Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Amidza
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 23, 2017 2:39 pm

Uleti jedan i vikne "daju ostavke svi!" i mi se sad kao trebamo prepast. Ili kumit ih i molit da ostanu?

Dobra taktika, nema sta.

Ovo je najbolja uprava koju pamtim, ali ako ce se tako fatat noge cim malo zagusti, onda nisu za ovog posla.

Uostalom, ko je ovaj sto to pise i zasto mu se vjeruje? Neki satelit uprave? Insider? Spin doktor?

Ako je ovo zadnje svaka cast, dobro radi svoj posao.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Jaozinho22

uto maj 23, 2017 2:42 pm

Jel dosta pisanja ovih gluposti kao da odjednom svi idu bla bla ? Koji im je to put !? Ako je to cilj da se prepadne masa,da oni daju podršku itd onda je to veoma jadna metoda ! Ova uprava nikad bolju nije imala podršku nego sada,ako to ne vide onda nek izvrše samoubistvo svi kolektivno!
FUJ, kakvim se metodama ''neko'' služi.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

nookey
Kontakt:

uto maj 23, 2017 2:43 pm

Morate shvatiti jednu stvar, a to je da su u ovoj Upravi pravi i istinski željovci, ljudi koji ne rade za platu nego iz ljubavi i vrlo im lako može pući film, mada to mi ne ide u istu rečenicu sa Misketom, ali nikad se ne zna, pa sam Amar je popljuvao navijače kad je rekao da se titule osvajaju a dolazi milja i po ljudi na tekme i u pravu je bio, to ga je između ostalog i otjeralo... Vrlo teška situacija, Uprava im je sve dala a oni njima i nama ništa, ne znam fakat...
Zadnja izmjena: nookey, dana/u uto maj 23, 2017 2:43 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Brkoo
Kontakt:

uto maj 23, 2017 2:43 pm

ChWilla je napisao/la:
uto maj 23, 2017 2:37 pm
neće biti da je ovo baš isto. grešaka u korist zrinjskog je bilo ponajviše u zadnjih nekoliko sezona. ali ova je posebna po načinu kako je došlo do nje. ovdje ti prvo, u startu, imaš činjenicu da sudija iz gruda sudi zrinjskom odlučujuću tekmu. ako to može - cijela b-h-s organizacija saveza je besmislena. što onda u svakom tijelu imamo b-h-s članove? ako tako može, onda može sutra i sudija iz breze suditi zrinjski-željo. a to ćemo dočekati malo sutra.

a onda imaš priču da je bila "intervencija" da to tako bude. i to "nepoznatog", a svima poznatog organa. da u toj priči nema nešto, sigurno oni ne bi nudili ostavke, ni najfiktivnije.
To je to..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

avlami97
Kontakt:

uto maj 23, 2017 2:46 pm

U svakom normalnom klubu se tačno zna ko šta radi. Navijači su tu da navijaju - isključivo navijaju, igrači da igraju, treneri vode ekipe. Rukovodstvo kluba i ostali unutar kluba treba da radi ono što mu je posao.

Klub u kojem navijači tjeraju igrače, trenere, upravne i nadzorne odbore očito rade ono što im nije posao, a posao je da navijaju za svoj klub. Tačka. Ukoliko se obistini da će stručni štab i rukovodstvo kluba podnijeti ostavke, onda to ne valja nikako, jer ih tjeraju pojedini navijači kojima to nije posao. Druga i mnogo gora stvar od nabrojanog bi bila da se u klub vrate oni koji su protuzakonito radili i samo Stanića imali prijavljenog na PIO. Takvi su napravili dug, odnosno svjesno krali Želju. Takvima treba biti zabranjen pristup klubu, jer su jad i čemer od ljudi. Znači svjesno su krali Želju preko Države, jer su znali da kad tad se ta krađa mora vratiti Državi. To nije Željo, to su lopovi.

Ukoliko dođu ljudi koji imaju bolje ideje i urade što trebaju uraditi, a tu prije svega mislim na JUG, teren, pokrivanje južne i istočne tribine onda Bujrum. Mnogi će reći kako ja navijam za uprave kurce-palce, NE, ja navijam za Želju i navijam da se nikada više u Klub ne vrate lopovi koji su znali i svjesno krali Želju, odnosno zaduživali, prijavljivanjem samo Srđana Stanića na PIO.

Mnogi govore kako nema na papiru zapisano da smo ostali kratki Vernesu Selimoviću 50 milja KM, nigdje nema zapisano da smo i Amaru dužni neku lovu. Ako su se smijali Vernesu, ti isti se trebaju smijati i Amaru. Dug je dug bio on 1KM ili 1 milion KM. To je isto kao i iz onog vica o kuravama. Ne bi se jebale za 20 KM, ali za milion KM bi to rado učinile. Nema razlike i u prvom i u drugom slučaju se radi o kuravi.

Ja ću i dalje navijati za Želju i nikada neću tjerati igrače, trenere, upravne i nadzorne odbore niti bilo koga iz Kluba, jer mi to nije posao kao člana porodice Željo. Moje je da dođem na utakmici i da bodrim svoj Klub i ništa više.

Ako se desi, kao što je @vrbanjuša napisao i dalje ostajemo Klub provincijskih manira u kojem mahala i lopovi određuju pravila igre. Na sličan način je otjeran i Almir Gredić, kojeg sam svesrdno branio. Aferim.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

GoodisonPark
Kontakt:

uto maj 23, 2017 2:46 pm

sergejevic je napisao/la:
uto maj 23, 2017 2:31 pm
Nije poenta da je neko bolji trener od Petrovica, mada vjerujem da Odovic jeste. Poenta je da se kod navedenih nesto moglo vidjeti, igra, mladi igraci, zalog za buducnost. Odovic je s najmladjom ekipom izasao na megdan pitarima, momci mozda podlegli atmosferi, pritisku, ali su bili mladi i to je trebalo od njih napraviti igrace koji ce brzo odrasti. Cemu su podlegli Zeba, Bogicevic, Bekric, Markovic, Stojanovic, Blagojevic? Imaju vise premijerligaskih sezona nego sto ta Krupa postoji kao klub.
Pritisak u tom vremenu i u ovom današnjem su neuporedivi, tada si igrao za raju i očekivanja su bila kako god završi dobro je..

Međutim Slavko je imao jasan uslov i cilj a to je evropa i on kao stariji trener je valjda po nekoj inerciji gurao iskusnije igrače. Ti isti igrači su nas doveli u situaciju da je evropa obezbjeđena i na osnovu toga su dobili priliku da završe sezonu, igrao je na "sigurno" i tu mu se može ali i ne mora zamjeriti.. Jasno je i Petroviću kada pogleda iz ove perspektive da je bolje bilo da je neke stvari uradio drugačije ali..

Opet što se tiče mlađih igrača i promocije, nemoguće je da jedan trener poput Slavke ne voli to ili ne želi to da radi, jednostavno tako se poklopilo ove sezone i vjerujem da će i po tom pitanju iduća sezona biti mnogo drugačija..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Model1964

uto maj 23, 2017 2:47 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
uto maj 23, 2017 2:42 pm
Jel dosta pisanja ovih gluposti kao da odjednom svi idu bla bla ? Koji im je to put !? Ako je to cilj da se prepadne masa,da oni daju podršku itd onda je to veoma jadna metoda ! Ova uprava nikad bolju nije imala podršku nego sada,ako to ne vide onda nek izvrše samoubistvo svi kolektivno!
FUJ, kakvim se metodama ''neko'' služi.
Moje djete od mene ima najvecu podrsku a galamim i psujem kada je za to potrebno.
Isto vazi za Żelju.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

sergejevic

uto maj 23, 2017 2:47 pm

Shvatam @boccaccio sta pises i slazem se u vecini stvari. Samo kazem da je ovaj momenat bezobrazan. Bilo je gresaka i prije ovog kola, bilo je i prije pet kola, bilo je i u prvom kolu. Niko se nije oglasavao dok mu nije zatrebalo. Hocemo da budemo posteni i da pokrenemo promjene? Od naredne sezone za svaku gresku, na svakoj utakmici, ko god da pogrijesi i bude zakinut pisi saopstenja. Bez izuzetka. Lahko se sada buniti kada je u moru gresaka i svega vec neko drugi isplivao ispred tebe, a da su nasi ostali tu niko se ne bi javio. To je problem. Meni ne smeta da to napisem, kako nama, tako i svima ostalim.

@ChWilla a sta je s crvenim za Stojkica koji je smijesnji od onog Celikovog na Grbavici. Onaj je mislim dobio drugi zuti, a Stojkic direktan crveni? Je li ih tada gurao? Stojkic koji u ovom finisu sezone izgleda kao najbolji njihov igrac suspendovan za zadnje kolo. Bas ih je pogurao. Zasto onda nisu dali Kerli crveni karton, i penal nad Mesanovicem ako ih toliko guraju? Idealna situacija, mogao bi im prigovoriti, ali uopste nije tolika lakrdija. Eto tu bi njima rijesili titulu, a nas odmakli od iste. Ipak ne, daj Zelji da bude sve u njihovim rukama, u grahu pise da su oni picke i da ce osvojiti jedan bod iz dvije odlucujuce utakmice, a onda cemo mi svirati najsmijeniji penal u historiji za Zrinjski. Onda niko nece posumnjati na nas.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto maj 23, 2017 2:48 pm

vrbanjusa trola... kratko i jasno! smirite se... koliko su mediji i pojedinci pokusavali ove sezone da uznemire klub pa nisu uspjeli, nece ni ovaj put...
100/94/37/34 - i to je to!

ponosannavas
Kontakt:

Omar500 je napisao/la:
uto maj 23, 2017 1:15 pm
Cekaj, stani, ti radis prijemni ispit za srednju ili fakultet, i j.ebi ga, ne uradis ga kako treba. Kriv si. Ali frajer do tebe, za kojeg znas da pojma nema, prodje jer ga pogura neki amidza. I sad trebas sutiti jer kao, ti si kriv, sto nisi dobro uradio. Stvarno ovdje neki navikli na stele u drzavi, kao to normalna pojava, tisu-misu :D
Sto je najgore to od starije raje cujes. A onda znaju nacepit omladinu kako se za nista ne bune.
Bravo majstore. Još neki govore bilo je odluka na našu stranu ranije u nekim tekmama. Jeste i to, ali je bilo odluka i na stranu Zrinjskog i Sarajeva koliko hoćeš ranije. Teško je to izvagati. Pa samo je Krupa dva puta oštećena protiv Zrinjskog u ligi za prvaka.

Zaključak je da treba pisati i saopštenja, ali isto tako treba ove naše igrače prevaspitati i kazniti. Svima po platu otkinuti i više sem Veci, Miri i Zebi. Slavko po meni sad zasad jeste kriv ali isto tako po mom mišljenju treba ostati na klupi. Očekujem još jedno saopštenje gdje se kaže da su kažnjeni igrači novčano, ali i stručni štab.

TOliko o tome. Idemo svi na tekmu u nedjelju. Ništa nije gotovo. Neka su i VLadu prozvali. Proziva on nas sve vrijeme. Samo je o Želji pričao pa nek vidi malo kako je. Samo pošteno, a kad neko nagazi nagazii ti njega i gotova priča.

Šta treba šutiti? Ne nipošto. Ponavljam od sljedeće sezone sve arhivirati pa da vidimo.

Amidza
Kontakt:

uto maj 23, 2017 2:50 pm

Haha, cuj navijaci tjeraju upravu. Kakva patetika.

U kojem paralelnom univerzumu 12 postova na forumu kojeg mjesecno posjeti maksimalno 5 000 ljudi moze smijeniti upravu jednog fudbalskog kluba?

Nije vam dobro.
Zadnja izmjena: Amidza, dana/u uto maj 23, 2017 2:50 pm, ukupno mijenjano 1 put.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

ChWilla
Kontakt:

vidi, onda kad ga je on svirao bilo je već 99.9% da je željo osvojio samo jedan bod iz te dvije utakmice...
gradi željo boli te *****

Amidza
Kontakt:

uto maj 23, 2017 2:51 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
vrbanjusa trola... kratko i jasno! smirite se... koliko su mediji i pojedinci pokusavali ove sezone da uznemire klub pa nisu uspjeli, nece ni ovaj put...
Banuj ga za trolanje onda.

Vrag

uto maj 23, 2017 2:52 pm

Amidza je napisao/la:
Uleti jedan i vikne "daju ostavke svi!" i mi se sad kao trebamo prepast. Ili kumit ih i molit da ostanu?

Dobra taktika, nema sta.

Ovo je najbolja uprava koju pamtim, ali ako ce se tako fatat noge cim malo zagusti, onda nisu za ovog posla.

Uostalom, ko je ovaj sto to pise i zasto mu se vjeruje? Neki satelit uprave? Insider? Spin doktor?

Ma svaki put kada se desi neki los rezultat, ista prica od istih likova. Vedre i oblace na ovom forumu.
Onog trenutka kada pomisli uprava da treba ici neka ide, a ne da prijeti sa svojim potrckima po razlicitim forumima. Prezivjeli smo svasta, prezivjet cemo i njihov odlazak.
Ponovit cu opet, biris i banuj.
PIC*KE I TROFEJ NE IDE SKUPA

avlami97
Kontakt:

uto maj 23, 2017 2:55 pm

Meni je neshvatljiv pad u igri nakon utakmice sa Zrinjskim. Utakmice u Krupi i na Koševu kao da nisu igrali isti igrači.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Hadzijalagic
Kontakt:

uto maj 23, 2017 2:56 pm

Vec par puta je probao skrenuti pricu u ovom smjeru sa glupim postovima tipa "Streberi napolje".. Raja ga kulturno izignorisala i nije nasjela pa je malo morao prosiriti recenicu nebi li se neko upecao..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

nookey
Kontakt:

uto maj 23, 2017 2:58 pm

Vrag je napisao/la:
uto maj 23, 2017 2:52 pm
Amidza je napisao/la:

Dobra taktika, nema sta.

Ma svaki put kada se desi neki los rezultat, ista prica od istih likova. Vedre i oblace na ovom forumu.
Onog trenutka kada pomisli uprava da treba ici neka ide, a ne da prijeti sa svojim potrckima po razlicitim forumima. Prezivjeli smo svasta, prezivjet cemo i njihov odlazak.
evo ja nemam ništs sa Upravom, na kraju krajeva običan sam navijač kao i većina ovdje, ali kako ćemo ba preživiti? sruši nam se pišljivi krov, pitari nam se slikaju, mi nemamo para, volje, htijenja da to napravimo, stoji sezonama nepokriven. to je jedan glup primjer, da ne nabrajam krupne stvari od ugovora, plata, doprinosa, stadiona, uslova itd.
šta smo prije ovih uradili, šta? ljudi su od nas napravili klub. to što oko kluba rovare pitari, bivše uprave, SD-ovci i ostali šljam i Bog zna kako utiču i na svlačionicu nije njihov problem... mi bi se bukvalno raspali da sad odu, a zbog nekih bi volio vjeruj mi...

sergejevic

uto maj 23, 2017 2:59 pm

ChWilla je napisao/la:
vidi, onda kad ga je on svirao bilo je već 99.9% da je željo osvojio samo jedan bod iz te dvije utakmice...
Slazem da totalna lakrdija, ali ako vec toliko namjestaju Zrinjskom i boli ih nek stvar sto ce raja smijati na onakav penal, zasto onda nisu dali crveni karton Kerli i dosudili penal Zrinjskom u Mostaru? Bilo bi manje ofirno. Oni bi onda bili prvi i onda ih poguraj da ostanu tu ta dva kola i rijeseno prvenstvo. Ne. Oni su prvo dali Zelji da zajedne na prvo mjesto, da ima sve u svojim rukama, treba priznati da nam protiv Krupe i Sarajeva niko nista nije oteo. Zasto onda neko ima pameti da se buni? Sta su to nama ukrali? Kao sto neko navede primjer za ispit. Ti si pao jer nisi naucio. Sta god bilo s onim drugim, ti si pao jer nisi naucio. Valjda je to taj nas mentalitet, bolje gledaj ko ce sta namjestiti i kako ce proci nego sjesti i nauciti da prodjes. Onda se ti valjda nadas da ce neko reci eto i ti si prosao iako nisi nista naucio. Koja je onda razlika izmedju vas?

Dominic
Kontakt:

uto maj 23, 2017 2:59 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
uto maj 23, 2017 2:56 pm
Vec par puta je probao skrenuti pricu u ovom smjeru sa glupim postovima tipa "Streberi napolje".. Raja ga kulturno izignorisala i nije nasjela pa je malo morao prosiriti recenicu nebi li se neko upecao..
Jeko to (vrbanjusa)? Ovaj predsjednik Skupstine?

Model1964

uto maj 23, 2017 3:00 pm

Na ovom forumu neJma banJovanja. Ovdje se igra muski, u kost😎
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 31 gost.

Prijava