Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 23, 2017 3:00 pm

nookey je napisao/la:
uto maj 23, 2017 2:58 pm
evo ja nemam ništs sa Upravom, na kraju krajeva običan sam navijač kao i većina ovdje, ali kako ćemo ba preživiti? sruši nam se pišljivi krov, pitari nam se slikaju, mi nemamo para, volje, htijenja da to napravimo, stoji sezonama nepokriven. to je jedan glup primjer, da ne nabrajam krupne stvari od ugovora, plata, doprinosa, stadiona, uslova itd.
šta smo prije ovih uradili, šta? ljudi su od nas napravili klub. to što oko kluba rovare pitari, bivše uprave, SD-ovci i ostali šljam i Bog zna kako utiču i na svlačionicu nije njihov problem... mi bi se bukvalno raspali da sad odu, a zbog nekih bi volio vjeruj mi...
A ko je i u jednom postu pomenuo upravu i da su oni nesto uradili pogresno.. Svi su ovdje pominjali igrace, Slavku a pojedinci i Cenana.. Upravu niko nije pomenuo dok trol nije uspio u svojoj namjeri..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

uto maj 23, 2017 3:02 pm

ja sam rekao ponajviše. ne samo i jedino jer nije tako. i ja nijednog trenutka ne sporim da mi "nismo naučili", to mi je mnogo važnije od ovoga, ali ne možemo postavljati stvari kao da jedno isključuje drugo.
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

uto maj 23, 2017 3:03 pm

Ako je pisanje i potencijalno tjeranje štrebera temelj za povratak Amara onda **** nas kao klub.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Brkoo
Kontakt:

uto maj 23, 2017 3:05 pm

Mi na forumu smo ratnici a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok pisete ovdje! :D :ganja: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Okolele
Kontakt:

uto maj 23, 2017 3:05 pm

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Amidza
Kontakt:

uto maj 23, 2017 3:06 pm

Vrag je napisao/la:
uto maj 23, 2017 2:52 pm
Amidza je napisao/la:
uto maj 23, 2017 2:39 pm
Uleti jedan i vikne "daju ostavke svi!" i mi se sad kao trebamo prepast. Ili kumit ih i molit da ostanu?

Dobra taktika, nema sta.

Ovo je najbolja uprava koju pamtim, ali ako ce se tako fatat noge cim malo zagusti, onda nisu za ovog posla.

Uostalom, ko je ovaj sto to pise i zasto mu se vjeruje? Neki satelit uprave? Insider? Spin doktor?

Ako je ovo zadnje svaka cast, dobro radi svoj posao.
Ma svaki put kada se desi neki los rezultat, ista prica od istih likova. Vedre i oblace na ovom forumu.
Onog trenutka kada pomisli uprava da treba ici neka ide, a ne da prijeti sa svojim potrckima po razlicitim forumima. Prezivjeli smo svasta, prezivjet cemo i njihov odlazak.
Ponovit cu opet, biris i banuj.
PIC*KE I TROFEJ NE IDE SKUPA
Tako je lafe, od do. :palacgore:

Nemojte jos banovat Vrbanjusu, dajte da ustanovimo ko je prvo, pa onda noga.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Ljudi shvatili ozbiljno da je vrbanjusa Adis :D
Željezničar ante portas !

Hadzijalagic
Kontakt:

uto maj 23, 2017 3:08 pm

Onaj ko ne shvata da je kontinuitet jedna od najbitnijih stavki kada je famozni "sportski segment" u pitanju taj nije nista naucio u ovih zadnjih par godina i insistira na promjeni strucnog staba.. Ako to uradimo onda cemo se jod dugo vrtiti u krug i nista necemo uraditi..

