Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 22, 2017 7:45 pm

boju dao si nebu... je napisao/la:
pon maj 22, 2017 7:36 pm
SanMan je napisao/la:
pon maj 22, 2017 7:19 pm
Ubi me naša fizička sprema već godinama
U redu što veze nemaju (sve što valja odmah se proda vani) ali da nemožeš nači momka od 20 do 30 godina da istrči za 90min (efktivne igre nikad 60min) 12km srijeda/nedelja ne mogu da shvatim (u životu samo to radi i još dobiva finu lovu)
Naši nisu u stanju za 60min tramvajem preći 10km
:placeodsmijeha: :palacgore:
:rofl: :rofl:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Shortyy1921

pon maj 22, 2017 7:48 pm

MIRO OSTANI !SLAVKO ODLAZI !
Jednom Željezničar,uvijek Željezničar ! - I.O.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon maj 22, 2017 7:49 pm

Ne znam da li to klub radi, ali trebalo bi se voditi racuna o najboljim juniorima i kadetima. Omladinci kaskaju na fizickom planu strasno, pogledas omladince klubova u regionu i sokiras se koliko su fizicki razvijeniji. Sve to kosta, svjestan sam, ali mislim da klub moze angazovati trenere koji bi s njima radili da postepeno razvijaju muskulaturu. Uz to stipendije za te igrace koji bi mogli pokriti suplemente, sve za njihove godine, nista ne pretjerivati. Nisu to sigurno mala izdvajanja, ali sigurno nije nista nedostizno. Posto nemamo B ekipu, onda bi kostala i ne znam koja bi nam korist bila od nje u ovim divljim nizim ligama, samo bi poginuo neko dzaba, ali ovako bi mozda mogli prije spremiti mladje igrace za seniorski fudbal. Samo razmisljam na glas, zanimaju me i vasa misljenja takodjer.
Zadnja izmjena: Omar500, dana/u pon maj 22, 2017 7:50 pm, ukupno mijenjano 1 put.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

BabOsim
Kontakt:

Veca danas puni 22 god. je li to znači da moramo još jednog juniora staviti na spisak protiv Radnika?

psihopata
Kontakt:

pon maj 22, 2017 7:51 pm

sergejevic je napisao/la:
pon maj 22, 2017 6:10 pm
avlami97 je napisao/la:
pon maj 22, 2017 5:56 pm
Tacno tako. Ali da smo imali 4 boda 3 kola prije kraja sada bi se pravila nevidjena euforija, jer bi imali jednu ruku na tituli. Odnosno sa pobjedom u zadnjem kolu postali bi prvaci.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Pa imali smo jednu ruku na tituli. Pobjedili Zrinjski i otisli na plus 4. Oni pobjedili drugog rivala za titulu 3 kola prije kraja, a nama ostalo da pobjedimo Krupu. Da si pobjedio Krupu imao bi plus 6 ispred Sarajeva i plus 4 ispred Zrinjskog, a do kraja igrati derbi i Radnik. Imao si cak i bolju situaciju od 4 boda 3 kola prije kraja. Rivali igrali dan ranije, tvoje je da pobjedis Krupu, ljudi ti jos poklonili gol u 20. minuti. Poslije svega oni izadju ko zadnje picke u drugo poluvrijeme i sam Bog i Elvir Koljic nam donesu taj jedan bod. Poslije toga opet imas idealnu situaciju. Sarajevo tri dana ranije izgubilo finale kupa na penale, ostali bez Crnkica, Rustemovica i Mihojevica i ti opet ne napravis postenu sansu na utakmici. Ne znam sta je trebalo jos da se desi u nasu korist? Da izbace Zrinjski i Sarajevo iz lige? Prokockati ono sto su ovi prokockali je prava umjetnost. To ni ovaj Metalege ne bi prokockao. Da su pametni sve ih otjerati odmah poslije Radnika. Cenana, cijeli strucni stab i igrace. Uzeti pare za Vedrana i Lendrica. Dovesti tri do cetiri dobra igraca, ubaciti Zerica, Osmankovica, Hasanovica, Besirevica, Sadikovica, Beganovica, jos nekog od boljih juniora koji su sada izlazno godiste. Dovesti novi strucni stab, sportskog direktora i krenuti u novi ciklus. Evo u tri godine smo promjenili 10 trenera i 100 igraca, ocito da ne ide ovako. Fino od temelja poceti s novom generacijom igraca, ispravljati greske od prije. Ovo ne vodi ni cemu, samo bezveze unistavaju dobru volju raje oko kluba.
Ako Petrovic ostane i nastavi dovoditi igrace poput Sesara, Crnova, Stojanovica...u kadru bude imao 3 u21 igraca cisto jer mora, ukoliko ga igra ne bude zanimala ni 0% i dalje ja se prebacujem na omladinski fudbal. Ko covjek sjedem i gledam kako djeca ganjaju loptu. Ovi placenici nisu Zeljo.
:palacgore:

svaka casd,poslije svega sto nam se nudilo i sto smo prokockali,mene bi bilo stid i spomenuti penal u bijeljini,a prije te utakmice svi su bili slozni da je dogovorena i da zrinjski lagano uzima...dakle sve je bilo do nas i do nasih klitorisa na terenu na celu sa najvecom pic.ketinom slavkom,sram ih bilo,treba im noge polomiti....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 22, 2017 7:51 pm

BabOsim je napisao/la:
Veca danas puni 22 god. je li to znači da moramo još jednog juniora staviti na spisak protiv Radnika?
Ne, to znači da od naredne sezone on više neće biti u21 igrač.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

boju dao si nebu...
Kontakt:

pon maj 22, 2017 7:54 pm

Shortyy1921 je napisao/la:
Miro i 10 juniora narednu sezonu mjera...kako god zavrsilo!
Dajte Miri novi ugovor koliko god trazi!!!!!!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 22, 2017 7:55 pm

Omar500 je napisao/la:Ne znam da li to klub radi, ali trebalo bi se voditi racuna o najboljim juniorima i kadetima. Omladinci kaskaju na fizickom planu strasno, pogledas omladince klubova u regionu i sokiras se koliko su fizicki razvijeniji. Sve to kosta, svjestan sam, ali mislim da klub moze angazovati trenere koji bi s njima radili da postepeno razvijaju muskulaturu. Uz to stipendije za te igrace koji bi mogli pokriti suplemente, sve za njihove godine, nista ne pretjerivati. Nisu to sigurno mala izdvajanja, ali sigurno nije nista nedostizno. Posto nemamo B ekipu, onda bi kostala i ne znam koja bi nam korist bila od nje u ovim divljim nizim ligama, samo bi poginuo neko dzaba, ali ovako bi mozda mogli prije spremiti mladje igrace za seniorski fudbal. Samo razmisljam na glas, zanimaju me i vasa misljenja takodjer.
Bolju ishranu da, suplemente i slične pizdarije su nepotrebne. U budućnost kad bude love izgraditi neki trening kamp van grada da djeca ne gutaju ugljenog dioksida

Hadzijalagic
Kontakt:

pon maj 22, 2017 7:57 pm

Po jedan "Miro" u svim linijama i ostatak komotno mogu biti juniori.. Za ovu ligu vise nego dovoljno..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Ma lijepo je to Amar rekao neki dan. Najbolje rjesenje je da se poveca broj u21 igraca na 5-6.
Mozes ti njih sve na klupu staviti ali prije ili kasnije ces morati izvrsiti izmjenu...

boju dao si nebu...
Kontakt:

pon maj 22, 2017 7:59 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Po jedan "Miro" u svim linijama i ostatak komotno mogu biti juniori.. Za ovu ligu vise nego dovoljno..
:palacgore:

Al Miri novi ugovor i traka obavezno!

Leon_Professional
Kontakt:

pon maj 22, 2017 8:01 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Bravo! :palacgore:

3-4 "skuplja" igraca koji ce biti prevaga, 5-6 mladjih, 5-6 ovih klasicnih sto sad igraju.
Valjda je moguce, ima igraca na ljeto. Kvalitet moras i platiti, ne mozes ocekivati uspjeh bez ulaganja a da si pri tom posten.

ChWilla
Kontakt:

pon maj 22, 2017 8:03 pm

miro je došao kad mu nisu htjeli produžiti ugovor u drugoj grčkoj, u timu sigurno slabijem od nas. takvog u razumnoj formi ti i dalje ne možeš dovesti.

neću reći da je bio u gorem položaju nego sesar danas... :rofl:
gradi željo boli te *****

Amar927
Kontakt:

pon maj 22, 2017 8:05 pm

Mahala sve više priča da bi nas mogao Amar preuzeti....ostaje nam da vidimo šta će se izdesavati poslije Radnika...

boju dao si nebu...
Kontakt:

pon maj 22, 2017 8:06 pm

i takav je po svim anketama i parametrima nas najbolji igrac :oops:
Treba mu dati koliko god trazi...vrijedi svakog feninga 8-)

Amidza
Kontakt:

pon maj 22, 2017 8:07 pm

Amar927 je napisao/la:
pon maj 22, 2017 8:05 pm
Mahala sve više priča da bi nas mogao Amar preuzeti....ostaje nam da vidimo šta će se izdesavati poslije Radnika...
Isto tako prica i da ostaje Slavko.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Leon_Professional
Kontakt:

Onda promovisi mlade igrace i na njima zaradjuj i dizi kapital dok ne mognes platiti "pravog" igraca.
Da se ne zavaravamo svake godine i obecavamo titule s polovnjacima, a mladezi ni na vidiku. Vidimo da takav put nije dobar. :shisha:

Ajzea
Kontakt:

pon maj 22, 2017 8:09 pm

Shortyy1921 je napisao/la:
Zeljeznicar nikad nije cinio pojedinac, niti je Zeljeznicar zavisio od pojedinca. Niko Miroslava ne treba tjerati da ostane, niti ga treba moliti da ostane.
Miroslav nije iznad kluba, i ako hoce da ide, neka ide. Neka se svi gone u pizdu materinu !

boju dao si nebu...
Kontakt:

pon maj 22, 2017 8:11 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Onda promovisi mlade igrace i na njima zaradjuj i dizi kapital dok ne mognes platiti "pravog" igraca.
Da se ne zavaravamo svake godine i obecavamo titule s polovnjacima, a mladezi ni na vidiku. Vidimo da takav put nije dobar. :shisha:

Imas pravog igraca, plati ga...jel skup? Nije skup sve i da je miliJon :oops:

Model1964

pon maj 22, 2017 8:13 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
pon maj 22, 2017 6:22 pm
Brkoo je napisao/la:
pon maj 22, 2017 6:12 pm
Plavi orkestar je napisao/la:
pon maj 22, 2017 5:44 pm
I volio bih saznati koliko su utakmica nizih liga pogledali Cenan i kompanija i da li su upoznati da li u BiH ima igdje i jedan talenat koji bi se mogao dovesti i brusiti.
Nize lige u BiH su katastrofalne sto se tice kvaliteta. Kvalitet je takav da te glava boli godinu dana nakon jedne pregledane utakmice. Jako malo mladih igraca, vecinom se forsiraju stariji igraci.

Sto se tice omladinskih kategorija dovedeno je nekoliko mladih igraca sa prostora BiH. Za te igrace sam procitao da ih jako hvale i da imaju potencijal, za ovog iz Slavije sto je doveden kazu da je jedan od najvecih potencijala na Balkanu, pozivan i u kamp Real Madrida. I za drugu dvojcu pionira koji su dovedeni iz Slavije sam cuo samo pohvale. Jos je jedan djecak iz Gracanice doveden. U omladinskim kategorijama nekih drugih klubova iz BiH ima potencijala. Da bi doveli neke kadete ili juniore koji nemaju ugovor mora se platiti naknada.
Ma Brko ni Nikic,Bahtic,Skoro,Paprica,Komšic,Mihajlovic,Odovic,Skija,Berjan...koji su dovedeni u Zelju iz nizih liga nisu izgledali da ce ikada postati fudbaleri.Treba znati prepoznati i znati šta hoceš i šta ti treba i to dovesti i brusiti.Dosta je i ovih nadrkanih invalida što nam ih tuše menadzeri i što nam krv piju na slamkicu evo vec godinama.Dovesti zdrave jake momke koji ce se boriti i trcati a rješiti se ovih slina što nam ime kaljaju.
Ma štaš prepoznavati
Vešović Marka dovodi :ganja:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava