I ti smori s tim Adžemom više. Imao je priliku, ispao amater. Nek' se drži mlađih kategorija, tu mu ide. Inače, dan treći, sve im ***** rahljavo, još ne mogu doći sebi.salemprolic je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 10:34 amDobro neko rece, on strucnjak za fizicku spremu a 150 kila ima. Ne ide to nikako.
Ako ne mozemo privoliti neko jako provjereno ime tipa Amar, Meša ili neki jaki iz regiona, dati Admiru Adzemu nek nastavi sta je onda zapoceo jer je gospodin i Zeljeznicar od glave do pete, koji rijeci nije rekao na ono skidanje sa klupe na polusezoni nego nastavio da vodi juniore i osvaja trofeje. Uz njega u strucni stab Cicu i po mogucnosti jos jednog. Karic eto nek i ostane i naci nekog mega kvalitetnog kondicionog.
Naravno i Cenanu se zahvaliti. Jbg on je doveo Slavku, on je doveo ove igrace. Eh kad se sjetim DNK za Zeljeznicar. Joj tacno cu se objesiti. Evo treci dan prolazi a meni sve gore i gore sta nam uradise.
Haman sam profulo malo pdf
Nije Kosorić nego mali ŠerbečićMorzhy je napisao/la:Ma kol'ko Slavko pogubio konce, ja ga za derbi ne bih krivio toliko. Derbi je takva utakmica gdje trener isključivo treba reći ko ide u igru, a ostalo se igrači mogu sami dogovoriti. Naši igrači su pi.ke, ne znam kako su mogli prešetati dvije ključne utakmice? Ovo što su oni uradili ne bi nam priredio najveći dušman, ali zaista. Još kad vidim u Bijeljini Kosorića kako pliva kod prvog gola i baš on pomilova igrača Zrinjskog kod penala skontam da je karma baš kurva i da je bilo suđeno da nas baš on iskara do kraja. Ova sezona je od prvog kola bila predviđena za fijasko i zaista ovo jeste fijasko jer ne vidim na koji način se nije mogla izboriti Evropa u ovakvoj konkurenciji, gdje je i 6. mjesto donosilo Evropu, obzirom da u tom slučaju 3.,4. i 5. ne bi mogli dobiti licencu ni pomoću filmskih trikova. Jebeni fijasko ste nam priredili...pizdurine jedne! Haram vam bilo svima, osim naravno Vedranu i Miroslavu. Ne želim više da vas gledam uopšte, da trošim vid na vas, stoko pi.kasta.
Ostavite Slavku, a otjerajte pi.cke, ne radi Slavke nego radi budućih pizdohana koji bi mogli odlučiti da šetaju pred armijom Manijaka. Posudite pare, organizujte akciju, skupićemo mi da se isplate otpremnine ovim idiotima. Ubacite ove juniore što su osvojili titulu, volićemo ih više od ovih karanana koje nam već dvije godine priređuju rezultatski fijasko. Dvije je.ene godine igrači Fudbalskog kluba Željezničar nisu odigrali dupli je.eni pas kako treba. MRŠ!
s obzirom na situaciju u koju smo se doveli a da na kraju to nismo iskoristili onako kako smo trebali pa smo ostali bez titule u bod, nisam zadovoljan. morali smo bolje.
Samo se iskreno nadam da Čenan nije sklepao par transfera unaprijed od kojih će nas glava zabolit.salemprolic je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 10:34 amDobro neko rece, on strucnjak za fizicku spremu a 150 kila ima. Ne ide to nikako.
Ako ne mozemo privoliti neko jako provjereno ime tipa Amar, Meša ili neki jaki iz regiona, dati Admiru Adzemu nek nastavi sta je onda zapoceo jer je gospodin i Zeljeznicar od glave do pete, koji rijeci nije rekao na ono skidanje sa klupe na polusezoni nego nastavio da vodi juniore i osvaja trofeje. Uz njega u strucni stab Cicu i po mogucnosti jos jednog. Karic eto nek i ostane i naci nekog mega kvalitetnog kondicionog.
Naravno i Cenanu se zahvaliti. Jbg on je doveo Slavku, on je doveo ove igrace. Eh kad se sjetim DNK za Zeljeznicar. Joj tacno cu se objesiti. Evo treci dan prolazi a meni sve gore i gore sta nam uradise.
Pa radije bi da nas vodi covjek kojem je Zeljo u mislima 24h i koji uopste nije toliko los bio u polusezoni kad nas je vodio nego neka nova ubleha koja ce nas oderat za neku super platu prodavajuci nam ublehe. Naravno da nije neka sreca ni on, ali kazem ako ne moze Amar, Meša ili neko od provjerenih strucnjaka iz regiona, Ado je solidna opcija.voltron30 je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 10:50 amI ti smori s tim Adžemom više. Imao je priliku, ispao amater. Nek' se drži mlađih kategorija, tu mu ide. Inače, dan treći, sve im ***** rahljavo, još ne mogu doći sebi.salemprolic je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 10:34 amDobro neko rece, on strucnjak za fizicku spremu a 150 kila ima. Ne ide to nikako.
Izgleda da se ti trebas manuti praćenja Zelje, jer smjenjivanja biti nece!!!mirzza je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 10:52 amKo je zadovoljan ovim raspletom nek se ostavi praćenja Želje i nek navija za Radnik.
Bezmudi trener i alibi igrači.
Ako Bogičević i Markovic istrce na Grbavicu Slavku smijenit na stadionu
Kerime izvini za pljuvanje za kratkog si Deni Alves.
Kemo i Boca na oprostaju, Dino i Blagoje u sredini. Besirevic lijevo a desno Stanic.
U napadu Zeba i Mujagic.
Lendra hvala ti ali meda ne možeš od krupe kao što sam davno rekao a smijali mi se ovdje.
Ovo ozbiljno ili neka zajebancija? Na koji nacin je poboljsao kvalitet igre, tj. da preformulisem pitanje...kako je to "poboljsanje" izgledalo na terenu u konkretnim primjerima?mula je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 10:32 amRazumijem one koji kukaju, jer imaju razloga. Bili smo na korak do titlule i nismo je osvojili.
Ja sam jedan od onih koji su zadovoljni drugim mjestom i izlasku u Evropu, jer kad vratim film na početak sezone i ona 3 vezana poraza, kvazitrenera i nekih nepoznatih igrača- u tom sam trenutku samo molio Boga da uđemo u ligu 6. Kada je Slavko došao donio mi je ponovo osmijeh na lice. U ligi je zaredao ogroman broj utakmica bez poraza, poboljšao je kvalitet igre.
Čovjek kada je došao postavljen je uslov Evropa i to smo dobili, sada bi pičkasto ispalo da nekom uručimo otkaz nakon što ispuni obećano. Mislim da je došlo vrijeme da se uprava malo više distancira od pojedinih navijača i njihovih svakojakih želja. Za svaki uspjeh potreban je kontinuitet kako bi se određena ideja pretvorila u praksu.
Ok neka ostane ali mu dati pod moranje da promijeni stil igre,da ne sere da nadju kondicionog i jos jednog pomocnog.Ja sam zalio za seferom ovde vecina me je ubjedjivala kao njegove su ekipe najspremnije bla bla moze sam ali u kurcu.AsharaK je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 11:08 amJa takodjer ne bih smjenio SPa, ustvari bi samo ako moze Amar doci, drugacije nikako. Sto se tice sezone, ciljevi zacrtani, ostaje zal samo kako smo usrali na kraju, ali nakon onakvog pocetka ... Jako cudna sezona, dobili smo istok, a dobit cemo jug takodjer, po meni uspjesna.
Tako se to zavrsava, a mi cemo posteno kad smo budale.LARS1921 je napisao/la:“Tačno da Komisija nije željela da Bandić sudi. Pretpostavili smo da bi utakmica mogla biti “prezahtjevna” za njega. No, Komisija je popustila na lično insistiranje Ivana Beusa, dopredsjednika NS BiH, da baš Bandić sudi. To svi znaju”- izjavio je jedan član Komisije koji je želio biti anoniman.
http://sports.ke.ba/hehe/