Evo ga opetBrkoo je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 5:32 pmAmar kad bi postao trener, nek tjera koga god hoce , ako mu Zeba ili bilo ko drugi bude pravio problem on ce ga otjerati, kod Amara nema zvijezda ali znam da bi imao rezultat na kraju, ovim klosarima i pickicama treba bas trener poput Amara da im jebe sve od do a neke i da pomnozi sa 0..
Sta je smijesno ?Model1964 je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 5:37 pmEvo ga opetBrkoo je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 5:32 pmAmar kad bi postao trener, nek tjera koga god hoce , ako mu Zeba ili bilo ko drugi bude pravio problem on ce ga otjerati, kod Amara nema zvijezda ali znam da bi imao rezultat na kraju, ovim klosarima i pickicama treba bas trener poput Amara da im jebe sve od do a neke i da pomnozi sa 0..![]()
TIBrkoo je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 5:38 pmSta je smijesno ?Model1964 je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 5:37 pmEvo ga opetBrkoo je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 5:32 pmAmar kad bi postao trener, nek tjera koga god hoce , ako mu Zeba ili bilo ko drugi bude pravio problem on ce ga otjerati, kod Amara nema zvijezda ali znam da bi imao rezultat na kraju, ovim klosarima i pickicama treba bas trener poput Amara da im jebe sve od do a neke i da pomnozi sa 0..![]()
Meni je jos smijesnije bilo tvoje pozivanje na nerede ovdje i lozenje raje(dok bi ti iz Slovenije to gledao) kad je bio problem oko dozvola za istok, tika taka na pripremama u reziji Kostica, plus velicanstveni presing, neke tvoje insajderske da si cuo da nas pojacavaju Sasko Pandev itd. To je smijesno..
Ja znam da su iz Slavije dovedena dva kadeta koja su vazila za velike talente. Znam da je iz Gracanice isto doveden iz kadeta momak koji je ovde bas oskako. Za ostale gradove ne znam ...Plavi orkestar je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 5:44 pmI volio bih saznati koliko su utakmica nizih liga pogledali Cenan i kompanija i da li su upoznati da li u BiH ima igdje i jedan talenat koji bi se mogao dovesti i brusiti.
Iz zadnje tri utakmice nam je trebalo 5 bodova da budemo sampioni. Da smo osvojili tih 5 bodova u Bijeljini je sudija mogao svirati Zrinjskom i slobodna bacanja nista im ne bi pomoglo. Ne znam kakva je ta tvoja racunica.