Čuj kakav kontinuitet. Po toj logici smo trebali nakon 7-8 kola otjerati Ivicu Osima, jer se tačno vidjelo da "ne zna". Vidjeli smo da zna Odović u prvom mandatu kada nas je sa 10og mjesta na polusezoni doveo do drugog i nakon toga ga otjerali. Ne treba mjesati emocije sa razumom. Znam da je teško, ali evo nakon tekme sa Zrinjskim smo svi zaključili da Slavko zna, a desetak dana nakon toga smo zaključili da ne zna. Yebo ti našu logiku.hardwell je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 10:16 pmTrener Partizana je došao pred treče kolo, zaostajao 5 bodova za prvimI digao pehar na kraju, zaostajao je i 6 bodova prije početka play offa
Imao je igru, imao je taktiku, birao je uvijek najboljih 11, potukao je Zvezdu na derbiju. Čovjek ima samo 37 godinaTako je u fudbalu, ili znaš ili ne znaš. Slavko ne zna!
A kakav kontinuitet? Šta se može promijeniti kod igre i stila u permanentnog? Ništa. Vidiš na treneru kako misli, kakve ima želje. Ja razumijem da on pokušava nešto da odigra, da ima neku smjernicu kako želi igrati. Jebi ga, treba vremena da se uigra ekipa i da igrači shvate šta trener želi. Ali ova ekipa igra isto od kako je on preuzeo ekipu. Pročitani smo davno i ako slj. sezone uđemo sa njim na trenerskoj poziciji ova ekipa će igrati sve lošije i lošije. Bez obzira kakva ekipa istrčala na teren u Evropi i prvom kolu Premijer lige igra će nam biti identična ovoj i nećemo postici ništa
I kad smo kod njegovog uspijeha u BIH, osvojio je kup prošavši: Mladost VO, Rudar Kakanj, Radnički Lukavac, Široki Brijeg i Slobodu Tuzlu
Jeste ali opet su u onom sektoru gdje je bio belaj bili daleko u većini.. Ako uzmemo motive za šta se mi borimo na derbiju a za šta oni (gubitak kupa + ostala dešavanja kod njih prije utakmice) Onda je nas bar duplo više trebalo biti na zapadu, ali sad je kasno pričati..
Došao u 16 kolu, tada je Zvezda već bila prva i do kraja imao 1 poraz i dva remija, slj. sezone izborio Evropu i ušao u grupu Evropa lige, bio prvi sa Partizanom tu sezonu do 20 i nekog kola i ne znam je li otišao sam ili je dobio otkaz
Jest se pljuvalo po Memiji, pogotovo kad ga je Sablja na lijevo krilo zavalio, jos je igro s povredom, al svasta se zaboravlja. Stanic je nas daleko najbolji bek, na obje strane. Kraj price. Dovedite boljeg lijevo, jos jednog desnog, povucite juinora, nesto.Omar500 je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 10:21 pmAli zato se po Memiji pljuvalo, to je boze sacuvaj...Amidza je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 10:03 pmSvima u planovima Sinisa Stevanovic, zbog cega taj momak ima toliki kredit? Jel zbog brade, instagrama, frizure, treba koje voda? Nista protiv njega licno, borben igrac, dobar kad centra ne predje. Stanic za njega Dani Alves. Hajde da ne pljujemo nasu djecu i da ne uzdizemo strani prosjek. Ispada Stana neka zamjena njemu, Boze sacuvaj. Neki ga poceli racunat i ko lijevog beka...smijesno.
Rekao sam na par stranica prije, neka Sinise do isteka govora, to je decembar, desno Stana i na pripreme odmah povesti onog momka iz juniora, Kurtovic ja mislim.
Kad spomenu Rijeku i kretanje bez lopte, to kod nas prakticki ne postoji. Zato Musa onako 'lose' izgleda, krene frajer, a svi stoje u mjestu, nema kome dodati. Nije neka on sad klasa, to sigurno, ali jedan od razloga zasto onako izgubljeno izgleda. A to za ulazak u duele mi stvarno nije jasno, nasi tako mlako izgledaju po tom pitanju, a zracni dueli, da Mire nema, to bi bilo katastrofa![]()
Ne mislim da je bukvalno svima i ne tvrdim da je neki prelos igrac, ali se stice dojam da frajer ima neki neobjasnjiv kredit. Zasto, ne znam.
Usra ti i šefa i stanicu.avlami97 je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 10:23 pmČuj kakav kontinuitet. Po toj logici smo trebali nakon 7-8 kola otjerati Ivicu Osima, jer se tačno vidjelo da "ne zna". Vidjeli smo da zna Odović u prvom mandatu kada nas je sa 10og mjesta na polusezoni doveo do drugog i nakon toga ga otjerali. Ne treba mjesati emocije sa razumom. Znam da je teško, ali evo nakon tekme sa Zrinjskim smo svi zaključili da Slavko zna, a desetak dana nakon toga smo zaključili da ne zna. Yebo ti našu logiku.hardwell je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 10:16 pmTrener Partizana je došao pred treče kolo, zaostajao 5 bodova za prvimI digao pehar na kraju, zaostajao je i 6 bodova prije početka play offa
Imao je igru, imao je taktiku, birao je uvijek najboljih 11, potukao je Zvezdu na derbiju. Čovjek ima samo 37 godinaTako je u fudbalu, ili znaš ili ne znaš. Slavko ne zna!
A kakav kontinuitet? Šta se može promijeniti kod igre i stila u permanentnog? Ništa. Vidiš na treneru kako misli, kakve ima želje. Ja razumijem da on pokušava nešto da odigra, da ima neku smjernicu kako želi igrati. Jebi ga, treba vremena da se uigra ekipa i da igrači shvate šta trener želi. Ali ova ekipa igra isto od kako je on preuzeo ekipu. Pročitani smo davno i ako slj. sezone uđemo sa njim na trenerskoj poziciji ova ekipa će igrati sve lošije i lošije. Bez obzira kakva ekipa istrčala na teren u Evropi i prvom kolu Premijer lige igra će nam biti identična ovoj i nećemo postici ništa
I kad smo kod njegovog uspijeha u BIH, osvojio je kup prošavši: Mladost VO, Rudar Kakanj, Radnički Lukavac, Široki Brijeg i Slobodu Tuzlu
Onda smo skupa sa istoka seirili kako im Švabo pokazuje slobodnjake, dodavanje lopte, nešto im po pola sata čapri, a oni svi sjede i slušaju.Ne mora to biti Slavko, on mi je samo personifikacija što želim reći, a eto post iznad sam naveo primjer Odovića iz prvog mandata. Na polusezoni 10., na kraju drugi i borba za titulu i onda noga. Isti slučaj sa Plišekom, samo što je Plišek bio prvi kada je otjeran.Model1964 je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 10:21 pm@avlami97
Visio sam na Švabinim treninzima. Odmah se je vidjelo da zna i želi raditi. Ja kao balavac sam to skonto. Znao je dugo objašnjavati, crtati a bogami i pokazati prakticno šta ocekuje od igraca. Treninzi su nam bili zanimljiviji od tekmi. Probao je odmah sa mladim igracima. On je taj koji je otišao u OP i našao ove o kojim govoriš. Objasnio im kako se treba raditi, pratio ih i na kraju ubacio u prvi tim. Imao je SŠ koji je bio trucan i vrijedan. I na kraju najbitnije.
Švabo je saslušao svakoga, nije odbacio ni jednu dobru zamisao ma cija bila. Da nije tako nebi opstali tako dugo i dan dans bili super prijatelji.
Meni je jasno šta želiš reci. I ja sam za kontinuitet ako ima podlogu. Ovaj nema podloge ni mikron.
???Eric Cantona je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 10:37 pmZnaci nitko nije primjetio Memu Haljevca kako se probija izmedju rulje na zapadu da udari naseg momka.
Amidza je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 10:42 pm???Eric Cantona je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 10:37 pmZnaci nitko nije primjetio Memu Haljevca kako se probija izmedju rulje na zapadu da udari naseg momka.
Ne bi me iznenadilo, klosar onaj. Personifikacija svega sto mi se gadi u ovom gradu. Pitar od do.