Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 21, 2017 11:54 pm

Mogli su njima deset ovakvih penala svirati, da smo mi znali dobiti Krupu ili bar remizirati sa Sarajevom, sve bi palo u vodu.
Bagra je unistila sve sto se mjesecima gradilo ! Vi ne znate sta nama ovo u zivotu predstavlja, odlazite, klosari !

Amidza
Kontakt:

ned maj 21, 2017 11:55 pm

Oni bi lagano rekli "dalte pola para odma', da pokrijemo tekuce troskove, pola nakon tekme", zijanili dole 4:0 i onda poiskljucivali telefone lagano, pa na godisnje. :lol: Sta vam je, kakva saradnja sa Slobodom. I da stavis na papir, zivo ih zaboli qrac. Svi ih tuze, navikli su.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

GoodisonPark
Kontakt:

ned maj 21, 2017 11:57 pm

Što se tiče mene neka Slavke neka proba posložiti ovo, nadam se da je svjestan gdje se zakazalo i koje korake treba poduzeti da ekipa napokon počne igrati više napadački, agresivnije i gledljivije za oko navijača..

Još nešto, nikad više neću napisati na ovom forumu da od igrača u nekoj utakmici želim borbu, zalaganje, presing, trku sa i bez lopte, srce na teren..,te stvari apsolutno više neću ni da spominjem jer prevedeno na malo jednostavniji jezik ja u stvari tražim od fudbalera da igraju fudbal, zamisli koji paradox jbt..

Navijač sve može oprostiti i poraze i izgubljene titule i primljene golove u sudijskom vremenu, i nedostatak sreće, i promašeni zicer ali nikad neće i ne može oprostiti kada ekipa ili igrač ne pruži svoj maksimum na svakoj utakmici, to je ono što boli sve nas.. Ako ne znaš igrati lopte i stavio te trener pa onda trči to je bar jednostavno, uleti klizeći, zaradi karton, dodaj dvije precizne lopte na utakmici, zar je to previše?

Ovo bi trebao biti jedan i jedini zahtjev koji Manijaci moraju postaviti pred upravu i šefa stručnog štaba, završite 3 u sljedećoj sezoni odlično, svaka čast, ali na svakom odigranom meču se mora pružiti maksimum i igrati kao da je sutra smak svijeta. Kakav god rezultat bude u redu je, ali ovo su osnovni yebeni postulati yebenog fudbala! Trči, grizi, bori se do zadnjeg daha.. Niko ti "a" neće reći i ako izgubiš!

Dokle je došlo da ja moram prvo razmišljati hoće li oni dati sve od sebe ili neće pa da tek počnem razmišljati o igračima koji igraju ili taktici.

Pronađite uzroke ove kurcobolje i riješili smo odmah pola posla, onda idemo raditi i trenirati ali trenirati fudbal a ne neku nedefinisanu igru kakvu smo mi većinom ove sezone igrali!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Shortyy1921

ned maj 21, 2017 11:57 pm

exbabilon je napisao/la:
ned maj 21, 2017 11:51 pm
Mi smo bili katastrofa, uzas..nismo zasluzili titulu. Prvo sto sam napisao je da su nam ukrali nezasluzenu titulu.

Al ljudi, stanite malo i sagledajte realno. Ovo je najveca kradja u historiji lige. Nepostojecim penalom u 93. minuti je odlucen prvak drzave. Da je nama ovakav sviran internet bi gorio.

Pokradeni smo i to na nacin kakav ova liga ne pamti. Antonio sjetim ti se i roda i poroda.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk
I sto je najgore nasi iz uprave sute kao da se nista nije desilo , da je nama ovako nesto svirano istog trena osuta bi bila paljba po nama momentalno brujali bi mediji i portali, da ne pricamo kakav bi to bio pritisak na savez taj isti koji odmah nakon te utakmice podnesu ostavke hmm stoli ?
Jednom Željezničar,uvijek Željezničar ! - I.O.

Charlie Sheen
Kontakt:

ned maj 21, 2017 11:59 pm

Ma ja kontam da bi mogla sloboda to izvuci kad bi imali motiv

storm_raider
Kontakt:

ned maj 21, 2017 11:59 pm

Pricali nasi iz uprave ili ne, mi smo titulu promasili u Krupi, poklonjenim golovima Slobodi u Tuzli, a i ako hocete Lendricevim promasajem u 94 minuti na derbiju. Ali hajde, ko se jos vadi na derbiju...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:01 am

Mi se nismo morali vaditi na derbiju. Mi smo samo trebali odrzati tradiciju Vjecitog remija.

Elegant
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:04 am

U Krupi je definitivno sve izgubljeno, derbi je trebao biti formalnost.

P.S. Sutra ocekujem obracanje iz kluba, neko priopcenje na zvanicnoj.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Tm Olovo-Ljubljana
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:05 am

Ma premirati posoljene.

Tavas1921
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:06 am

I onda se pitamo, raja, kako mogu "debili" navijati za Real, Barsu, neki jebeni Čelzi :placeodsmijeha:

Da nisam naucio od malih nogu sta je Željo nikad ja na utakmicu u ovoj nasoj ligi ne bih otisao.

cala
Kontakt:

A da smo pobijedili u Krupi bolio bi nas ***** za rezultat na derbiju.

