Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

igla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 20, 2017 10:39 pm

Prvo, ne može ti glavni čovjek kluba biti trener, a drugačije kod Amara ne može, drugo Amarove metode motivisanja su "Imaš 40 posto od plate", uzmi mu to, gledat ćeš isto ovo.
Trebaš napredovati kao klub, znači ne može klub koji postoji od 1921. godine ovisiti o jednom imenu.
Usput, tip koji ode u toku sezone "na odmor" ne smije imati više posla u organizovanom klubu. Interesantno je da postoji ta neka struja, ljudi koje smo svi popljuvali, a većina ih je dobra sa Amarom. Brojni novinari koji su nam odvratni, na čije se tekstove ovdje smije danima, su dobri sa Amarom. On ispade sveta krava.
Pljunite me koliko hoćete, ja želim moderan i posložen klub koji neće ovisiti samo o jednom čovjeku.

Model1964

sub maj 20, 2017 10:41 pm

:palacgore: o tome pricam brki :D
igla je napisao/la:
sub maj 20, 2017 10:39 pm
Prvo, ne može ti glavni čovjek kluba biti trener, a drugačije kod Amara ne može, drugo Amarove metode motivisanja su "Imaš 40 posto od plate", uzmi mu to, gledat ćeš isto ovo.
Trebaš napredovati kao klub, znači ne može klub koji postoji od 1921. godine ovisiti o jednom imenu.
Usput, tip koji ode u toku sezone "na odmor" ne smije imati više posla u organizovanom klubu. Interesantno je da postoji ta neka struja, ljudi koje smo svi popljuvali, a većina ih je dobra sa Amarom. Brojni novinari koji su nam odvratni, na čije se tekstove ovdje smije danima, su dobri sa Amarom. On ispade sveta krava.
Pljunite me koliko hoćete, ja želim moderan i posložen klub koji neće ovisiti samo o jednom čovjeku.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

teteac8684
Kontakt:

sub maj 20, 2017 10:42 pm

Slavko je dobar, Amar je odlican!!!

Brkoo
Kontakt:

sub maj 20, 2017 10:43 pm

teteac8684 je napisao/la:
Slavko ne moze u istu recenicu sa Amarom..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Ajzea
Kontakt:

Slavko je dobar za otkaza.

Zvaka72
Kontakt:

sub maj 20, 2017 10:45 pm

Zeljo1921 je napisao/la:
sub maj 20, 2017 10:27 pm
Moram da izbacim ovo iz sebe. Igramo ko pichke cijelu sezonu i ovo je rezultat. Titulu je izgubio Slavko sa ovim pichkicama na terenu. Nevjerovatno je sta su prokockali. Imali su sveeee, bas sveee cijelu sezonu i ovo nisu smjeli uraditi nikako. Amar je upravu kad kaze igramo kao da svaku utakmicu igramo na x. Ne znam sta i kako dalje, Htjeli smo Petrovica, Zakarica, Crnova, Zebu, Kerlu i sve smo dobili i opet nista. Ovakvo Sarajevo koje je igralo svaka 3 dana tesku utakmicu, koje je psiholoski sjebano, rastjerali neke igrace dan pred derbi mi nismo mogli da uzmemo. Nismo mogli odigrati hebeno nerijeseno. Sta ce mu Kerla koji je svaku utakmicu zahebao, Bekric nije imao tacnog dodavanja niti je koga zaustavio. Krmak debeli se valja po centru. U drugom zavaljuje Lendrica na krilo. Nevjerovatni potezi. Ljudi su nas danas pregazili i svaka im cast. Ako su se trebali skloniti da uzmemo titulu da Bog da je nikad ne uzeli. Imamo levate na terenu i to je to. Sta dalje? Ni sam ne znam. Izgleda da je rjesenje da trener mora biti neko nas, ko je igrao za nas i ko je nase dijete. U prvom timu treba biti minimalno pet igraca iz naseg pogona ne starijih od 23 godine. Pa kako jedan Siroki koji je malo vece selo ima 5-6 igraca iz svoje skole i dobiju nas kad hoce i kako hoce, Moraju igrati igraci koji znaju sta je Željo i sta nama znaci derbi i titula. Hebe se ovim manekenima koji uzimaju kes. Svi ce uredno dobiti plate i iste uzeti a nas ko hebe sto od usta odvajamo da kupimo kartu, stolicu, produzimo clansku idemo na gostovanja da gledamo penzionere kako setaju po terenu. Ne bi smjeli nikada vise vracati penzionere da im ozivljavamo karijere ili da zavrsavaju karijere. Igrao si otisao si i cao. Dodje Kerla i potpise na 6 mjeseci. Da je bar junior neki igrao pa da si nesta dobio iz ove sezone. Slavko je pokazao da je limitiran trener i da zna igrati defanzivno i cekati nesta da se desi, Eto ti sad Milan i 50 utamica od 1:0. Moralo se vratiti. Pa mi smo Željo i mi u Krupi ne predjemo centra u drugom poluvremenu. To je nedopustivo. Digli smo ih u nebo i napravili od njih svece a oni su nas popisali na kraju. Pola utakmica smo dobili na srecu. Nema igre, nema nista i ovdje sve treba rastjerati. Ovo sto je bilo u Bijeljini danas i neka je. Nismo zasluzili titulu jer imamo manekene. Sheban sam i danas sam se zakleo da ne idem na utakmicu dok igraju Kerla,Bogicevic i Bekric. Klub treba da napravi sistem da ne moze niko preko 28 godine igrati. Djeca bi se bar borila i ginula a ne da gledam neke anonimuse kako se zajebavaju.
Nekad davno sam napisao. Moraju igrati mladići. Ove starine i otpad iz Zrinskog širokog pa i povratnike nogom u guzicu. Kao što kažeš do 28 godina. I kapak. Ja još sebi ne mogu da dođem a pamtim i videoton. A ovo danas više boli. Crkao bih od muke.
Zadnja izmjena: Zvaka72, dana/u sub maj 20, 2017 10:47 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Leon_Professional
Kontakt:

sub maj 20, 2017 10:46 pm

rodrigo87 je napisao/la:
sub maj 20, 2017 10:28 pm
Da je izbjeci Celtic, Legiu, Rijeku, kad bi mogao Zalgiris, extra bi bilo.
"Na proslavi titule će goriti grad, kod Vječne vatre će biti 100.000 navijača"
Ne vidim kako će nas netko prestići, sve osim našeg naslova bilo bi čudo. Kad zadnje kolo dignemo trofej pred punim stadionom protiv Radnika gorit će grad. Na “Vječnoj vatri” bit će sto tisuća ljudi”

Oni papiri na stolicama u svlacionici u Krupi.

Sve to nek bude lekcija za ubuduce.
Smijali "smo" se u srijedu, danas se vrati. U svoju avliju i ne leti, ne leti pred ruku, nisu djaba stari ljudi tako rekli.

Poz ljudi, vidimo se u nedjelju ispred vjecne vatre. Ko izda pizda!!!

Hadzijalagic
Kontakt:

Ako nista onda smo mogli do sada nauciti da smjene posle sVakog neuspjeha nista ne donose. Ne smijemo ponavljati greske i srljati i dalje. Slavko je zasluzio jos jednu, bar polusezonu. Zasluzio je jedan normalan prelazni rok jer zimus nije bilo kvalitetnog izbora za pojacanja.
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sub maj 20, 2017 10:46 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

storm_raider
Kontakt:

sub maj 20, 2017 10:47 pm

Bice i anketa, ali ne veceras, ne ni sutra. Previse je vrucih glava. Bice nakon radnika, pa cemo da sumiramo utiske i o Slavki i o sezoni i o igracima.

Inace, definitivan status oko Mire ce se znati uskoro. Ako i ima sanse... ovaj je portal dao da se izabere sa kim ce se obaviti intervju pred derbi i napravili su sa Vecom i Zebom. Klub je trazio jedino da se ne radi intervju sa Mirom. Razlog? Pojacana ponuda.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Okolele
Kontakt:

Jahiću picketino mrtva sve ti ***** po spisku..Kakav pogan od covjek jbt..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Zeljo1921
Kontakt:

sub maj 20, 2017 10:50 pm

Zvaka72 je napisao/la:
sub maj 20, 2017 10:45 pm
Zeljo1921 je napisao/la:
sub maj 20, 2017 10:27 pm
Moram da izbacim ovo iz sebe. Igramo ko pichke cijelu sezonu i ovo je rezultat. Titulu je izgubio Slavko sa ovim pichkicama na terenu. Nevjerovatno je sta su prokockali. Imali su sveeee, bas sveee cijelu sezonu i ovo nisu smjeli uraditi nikako. Amar je upravu kad kaze igramo kao da svaku utakmicu igramo na x. Ne znam sta i kako dalje, Htjeli smo Petrovica, Zakarica, Crnova, Zebu, Kerlu i sve smo dobili i opet nista. Ovakvo Sarajevo koje je igralo svaka 3 dana tesku utakmicu, koje je psiholoski sjebano, rastjerali neke igrace dan pred derbi mi nismo mogli da uzmemo. Nismo mogli odigrati hebeno nerijeseno. Sta ce mu Kerla koji je svaku utakmicu zahebao, Bekric nije imao tacnog dodavanja niti je koga zaustavio. Krmak debeli se valja po centru. U drugom zavaljuje Lendrica na krilo. Nevjerovatni potezi. Ljudi su nas danas pregazili i svaka im cast. Ako su se trebali skloniti da uzmemo titulu da Bog da je nikad ne uzeli. Imamo levate na terenu i to je to. Sta dalje? Ni sam ne znam. Izgleda da je rjesenje da trener mora biti neko nas, ko je igrao za nas i ko je nase dijete. U prvom timu treba biti minimalno pet igraca iz naseg pogona ne starijih od 23 godine. Pa kako jedan Siroki koji je malo vece selo ima 5-6 igraca iz svoje skole i dobiju nas kad hoce i kako hoce, Moraju igrati igraci koji znaju sta je Željo i sta nama znaci derbi i titula. Hebe se ovim manekenima koji uzimaju kes. Svi ce uredno dobiti plate i iste uzeti a nas ko hebe sto od usta odvajamo da kupimo kartu, stolicu, produzimo clansku idemo na gostovanja da gledamo penzionere kako setaju po terenu. Ne bi smjeli nikada vise vracati penzionere da im ozivljavamo karijere ili da zavrsavaju karijere. Igrao si otisao si i cao. Dodje Kerla i potpise na 6 mjeseci. Da je bar junior neki igrao pa da si nesta dobio iz ove sezone. Slavko je pokazao da je limitiran trener i da zna igrati defanzivno i cekati nesta da se desi, Eto ti sad Milan i 50 utamica od 1:0. Moralo se vratiti. Pa mi smo Željo i mi u Krupi ne predjemo centra u drugom poluvremenu. To je nedopustivo. Digli smo ih u nebo i napravili od njih svece a oni su nas popisali na kraju. Pola utakmica smo dobili na srecu. Nema igre, nema nista i ovdje sve treba rastjerati. Ovo sto je bilo u Bijeljini danas i neka je. Nismo zasluzili titulu jer imamo manekene. Sheban sam i danas sam se zakleo da ne idem na utakmicu dok igraju Kerla,Bogicevic i Bekric. Klub treba da napravi sistem da ne moze niko preko 28 godine igrati. Djeca bi se bar borila i ginula a ne da gledam neke anonimuse kako se zajebavaju.
Nekad davno sam napisao. Moraju igrati mladići. Ove starosne iz Zrinskog širokog i povratnike nogom u guzicu. Kao što kažeš do 28 godina. I kapak. Ja još sebi ne mogu da dođem a pamtim i videoton. A ovo danas više boli. Crkao bih od muke.
Sad se pokazalo koliko smo fula napravili. Dovedes mrtvog i povrijedjenog Zakarica. Istog takvog Jahica. Bekric nista bolji. Crnov nije igrao pola godine kako treba.. Kerla nas popisao dva puta kada je otisao i mi ga vracamo na pola godine, molimo ga da nas popisa i treci put i on to naravno uradi. Bogicevic pljuje po klubu, ne da igra vec je kapiten. Stanic je dijete Zelje ali ne zna i to je to. Moraju se neke stvari dovesti u red.

LARSSON
Kontakt:

sub maj 20, 2017 10:50 pm

gost_manje
Kontakt:

sub maj 20, 2017 10:52 pm

Obavještenje za mazohiste: snimak je u 23:00 na BHT1. :D Ja ću pogledati bar ovih pola sata koje nisam zbog BHTelecom krmaka, pa makar mi nešto bilo. :D

@Leon, sve si u pravu, samo nije 'ne leti pred ruku' nego pred rudu. :D Ali nasmija me dobro. :)

Zeljo1921
Kontakt:

Hadzijalagic je napisao/la:
Ako nista onda smo mogli do sada nauciti da smjene posle sVakog neuspjeha nista ne donose. Ne smijemo ponavljati greske i srljati i dalje. Slavko je zasluzio jos jednu, bar polusezonu. Zasluzio je jedan normalan prelazni rok jer zimus nije bilo kvalitetnog izbora za pojacanja.
Ja bi Slavku ostavio i rekao mu daj spisak koga hoces da ti dovedemo ali ako ne osvojis titulu ne da ces dobiti otkaz vec ces vratiti svaku marku koju si dobio u toj sezoni. Ako ne mozes to,dovidjenja. Jbt Evropa, samo titula nas zanima.

BabOsim
Kontakt:

Bilo šta samo otjerajte Cenana iz kluba!

teteac8684
Kontakt:

sub maj 20, 2017 10:53 pm

Brkoo je napisao/la:
teteac8684 je napisao/la:
Slavko ne moze u istu recenicu sa Amarom..
Nakon svih ovib godina, trenera, obecanja...vjerovatno imas pravo...ma 100%

Model1964

sub maj 20, 2017 10:54 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Ja sam bio uvjek za evoluciju a ne revoluciju. Postoje trenutci kada je evolucija retrogardna i kada je potrebna brza i jaka promjena jal ti revolucija.
Problem je što Slavko nema štofa za ono što nama treba. Borba za svaku loptu, konsantno napadanje kuci i na strani, napadacka igra sa dozom drskosti i rizika.
Ja bih halalio i tri sezone bez trofeja ako bi se našao mlad ambiciozan trener sa ovim stilom.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

reks1
Kontakt:

sub maj 20, 2017 10:55 pm

avlami97 je napisao/la:
sub maj 20, 2017 8:06 pm
Mene su najvise iziritirali "navijaci" koji evo vec 20 dana "slave" titulu pred Vjecnom vatrom. Igraci su ziva bica, sve to citaju i slusaju i normalno je da to sve utice i na njih. Ovim ih ne branim.Ko zna kada sam pisao da se ni Sarajevo ne treba otpisivati. Ima jos jedno kolo, a Zrinjski ce vjerovatno biti prvak. Jos se "nista ne zna".
Sezonu (turbulentnu) cu analizirati na kraju sezone, ali imajuci sve u vidu, ali bas sve sto se desavalo u i oko Kluba, ja je vec smatram uspjesnom.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
[/quote
Napokon glas razuma,I ja se ubijam od muke i sto je najgore ni od cuge mi nije lakse .Boli !Ali zasto je tesko shvatiti da je ovo potpuno drugacije od onog na sto smo navikli,Evo citam da mpzda padnu i ostavke u savezu.Izgleda da obraz ipak ima mjeru.Valjda nacisticko i fasisticko orgijanje u Sirokom i za sramotnim izdanjima u nije bilo dovoljno indikativno pa se morao desiti i ovaj pena,koji je mozda najbolji pokazatelj koliko je politika mocna a sport i njegov obraz nemocan.Ako dadnu ostavke to je samo odraz nemoci i priznanja da je lopovluk maksimalan,Bas me zanima i kazna i suspenzija za doticne
To nas naravno ne oslobadja krivice za i besramnim izdanjem u zadnje dvije tekme,Mi smo sami sebi najveci dusmani,Ali zasto sad da guramo svu nasu pricu u jos veci sunovrat.
Ima jos jedna yebena utakmica.Manimo se smjena i yebavanja majki i svega ostalog.Ostanimo cisti,pokusajmo se dignuti i dobiti Radnik a poslije skidajte skalpove i zovite koga god hocete.Shvatite ovih sedam dana nije vrijeme ni za Osima ni za Fergusona,
Bar se nadam da ce profesionalci stisnuti petlju i bez ishitrenih poteza zavrsiti ovo prvenstvo,cista obraza

gost_manje
Kontakt:

sub maj 20, 2017 10:55 pm

Okolele je napisao/la:
sub maj 20, 2017 10:54 pm
arctg je napisao/la:
sub maj 20, 2017 10:49 pm
Okolele je napisao/la:
Jahiću picketino mrtva sve ti ***** po spisku..Kakav pogan od covjek jbt..
Šta je uradio krmak?
http://misamosjedimouredakciji.ba/jahic-porucio-petrovi ... esnu-ligu/
Zar je vrijedno komentirati osobu koja 'sama sebe persira' pisanjem 'Sam' velikim slovom? :r

Reha1921
Kontakt:

sub maj 20, 2017 10:56 pm

Oj braco aparata nije mi dobro danas na jugu ludnica sjajno bilo ali ovi manekeni ne zasluzuju da nose dres svetinje Slavkin poraz definitivno,razocaran ne bi toliko bio da su ove nase fufe ginule na terenu,kad se sjetim one ekipe prije 2 godine kako su ti momci ginuli i igrali a ni blizu nisu imali uslove ko ovi invalidi mars svi iz svetinje bagro.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava