Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 22, 2017 12:18 am

igla je napisao/la:
pon maj 22, 2017 12:12 am
Sazoveš sastanak. Jedna tačka dnevnog reda. Na sastanku svi igrači i stručni štab.
Jedna rečenica: "100 posto vaših ovomjesečnih plata ide juniorima jer niste fening jedan zasluzili, za razliku od vas juniori nisu pickice, momci su odradili ono sto se od Zelje uvijek ocekuje"
Malo sam ti ispravio post. Nadam se da neces zamjeriti.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Amidza
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:19 am

Gledajte na to ovako - ako Sloboda nekim cudom izvuce bod, svi ce tvrditi da smo ih premirali. Uradili mi to ili ne. :D

S druge strane, sto napisa neko maloprije, ovo je njima historijska utakmica. Mozda i najvaznija, najveca od kad postoje. Njima je ovo bitnije nego da igraju finale kupa. Sa takvim merakom ce se naguzit da niste svjesni.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Jaozinho22

Što bi mi dali 55 hiljada kad im je Zrinja dao 20 i boli ih qrac.
Usraše mi rođendan sunce im ogavno !
MRŠ IZ SVETINJE !!!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Amidza
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:22 am

Ali kako je Slavko skrsen, slomljen. Nenormalno. Recite sta hocete, ali to se bar vidi. Treba bit posten. Moj Slavko, moglo je bit drugacije...
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Okolele
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:22 am

Kakvo jebeno zvizdanje igracima..Pa nismo anamo oni sto jedan dan udaraju i zvizde igracima pa ih se onda drugi dan skupi jedva 5 hiljada jer realno ne ocekuju nista od njih i vise slave sto im je gradski rival mozda popusio titulu a pri tome ni sami nisu nista osvojili (nego pobjedu)..Treba u sto vecem broju doci na Grbavicu i svih 90 minuta pjevati pjesme o Želji,bez jebanja majki ovome ili onome..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u pon maj 22, 2017 12:23 am, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

GoodisonPark
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:23 am

igla je napisao/la:
Sazoveš sastanak. Jedna tačka dnevnog reda. Na sastanku svi igrači i stručni štab.
Jedna rečenica: "50 posto vaših ovomjesečnih plata ide na premiju Slobodi."
Ma da im daš i 50% našeg ovogodišnjeg budžeta ne pije vode jer oni su jednostavno taraba od ekipe, oni ne mogu uzeti boda dole pa taman kad bi taj jedan bod značio za njih i prvu titulu prvaka u 100 godina.. Oni su luzeri uvijek bili i ostali.. U odlučujućoj utakmici za opstanak oni imaju igrača više u dobrom dijelu tekme i opet izgube 2 razlike..

FK Taraba iz Tuzle, bi bolje igrala pod BB nego ovi amateri..

Što se tiče Radnika, ja bih volio da bude apsolutna tišina cijelu utakmicu.. Čisto da na taj način jasno poručimo koliko ova ekipa zaslužuje navijanje i podršku..

Tišina 90+ minuta, pa neka se svako zapita..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Plavi orkestar
Kontakt:

Amidza je napisao/la:
Gledajte na to ovako - ako Sloboda nekim cudom izvuce bod, svi ce tvrditi da smo ih premirali. Uradili mi to ili ne. :D

S druge strane, sto napisa neko maloprije, ovo je njima historijska utakmica. Mozda i najvaznija, najveca od kad postoje. Njima je ovo bitnije nego da igraju finale kupa. Sa takvim merakom ce se naguzit da niste svjesni.
I naši su se naguzili onim govnima jucer pa zašto ocekivati od Slobode da se ne naguze u Mostaru.Ni za šta im ne treba.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

BabOsim je napisao/la:"NE ŽALIM ZA TITULOM, NISMO JE NI ZASLUŽILI !
Hladne glave, objektivno, bez subjektivizma, bez ambicije za aplaudiranje i sa ignorisanjem navijacki ostrascenih komentara. Sebi dajem za pravo jer sam gledao sve utakmice, a vecinu njih i na naknadnom TV snimku.

PETROVIC,
- Obecao borbu za Evropu, a ne Evropu, to je mogao obecati, a sa budzetom stavljenim na raspolaganje i ostvariti i najveci fudbalski laik.
- Obecao da cemo na proljece gledati fizicki najpripremljeniju ekipu u ligi. Ovi ne mogu da hodaju. Fizicki pripremljene ekipe razbijaju protivnike u posljednjih 20 minuta utakmice, Zeljo nije nikog nadigro, a svjedocio sam da smo mnogo puta nadigrani, pa i u tih posljednjih 20 minuta. Do posljednje minute na nasoj Grbavici i svim drugim stadionima strahovali smo za bodove. Ne navodim primjere takvih utakmica jer su sve bile takve.
- Stoji pored linije i upisuje neke njemu bitne detalje i momente, dakle nema zajednickog pregledavanja snimki utakmica i analiza istih (zbog toga iste greske iz utakmice u utakmicu, nepotrebni faulovi, penali, ispucavanja lopti od stopera.
- Forsira igrace koji ne da nisu za Zelju, nego nisu ni za (necu nikog da potcjenjujem, ali evo najblaze nisu za rang u kojem su se nasli Primjeri: Stojanovic, Kerla, Bogicevic, Bokacini, Markovic, Bekric). Totalno nepspremni Zakaric , Crnov, Nikolic, Zeba.
Zakljucak: Petrovicu IDI, peci zanat u Bijeljini ili negdje drugo, nije potrebno samo htjeti, potrebno je i znati.
CENAN, Odmah najuriti iz kluba, Argument za to je cinjenica da je u Zelju doveo istrosene rage i od Zelje, u kojem su uvijek trecinu ekipe cinili Zeljina djeca, napravio staracki dom i odlagaliste otpada. Plasim se da nije Trajanski konj, vjerujem da i ti, vjerovatno jedini koji ovo citas, znas o cemu govorim.
ANALIZA FUDBALERA:
- Golmanima - nemam sta prigovoriti. Spasili su sto su mogli, spasili nas jos vece blamaze, a rjetko su bili i sami krivi za golove. Vise bodova su Zelji donjele njihove odbrane nego Lendricevi (po pravilu zapucani) golovi - Inzagi golovi).
- Najbolji bek u Zelji je istroseni, svi znamo, casi skloni STANIC. Na zalost, ali tako je. Dokaz za to je da je u cinjenici da ga je Petrovic stavljao i na lijevog i na desnog beka, a na nekim utakmicama i jednog i drugog. STOJANOVIC, neka ga CENAN vodi kuci i neka mu tamo radi sta god se dogovore da je potrebno, ne bih ulazio u intimu. Covjek ne zna jel doso il je poso, mislim da cak ne zna ni koju poziciju igra, kad igra, a bio je igrac od Petrovicevog povjerenja (neka ga i on vodi kuci po istom isnovu). Da je ista valjo eto Zrinjski bi ga otjerao, logicno. SINISA S, hajd sto je "kratak" po konstituciji, malo "krati" i na mjestu na kome donosi odluke o tome sta i kako odigrati.
- KERLA, covjek u teretani razvio potpuno pogresnu motoriku u odnosu na motoruiku kakvu treba da posjeduje fudbaler. Jednom rjecju robot koji, na bilo kojem dijelu terena, loptu ne zna niti moze uzeti bez faula ili da odigra rukom.
- BOGICEVIC, garantujem da je svaki napadac u premijer ligi brzi od njega i u uslovima da taj napadac trci untarag ili na rikverc. Frajer sa Zeljom na sudu (tuzio Zelju) i igra, da ne dodje Zeba bio bi i kapiten.
-BOKACINI, da ista vrijedi, igrao bi bar cetvrtu talijansku ligu (tamo su vece pare nego u nasoj premijer ligi).
ZAKLJUCAK, pored toga sto nemamo bekove, nemamo ni stopere.
- BLAGOJEVIC, nuzan dobar psihijatar, ako mu se u u bilo kojoj fazi utakmice ne da lopta, kada on smatra da treba da mu se da, to ga iznervira i od njega vise nema nista. Zadnji vezni sa procentom tacnih pasova (oko 40 %, po slobodnoj procjeni). Ne vjerujem da bi se sad i u Velezu izborio sa prvih 11 sa takvim glavom (ne mislim na spoljasnost).
- MARKOVIC, ako mu je ovo (po njegovoj izjavi sezona karijere), jadna majko, pa kakve su mu onda bile ostale. Mislim da u premijer ligi, od njega bolji procenat tacnih pasova ima samo Blagojevic.
- ZEBA, u Slobodi odlican, najbolji, ali pravi trener Musemic, je odredio dvojicu koji ce trcati za jnjega. U Zelji, on kao jedini znalac i kapiten mora trcati za dvojicu. PETROVICU nisi dobar strucnjak - ne znas svoj posao, konacno ti si bio golman idi treniraj negdje golmane.
- LENDRIC, zvijezda, narasla samobitnost i ego. Od njega je vise sansi promasio samo legendarni LAZAR.
- ZAKARIC,CRNOV, NIKOLIC u paketu, spremni za 5 minuta, znanje za klupe zbog rostera, voljni momenat za tribina i treninge sa drugim timom.
MIROSLAV STEVANOVIC, kapa dole, gospodine, momcino i igracino. Jedva cekam da vidim hoce li "agilna" Zeljina uprava pronaci sponzora koji ce ti platiti 350 hiljada za sezonu, koliko trazis (sa pravom) mada mislim da vrijedis vise.
Na kraju Zeljo je iznjedrio, da ne idem daleko i GOJAKA i HODZICA i BAJICA i HADZIAHMETOVICA, pogledajmo gdje su sad, gdje i kao igraju. Prisjetimo se malog HIROSA (eno ga u Gorazdu), jos mi je pred ocima kako se poigrava i pravi smijesne Blagojevice, Markovice, Urose i ine Zeljine "zvijezde" u kup utakmici sa Gorazdom. (CENAN ne razmislja o njemu, CENAN je doveo Stojanovica i ostali otpad iz Zrinjskog i Sirokog, ne smijem optuzivati, ali smijem sumnjati na tal, jer druge razloge ne vidim).
Sto rece Balasevic "Krivi smo mi". Ali vjerujem da su svega ovog svjesni i u Zeljinoj Upravi, cije poteze u vezi sa izgradnjom stadiona podrzavam - na svaki nacin, jos dovedite AMARA sa sefa struke i ODU za trenera i vasi i nasi sportski uspjesi bit ce kompatibilni sa gradjevinskim uspjesima. U svim drugm situacijama, nece imati ko da sjedi na tim tribinama koje gradite, a to namanje zelim."

Napisao gospodin iz Olova
Gospodin iz Olova opisao neku ekipu koja je ispala iz BHT PL? Objektivno, nema sta. Od objektivnog gospodina bih volio da nam izanalizira i neku ekipa koja kasni 20 i vise bodova. Boze sacuvaj, svako sebi daje za pravo da opservira nesto o cemu ocito pojma nema.
Do sutra, od objektivnog gosp iz Olova ocekujem i neku disertaciju, na temu "Uticaj olova (Pb) na salatu pokraj puta i direktne posljedice na probavni trakt konzumenata".

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

boja mora
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:25 am

cala je napisao/la:
pon maj 22, 2017 12:06 am
A da smo pobijedili u Krupi bolio bi nas ***** za rezultat na derbiju.
A da Zrinski nije dao go u 93 bolio bi nas racku i za rezultat na derbiju i za krupu več bi u subotu slavili titulu i sve bi bilo bajno

Charlie Sheen
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:26 am

Ma hajde trebamo se strpiti jos 2,3 prelazna roka i ide grupa el

Amidza
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:27 am

Nikad prije, znaci u zivotu, nisam citao nase teme na govnogovno.ba. Nije mi se nikad svidjao taj forum, previse djece i papaka. Sad bezveze uletio da procitam sta oni tamo pisu, onako, neki Neandertalac takav dar mar pravi da to nije humano. Sta se desava? Jel to izgmizao sad ili je tu inace? Kakva je to struja...

godrina
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:27 am

igrom zadnja 2 kola nismo nikako zasluzili titulu, ustvari realno mi nismo imali Bog zna neku igru cijelo vrijeme ali jbg pobjedjivali smo
i pored lose igre, borili se za trofej.. i taj trofej nam je direktno iz ruku izbio sudija.. to je vidjeo svako ko se "nakacio" na internet danas
pa jbt mene otac danas pita sta je to bilo, kakav je to cirkus, covjek nije pogledao utakmice od bih : danska na kosevu
nasi moraju negdje nekako reagovat, punca smo zaboravili haman a ovo ne smijemo, igrom titulu mozda nismo zasluzili ali bgm bodovno jesmo sve dok se onaj kreten nije oglasio
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:29 am

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7989857133

PA KAKO MOGU ODIGRATI ONAKO DVIJE LOSE UTAKMICE PORED OVAKVE PODRSKE? KAKO?
:zid:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Charlie Sheen
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:29 am

Pustite se te price utakmica sezone da nas ostete bla bla...kad su pare u pitanju bila bi druga prica ali nema nista od toga nako lupam,sta bi bilo kad bi pred 3 milje proslavili titulu :D

GoodisonPark
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:30 am

arelinho je napisao/la:
Hajde ovako da vas pitam što me nešto zanima. Da li ste vi za to da nam trener bude stranac ako Amar Osim ne bi htio da preuzme ekipu? (naravno ovo mislim ako bi Slavko dobio otkaz) AKo ste za da nam trener bude stranac imate li neki prijedlog ko bi to mogao biti, a da je realno da nas taj stranac vodi? :DD:
Hipotetika je na na temi niže, imaš chat za ove gluposti pa naprđuj do mile volje...

Kad Slavko dobije otkaz onda bujrum na temu!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Leon_Professional
Kontakt:

SVI na JUG u nedjelju!!!
Pjevamo zbog Zelje. Ovi bezmudasi nek ne dolaze pred tribinu, pravac u svlacionicu i uzmite papire.

phpBB [video]

Ko te nije volio, nije ni obolio!

igla
Kontakt:

Brkoo je napisao/la:
pon maj 22, 2017 12:18 am
igla je napisao/la:
Jedna rečenica: "100 posto vaših ovomjesečnih plata ide juniorima jer niste fening jedan zasluzili, za razliku od vas juniori nisu pickice, momci su odradili ono sto se od Zelje uvijek ocekuje"
Malo sam ti ispravio post. Nadam se da neces zamjeriti.
Lete pare na razne načine :D :D

Shortyy1921

pon maj 22, 2017 12:31 am

Amidza je napisao/la:

Ma sami smo krivi za sve tu prica treba da se zavrsi prvo Tuzla protiv Slobode gdje jedva uzesmo bod, pa onda Krupa gdje ti dodje Milja navijaca a ti nemas muda da napdnes da rijesis sve , pa onda derbi isto nasi igraci bez truda , zara, borbe, zalaganja, htjjenja, motiva, da naprave nesto, zar zasluzjemo titulu ? Dajte je Krupi i cao ya ja.... Ovakav Zrinja da propusti sansu pred punim stadion da ispusti titulu pa nisu budale, naguzice im se Sloboda glat , Sta mislite da nisu Kone premisane protiv nas mislim nebi me cudilo nista mada za derbi ti netreba veci motiv od same utakmice .. Samo je pitanje igracima nasim jel vas stid picke nesposobne i malumne ? jel vas stid pogledat one momke sto su vas bodrili u Krupi na derbiju na svim ostalim mecevima imali ste sve
Jednom Željezničar,uvijek Željezničar ! - I.O.

Jaozinho22

pon maj 22, 2017 12:34 am

Kad ce onaj pregled lige na yt sunce mu kasni vec pola sata.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Okolele
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:34 am

Sta kazu iz saveza bice prisutni posmatraci iz UEFE hahaha..***** i vas i posmatrace u usta..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava