojica, Dado odličan šut i dubinska lopta, Ugljša elegantni kostolomac i odlična duga, a Žera odličan na malom prostoru i moćan tehničar, eh sad da su još glave na mjestu.. :r

Pinkii
Kontakt:

čet maj 25, 2017 10:36 am

Evo Mujic nam sudi. Znaci pobjeda je nasa.
Zadnja izmjena: Pinkii, dana/u čet maj 25, 2017 10:36 am, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Ajzea
Kontakt:

čet maj 25, 2017 10:36 am

mula je napisao/la:
čet maj 25, 2017 10:06 am
Ajzea je napisao/la:
čet maj 25, 2017 8:16 am
Titula je bila cilj i Slavko je to znao.
Senad mu je rekao.

Ako cemo mi zadrzati trenera pravdajuci ga da je izborio Europu u nikad goroj konkurenciji, u trenucima kada se Europa osigurala pet kola prije kraja a uz to, mi smo Zeljeznicar a ne Radnik da nam izborena Europa cini uspjesnu sezonu, pisaj onda sve...
U istoj takvoj konkurenciji smo sa promašenim trenerom i njegovim ludim zamislima bjezali zadnjem par bodova.
Ali nam je isto tako prvi bjezao par bodova.

MrkiMedo
Kontakt:

čet maj 25, 2017 10:39 am

Racuna li se na Ugljesu ikako ? Place mi se kad se sjetim njegovih igara u Borcu i uporedim sa igrama u Zelji

Hurmasica
Kontakt:

čet maj 25, 2017 10:40 am

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

čet maj 25, 2017 10:41 am

MrkiMedo je napisao/la:
Racuna li se na Ugljesu ikako ? Place mi se kad se sjetim njegovih igara u Borcu i uporedim sa igrama u Zelji
dobro taj borac je ispao iz lige. ali da može mnogo bolje, sigurno može.
gradi željo boli te *****

teteac8684
Kontakt:

čet maj 25, 2017 10:41 am

MrkiMedo je napisao/la:
Ne računa ni on više na sebe...Mrsko mu...

salemprolic
Kontakt:

čet maj 25, 2017 10:43 am

MrkiMedo je napisao/la:
Ne racuna.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Vrag

čet maj 25, 2017 10:46 am

Trazio je igrace dobio ih je. Trazio je sirinu zbog rotacije neko vidio tu rotaciju ? Trazio je da vodi pripreme mi smo najnespremnija ekipa u lp. Drzao najboljeg stopera na klupi, a Kerla mu igrao. I nije Kerla samo kriv za penal na derbiju. Napretka u igri nema, ali nikakvog. Nije ga bilo citave sezone. Limitiran je trener, sve mu se svodi na isto. Mislim da dovoljno govori da je nasa najbolja odigrana utakmica pod vodstvom Kostica. I nije istina da nije mogao ubaciti mladog igraca, mogao je ali jednostavno nece. I sada cemo se boriti za titulu i evropu. I opet cemo ne moze dijete boriti se za titulu.
Slavko ne pokazuje nikakav napredak, a dobio je sve. I opet ce dobiti sve i opet ce ponoviti sve isto.

igla
Kontakt:

čet maj 25, 2017 10:48 am

Rekoh ja Peljto Zrinjskom :D

reks1
Kontakt:

čet maj 25, 2017 10:53 am

storm_raider je napisao/la:
čet maj 25, 2017 1:03 am
Jaozinho22 je napisao/la:
čet maj 25, 2017 12:47 am
Na osnovu čega treba da ostane !? Zbog prokockane titule ? Zbog piqkaste igre ? Zbog tog što nije promovisao nijednog juniora ? Zbog tog što mu se igra svodi samo nabij na Miru kao i prethodna dva stručnjaka ? Zbog specijalne fizičke spreme o kojoj je vazio pola godine, na kraju FKŽ spreman kao i ekipe koje nemaju spešl trenera za kondiciju kakvim se on predstavljao ? Zbog tog što nema nikakvog napretka u igri i nakon dovedenih ciljanih akvizicija ? Zbog tog što izgledamo kao dom penzionera ? Zbog tog što je stručnjak za defanzivu a nama svaki iole prekid gol ?
Zbog toga sto je izborio Europu. Zbog toga sto mu igra ne svodi "samo nabij na Miru, kao i prethodna 2 strucnjaka", jer da vodi, bili bismo na 11 mjestu. Zbog toga sto bi bilo neozbiljno optustiti trenera, nakon pola godine, koji te je doveo do Europe, iako mu je to bio jedini cilj zacrtan. Zbog toga sto smo vec to radili i vrtili bismo se u krug. Zbog toga sto 90% ovo nije njegova ekipa i tek nakon ljetnih priprema cemo moci vidjeti sta i kako. Zbog toga sto necu sebi dozvoliti da gledam samo zadnje 2 utakmice (1 remi i 1 poraz). Zbog toga sto necu da dozvoli da mi sud o Slavki pravi Bogicevicev kiks u Tuzli, Kerlina ruka na derbiju ili Ivanov promasaj titule u 94 minuti na Kosevu. Zbog toga juniora nije ni mogao promovisati za ovih pola godine, jer smo se borili da osiguramo Europu. Tacno se zaboravlja da je covjek tu 5 mjeseci. Zbog toga sto smo potrosili dosta trenera, dobrih ljudi, Zeljinih vojnika i nemoguce je da nam ama bas nijedan nije valjao. Ocito i jeste problem sto su ljudi kratkovidni i kratko pamte, pa bi smjenjivali tek tako, kao na igrici. A da za promjenu pokusamo drugacije i da nekoga ostavimo 2 godine? Ako vec nije upalilo mijenjanje trenera kao na traci i lud covjek bi skontao da to nije dobra taktika. Ovo nije igrica, igraci nisu algoritmi koji instantno reaguju na vase kondicionale i parametre. Igraci se moraju navici na trenera i obrnuto - trener se mora navici na igrace i okruzenje. Samo razmislite, da je Ivan pogodio ono sto je morao, mi ne bismo ovu pricu vodili uopste. Pa nista u zivotu nije crno ili bijelo, ali izgleda da je kod nas Bosanaca sve tako.

Nisam ni ja zadovoljan, gorak je ukus, ali otpustiti Slavka bi bio potez amatera i pravio bi se cirkus. Vec smo taj cirkus prosli. Seferovic bi se trebao vratiti iz Kine veoma brzo, nadam se.
Sve je to tako..Ja se samo nadam da u nedelju nece biti novih iznenadjenja i da cemo dobiti Radnik.Nekako mi se cini da novu turbulenciju u sportskom rezultatu ne bi niko prezivio.I to me brine,Suvise je malo vremena za velike rezove.Nadam se da cemo prezivjeti tu nedelju,zavrsiti casno sezonu i sa profesionalno ojacanim stabom krenuti dalje!

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

čet maj 25, 2017 10:56 am

Vrag je napisao/la:
čet maj 25, 2017 10:46 am
Trazio je igrace dobio ih je. Trazio je sirinu zbog rotacije neko vidio tu rotaciju ? Trazio je da vodi pripreme mi smo najnespremnija ekipa u lp. Drzao najboljeg stopera na klupi, a Kerla mu igrao. I nije Kerla samo kriv za penal na derbiju. Napretka u igri nema, ali nikakvog. Nije ga bilo citave sezone. Limitiran je trener, sve mu se svodi na isto.Mislim da dovoljno govori da je nasa najbolja odigrana utakmica pod vodstvom Kostica. I nije istina da nije mogao ubaciti mladog igraca, mogao je ali jednostavno nece. I sada cemo se boriti za titulu i evropu. I opet cemo ne moze dijete boriti se za titulu.
Slavko ne pokazuje nikakav napredak, a dobio je sve. I opet ce dobiti sve i opet ce ponoviti sve isto.
:rofl1: :rofl1: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :klanjase:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava