Kao sto su rijesili U Bijeljini?salemprolic je napisao/la:Ma ja ti kazem da bi za odredjenu cifru preorali teren. I tamo igraju placenici obicni, yebe im se i za Slobodom i za Ibrakom i Zeljom i Zrinjskim. Naravno i da preoru teren sanse da uzmu bod su 1% jer ce Zrinjski napraviti sve da osvoji. Nisu oni mi koji tri mec lopte saljemo cist volej u mrezu. Oni to asom rjesavaju.avlami97 je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 10:49 amJoš nešto. Svi oni koji misle da će Sloboda odnijeti bod iz Mostara su u velikoj zabludi. Ta ista Sloboda je vjerovatno jedina ekipa na zemaljskoj kugli kojoj je odgovaro troznak (1X2) sa igračem više, da ne ispadnu iz lige i to im je uspjelo. Nakon toga su optužili Želju da ih je istjerao iz lige. Stručnjak koji ih je tada vodio sa klupe je Abdulah Ibraković, autor knjige "Napadački fudbal". Sve je jasno.
ne trebas tako pricati o covjeku koji je izvukao maksimum ove sezone... poprilicno si nezahvalan... igraces evropu... sto nije bilo zamislivo u oktobru...Jaozinho22 je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 11:09 amMožemo mi pišat uz vjetar s ovim saopćenjima koliko god hoćemo, i mi bi je slavili poslije boda na Zuban polju. Trebali smo biti neovisni a mi to nismo bili. Jedino možda da je igrao Stojanović pa da je povuče s lijeve strane probije dvojicu vrati je Radinovicu koji hvata volej i trese rašlje Pavlovića.A zbog toga, Ćelava ubleho i pitarska neznalice MRS IZ KLUBA!!!
Pa normalno. Ko sto mi nismo u Tuzli, Krupi i na Kosevu.BabOsim je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 11:13 amKao sto su rijesili U Bijeljini?salemprolic je napisao/la:Ma ja ti kazem da bi za odredjenu cifru preorali teren. I tamo igraju placenici obicni, yebe im se i za Slobodom i za Ibrakom i Zeljom i Zrinjskim. Naravno i da preoru teren sanse da uzmu bod su 1% jer ce Zrinjski napraviti sve da osvoji. Nisu oni mi koji tri mec lopte saljemo cist volej u mrezu. Oni to asom rjesavaju.avlami97 je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 10:49 amJoš nešto. Svi oni koji misle da će Sloboda odnijeti bod iz Mostara su u velikoj zabludi. Ta ista Sloboda je vjerovatno jedina ekipa na zemaljskoj kugli kojoj je odgovaro troznak (1X2) sa igračem više, da ne ispadnu iz lige i to im je uspjelo. Nakon toga su optužili Želju da ih je istjerao iz lige. Stručnjak koji ih je tada vodio sa klupe je Abdulah Ibraković, autor knjige "Napadački fudbal". Sve je jasno.![]()
Nemoj me pogresno shvatiti ali ako je stici 3 boda zaostatka za Mladosti Doboj Kakanj maksimum onda smo bas nisko pali. Slavko je u trenutku dolaska u nas klub imao ravno 3 boda manje od treceg ili Evrope jel, sto je u tom trenutku bila Mladost Doboj Kakanj. Zrinjski je bjezao 6 bodova i bio je prvi.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 11:15 amne trebas tako pricati o covjeku koji je izvukao maksimum ove sezone... poprilicno si nezahvalan... igraces evropu... sto nije bilo zamislivo u oktobru...Jaozinho22 je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 11:09 amMožemo mi pišat uz vjetar s ovim saopćenjima koliko god hoćemo, i mi bi je slavili poslije boda na Zuban polju. Trebali smo biti neovisni a mi to nismo bili. Jedino možda da je igrao Stojanović pa da je povuče s lijeve strane probije dvojicu vrati je Radinovicu koji hvata volej i trese rašlje Pavlovića.A zbog toga, Ćelava ubleho i pitarska neznalice MRS IZ KLUBA!!!
Hahaha sto ces se bacati, neka manekeni lete
imao si -11 u jednom momentu... to je bilo poslije 15.kola i poraza protiv sirokog... kazem samo da je ovo ocigledno maksimum ekipe... sto je i ocekivano... ali kad ti sudija uzme sve za sta se boris, onda tom covjeku zelim sve najgore... da sad umre, bio bi sretan!!!salemprolic je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 11:19 amNemoj me pogresno shvatiti ali ako je stici 3 boda zaostatka za Mladosti Doboj Kakanj maksimum onda smo bas nisko pali. Slavko je u trenutku dolaska u nas klub imao ravno 3 boda manje od treceg ili Evrope jel, sto je u tom trenutku bila Mladost Doboj Kakanj. Zrinjski je bjezao 6 bodova i bio je prvi.
Svakako...nasmijan i sretan...al ne znam bas jel istina da nam je uzeo nesto za sta smo se borili. Vise za sta se nismo borili. Ali da mu zelim sve najgore zelim. Smece odvratno.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 11:22 amimao si -11 u jednom momentu... to je bilo poslije 15.kola i poraza protiv sirokog... kazem samo da je ovo ocigledno maksimum ekipe... sto je i ocekivano... ali kad ti sudija uzme sve za sta se boris, onda tom covjeku zelim sve najgore... da sad umre, bio bi sretan!!!salemprolic je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 11:19 amNemoj me pogresno shvatiti ali ako je stici 3 boda zaostatka za Mladosti Doboj Kakanj maksimum onda smo bas nisko pali. Slavko je u trenutku dolaska u nas klub imao ravno 3 boda manje od treceg ili Evrope jel, sto je u tom trenutku bila Mladost Doboj Kakanj. Zrinjski je bjezao 6 bodova i bio je prvi.
A da je Lendric zabio ono sto je morao, ne bi to napisao vjerovatno... Sve je relativno moj Ajzea.