Imamo li mi za platu Vesovicu? Da li bi uopste htio da dodje u ovakvu ligu? Kako cemo zadrzat Miru, postoje li ikakve indikacije da se to moze desiti?Brkoo je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 1:33 amNesto mastam kad bi uspjeli zadrzati Miru, prodamo Lendrica za milionski iznos ili priblizno milionski, od tih para dovedemo kao slobodne igrace Petra Skuletica i Marka Vesovica. Uz njih dvojcu dovedemo jos jednu zvijer u vezi, plus dovedemo iz Radnika malog Besirevica, od lijevih bekova slobodan ce biti Kvesic, ako se ne uspije nijedan bolji dovesti ili ako ne uspijemo Markovica iz Sirokog dovesti onda Kvesu treba vratiti. Dovest 1-2 stopera, obavezno sansu dati Osmankovicu, Bogicevica za klupe ostaviti za ne daj Boze. Sa Kjosevskim produziti ugovor. Golmana Fejzica zamijenimo sa Fejzicem iz Jajca. Rezerve vecinom da budu juniori uz Zebu,Bobica Bogicevica i Zakarica. Znacajnija minutaza za Besirevica koji bi uz Kvesu samo napredovao kao i Sabanadzovica koji bi ucio od zvijeri koju bi doveli. Zerica sam ubacio u prvih 11. U biti ekipa koja bi vjerovatno osvojila nasu ligu a mozda i napravila znacajniji uspjeh u evropi..
Otprilike to bi ovako izgledalo:
Vedran
Vesovic-Osmankovic-stoper-Kvesa
Miro-Besirevic- Zvijer-Crnov
Zeric
Skuletic
Amidza je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 1:56 amImamo li mi za platu Vesovicu? Da li bi uopste htio da dodje u ovakvu ligu? Kako cemo zadrzat Miru, postoje li ikakve indikacije da se to moze desiti?Brkoo je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 1:33 amNesto mastam kad bi uspjeli zadrzati Miru, prodamo Lendrica za milionski iznos ili priblizno milionski, od tih para dovedemo kao slobodne igrace Petra Skuletica i Marka Vesovica. Uz njih dvojcu dovedemo jos jednu zvijer u vezi, plus dovedemo iz Radnika malog Besirevica, od lijevih bekova slobodan ce biti Kvesic, ako se ne uspije nijedan bolji dovesti ili ako ne uspijemo Markovica iz Sirokog dovesti onda Kvesu treba vratiti. Dovest 1-2 stopera, obavezno sansu dati Osmankovicu, Bogicevica za klupe ostaviti za ne daj Boze. Sa Kjosevskim produziti ugovor. Golmana Fejzica zamijenimo sa Fejzicem iz Jajca. Rezerve vecinom da budu juniori uz Zebu,Bobica Bogicevica i Zakarica. Znacajnija minutaza za Besirevica koji bi uz Kvesu samo napredovao kao i Sabanadzovica koji bi ucio od zvijeri koju bi doveli. Zerica sam ubacio u prvih 11. U biti ekipa koja bi vjerovatno osvojila nasu ligu a mozda i napravila znacajniji uspjeh u evropi..
Vedran
Zeric
Skuletic
Inace, lijepo si ti ovo skautirao i ukomponovao.![]()
Editovah post, rekoh zvijer u vezi nek nam bude Besic, da ga posudi Everton.Brkoo je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 2:16 amAmidza je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 1:56 amImamo li mi za platu Vesovicu? Da li bi uopste htio da dodje u ovakvu ligu? Kako cemo zadrzat Miru, postoje li ikakve indikacije da se to moze desiti?Brkoo je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 1:33 amNesto mastam kad bi uspjeli zadrzati Miru, prodamo Lendrica za milionski iznos ili priblizno milionski, od tih para dovedemo kao slobodne igrace Petra Skuletica i Marka Vesovica. Uz njih dvojcu dovedemo jos jednu zvijer u vezi, plus dovedemo iz Radnika malog Besirevica, od lijevih bekova slobodan ce biti Kvesic, ako se ne uspije nijedan bolji dovesti ili ako ne uspijemo Markovica iz Sirokog dovesti onda Kvesu treba vratiti. Dovest 1-2 stopera, obavezno sansu dati Osmankovicu, Bogicevica za klupe ostaviti za ne daj Boze. Sa Kjosevskim produziti ugovor. Golmana Fejzica zamijenimo sa Fejzicem iz Jajca. Rezerve vecinom da budu juniori uz Zebu,Bobica Bogicevica i Zakarica. Znacajnija minutaza za Besirevica koji bi uz Kvesu samo napredovao kao i Sabanadzovica koji bi ucio od zvijeri koju bi doveli. Zerica sam ubacio u prvih 11. U biti ekipa koja bi vjerovatno osvojila nasu ligu a mozda i napravila znacajniji uspjeh u evropi..
Vedran
Zeric
Skuletic
Inace, lijepo si ti ovo skautirao i ukomponovao.![]()
Ma kad se kontaktira predstavi mu se plan i vizija kluba, fiksna plata, ubacis mu klauzule u slucaju da zabusava, broj golova itd. Istice mu ugovor prema transfermarketu sa onom italijanskom ekipom, a u Rijeci nije igrao u posljednje vrijeme. Mislim da bi on i Skuletic za otprilike priblizno 10 milja eura mjesecno pristali da dodju. Za Sinisu i Stanica je Vesovic, Dani Alves. Zamisli desnu stranu on i Miro, a i lijeva strana Kvesic, Crnov bi bila jak![]()
Vesovic, Skuletic i neka zvijer u vezi bi bili bas pojacanja i kapitalci za koje vrijedi dati malo vise novca jer su igraci koji donose prevagu a uz njih i mladji igraci bi napredovali. Bolje dovesti ovako 3-4 zvijeri nego 10 polovnjaka pa onda gatati ko ce proigrati od njih. Ako prodjemo u drugo kolo el dobijamo ako se ne varam oko 400 hiljada eura, plus prodaja Lendrica, mozda generalni sponzor, godisnje, clanske, moguci procenat od Dzeke, Bajica, Hodzica, Hadziahmetovica itd.
Sto se tice Mire, do posljednje sekunde se treba boriti za njega. Nemam nikakve informacije hoce li ipak produziti ugovor, ali u meni tinja neka nada..
Nema sta Vesovic je igracina, bas si se zalijepio za njega. Ali nije istina da nije igrao posljednje vrijeme, nije igrao ovu zadnju tekmu, valjda zbog kartona.jedan od najstandardnijh igraca.Brkoo je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 2:16 am
Ma kad se kontaktira predstavi mu se plan i vizija kluba, fiksna plata, ubacis mu klauzule u slucaju da zabusava, broj golova itd. Istice mu ugovor prema transfermarketu sa onom italijanskom ekipom, a u Rijeci nije igrao u posljednje vrijeme. Mislim da bi on i Skuletic za otprilike priblizno 10 milja eura mjesecno pristali da dodju. Za Sinisu i Stanica je Vesovic, Dani Alves. Zamisli desnu stranu on i Miro, a i lijeva strana Kvesic, Crnov bi bila jak![]()
Vesovic, Skuletic i neka zvijer u vezi bi bili bas pojacanja i kapitalci za koje vrijedi dati malo vise novca jer su igraci koji donose prevagu a uz njih i mladji igraci bi napredovali. Bolje dovesti ovako 3-4 zvijeri nego 10 polovnjaka pa onda gatati ko ce proigrati od njih. Ako prodjemo u drugo kolo el dobijamo ako se ne varam oko 400 hiljada eura, plus prodaja Lendrica, mozda generalni sponzor, godisnje, clanske, moguci procenat od Dzeke, Bajica, Hodzica, Hadziahmetovica itd.
Sto se tice Mire, do posljednje sekunde se treba boriti za njega. Nemam nikakve informacije hoce li ipak produziti ugovor, ali u meni tinja neka nada..
Sanaju Zrinjevci mjesecima o tome. Iskreno, ne vjerujem. Ako ide (a valjda 99% ide), ici ce van drzave, da proba nesto, stepenica vise i ta prica. Tako da nema mi logike to za Zrinjski, nikakve.
Nadati se da je tako. Miro je za ovu ligu nuklearna i gadno bi fasovali da ga fasisti zgrabeAmidza je napisao/la:Sanaju Zrinjevci mjesecima o tome. Iskreno, ne vjerujem. Ako ide (a valjda 99% ide), ici ce van drzave, da proba nesto, stepenica vise i ta prica. Tako da nema mi logike to za Zrinjski, nikakve.
Nego kolko mi Zrinji bjezimo titula ? imal ko podatak neki, Ma nevjerujem bas nija da ce bas Miro u zrinju , prevaziso je momak ovu cirkus ligu
Oni imaju vise od kad su zajdnicke lige. Mislim da su na 6 sadaShortyy1921 je napisao/la:Nego kolko mi Zrinji bjezimo titula ? imal ko podatak neki, Ma nevjerujem bas nija da ce bas Miro u zrinju , prevaziso je momak ovu cirkus ligu
Tako nesto ce i biti (samo nadam se bez tvog odlaska u hitnu
Ja mislim 4 da imaju, ovo im 5.Shortyy1921 je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 2:42 amNego kolko mi Zrinji bjezimo titula ? imal ko podatak neki, Ma nevjerujem bas nija da ce bas Miro u zrinju , prevaziso je momak ovu cirkus ligu
Mi cemo nekog ostaviti u klubu jer je dobar?
Ma kako igra u zadnje vrijeme, daj boze i za 250k, kako je sve lose krenulo i nizbrdo nista me ne bi iznenadilo. Puno je da on bude u rangu sa Bajom.