Bez obzira na to raja ima puno pravo da iznese svoje misljenje pa cak i ako je ono pogresno i niko nema pravo da zlonamjernim trolanjem nazor okrece pricu u nekom drugom smjeru.. Fuj..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

boccaccio
Kontakt:

uto maj 23, 2017 3:09 pm

sergejevic je napisao/la:
uto maj 23, 2017 2:47 pm
Shvatam @boccaccio sta pises i slazem se u vecini stvari. Samo kazem da je ovaj momenat bezobrazan. Bilo je gresaka i prije ovog kola, bilo je i prije pet kola, bilo je i u prvom kolu. Niko se nije oglasavao dok mu nije zatrebalo. Hocemo da budemo posteni i da pokrenemo promjene? Od naredne sezone za svaku gresku, na svakoj utakmici, ko god da pogrijesi i bude zakinut pisi saopstenja. Bez izuzetka. Lahko se sada buniti kada je u moru gresaka i svega vec neko drugi isplivao ispred tebe, a da su nasi ostali tu niko se ne bi javio. To je problem. Meni ne smeta da to napisem, kako nama, tako i svima ostalim.

@ChWilla a sta je s crvenim za Stojkica koji je smijesnji od onog Celikovog na Grbavici. Onaj je mislim dobio drugi zuti, a Stojkic direktan crveni? Je li ih tada gurao? Stojkic koji u ovom finisu sezone izgleda kao najbolji njihov igrac suspendovan za zadnje kolo. Bas ih je pogurao. Zasto onda nisu dali Kerli crveni karton, i penal nad Mesanovicem ako ih toliko guraju? Idealna situacija, mogao bi im prigovoriti, ali uopste nije tolika lakrdija. Eto tu bi njima rijesili titulu, a nas odmakli od iste. Ipak ne, daj Zelji da bude sve u njihovim rukama, u grahu pise da su oni picke i da ce osvojiti jedan bod iz dvije odlucujuce utakmice, a onda cemo mi svirati najsmijeniji penal u historiji za Zrinjski. Onda niko nece posumnjati na nas.
Kako nama , tako i svim ostalim, u pravu si. Kakav god da je momentum treba istupiti javno. Mi smo se javno vec ranije i oglasili. Sta se desilo, osim sto su nas naribali , reznuli nas, javno nas ponizili iz saveza i crtali nam neke crte. U kolima kada je Slavko dosao, nije bilo utakmice gdje nije bio sviran penal protiv nas, ljudi se samo sruse u kaznenom, sudija trci i svira ti penal. Slavko javno na press konferenciji kaze, "dobro,jel dosta vise" i u varijanti "hajde sad malo pustite nas na miru, zar nije dosta "...sta se desilo. Slavko dobije kaznu od 500 KM. Znaci, ne mozes se obratiti savezu na neke ocigledne stvari. Ko god se obratio savezu, bilo koja ekipa, popusili su kaznu. Kada je savez rekao bilo sta na svoju stetu, na stetu sudijske organizacije, kada su stali u zastitu bilo kojeg kluba,i Siroki se bio zalio javno pa su ih reznuli. I tako ukrug. Dakle mozes pokusati da se obratis jakim institucijama. Model je u pravu kada kaze da se UEFA ne bavi ovim stvarima, vec to vracaju na nivo saveza . To je tacno. Ali ti moras imati argumente da je savez taj koji koci ovo prvenstvo i da igra igru uporedo sa sudijskom organizacijom, kako se ona vec zove, nemam ni pojma. Ako to imas, onda ce se neko valjda pozabaviti pitanjima regularnosti. Ako nemas kome da se obratis, onda smo tu gdje jesmo, treba prestati placati poreze, odjaviti sve igrace, i kako svi, tako i mi. Uglavnom, shvatili smo se.

Vrag

nookey je napisao/la:
uto maj 23, 2017 2:58 pm
Vrag je napisao/la:
Amidza je napisao/la:
Uleti jedan i vikne "daju ostavke svi!" i mi se sad kao trebamo prepast. Ili kumit ih i molit da ostanu?

Dobra taktika, nema sta.

Ovo je najbolja uprava koju pamtim, ali ako ce se tako fatat noge cim malo zagusti, onda nisu za ovog posla.

Uostalom, ko je ovaj sto to pise i zasto mu se vjeruje? Neki satelit uprave? Insider? Spin doktor?

