Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

flux
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 23, 2017 11:12 am

Saopstenje=CIRKUS

Format
Kontakt:

Ma kakvi smo ba,nek sloboda x izvuce mi ove necemo dobit

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 23, 2017 11:13 am

salemprolic je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
uto maj 23, 2017 10:49 am
Još nešto. Svi oni koji misle da će Sloboda odnijeti bod iz Mostara su u velikoj zabludi. Ta ista Sloboda je vjerovatno jedina ekipa na zemaljskoj kugli kojoj je odgovaro troznak (1X2) sa igračem više, da ne ispadnu iz lige i to im je uspjelo. Nakon toga su optužili Želju da ih je istjerao iz lige. Stručnjak koji ih je tada vodio sa klupe je Abdulah Ibraković, autor knjige "Napadački fudbal". Sve je jasno.
Ma ja ti kazem da bi za odredjenu cifru preorali teren. I tamo igraju placenici obicni, yebe im se i za Slobodom i za Ibrakom i Zeljom i Zrinjskim. Naravno i da preoru teren sanse da uzmu bod su 1% jer ce Zrinjski napraviti sve da osvoji. Nisu oni mi koji tri mec lopte saljemo cist volej u mrezu. Oni to asom rjesavaju.
Kao sto su rijesili U Bijeljini? slika

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto maj 23, 2017 11:15 am

Jaozinho22 je napisao/la:
uto maj 23, 2017 11:09 am
Možemo mi pišat uz vjetar s ovim saopćenjima koliko god hoćemo, i mi bi je slavili poslije boda na Zuban polju. Trebali smo biti neovisni a mi to nismo bili. Jedino možda da je igrao Stojanović pa da je povuče s lijeve strane probije dvojicu vrati je Radinovicu koji hvata volej i trese rašlje Pavlovića. :kafa: A zbog toga, Ćelava ubleho i pitarska neznalice MRS IZ KLUBA!!!
ne trebas tako pricati o covjeku koji je izvukao maksimum ove sezone... poprilicno si nezahvalan... igraces evropu... sto nije bilo zamislivo u oktobru...
100/94/37/34 - i to je to!

salemprolic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

BabOsim je napisao/la:
uto maj 23, 2017 11:13 am
avlami97 je napisao/la:
uto maj 23, 2017 10:49 am
Još nešto. Svi oni koji misle da će Sloboda odnijeti bod iz Mostara su u velikoj zabludi. Ta ista Sloboda je vjerovatno jedina ekipa na zemaljskoj kugli kojoj je odgovaro troznak (1X2) sa igračem više, da ne ispadnu iz lige i to im je uspjelo. Nakon toga su optužili Želju da ih je istjerao iz lige. Stručnjak koji ih je tada vodio sa klupe je Abdulah Ibraković, autor knjige "Napadački fudbal". Sve je jasno.
Ma ja ti kazem da bi za odredjenu cifru preorali teren. I tamo igraju placenici obicni, yebe im se i za Slobodom i za Ibrakom i Zeljom i Zrinjskim. Naravno i da preoru teren sanse da uzmu bod su 1% jer ce Zrinjski napraviti sve da osvoji. Nisu oni mi koji tri mec lopte saljemo cist volej u mrezu. Oni to asom rjesavaju.
Kao sto su rijesili U Bijeljini? slika
Pa normalno. Ko sto mi nismo u Tuzli, Krupi i na Kosevu.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

cikazubo
Kontakt:

uto maj 23, 2017 11:16 am

Format je napisao/la:
Kad bi Zrinjski kiskao kao da gledam našim bi se odma noge oduzele odigrali bi i mi X, kone pobijede i njima pehar :lol:
Pa bacio bi se s avaza.

salemprolic
Kontakt:

uto maj 23, 2017 11:19 am

jovanmaksimovic je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:
uto maj 23, 2017 11:09 am
Možemo mi pišat uz vjetar s ovim saopćenjima koliko god hoćemo, i mi bi je slavili poslije boda na Zuban polju. Trebali smo biti neovisni a mi to nismo bili. Jedino možda da je igrao Stojanović pa da je povuče s lijeve strane probije dvojicu vrati je Radinovicu koji hvata volej i trese rašlje Pavlovića. :kafa: A zbog toga, Ćelava ubleho i pitarska neznalice MRS IZ KLUBA!!!
ne trebas tako pricati o covjeku koji je izvukao maksimum ove sezone... poprilicno si nezahvalan... igraces evropu... sto nije bilo zamislivo u oktobru...
Nemoj me pogresno shvatiti ali ako je stici 3 boda zaostatka za Mladosti Doboj Kakanj maksimum onda smo bas nisko pali. Slavko je u trenutku dolaska u nas klub imao ravno 3 boda manje od treceg ili Evrope jel, sto je u tom trenutku bila Mladost Doboj Kakanj. Zrinjski je bjezao 6 bodova i bio je prvi.

