Mislim na Milana Culuma

Zezam se, al smijem fantazirat. Znas kako kazu, sto kokuz moze zamislit lokomotiva ne moze povuc.

Mislim na Milana Culuma
Parking iza istoka, jaci reflektori, 250 VIP sjedista (mi mozda imamo 100), mozda problem bude broj mjesta i prostorije za rad medija tj. da nemamo dovoljno, dva tv studia (ja mislim da se kod nas to moze adaptirati).
Fali najmanje 11 igraca i neko ko ce ih voditi.
Taman mi se cini perspektivan sastav da se pomuci s Maltezanima i ispadne od Metalurga.Charlie Sheen je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 8:54 pmNapadac?
Crnov zeba zaka
blagojevic dado
stana kemo ? stevanovic
bobic
klupa bogi markovic koji ce mijenjati blagojevica nikako zajedno u paru,zeric,bekric hasanovic
fale 4,5 igraca minimalno
uz 4,5 igraca rekoh.ovo je trenutno nasa realnost ako se uzme u obzir da ne placamo obestecenja igraci kojima istice ugovor a koji su po meni interesanti:Zec,Kuzmanovic,Galic,Gacan,Kovacevic Petar Kunic,Toni Livancic,Graovac Petrak,Jazvin...exbabilon je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 8:56 pmTaman mi se cini perspektivan sastav da se pomuci s Maltezanima i ispadne od Metalurga.Charlie Sheen je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 8:54 pmNapadac?
Crnov zeba zaka
blagojevic dado
stana kemo ? stevanovic
bobic
klupa bogi markovic koji ce mijenjati blagojevica nikako zajedno u paru,zeric,bekric hasanovic
fale 4,5 igraca minimalno
Eh,Markovicu istice ugovor mislim da je kvalitet za FKZ
Ja od pocetka prvenstva govorim o našem lošem veznom redu.