Ma svaki put kada se desi neki los rezultat, ista prica od istih likova. Vedre i oblace na ovom forumu.
Onog trenutka kada pomisli uprava da treba ici neka ide, a ne da prijeti sa svojim potrckima po razlicitim forumima. Prezivjeli smo svasta, prezivjet cemo i njihov odlazak.
evo ja nemam ništs sa Upravom, na kraju krajeva običan sam navijač kao i većina ovdje, ali kako ćemo ba preživiti? sruši nam se pišljivi krov, pitari nam se slikaju, mi nemamo para, volje, htijenja da to napravimo, stoji sezonama nepokriven. to je jedan glup primjer, da ne nabrajam krupne stvari od ugovora, plata, doprinosa, stadiona, uslova itd.
šta smo prije ovih uradili, šta? ljudi su od nas napravili klub. to što oko kluba rovare pitari, bivše uprave, SD-ovci i ostali šljam i Bog zna kako utiču i na svlačionicu nije njihov problem... mi bi se bukvalno raspali da sad odu, a zbog nekih bi volio vjeruj mi...
raspali bi se kur..
Ko je pomogao u renoviranju i izgradnji stadiona, ko puni tribine, ko ide po jebenim selimada gleda invalide ?? E dok je tih mi cemo prezivjeti i rat

I na kraju krajeva jesi ti cuo ili procitao da je neko tjerao upravu ??

NoKe
Kontakt:

Na stranu izgubljena titula ( to je prica zavrsena ) . Meni je najveci problem... hocu li ja iduce sezone gledati isti fudbal ( mislim onu patnju ).. neka nam Petrovic objasni njegovu filozofiju.. covjece mi se borimo za titulu ,a meda nemozemo. Nemozemo sansu da stvorimo. I sad trebam reci ok spasio nam sezonu. Pa mi smo postali klub penzionera.. oni fudbaleri nemogu da hodaju, a mi se kao nadamo ko procice pripreme i bice bolji . Veca jedini mladi igrac u ekipi .. posljednjih godina napravili smo finih mladih igraca. Da bi napravio dobrog mladog igraca moras ga gurati u ekipu . Sad ide Evropa.. sa ovom ekipom ja cu strahovati od ekipe iz San Marina. Malo o upravi.. 99 % navijaca daju podrsku to mogu zivotom garantovati ,a dokazali smo to. Oni su dobar posao uradili oko stadiona .. sad moraju sjesti sa Petrovicom i da on polozi racun . Sto se tice Amara on je nas najtrofejniji trener .. ja to nemogu zaboraviti..volim ga ko brata.. ali nemoze ni on odlaziti i dolaziti kad se njemu digne. Mada on nije ni rekao da zeli da se vrati.. bez posla je ,ali mi navijaci zelimo da bude ponovo nas trener.

Grbavica
Kontakt:

uto maj 23, 2017 3:11 pm

Amidza je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
Amidza je napisao/la:

Dobra taktika, nema sta.

Ponovit cu opet, biris i banuj.
PIC*KE I TROFEJ NE IDE SKUPA
Tako je lafe, od do. :palacgore:

Nemojte jos banovat Vrbanjusu, dajte da ustanovimo ko je prvo, pa onda noga.
Cuj ovog hahahahahahaha

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

FaraonTM
Kontakt:

uto maj 23, 2017 3:12 pm

NoKe je napisao/la:
Na stranu izgubljena titula ( to je prica zavrsena ) . Meni je najveci problem... hocu li ja iduce sezone gledati isti fudbal ( mislim onu patnju ).. neka nam Petrovic objasni njegovu filozofiju.. covjece mi se borimo za titulu ,a meda nemozemo. Nemozemo sansu da stvorimo. I sad trebam reci ok spasio nam sezonu. Pa mi smo postali klub penzionera.. oni fudbaleri nemogu da hodaju, a mi se kao nadamo ko procice pripreme i bice bolji . Veca jedini mladi igrac u ekipi .. posljednjih godina napravili smo finih mladih igraca. Da bi napravio dobrog mladog igraca moras ga gurati u ekipu . Sad ide Evropa.. sa ovom ekipom ja cu strahovati od ekipe iz San Marina. Malo o upravi.. 99 % navijaca daju podrsku to mogu zivotom garantovati ,a dokazali smo to. Oni su dobar posao uradili oko stadiona .. sad moraju sjesti sa Petrovicom i da on polozi racun . Sto se tice Amara on je nas najtrofejniji trener .. ja to nemogu zaboraviti..volim ga ko brata.. ali nemoze ni on odlaziti i dolaziti kad se njemu digne. Mada on nije ni rekao da zeli da se vrati.. bez posla je ,ali mi navijaci zelimo da bude ponovo nas trener.
Možete me napasti, al' ja mislim da bi mi iduće sezone (tu računam i Europu) pod Petrovićem bili bolji nego ove.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Leon_Professional
Kontakt:

uto maj 23, 2017 3:13 pm

AsharaK je napisao/la:
Ljudi shvatili ozbiljno da je vrbanjusa Adis :D
Ett.. :zid:
Mislim stvarno :11:

Sto je najjace idu salve objasnjenja kako uprava nista nije kriva, kako su jedni za, jedni protiv, kako Amar dolazi i ovi odose. Sve to bespotrebno i ni iz ceg

teatrale36
Kontakt:

vrbanjusa je napisao/la:
uto maj 23, 2017 1:30 pm
Ne sikirajte se ništa. SLavko će podnijeti ostavku u nedelju a sa njim i štreberi. Odlaze i ne žele se više vratiti. Svi zajedno. Vraća se ekipa, znate već koja. Priželjkujete ih. Toliko od mene do nekih boljih vremena...koja nikad neće više doći
Hajde da i to vidimo, nek Miske ostane a ostali nek idu,pogotovo ovi misevi trener i igraci, o delegatima iz uprave necemo raspravljati kao da su jedan riba i cenan bitan faktor.
Ja volim Želju zaboli me za njih amatere!

Model1964

Amidža
Hajde jos jednom procitaj sta si napisao pa popravi
Ovdje se nece niko banJovati, posebno ne Vrbanjusa, sve dok sam ja živ😂
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

ma bespotrebno je lijepa riječ...
gradi željo boli te *****

Mirek11
Kontakt:

uto maj 23, 2017 3:14 pm

Sta vam je braco, polako cemu tolika negativa?!
Sta to u zivotu ide glatko i kako smo zamislili, pogotovo u ovoj nasoj drzavi. NIŠTA.
Tako i naš Željo, na dobrom smo putu, vecina ( nece nikad biti "svi") smatramo da se klub ispravno uređuje u svim segmentima ali je isto tako normalno da neke stvari "zapnu", neki ljudi se ne snadju najbolje na svojim radnim mjestima, nesto se lose procjeni, za neke stvari se i protivnici pitaju. Meni je to sve normalno, izvuces pouku iz gresaka, popravis ono sto se moze popraviti i ne dozvolis pokvariti ono sto je dobro.
I samo hrabro svojim putem do svojih ciljeva aBd. Ima dosta posla da postanemo bolji, organizovaniji klub ( teren, JUG ...)
Evropske utakmice na nasoj Grbavici ce brzo, za mjesec dana treba se pripremiti, to je vazna utakmica za sve nas.
Zato gledajmo ispred sebe, bez svadja, optuzivanja bilo koga, moramo biti svi zajedno uz našeg Želju kao onih 1725 u subotu.

Mi smo Željini, Željo je naš. :zeljeznicar1:

Brkoo
Kontakt:

uto maj 23, 2017 3:15 pm

Kontinuitet se daje covjeku koji pokaze da zna da radi svoj posao, daje se covjeku kod kojeg se vidi napredak itd. Ponovio sam milion puta da se kontinuitet ne daje ublehama poput kostica, sablje, slavke itd. Davati takvim trenerima" kontinuitet" je cisti mazohizam..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.

Prijava