ChWilla
Kontakt:

jašta bi. hajde ba, nije ni lijepo, ni tačno, ni pametno da to pišeš...
gradi željo boli te *****

sajo10
Kontakt:

uto maj 23, 2017 11:20 am

cikazubo je napisao/la:
uto maj 23, 2017 11:16 am
Format je napisao/la:
Kad bi Zrinjski kiskao kao da gledam našim bi se odma noge oduzele odigrali bi i mi X, kone pobijede i njima pehar :lol:
Pa bacio bi se s avaza.
Hahaha sto ces se bacati, neka manekeni lete :D Al u pravu si, scenario je iz horror filma... :D

teteac8684
Kontakt:

uto maj 23, 2017 11:22 am

Kerla bi igrao rukom u 94 minuti...penal Kosorić 1:1 :D

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

Nemoj me pogresno shvatiti ali ako je stici 3 boda zaostatka za Mladosti Doboj Kakanj maksimum onda smo bas nisko pali. Slavko je u trenutku dolaska u nas klub imao ravno 3 boda manje od treceg ili Evrope jel, sto je u tom trenutku bila Mladost Doboj Kakanj. Zrinjski je bjezao 6 bodova i bio je prvi.
imao si -11 u jednom momentu... to je bilo poslije 15.kola i poraza protiv sirokog... kazem samo da je ovo ocigledno maksimum ekipe... sto je i ocekivano... ali kad ti sudija uzme sve za sta se boris, onda tom covjeku zelim sve najgore... da sad umre, bio bi sretan!!!
100/94/37/34 - i to je to!

cikazubo
Kontakt:

Eno Vladex se oglasio, prvi put se slažem sa njim, uopšte nije bilo potrebe njega uvlačiti u saopštenje na onakav način, baš mahalska politika..
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u uto maj 23, 2017 11:23 am, ukupno mijenjano 2 puta.

nookey
Kontakt:

Evo od mene 200 k KM Slobodi za bod protiv Zrinjskog dići ću kredit, pa nek mi klub vrati sa kamatama! Pitanje je može li ovakva Sloboda uzeti bod. Odgovor je da ne može i tačka. Slavko probao si, nisi znao i to je to, Lendriću ne vrijediš milion, tvoj promašaj nam je izbio milion, Zeba džaba plačeš, nikad derbi nisi odigrao za prolaznu ocjenu što znači da si samo još jedan mahalac a ne veliki igrač, Kerla sve ti *****, trebao sam te zakucati prije nekoliko dana kad sam imao priliku smrade jedan, možda bi sad slavili titulu. I neću dalje da nabrajam jer ne vrijedi, razočaran sam totalno!

salemprolic
Kontakt:

uto maj 23, 2017 11:24 am

jovanmaksimovic je napisao/la:
imao si -11 u jednom momentu... to je bilo poslije 15.kola i poraza protiv sirokog... kazem samo da je ovo ocigledno maksimum ekipe... sto je i ocekivano... ali kad ti sudija uzme sve za sta se boris, onda tom covjeku zelim sve najgore... da sad umre, bio bi sretan!!!
Svakako...nasmijan i sretan...al ne znam bas jel istina da nam je uzeo nesto za sta smo se borili. Vise za sta se nismo borili. Ali da mu zelim sve najgore zelim. Smece odvratno.

BabOsim
Kontakt:

uto maj 23, 2017 11:25 am

Reks kako si došao do te informacije?

BabOsim
Kontakt:

uto maj 23, 2017 11:27 am

Lik koji je pisao saopstenje je sam sebe u nogu upucao kad je spomenuo slavlje prije bitke

boju dao si nebu...
Kontakt:

uto maj 23, 2017 11:34 am

Da li ce uprava kluba nagraditi najbolje navijace u drzavi?
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

storm_raider
Kontakt:

uto maj 23, 2017 11:34 am

Ajzea je napisao/la:
uto maj 23, 2017 8:00 am
storm_raider je napisao/la:
uto maj 23, 2017 2:07 am
Irfan Fejzic ce ostati u klubu, ljudina je.
Mi cemo nekog ostaviti u klubu jer je dobar?
Ne shvatam. Neka se ne igraju sa klubom, ima more dobre raje sto ne znaci da se trebaju u klubu zaposliti. KVALITET !
A da je Lendric zabio ono sto je morao, ne bi to napisao vjerovatno... Sve je relativno moj Ajzea.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

dell21
Kontakt:

uto maj 23, 2017 11:36 am

Bravo za saopstenje ne smijemo sutjeti.

Brkoo
Kontakt:

uto maj 23, 2017 11:36 am

Mozda nismo zasluzili titulu igrama u zadnjih par utakmica ali isto tako nije ni zrinjski zasluzio titulu, da nije bilo smijesnog penala, bili bi ispred njih jedan bod i u utakmici sa Radnikom bi mozda bas mi osvojili titulu. Beus je najvece zlo ovog saveza jer lik otvoreno stima zrinjskom i sudije i sve ostalo. I sljedece sezone ocekujte nekog novog bandica i bandicevce. Pogledajte samo sudjenje zrinjskom u zadnjih par godina, konstantno dobro, protiv njih aut ne sviraju, protivnicima se ponistavaju regularni golovi, sviraju im se smijesni penali itd.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava