Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SWRA_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 20, 2017 10:06 pm

Meni je teze pao poraz (remi) protiv Krupe kad sam shvatio kakve dilajle kod nas igraju i pripremio sam se na slican scenario... ekipa nam nema muda, znanja a ni zelje... sljedece sezone je najbitnije uzeti titulu i to treba da bude ultimativan cilj kojem treba posvetiti sve... ove godine nismo zasluzili ni jedan trofej, ali tu je nova tribina... idemo dalje jbg ;)

Vrag

Dolina je napisao/la:
sub maj 20, 2017 9:57 pm
Ako je i bilo kakve šanse da Miro produži polusezonu više je nema
Nama je najbolji igrac koji ne zna centrirati loptu iz trka, koji ne zna proci igrace 1 na 1, koji zabije svako pola godine. Nije on bez razloga u PL, a Djelmic i Kokot su bili jednako korisni.

Model1964

sub maj 20, 2017 10:07 pm

Brkoo je napisao/la:
sub maj 20, 2017 10:03 pm
Cuj nece dobit otkaz, pa da ima obraza Slavko bi sam dao otkaz. Odovic ziheras, otvorilo nam se u ligi kad je bio trener i protiv sarajeva branio bod a trebala nam pobjeda, u evropi uz nevjerovatnu srecu prosli madjare. Ne moram ni spominjati pickastu igru u ligi nakon evrope. Trener poput Cale, legenda, ali fudbal iz 1970 i neke. Capljic nije ni trebao biti trener Zelje, lik trenira neku ekipu iz trece lige Srbije. Sablja, na pocetku sam mislio da ce biti od njega nesto ali je onda ispoljio takav papanluk da je to nestvarno izgledalo, da ne govorim koliko je ogranicen sto se tice taktike. Da ne spominjem Kostica- teski promasaj. Kakva je svrha pustiti Petrovicu da nastavi sa radom, kad ce zbog ove pickaste igre dobiti otkaz u pola sljedece sezone, pa onda dok nadjes trenera..

Puno smo lutali sa trenerima, od teskih ubleha poput Kostica do trenera sa filozofijom iz proslog stoljeca. Nama treba Amar Osim, za Slavku je trenercina u svakom smislu. Sa Amarom bi i sportski segment dosao na svoje u to sam uvjeren 100%. Ljudi u klubu ne treba ni da razmisljaju ako mogu dovesti Amara, i ako za to postoji i najmanja sansa, odmah sto duzi ugovor mu daj, sve sto zeli mu daj i imas sigurno rezultat..
Nisi mi odgovorio
Šta ako Amar u pola sezone odluci da ode na godišnji odmor za neodređeno vrijeme?
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

gost_manje
Kontakt:

Za mene bi ova uprava ispala smiješna ukoliko bi u narednih par dana Slavko dobio nogu. Smiješni bi mi bili i kad bi Slavko ponudio ostavku a oni prihvatili. Brate dragi, usrali smo motku, e pa nema kupljenja prnja i jednostavnog nestanka - izguraj to do kraja i onda ćemo da analiziramo i razgovaramo. Sve drugo bih shvatio kao čisto podilaženje i uvlačenje u guzu navijačima, ili 'navijačima', kako hoćete.

Dokle god postoji i promil šanse, ja titulu halalio nisam. Da li drugi kupuju, prodaju, poklanjaju, puštaju, štimaju - ne zanima me. Previše se ludosti desilo u ovom sezoni, zašto ne bi još jednom. Duboko u govnima jesmo, ali ja se ne prestajem nadati do nedjelje i 18:50. :)

rodrigo87
Kontakt:

sub maj 20, 2017 10:08 pm

I opet se dogodilo, TI izgubio a ja te bodrio...
Kakva samarcina danas bog te vidio, jos sebi dosao nisam!

Ndare

Izgubiti borbu za titulu bez borbe taktike htjenja i trcanja od najljuceg rivala u najvaznijoj utakmici za nas koji volimo i bolujemo za Zelju u derbiju od likova koji su po svemu trebali imati manje snage i htjenja od ovih koji su ukaljali tradiciju i svetost dresa koji nose. Ma mrs iz kluba i to pod hitno pa taman daje moj čača. SP i pozeri ne zasluzujete dan poslije ove sramotne izdaje 1725 spartanaca i milion na lijekovima trenutno ponizenih Zeljinih bolesnika. MRŠ
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

Ivicahuljev
Kontakt:

rodrigo87 je napisao/la:
sub maj 20, 2017 9:52 pm
Kleknite na koljena pred Amara!
I izduvajte ako treba,al nek se vrati