Brkoo
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:
ned maj 21, 2017 11:54 pm
Mogli su njima deset ovakvih penala svirati, da smo mi znali dobiti Krupu ili bar remizirati sa Sarajevom, sve bi palo u vodu.
Bagra je unistila sve sto se mjesecima gradilo ! Vi ne znate sta nama ovo u zivotu predstavlja, odlazite, klosari !
Nemoguce je ljudima objasniti da bi nas bolio racku i za Zrinjski i za Sarajevo da smo dobili Krupu samo eto. Pickice na terenu sa pickom koja ih vodi su unistili sve. Tri utakmice smo imali sansu da bukvalno rijesimo titulu i sve tri maksimalno upropastili, oznojili se posteno nisu sto je jos tuznije :oops1: :roll:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

rodrigo87
Kontakt:

Majku vam yebem amateri, nasa ce pjesma odjekivati i protiv Radnika iako je niste zasluzili!

Navijači Željezničara a ne rezultata, pjesma grmi zbog grba a ne gomile levata!

GoodisonPark
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:08 am

Nemojte se zavaravati i nadati se, samo produžavate ličnu agoniju. Sreće mi moje nemam ni 0,00000000000001% nade da možemo do titule.

Mi smo svoju nafaku za ovu sezonu ispucali i za mene je sezona završila kad je Peljto odsviro kraj, tad sam već znao da Međugorci vode.

Otići na Grbavicu i ispisati se za ovu sezonu, pozdraviti se sa nekim dragim igračima i to bi bilo to.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Jaozinho22

pon maj 22, 2017 12:10 am

E čuj da premiramo kozoyebe !
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

fcz
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:11 am

Ama jeste li dobri ba, kakva sloboda, oni ce pustiti zrinjskom pa makar narednih pet godina igrali u kantonalnoj ligi. Njima je ovo historijska utakmica.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

igla
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:12 am

Sazoveš sastanak. Jedna tačka dnevnog reda. Na sastanku svi igrači i stručni štab.
Jedna rečenica: "50 posto vaših ovomjesečnih plata ide na premiju Slobodi."

exbabilon
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:13 am

Da mi nismo onako odigrali kako jesmo zadnjih par utakmica i ispustili prednost nad rivalima, ova lakrdija u Bijeljini zasluzuje da mi kao navijaci odemo pred zgradu saveza i napravimo haos. Al ubila nas je situacija, skrhani smo i nikakve reakcije nema. Klub suti, navijaci sute, a svi drugi slave.

Najveca kradja u historiji lige se desila juce!

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:15 am

U nedjelju Sir Jagodić uzima bod u Mostaru te tako pokazuje još jednom da je on trebao biti trener našeg Želje, ali je neopravdano izostavljen. Zainati se Jagodiću!
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:15 am

Jesmo li bili svjesni da ce nas kar.ati svaki papak u crnom/zutom odijelu, da li on dobio instrukcije od saveza, ili cisto onako jer simpatise neki klub? Jesmo.
Sta smo poduzeli povodom toga? Nista.
Kome je sumnjiva utakmica u Bijeljini, tj. pristup Radnika, ali onako momacki,neofirno, fulili zicera koje ni Lendric ni Lazo zajedno ne bi fulili, sve do nadoknade pete minute?
Jesmo li bili u situaciji i upozoravali da bi mogli na derbiju izgubiti a da bi nas mozda Bijeljina u tom slucaju mogla spasiti? Jesmo.
Sta smo uradili povodom toga? Nista, iako je legalno ponuditi premije da se ekipa motivise iako utakmica za njih nema nikakav rezultatski znacaj. Pisali su mnogi o premiranju, ali gospodin Vukotic kaze da se necemo baviti tim stvarima. I ponovo se sami sebi pos.rali u usta.
Ja sam govorio da mi nismo zasluzili titulu, ali nisu ni oni. Tako da mi ovo jos teze pada.
Mogli smo fino ponuditi premije svakom igracu po 5.hiljada, 55 milja bi izgubili, ali bi dobili puno vise. Sad gubimo 1,1 milion kako to Miske kaze "bosanskih maraka". Taj novac bi dobili samo radi osvojene titule i ucesca u drugom pretkolu LP. Koliko cemo sad dobiti? Ustvari, koliko je raje sigurno da cemo uspjeti proci neke amatere sa Malte,San Marina u prvom pretkolu? Svi oni napreduju, a mi nazadujemo. Eventualnim ispadom iz prvog pretkola, finansijski smo kraci 700 000 "bosanskih maraka", a nekim cudom ako se nadjemo u drugom pretkolu finansijski smo kraci za 300 000 "bosanskih maraka".
Eh sad,Vi meni recite da li je tih 55 000 mnogo , a mozes da dobijes puno vise? U redu, Radnik izgubi posteno, ti im ne moras platiti jer nisu ispunili cilj. A sta da su kojim slucajem uzeli bod(ove)? Imali bi cetvrtu mec loptu u nedjelju, ali ovu bi iskoristili pred 15 000 navijaca.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.

Prijava