Nama je najbolji igrac koji ne zna centrirati loptu iz trka, koji ne zna proci igrace 1 na 1, koji zabije svako pola godine. Nije on bez razloga u PL, a Djelmic i Kokot su bili jednako korisni.
Nisi mi odgovorioBrkoo je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 10:03 pmCuj nece dobit otkaz, pa da ima obraza Slavko bi sam dao otkaz. Odovic ziheras, otvorilo nam se u ligi kad je bio trener i protiv sarajeva branio bod a trebala nam pobjeda, u evropi uz nevjerovatnu srecu prosli madjare. Ne moram ni spominjati pickastu igru u ligi nakon evrope. Trener poput Cale, legenda, ali fudbal iz 1970 i neke. Capljic nije ni trebao biti trener Zelje, lik trenira neku ekipu iz trece lige Srbije. Sablja, na pocetku sam mislio da ce biti od njega nesto ali je onda ispoljio takav papanluk da je to nestvarno izgledalo, da ne govorim koliko je ogranicen sto se tice taktike. Da ne spominjem Kostica- teski promasaj. Kakva je svrha pustiti Petrovicu da nastavi sa radom, kad ce zbog ove pickaste igre dobiti otkaz u pola sljedece sezone, pa onda dok nadjes trenera..
Puno smo lutali sa trenerima, od teskih ubleha poput Kostica do trenera sa filozofijom iz proslog stoljeca. Nama treba Amar Osim, za Slavku je trenercina u svakom smislu. Sa Amarom bi i sportski segment dosao na svoje u to sam uvjeren 100%. Ljudi u klubu ne treba ni da razmisljaju ako mogu dovesti Amara, i ako za to postoji i najmanja sansa, odmah sto duzi ugovor mu daj, sve sto zeli mu daj i imas sigurno rezultat..
Petrovic ne igra vec igraci na terenu. Zamjeram Slavki neke stvari ali utakmicu u Krupi i ovu danasnju mu ne mogu zamjeriti. Pa nije im Slavko rekao igrajte ko pi cke, nemojte da bi dva pasa slucajno sastavili i nedo vam bog da osutate po golu. Jednostavno igraci ne znaju i ne mogu. Nasli smo se u borbi za titulu slucajno jer kvalitet lige nikad nije bio gori.. Zbog, manje vise, istih debila je i Edis prosle godine ostao bez posla, Kostica ismijavali na treninzima, nisu znali sta im covjek govori, sad ni Slavko nema pojma. Problem je u igracima koji nisu dorasli da nose nas dres..Refa1921 je napisao/la:Ma Petrović ako ostane on mora igrati napadačku igru, znači mora. Neću da gledam peglanje protiv Mladosti, Krupe 90 minuta i da im jedva jedan daš. Pokaži igru, napadni pa izgubi 10:0 sljedeću nećeš jer će se vratiti.
Koliko god meni Duljević bio mrzak, nama treba igrač poput njega. Kad uzme loptu da zna probit 1-2-3 igrača a ne samo da zna vratit povratnu i ubacit. I Hebibović kad primi loptu ide na igrača da ga probije samo naša krila nešta vraćaju lopte, bože sačuvaj.
Ko je odabro tim za te dvije tekme?Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 10:09 pmPetrovic ne igra vec igraci na terenu. Zamjeram Slavki neke stvari ali utakmicu u Krupi i ovu danasnju mu ne mogu zamjeriti. Pa nije im Slavko rekao igrajte ko pi cke, nemojte da bi dva pasa slucajno sastavili i nedo vam bog da osutate po golu. Jednostavno igraci ne znaju i ne mogu. Nasli smo se u borbi za titulu slucajno jer kvalitet lige nikad nije bio gori.. Zbog, manje vise, istih debila je i Edis prosle godine ostao bez posla, Kostica ismijavali na treninzima, nisu znali sta im covjek govori, sad ni Slavko nema pojma. Problem je u igracima koji nisu dorasli da nose nas dres..Refa1921 je napisao/la:Ma Petrović ako ostane on mora igrati napadačku igru, znači mora. Neću da gledam peglanje protiv Mladosti, Krupe 90 minuta i da im jedva jedan daš. Pokaži igru, napadni pa izgubi 10:0 sljedeću nećeš jer će se vratiti.
Znas li ti razlog zasto je otisao? Covjeku je pukao film jer je sve sam radio, bio i cistacica i trener, placao pripreme itd, dok su drugi hladili muda i skrivali se iza njega. Ekipu iz Katra je odbio sezonu prije nego sto je otisao jer je vjerovao da se nesto moze promijeniti. Prije odlaska je postavio neke ljude u klub i oni su ucestvovali u pozitivnim promjenama unutar samog kluba. Sad bi imao odlicnu upravu uz sebe i mogao bi raditi ono sto najbolje zna. Sad se ne bi moglo desiti da osvoji titulu i onda da klub bude pred stecajem..Model1964 je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 10:07 pmNisi mi odgovorioBrkoo je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 10:03 pmCuj nece dobit otkaz, pa da ima obraza Slavko bi sam dao otkaz. Odovic ziheras, otvorilo nam se u ligi kad je bio trener i protiv sarajeva branio bod a trebala nam pobjeda, u evropi uz nevjerovatnu srecu prosli madjare. Ne moram ni spominjati pickastu igru u ligi nakon evrope. Trener poput Cale, legenda, ali fudbal iz 1970 i neke. Capljic nije ni trebao biti trener Zelje, lik trenira neku ekipu iz trece lige Srbije. Sablja, na pocetku sam mislio da ce biti od njega nesto ali je onda ispoljio takav papanluk da je to nestvarno izgledalo, da ne govorim koliko je ogranicen sto se tice taktike. Da ne spominjem Kostica- teski promasaj. Kakva je svrha pustiti Petrovicu da nastavi sa radom, kad ce zbog ove pickaste igre dobiti otkaz u pola sljedece sezone, pa onda dok nadjes trenera..
Puno smo lutali sa trenerima, od teskih ubleha poput Kostica do trenera sa filozofijom iz proslog stoljeca. Nama treba Amar Osim, za Slavku je trenercina u svakom smislu. Sa Amarom bi i sportski segment dosao na svoje u to sam uvjeren 100%. Ljudi u klubu ne treba ni da razmisljaju ako mogu dovesti Amara, i ako za to postoji i najmanja sansa, odmah sto duzi ugovor mu daj, sve sto zeli mu daj i imas sigurno rezultat..
Šta ako Amar u pola sezone odluci da ode na godišnji odmor za neodređeno vrijeme?