Brkoo
Kontakt:

sub maj 20, 2017 10:09 pm

Zaboravio sam da napisem da ***** majku i huseinu terzicu i antoni bandicu, obojcu dozivotno suspendovati iz fudbala zbog smijesnog penala za zrinjski i zbog smijesnog crvenog kartona za zrinjski..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Vortex
Kontakt:

http://source.ba/clanak/Haris/418621/Ka ... -Petrovica
Mislim da i ovo dovoljno govori, ko želi da vidi

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Refa1921 je napisao/la:Ma Petrović ako ostane on mora igrati napadačku igru, znači mora. Neću da gledam peglanje protiv Mladosti, Krupe 90 minuta i da im jedva jedan daš. Pokaži igru, napadni pa izgubi 10:0 sljedeću nećeš jer će se vratiti.
Petrovic ne igra vec igraci na terenu. Zamjeram Slavki neke stvari ali utakmicu u Krupi i ovu danasnju mu ne mogu zamjeriti. Pa nije im Slavko rekao igrajte ko pi cke, nemojte da bi dva pasa slucajno sastavili i nedo vam bog da osutate po golu. Jednostavno igraci ne znaju i ne mogu. Nasli smo se u borbi za titulu slucajno jer kvalitet lige nikad nije bio gori.. Zbog, manje vise, istih debila je i Edis prosle godine ostao bez posla, Kostica ismijavali na treninzima, nisu znali sta im covjek govori, sad ni Slavko nema pojma. Problem je u igracima koji nisu dorasli da nose nas dres..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Refa1921
Kontakt:

sub maj 20, 2017 10:10 pm

Vrag je napisao/la:
Dolina je napisao/la:
sub maj 20, 2017 9:57 pm
Ako je i bilo kakve šanse da Miro produži polusezonu više je nema
Nama je najbolji igrac koji ne zna centrirati loptu iz trka, koji ne zna proci igrace 1 na 1, koji zabije svako pola godine. Nije on bez razloga u PL, a Djelmic i Kokot su bili jednako korisni.
Koliko god meni Duljević bio mrzak, nama treba igrač poput njega. Kad uzme loptu da zna probit 1-2-3 igrača a ne samo da zna vratit povratnu i ubacit. I Hebibović kad primi loptu ide na igrača da ga probije samo naša krila nešta vraćaju lopte, bože sačuvaj.

zeljeznicar1
Kontakt:

sub maj 20, 2017 10:11 pm

Ajde Miske sjedi sa Amarom i dogovorite se za sve nas i naseg Zelju.

Model1964

sub maj 20, 2017 10:12 pm

Brkoo je napisao/la:
Zaboravio sam da napisem da ***** majku i huseinu terzicu i antoni bandicu, obojcu dozivotno suspendovati iz fudbala zbog smijesnog penala za zrinjski i zbog smijesnog crvenog kartona za zrinjski..
Imali odgovora BRKOOOO :D ?

gost_manje
Kontakt:

Ne jedite sad govna za Miru, toplo preporučujem.

Dolina
Kontakt:

što je najgore za našu ligu i ne moraš biti neki trener ali gonič robova moraš, jedini način,
Amar je isto demagog i nije neki extra stručnjak ali je fakin a taj način samo ovde prolazi
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Plava Porodica
Kontakt:

Fudbal u BiH je takav kakav je.. Dzabni transferi, male plate, a jos manji profesionalci na terenu. U takvom fudbalu uvijek se isticala jedna ekipa, ekipa sa karakterom, dobrim fudbalom i jos boljim navijacima. Taj klub je zivio po svojim standardima, zivio bez velikih para, sa stadionom koji je gorio, zivio je od ljubavi i postovanju navijaca i igraca. Prolazili su veliki igraci, svjetski igraci,nasi.Ali, dobro pazite sad.. Nijedan sa strane, nego sa Zeljine sljake.. Jedini klub koji zivi taj starinski fudbal, kojeg nam svima fali u ovom vremenu ogromnog novca, gdje ovo vise nije taj fudbal nego biznis.. Zeljo je taj bio, i dok je kao takav opstajao Zeljo je bio strah i trepet, Zeljo je imao respekt u cijelom svijetu.. A sad se vracam na pricu o sljaci.. Dok su igraci odrastali u ratnom Sarajevu, trenirali po takvom terenu, poslije rata istrcali u korov travnjaka na obrusenoj Grbavici znao si da Zeljo zivi jace nego ikada.. Zeljo , moj Zeljo, kojeg su uvijek vodili igraci nikli u Zeljinoj skoli, najveci igraci koje je ova drzava dala, i jedini su oni ti sa famoznim "Zeljinim DNK".. Dvije godine unazad, mi smo krenuli u totalno pogresnom smjeru. Ono sto nas je krasilo 94.godine do tada, mi smo postali sami sebi stranci u ove dvije preostale godine. Ovo nam je sve samar dobar, da se vratimo korijenima za koju se radnicka klasa borila, ostavila nam u amanet a nama polako to bjezi iz ruku. To je glavni problem,ali mozda i dobra lekcija da se vratimo onome cime kroz historiju tezimo.. Ko me je razumio razumio :)

P.S. I nije cudo sto nam je najbolji igrac iz omladinske skole Zeljine.. Mislim da je ovime sve jasno.
Pozdrav raja, cujemo se kad se oporavim malo.
Zadnja izmjena: Plava Porodica, dana/u sub maj 20, 2017 10:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Ajzea
Kontakt:

sub maj 20, 2017 10:13 pm

Dovedite Amara !
Zeljeznicar je prioritet, i ukoliko neko stavlja nesto ispred interesa Zeljeznicara, neka momentalno napusti klub !

Tryg
Kontakt:

sub maj 20, 2017 10:13 pm

O cemu mi pricamo, Amar je od Stanica i Svrake napravio najbolje igrace i reprezentativce, ovaj ublehas ne moze od Zerica i Osmankovica da napravi prvotimce, ODLAZI I MRS IZ SVETINJE!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Model1964

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub maj 20, 2017 10:15 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Refa1921 je napisao/la:Ma Petrović ako ostane on mora igrati napadačku igru, znači mora. Neću da gledam peglanje protiv Mladosti, Krupe 90 minuta i da im jedva jedan daš. Pokaži igru, napadni pa izgubi 10:0 sljedeću nećeš jer će se vratiti.
Petrovic ne igra vec igraci na terenu. Zamjeram Slavki neke stvari ali utakmicu u Krupi i ovu danasnju mu ne mogu zamjeriti. Pa nije im Slavko rekao igrajte ko pi cke, nemojte da bi dva pasa slucajno sastavili i nedo vam bog da osutate po golu. Jednostavno igraci ne znaju i ne mogu. Nasli smo se u borbi za titulu slucajno jer kvalitet lige nikad nije bio gori.. Zbog, manje vise, istih debila je i Edis prosle godine ostao bez posla, Kostica ismijavali na treninzima, nisu znali sta im covjek govori, sad ni Slavko nema pojma. Problem je u igracima koji nisu dorasli da nose nas dres..
Ko je odabro tim za te dvije tekme?
Ko se je sjetio da Zeba, Bekric i Markovic drže sredinu protiv kljukuše? Nema Zadnjeg vezbog. Đe Dino da ore teren.....
Ima toga još

Brkoo
Kontakt:

sub maj 20, 2017 10:16 pm

Model1964 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
sub maj 20, 2017 10:03 pm
Cuj nece dobit otkaz, pa da ima obraza Slavko bi sam dao otkaz. Odovic ziheras, otvorilo nam se u ligi kad je bio trener i protiv sarajeva branio bod a trebala nam pobjeda, u evropi uz nevjerovatnu srecu prosli madjare. Ne moram ni spominjati pickastu igru u ligi nakon evrope. Trener poput Cale, legenda, ali fudbal iz 1970 i neke. Capljic nije ni trebao biti trener Zelje, lik trenira neku ekipu iz trece lige Srbije. Sablja, na pocetku sam mislio da ce biti od njega nesto ali je onda ispoljio takav papanluk da je to nestvarno izgledalo, da ne govorim koliko je ogranicen sto se tice taktike. Da ne spominjem Kostica- teski promasaj. Kakva je svrha pustiti Petrovicu da nastavi sa radom, kad ce zbog ove pickaste igre dobiti otkaz u pola sljedece sezone, pa onda dok nadjes trenera..

Puno smo lutali sa trenerima, od teskih ubleha poput Kostica do trenera sa filozofijom iz proslog stoljeca. Nama treba Amar Osim, za Slavku je trenercina u svakom smislu. Sa Amarom bi i sportski segment dosao na svoje u to sam uvjeren 100%. Ljudi u klubu ne treba ni da razmisljaju ako mogu dovesti Amara, i ako za to postoji i najmanja sansa, odmah sto duzi ugovor mu daj, sve sto zeli mu daj i imas sigurno rezultat..
Nisi mi odgovorio
Šta ako Amar u pola sezone odluci da ode na godišnji odmor za neodređeno vrijeme?
Znas li ti razlog zasto je otisao? Covjeku je pukao film jer je sve sam radio, bio i cistacica i trener, placao pripreme itd, dok su drugi hladili muda i skrivali se iza njega. Ekipu iz Katra je odbio sezonu prije nego sto je otisao jer je vjerovao da se nesto moze promijeniti. Prije odlaska je postavio neke ljude u klub i oni su ucestvovali u pozitivnim promjenama unutar samog kluba. Sad bi imao odlicnu upravu uz sebe i mogao bi raditi ono sto najbolje zna. Sad se ne bi moglo desiti da osvoji titulu i onda da klub bude pred stecajem..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava