Pa, čovječe, kako ti više ne dosadi... Eto ok, tvoje je mišljenje da će povratak Amara ugroziti zakonsko funkcionisanje kluba, jasno nam je, neki se ovdje čak i slažu s tobom, velika većina se ne slaže, ali ne moraš to ponavljati svaki put kad neko spomene Amara.avlami97 je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 4:24 pmBrko, moze tako, ali ne onaj Amar sa godisnjeg, ne Amar iz tunela, ne Amar koji dijli platu-pola plate u autobusu, ne Amar trener golmana, ne Amar clan UO, ne Amar kao clan UO koja kaze prijavit cemo samo Stanica na PIO i ZZO. I jos mnostvo toga. Moze Amar kao trener-menadzer kao u Engleskoj.Brkoo je napisao/la:To nije odgovor nego najbolje rjesenje za probleme u sportskom segmentu. Ako skoro citav klub funkcionise na evropskom nivou i konstantno napreduje a najvazniji segment pruza ovako lose rezultate, onda se i to mora popraviti. Uz ovu upravu i Amara kao trenera ili menadzera, da se pita za sve u sportskom segmentu, Zeljo bi onda u svim segmentima bio fenomenalan..
Sve drugo osim navedenog bi bilo pogubno. Samo tako i po meni nikako drugacije. Nista preko felsa.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Nije tacna, ostaje.iggy2377 je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 4:49 pmStorm tebi svaka cast i na tvom optimizmu,Slavko ovo nemoze i nezna da vodi, i nezelim da ga vise gledam svojim ocima, svaka mu cast na svemu sto je uradio, i na kraju ysrao, ali muku i mucninu od njegove taktike,racunici,formacije nezelim ni da gledam ni sa juniorima a kamoli sa nivim igracima.storm_raider je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 4:20 pmBice to sve ok. Slavko ce sada prvi put moci napraviti ekipu od samog pocetka, a trazice Uprava od njega za sljedecu sezonu neke ciljeve. Jedan od njih, a meni jako bitan je taj da se dvoje nase djece mora afirmisati igranjem u prvom timu. Vjerovatno Kemo i Zera.
Mislim da je on svoje zavsio nakon radnika, a vidjet cemo da li je tacna informacija.
Ostaje samo nisu jos datum preciziralistorm_raider je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 5:06 pmNije tacna, ostaje.iggy2377 je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 4:49 pmStorm tebi svaka cast i na tvom optimizmu,Slavko ovo nemoze i nezna da vodi, i nezelim da ga vise gledam svojim ocima, svaka mu cast na svemu sto je uradio, i na kraju ysrao, ali muku i mucninu od njegove taktike,racunici,formacije nezelim ni da gledam ni sa juniorima a kamoli sa nivim igracima.storm_raider je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 4:20 pmBice to sve ok. Slavko ce sada prvi put moci napraviti ekipu od samog pocetka, a trazice Uprava od njega za sljedecu sezonu neke ciljeve. Jedan od njih, a meni jako bitan je taj da se dvoje nase djece mora afirmisati igranjem u prvom timu. Vjerovatno Kemo i Zera.
Mislim da je on svoje zavsio nakon radnika, a vidjet cemo da li je tacna informacija.
Ok, sjeti se terena na privatnim porukama.Cekamo krajstorm_raider je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 5:06 pmNije tacna, ostaje.iggy2377 je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 4:49 pmStorm tebi svaka cast i na tvom optimizmu,Slavko ovo nemoze i nezna da vodi, i nezelim da ga vise gledam svojim ocima, svaka mu cast na svemu sto je uradio, i na kraju ysrao, ali muku i mucninu od njegove taktike,racunici,formacije nezelim ni da gledam ni sa juniorima a kamoli sa nivim igracima.storm_raider je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 4:20 pmBice to sve ok. Slavko ce sada prvi put moci napraviti ekipu od samog pocetka, a trazice Uprava od njega za sljedecu sezonu neke ciljeve. Jedan od njih, a meni jako bitan je taj da se dvoje nase djece mora afirmisati igranjem u prvom timu. Vjerovatno Kemo i Zera.
To je onda jos gori udarac svakom ko voli Zelju i od ovih sramotnih partija u ovoj ligi za prvaka.storm_raider je napisao/la:Nije tacna, ostaje.iggy2377 je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 4:49 pmStorm tebi svaka cast i na tvom optimizmu,Slavko ovo nemoze i nezna da vodi, i nezelim da ga vise gledam svojim ocima, svaka mu cast na svemu sto je uradio, i na kraju ysrao, ali muku i mucninu od njegove taktike,racunici,formacije nezelim ni da gledam ni sa juniorima a kamoli sa nivim igracima.storm_raider je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 4:20 pmBice to sve ok. Slavko ce sada prvi put moci napraviti ekipu od samog pocetka, a trazice Uprava od njega za sljedecu sezonu neke ciljeve. Jedan od njih, a meni jako bitan je taj da se dvoje nase djece mora afirmisati igranjem u prvom timu. Vjerovatno Kemo i Zera.
Meni stara kaze smanji alkohol dolazi ramazan.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 5:10 pmu zadnja dva dana samo pijem i slusam pjesme o alkoholu...
To je to!salemprolic je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 5:11 pmJa se samo nadam da ce nakon ovoga svega sto se izdesavalo, gdje smo vidjeli da gdje god se okrenemo imamo dusmane gdje je cijela liga pijana proslavila to sto necemo postati sampioni, od komsija, tuzlaka, hercegovaca...svi Zeljovci sjesti zajedno, zakopati ratne sjekire, spustiti malo svoj ego i krenuti jako da prepisamo ovaj cemer od lige. Od Amara, Misketa, Keme, Siljka, Ivice, Jelica...nema nas toliko da bi se dijelilo na ove ili one, a zajednickim snagama se cuda mogu praviti. Vec smo napravili goleme stvari na izgradnji stadiona, kluba, hajmo i ovo ustrojit kako treba pa da nas niko zaustaviti ne moze. Zeljeznicar ispred svega!
Svaka cast, apsolutno podrzavam! Ma na svim poljima.salemprolic je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 5:11 pmJa se samo nadam da ce nakon ovoga svega sto se izdesavalo, gdje smo vidjeli da gdje god se okrenemo imamo dusmane gdje je cijela liga pijana proslavila to sto necemo postati sampioni, od komsija, tuzlaka, hercegovaca...svi Zeljovci sjesti zajedno, zakopati ratne sjekire, spustiti malo svoj ego i krenuti jako da prepisamo ovaj cemer od lige. Od Amara, Misketa, Keme, Siljka, Ivice, Jelica...nema nas toliko da bi se dijelilo na ove ili one, a zajednickim snagama se cuda mogu praviti. Vec smo napravili goleme stvari na izgradnji stadiona, kluba, hajmo i ovo ustrojit kako treba pa da nas niko zaustaviti ne moze. Zeljeznicar ispred svega!
Procitao sam sve naravno, ali sam izdvojio dio koji je mene dojmio. Mi smo fudbalski klub, ne nekakava korporacija i navijace najvise interesuju fudbalski rezultati. Ovo sto je uradjeno na Grbavici, u i oko kluba, sve je to ponos veliki nama svima koji volimo ovaj klub i da se ne lazemo da toga nije bilo ova sezona bi bila apsolutni propast, ali navijace prvo interesuju rezultati. To je jednostavno tako. U svijetu, u normalnim zemljama, strukture kluba i uredjenje je najmanje bitno, podrazumjeva se da tamo sjede oni koji znaju sta rade. Kod nas je sve suprotno, bitno je, zato sto niko u ovoj zemlji ne sjedi tamo gdje bi trebao da sjedi. I onda je ovo sto je Zeljo napravio infrastrukturalno pravo malo cudo. Mozemo komotno reci da je ovu sezonu do neke mjere mozda spasila Uprava i navijaci, Manijaci, koju su ujedinjeni oko kluba.starigrad je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 5:10 pmeh, evo me, s hajrom stigoh u bl.storm_raider je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 12:17 pmNe vidim da te je neko "ponistavao", nema potrebe za tim. Kada izneses svoje misljenje, moras valjda biti spreman da ga neko ko se ne slaze sa tim pokusa pobiti, argumentovano ili ne. Za svako "ponistavanje", kako kazes, tu smo mi, ali do sada nema potrebe za tim. Bude li toga, reagovace moderacija, uvjeravam te. Pa ja sam neki dan 2 puta napisao da je Duljevic kada hoce najbolji igrac lige (i to prije derbija) i argumentovano smo raspravljali. Sada, neko se slaze, neko ne, ali za mene je to cinjenica. Momak, kakav god da je, nije odigrao derbi nikada lose.
Ne da branim @avlamija, niti trebam, ali poznavajuci ga, veoma vjerovatno da ste i komsije. Covjek je bas suprotan od toga sto si napisao, iako mu jeste post otisao u nekom cudnom smjeru.
Meni je veoma drago da ovdje pisu sve generacije navijaca i to je najveci uspjeh ovog foruma. A sve znas... omladina kao omladina. Svi smo imali 20 godina.
Kao neko koga veoma cijenim, interesuje me tvoje vidjenje Slavka. Sta ti mislis generalno o njemu i vodjenju ekipe? Meni su utisci pomijesani. Od toga da prica vise nego sto bi trebao nebitne stvari, do toga da zna sta prica. Pa onda nadalje...
ovom prilikom cu samo o slavki i samom Zelji, da ne idemo usiroko i nadugo...
slavko? za mene, skoro, totalno razocarenje. mnogo sam ocekivao, a malo napretka vidio, zamalo, pa, nikako. kako sam kazes, pricao vise nego sto treba, od kartoteke sa hiljadama igraca, fizicke spreme njegovih ekipa (nasi se u drugom poluvremenu s dusom rastaju, samo im jos Fatihu proucit), slaganja ekipe od odbrane i da taj dio donosi titulu (a, svi smo vidjeli kako izgleda nasa odbrana u ovoj LZP, + ako vec hoces da igras defanzivno, na kontre, valjda trebas raditi na brzoj tranziciji i kontrama po oduzetoj lopti, a ja se nase istrcane, kvalitetne kontre, ne sjecam jos od one kada je bekric u prvom kolu dao drugi gol sirokom), direktnog prozivanja sliskovica (ne znam je li jos nekome zaparala usi ta izjava)na konferenciji nakon zadnje tekme u mostaru da su svjesno sirokom pustili utakmice u kupu kako bi se mogli max posvetiti prvenstvu (jesmo li i mi onda isto postupili u polufinalu?), njegovog velicanja za sve sto smo dobro napravili, a prebacivanja krivice na pojedine igrace ili ekipu kada podbacimo, za mene nije profesionalno ono nakon tekme sa zrinjskim na grbavici kada im daje slobodne dane (simpaticno, da, profesionalno, ne), bjezanje od kamera i izjava nakon tekmi kada izgubi.... toliko o pricama i teorijama.
sto se terena tice, jos sam vise razocaran. nije ovo nikakva naknadna pamet i ne pisem tek sada, kada smo prosuli sve sto smo imali. pisem vec duze vrijeme da nemamo igre i da nas prati rezultatska sreca, te da ce se sve vratiti kao bumerang, prije ili kasnije. nazalost, vrati se u najgorem mogucem trenutku za nas. ne bih detaljnije analizirao, jer je tesko izvaditi nesto pozitivno, pa bi analiza potrajala.
nadam se da uprava ima dovoljno znanja i pameti i da ce iznaci najbolje moguce rjesenje za strucni stab i sefa istog, ukljucijuci i druge osobe ukljucene u selekciju, dovodjenje i rad sa ekipom. bilo da slavko ostaje, bilo da neko drugi dodje. fino je imati ovakav infrastrukturalni napredak i mozemo se diciti postignutim, te upravi, sa te strane, treba skinuti kapu i cestitati. medjutim, mi smo, i dalje, u osnovi, fudbalski klub i teren je najvece mjerilo rada. dzaba nam pticije gnijezdo ako nema igre i rezultata koji ce privuci prosjek od min 8.000 gledalaca. bez igre, rezultata i dobre posjete nema ni kvalitetnih sponzora. bez naprijed pobrojanog nema para i vrtimo se u krug, u ovoj zabokrecini od igre, zvane fudbal.
sjecam se videotona, sjecam se igranja Zelje u 2. ligi sfrj, sjecam se finala kupa sa velezom u beogradu (sve gledao direktno, na terenu)... i to su bila razocarenja, ali ni blizu ovih koja su priredjena u posljednje dvije sezone, kada popusismo evropu u zadnja dva kola, a sada titulu, isto tako, u zadnja dva kola. u stvari, ovo i nisu razocarenja, nego, dva dobra smara, od kojih ce mi obrazi briditi dugo vremena.
neko je da ostane Slavko, neko da se vrati Amar, neko za nešto novo/staro - ni sam neznam šta biPlava Porodica je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 4:31 pmImao je zimu da popravi ekipu, on to nije ucinio.
Jedini koji se pokazao kao pojacanje je Zeba.
Zakarica mu ne zamjeram, svako ziv bi ga pozelio.
Za Crnova su i navijaci se ibretili, bili apsolutno u pravu. Decko je krilni igrac, a za njeg ne postoji dribling.
Stojanovic, ista prica, treca opcija Zrinjskog, odbacen igrac. Sad svi vidimo sto, i protiv njega su obicni laici bili, ali struka to nije prepoznala.
Kerla, polovican ucinak. Na utakmicama protiv npr Radnika odlican, ali kada ti najvise treba zayebe.
Zapeli za Kostica, kao da je Ramos, na kraju ispali budale.
Vezni red nije pojacavan(centralni&defanzivni), sto se ispostavilo da je kljucni problem nas.
Blagojevic igra u istoj formi kroz cijelo prvenstvno, dok je najveci problem u Markovicu koji je u prvoj polusezoni bio izuzetno ofanzivan, a u ovoj totalno defanzivan. U svakom slucaju nije dovedena nikakva zamjena, oslanjajuci se na Ugljesu, za kojeg je ta ista struka trebala vidjeti da on nije adekvatan igrac za rotacije, momak vec par utakmica nije uopste u zapisniku.
Ja vise nemam povjerenja u njega. Pa neka me demantuje, jos bolje![]()